Lerunchik, evli misin?Lerunchik: 20 Apr 2023, 16:14 Sorular çok yıpratıcı değilse deneyelim) Eğer cevap vermek istemezsem sizi uyaracağım.
Ve yine de: benimle röportaj yapmak istiyorsanız (lanet olsun, hangi kelimeyi söyledim) hatırlayın) Belki ayrı bir konu seçebilir veya oluşturabilirsiniz? Bana öyle geliyor ki TS bu konuyu bunun için oluşturmadı)
Leray’den sorular
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

- Total posts: 152
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Leray’den sorular
-
11111111
- Flört etmek

- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 9 months
Yanıt: Lera’dan Sorular
Lerunchik, Erkekler yüksek sesli inlemelerden hoşlanır ama çığlık atmak zevkten mi geldi?
- These users thanked the author 11111111 for the post:
- Sibiryak89
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

Lerunçik, Çocukken neyden korkardın?
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Lerunçik
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

- Total posts: 336
27 saniye sonra gönderildi:
Fareler. Hem uçuyor, hem sürünüyor. Hala onlardan korkuyorum. Ve ayrıca kek))) Her nasılsa bahçedeki yaşlı kızlar onun hakkındaki hikayelerle beni korkuttu))
27 saniye sonra gönderildi:
Evet)Marishe: 23 Apr 2023, 12:59 Lerunchik, Erkekler yüksek sesli inlemelerden hoşlanırlar ama zevkten çığlık atarlar.?
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 2):
- Erkekler2024, Serg_A
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

Lerunchik, Erkek arkadaşının seni aldattığını hayal et. Karşılığında onu aldatacak mısın?
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Muhtemelen onu aldatırdım. Ama aynı zamanda onunla ilişkilerini de kesti. Bu nedenle bilmiyorum: Artık onunla birlikte değilsem bu ne kadar ihanettir?
Bunu söylemek zor. Biliyorsun, ilişkilerde sadakate karşı bir ilgim vardır. Nasıl aldatılacağını bilmiyorum. Duygularımı verdiğim kişi sadece bana ait olmalı. Ve ben sadece onu...Men2024: 23 Apr 2023, 13:37 Lerunchik, Erkek arkadaşınızın aldattığını hayal edin senin üzerinde. Karşılığında onu aldatacak mısın?
Muhtemelen onu aldatırdım. Ama aynı zamanda onunla ilişkilerini de kesti. Bu nedenle bilmiyorum: Artık onunla birlikte değilsem bu ne kadar ihanettir?
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 6):
- Amatör123, fare zehiri, Erkekler2024, Nikk, Serg_A, Sibiryak89
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

üzücü şeylerden konuşmayalım . yarı şaka amaçlı soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?Lerunchik: 23 Apr 2023, 13:47Bunu söylemek zor. Biliyorsun, ilişkilerde sadakate karşı bir ilgim vardır. Nasıl aldatılacağını bilmiyorum. Duygularımı verdiğim kişi sadece bana ait olmalı. Ve ben sadece onu...Lerunçik, Hayal Et erkek arkadaşının seni aldattığını. Karşılığında onu aldatacak mısın?
Muhtemelen onu aldatırdım. Ama aynı zamanda onunla ilişkilerini de kesti. Dolayısıyla bilmiyorum: Artık onunla birlikte değilsem bu ne kadar ihanet olur?
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Lerunçik
-
fare zehiri
- Sürtünmeler

- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 8 months
Şimdi tahmin edeceğim) Eski sevgilinizin kafası, değil mi?) :)Men2024: 23 Apr 2023, 15:38 üzücü şeyler hakkında konuşmayalım. yarı şaka niteliğinde bir soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?
- These users thanked the author fare zehiri for the post (total 2):
- Lerunçik, Serg_A
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

53 saniye sonra gönderildi:
Yarım tencere yeşil pancar çorbası, bir düzine yumurta, domuz pastırması, sosis kuyruğu, sebzeler ve meyveler ve en önemlisi: iki ekler ve kaşaladkaMen2024: 23 Apr 2023, 15:38üzücü şeylerden konuşmayalım . yarı şaka niteliğinde bir soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?Bunu söylemek zor. Biliyorsun, ilişkilerde sadakate karşı bir ilgim vardır. Nasıl aldatılacağını bilmiyorum. Duygularımı verdiğim kişi sadece bana ait olmalı. Ve ben sadece onu...Men2024: 23 Apr 2023, 13:37 Lerunçik, Erkek arkadaşınızın sizi aldattığını hayal edin. Karşılığında onu aldatacak mısın?
Muhtemelen onu aldatırdım. Ama aynı zamanda onunla ilişkilerini de kesti. Dolayısıyla bilmiyorum: Artık onunla birlikte değilsem bu ne kadar ihanet olur?
Hayır. DondurucudaTahmin edeceğim) Eski sevgilinizin kafası, değil mi?) :)Men2024: 23 Apr 2023, 15:38 üzücü şeylerden konuşmayalım. yarı şaka niteliğinde bir soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 5):
- Erkekler2024, fare zehiri, Serg_A, Fargal94, annem adam yaptı
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

yemekle ilgili bir soru daha: Eğer sonuna kadar tek bir tabak yemek zorunda kalsaydınız günlerin ne olurdu?)))Lerunchik: 23 Apr 2023, 15:49Yarım tencere yeşil pancar çorbası, bir düzine yumurta, domuz pastırması, sosis kuyruğu, sebzeler ve meyveler ve en önemlisi: iki ekler ve kaşaladkaMen2024: 23 Apr 2023, 15:38üzücü şeylerden konuşmayalım . yarı şaka niteliğinde bir soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?Lerunchik: 23 Apr 2023, 13:47 Bunu söylemek zor. Biliyorsun, ilişkilerde sadakate karşı bir ilgim vardır. Nasıl aldatılacağını bilmiyorum. Duygularımı verdiğim kişi sadece bana ait olmalı. Ve ben sadece onu...
53 saniye sonra gönderildi:Hayır. DondurucudaTahmin edeceğim) Eski sevgilinizin kafası, değil mi?) :)Men2024: 23 Apr 2023, 15:38 üzücü şeylerden konuşmayalım. yarı şaka niteliğinde bir soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?![]()
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Bu nedenle...
Olsun sebzeli balık. Sadece mümkünse: farklı balıklar))
Men2024: 23 Apr 2023, 15:54yemekle ilgili bir soru daha: Eğer sonuna kadar tek bir tabak yemek zorunda kalsaydınız günlerin nasıl olurdu?)))Yarım tencere yeşil pancar çorbası, bir düzine yumurta, domuz pastırması, sosis kuyruğu, sebzeler ve meyveler ve en önemlisi: iki ekler ve kaşaladkaMen2024: 23 Apr 2023, 15:38 üzüntü verici şeylerden konuşmayalım. yarı şaka niteliğinde bir soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?
53 saniye sonra gönderildi:Hayır. DondurucudaSanırım) Eski sevgilinin başı, değil mi?) :)![]()
Güzel soru))) Tabii ki sadece Rafaelka’yı yemeye hazırım ama ben diyatezden dolayı kaşınarak ölmeye hazır değilim)))Men2024: 23 Apr 2023, 15:54yemekle ilgili bir soru daha: Eğer sonuna kadar tek bir tabak yemek zorunda kalsaydınız senin günlerin nasıl olurdu?)))Lerunchik:Yarım tencere yeşil pancar çorbası, bir düzine yumurta, domuz pastırması, sosis kuyruğu, sebzeler ve meyveler ve en önemlisi: iki ekler ve kaşaladkaMen2024: 23 Apr 2023, 15:38 üzüntü verici şeylerden konuşmayalım. yarı şaka niteliğinde bir soru: Şu anda buzdolabınızda ne var?
53 saniye sonra gönderildi:Hayır. DondurucudaSanırım) Eski sevgilinin başı, değil mi?) :)![]()
Bu nedenle...
- Erkekler2024, Serg_A
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Elbette et yiyebilirsin ama ben balığı daha çok severim))
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
- Nikk, fare zehiri, Erkekler2024, Serg_A
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 10 months
-
Ksenofon
- Nirvana’dayım

- Total posts: 3155
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yaşlı tecrübeli adamı dinleyin. Brownie kesinlikle zararsız bir yaratıktır. Bazen şakalar yapabilir ama bu tamamen zararsızdır. Ve özellikle tehlikeli durumlarda tehlikelere karşı uyarıda bile bulunur. Kırsal kesimde bir evde yaşıyorum ve brownie olmadan son derece rahatsız olurum. Doğru, nedense onu votkaya ve siyah ekmeğe alıştırdım. Yani eğer haftada bir kez ona bu seti vermezsem güceniyor ve küçük yaramazlıklar yapıyor. Güzelliğinize hayran kalan her brownie yanınızda bembeyaz ve kabarık olacaktır. Tek yapmanız gereken haftada bir kez ona bir bardak kırmızı şarap dökmek ve üstüne küçük bir parça ekler koymak!Lerunchik: 23 Apr 2023, 13:32 Fareler. Hem uçuyor, hem sürünüyor. Hala onlardan korkuyorum. Ve ayrıca brownie))) Bir keresinde bahçedeki yaşlı kızlar onun hakkındaki hikayelerle beni korkutmuştu))
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Ya da belki şarap ve güzelliğim ona yetiyor mu? Eklerler benim için yeterli değil))Ksenofont: 23 Apr 2023, 18:17Yaşlı tecrübeli adamı dinleyin. Brownie kesinlikle zararsız bir yaratıktır. Bazen şakalar yapabilir ama bu tamamen zararsızdır. Ve özellikle tehlikeli durumlarda tehlikelere karşı uyarıda bile bulunur. Kırsal kesimde bir evde yaşıyorum ve brownie olmadan son derece rahatsız olurum. Doğru, nedense onu votkaya ve siyah ekmeğe alıştırdım. Yani eğer haftada bir kez ona bu seti vermezsem güceniyor ve küçük yaramazlıklar yapıyor. Güzelliğinize hayran kalan her brownie yanınızda bembeyaz ve kabarık olacaktır. Tek yapmanız gereken haftada bir ona bir bardak kırmızı şarap dökmek ve üstüne küçük bir parça pasta koymak!Fareler. Hem uçuyor, hem sürünüyor. Hala onlardan korkuyorum. Ve ayrıca brownie))) Bir keresinde bahçedeki yaşlı kızlar onun hakkındaki hikayelerle beni korkutmuştu))
- Erkekler2024, Serg_A
-
Amatör123
- Sürtünmeler

- Total posts: 316
Lerunçik, Evet, evet! Hiçbir zaman çok fazla ekler olamaz!)
5 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Lerunçik, I tatlıya çok düşkünüm, bir çikolata karşılığında vatanımı satarım!)
5 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Lerunçik, I tatlıya çok düşkünüm, bir çikolata karşılığında vatanımı satarım!)
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Lerunçik, açgözlü olma! Güzelliğinize bir ekler ekleyin; brownie çifte heyecan kazanacak!
-
Ksenofon
- Nirvana’dayım

Evet, burada asıl önemli olan sunmaktır. Belki bu pastayı yemeyecek. Ama asil eyleminiz, neredeyse fedakarlığınız takdir edilecektir. Önemli olan, bazı değişen köylülerin kek kisvesi altında gizlice içeri girmemesidir. Aksi takdirde pastayı yiyecek, şarabı içecek ve sonra da sizi rahatsız etmeye başlayacak! Bu arada, sizinle kırmızı şarap içme ve güzelliğinize hayran kalma fırsatı için çoğu kişi... bir torba ekler verir!Lerunchik: 23 Apr 2023, 18:22 Ya da belki şarap ve benim güzelliğim ona yetiyor? Eklerler bana yetmez))
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Ve dürüst olmak gerekirse, geriye yalnızca bir ekler kaldı))))
Ya da belki sadece ekler yememi izler? Onu çok güzel değerlendireceğimniqk: 23 Apr 2023, 18:30 Lerunchik, açgözlü olma ! Güzelliğinize bir ekler ekleyin; kek çifte heyecan yaratacak!
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
- fare zehiri, Erkekler2024, Serg_A
-
Ksenofon
- Nirvana’dayım

Eclair yerken seni izlemek herkesin hayalidir. kekler. Bu arada brownie rolünü çok iyi oynayabilirim. Sadece tefekkür anlamında!Lerunchik: 23 Apr 2023, 18:39 Ya da belki de beni ekler yerken izler? Buna çok değer vereceğim. Ve dürüst olmak gerekirse, geriye tek bir pasta kaldı))))
-
Kardeş
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Lanet olsun, bu çok fazla boş zamanı olan biri... Günlerce oturup birbirlerine şımarıyorlar
Gerçekte yapacak hiçbir şeyin yok hayat mı yoksa kişisel bir hayat mı var?!?)) )
Gerçekte yapacak hiçbir şeyin yok hayat mı yoksa kişisel bir hayat mı var?!?)) )
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Dün yaklaşık olarak aynı soruyu yanıtlamıştım. Kendimi tekrarlamak istemiyorum. Yukarıda arama yapabilirsiniz)))Kardeş: 23 Apr 2023, 20:07 Kahretsin, bu çok fazla boş zamanı olan biri... Günlerce oturup birbirlerine şımarıklar![]()
Senin hiçbir işin yok gerçek hayatta mı yoksa kişisel hayatta mı?)))
- fare zehiri, Serg_A
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Neden olmasın? Eşim ve ben forumda birlikte eğleniyoruz! Sadece kişisel hayatınızda çeşitlilik için! :melek:Kardeş: 23 Apr 2023, 20:07 Kahretsin, bu çok fazla boş zamanı olan biri... Günlerce oturup birbirlerine şımarıklar![]()
Senin hiçbir işin yok gerçek hayatta mı yoksa kişisel hayatta mı?)))
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Erkekler2024, Serg_A
-
içinde
- Orgazm!

- Total posts: 878
- Registered for: 4 years
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Beni randevuya davet etmek ister misin?)) Bu ay oradaydım)) )
- Serg_A, Erkekler2024
-
içinde
- Orgazm!

-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Kahretsin! Bana cinsel birleşmenin süresini saniyelere kadar anlatmak ister misiniz?))) Ayın başında ve birden fazla. Yeterli bilgi var mı? Kiminle, kiminle, kaç kez ve nerede istatistikleriniz var mı?))))
- Serg_A, Erkekler2024, annem adam yaptı
-
içinde
- Orgazm!

Peki, bir soru daha, bu seksi kadınlar için orgazmı nasıl yakalamayı başardınız ya da başaramadınız?
Sürekli forumda olduğunuzu görüyorum, ben Bir insanın sikişmeyeceğinden endişeleniyorum..Lerunchik: 24 Apr 2023, 08:35Kahretsin! Bana cinsel birleşmenin süresini saniyelere kadar anlatmak ister misiniz?))) Ayın başında ve birden fazla. Yeterli bilgi var mı? İstatistikleriniz var mı, kiminle, kiminle, kaç kez ve nerede?))))
Peki, bir soru daha, bu seksi kadınlar için orgazmı nasıl yakalamayı başardınız ya da başaramadınız?
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Kanesh. Oldukça şehvetliyim ve partnerim beni nasıl doğru bir şekilde tahrik edeceğini biliyordu)))rynda: 24 Apr 2023, 08:46Sürekli forumda olduğunuzu görüyorum, ben Bu kişinin sikişmediğinden endişeleniyorum..Lanet olsun! Bana cinsel birleşmenin süresini saniyelere kadar anlatmak ister misiniz?))) Ayın başında ve birden fazla. Yeterli bilgi var mı? İstatistikleriniz var mı, kiminle, kiminle, kaç kez ve nerede?))))
Peki, bir soru daha, bu seksi kızlar için orgazmı nasıl yakalamayı başardınız?
- Serg_A, Erkekler2024, annem adam yaptı
-
içinde
- Orgazm!

i.e. Herhangi bir şekilde seks yaptığınızda kesinlikle orgazm oluyor musunuz?Lerunchik: 24 Apr 2023, 08:48 Kanesh. Oldukça şehvetli biriyim ve partnerim beni nasıl doğru şekilde tahrik edeceğini biliyordu)))
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Hayır. Kimseyle değil, kimseyle değil)rynda: 24 Apr 2023, 08:50i.e. Herhangi bir şekilde seks yapıyorsanız kesinlikle orgazm oluyorsunuz demektir?Kanesh. Oldukça şehvetli biriyim ve partnerim beni nasıl doğru şekilde tahrik edeceğini biliyordu)))
- Erkekler2024, annem adam yaptı
-
içinde
- Orgazm!

Orgazm olmanız için yapılması gereken zorunlu eylemlerin bir listesi var mı? bu hangi liste?
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1970
Lera, bu trole neden ihtiyacın var? Hayatta kimsenin ona ihtiyacı yok ve şimdi o da senin için aynı şeyi söylemeye çalışıyor, ama senin daha da kötü olduğunu söylüyor. Bu tür yaratıklar ancak başka bir kişiyi küçük düşürerek kendilerini savunabilirler. Başka hiçbir şeye güçleri yetmez.Lerunchik: 24 Apr 2023, 08:48 Kanesh. Oldukça şehvetli biriyim ve partnerim beni nasıl doğru bir şekilde tahrik edeceğini biliyordu))
-
içinde
- Orgazm!

3’ten sonra gönderilir dakika 57 saniye:
Serg_A ve...neden konuşmayı bıraktın?
Bir kadının boşalması için ne yapılması gerektiğiyle ilgilenmiyor musun?Serg_A: 24 Apr 2023, 09:07Lera, bu trole neden ihtiyacın var? Hayatta kimsenin ona ihtiyacı yok ve şimdi o da senin için aynı şeyi söylemeye çalışıyor, ama senin daha da kötü olduğunu söylüyor. Bu tür yaratıklar ancak başka bir kişiyi küçük düşürerek kendilerini savunabilirler. Başka hiçbir şeyden acizdirler.Kanesh. Oldukça şehvetli biriyim ve partnerim beni nasıl doğru bir şekilde tahrik edeceğini biliyordu))
Serg_A ve...neden konuşmayı bıraktın?
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Tüketicinin bana karşı tutumu beni ilgilendirmiyor. Bu konuyu zaten bir yerde yazmıştım. Şöyle: "Bu pozisyondan hoşlanmadığınızı çok iyi biliyorum ama umurumda değil" Soyut bir örnek olarak))
Ama ne yapmanız gerektiğini kendiniz anlamalısınız. bir kadını boşalmak için. Tabii ondan gelen ipuçlarıyla. Kelimeler, ipuçları, eylemler. Hepimiz farklıyız. Ne oldu?))
Soruyu pek anlamadım. Anladığım kadarıyla cevap vereceğim.rynda: 24 Apr 2023, 09:14Bir kadının boşalması için ne yapılması gerektiğiyle ilgilenmiyor musun?Serg_A: 24 Apr 2023, 09:07Lera, bu trole neden ihtiyacın var? Hayatta kimsenin ona ihtiyacı yok ve şimdi o da senin için aynı şeyi söylemeye çalışıyor, ama senin daha da kötü olduğunu söylüyor. Bu tür yaratıklar ancak başka bir kişiyi küçük düşürerek kendilerini savunabilirler. Başka hiçbir şeyden acizdirler.Kanesh. Oldukça şehvetli biriyim ve partnerim beni nasıl doğru bir şekilde tahrik edeceğini biliyordu))
Serg_A ve... neden sustu?
Tüketicinin bana karşı tutumu beni ilgilendirmiyor. Bu konuyu zaten bir yerde yazmıştım. Şöyle: "Bu pozisyondan hoşlanmadığınızı çok iyi biliyorum ama umurumda değil" Soyut bir örnek olarak))
Ama ne yapmanız gerektiğini kendiniz anlamalısınız. bir kadını boşalmak için. Tabii ondan gelen ipuçlarıyla. Kelimeler, ipuçları, eylemler. Hepimiz farklıyız. Ne oldu?))
- Serg_A, Erkekler2024
-
içinde
- Orgazm!

peki, bana biraz ipucu verLerunchik: 24 Apr 2023, 09:28 Ama bir kadının boşalmasını sağlamak için ne yapmanız gerektiğini kendiniz anlamalısınız. Tabii ondan gelen ipuçlarıyla. Kelimeler, ipuçları, eylemler. Hepimiz farklıyız. Bil bakalım ne oldu?))
peki, bana biraz ipucu verFakat bir kadının boşalmasını sağlamak için ne yapmanız gerektiğini kendiniz anlamalısınız. Tabii ondan gelen ipuçlarıyla. Kelimeler, ipuçları, eylemler. Hepimiz farklıyız. Bil bakalım ne oldu?))
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Şunu yapalım: Siz bana bir şeylerin ters gittiği bir durumu anlatın, ben de tam olarak neyin yanlış olduğunu anlamaya çalışacağım. Sadece ruhen. Aksi takdirde yalan söylemeyi seversiniz. Gidiyor mu?))
Ah arkadaşlar! Kalıplarla düşünmeyi ne zaman bırakacaksın? Bu kadar konuştum ama hep aynı saçmalık var: Bir kız bir şeyi beğenirse diğer herkesin de beğeneceğini düşünüyorsun! Üstelik siz bu tür şeylerin önlemini bilmiyorsunuz!)))rynda: 24 Apr 2023, 09:53peki, bana biraz ipucu verAma bir kadının boşalmasını sağlamak için ne yapmanız gerektiğini kendiniz anlamalısınız. Tabii ondan gelen ipuçlarıyla. Kelimeler, ipuçları, eylemler. Hepimiz farklıyız. Bil bakalım ne oldu?))
53 saniye sonra gönderildi:Peki, bana biraz ipucu verinFakat bir kadının boşalmasını sağlamak için ne yapmanız gerektiğini kendiniz anlamalısınız. Tabii ondan gelen ipuçlarıyla. Kelimeler, ipuçları, eylemler. Hepimiz farklıyız. Tahmin edin ne oldu?))
Şunu yapalım: Siz bana bir şeylerin ters gittiği bir durumu anlatın, ben de tam olarak neyin yanlış olduğunu anlamaya çalışacağım. Sadece ruhen. Aksi takdirde yalan söylemeyi seversiniz. Gidiyor mu?))
- Wolffr, Erkekler2024
-
içinde
- Orgazm!

5 dakika 4 saniye sonra gönderilir:Lerunchik: 24 Apr 2023, 10:02Ah arkadaşlar! Kalıplarla düşünmeyi ne zaman bırakacaksın? Bu kadar konuştum ama hep aynı saçmalık var: Bir kız bir şeyi beğenirse diğer herkesin de beğeneceğini düşünüyorsun! Üstelik siz bu tür şeylerin önlemini bilmiyorsunuz!)))rynda: 24 Apr 2023, 09:53peki, bana biraz ipucu verLerunchik: 24 Apr 2023, 09:28 Fakat bir kadının boşalmasını sağlamak için ne yapmanız gerektiğini kendiniz anlamalısınız. Tabii ondan gelen ipuçlarıyla. Kelimeler, ipuçları, eylemler. Hepimiz farklıyız. Bil bakalım ne oldu?))
53 saniye sonra gönderildi:Peki, bana biraz ipucu verin
Şunu yapalım: Siz bana bir şeylerin ters gittiği bir durumu anlatın, ben de tam olarak neyin yanlış olduğunu anlamaya çalışacağım. Sadece ruhen. Aksi takdirde yalan söylemeyi seversiniz. Geliyor mu?))
obir kez daha... erkeğinizin cinsiyetinizin daha iyi olması için bu ipuçları nelerdir, ne önerdiniz? bu ipuçlarına örnekler verin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 58 Replies
- 1770 Views
-
Last post by Utangaç bebek
-
- 22 Replies