Kadınlarda orgazm simülasyonu

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Kadınlarda orgazm simülasyonu

Unread post by helikopter9 »

Pek çok kadının gerçekte orgazm yaşamadığını, yalnızca bir erkeği memnun etmek için orgazm taklidi yaptığını sık sık duyuyorum. Ve anlamadığım şey şu: Bir erkek hayatında en az bir kez bir kadında gerçek bir orgazm görmüş ve hissetmişse, o zaman aptal değilse, bunu asla hiçbir şeyle karıştırmaz. Yani, bir kadının orgazm simülasyonu genellikle gerçeğin acıklı bir parodisidir. Ayrıca ilişkileri mahvedebilir. Orgazm (anorgazmi) yaşamadığımı hemen söylemek muhtemelen daha iyi olacak ve bu herkes için daha kolay olacaktır.
Ben de yalnızca bir kez orgazm simülasyonuyla karşılaştım. Ve söylemeliyim ki, berbat bir gösteri.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Vik.ruba80
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Re: Kadınlarda orgazm simülasyonu

Unread post by Şamanakalar »

helicopt9: 19 Dec 2022, 14:54 Anlamadığım şey şu: Eğer bir erkek hayatında en az bir kez bir kadında gerçek bir orgazm görmüş ve bunu hissetmişse, o zaman aptal değilse bile bunu asla hiçbir şeyle karıştırmaz.
Ah hayır. Hiç de bile. Erkekler ortalama olarak bir kızın gelip gelmediğini anlama yeteneklerini fazlasıyla abartıyorlar.
Bir arkadaşımla ilgili komik bir hikaye biliyorum (gençliğinde deyim yerindeyse "hafifçe seviştiğimiz") erkeklerle sürekli orgazm taklidi yapan ve bunu renkli yapan: bacakları titreyerek, vajinanın kasılması vb. Ama asıl son hiç de parlak değildi. Yani gerçekten boşalmayı başardığında, erkekler onun numara yaptığını düşündüler.
These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 7):
Geçit, Keskin, helikopter9, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Ötesinden Gelen Şehvet, 6996, Vik.ruba80
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Shamanaks: 19 Dec 2022, 15:26
Ve anlamadığım şey şu: Eğer bir erkek hayatında en az bir kez bir kadında gerçek bir orgazm görmüş ve hissetmişse, o zaman aptal değilse bile bunu asla hiçbir şeyle karıştırmaz.
Ah hayır. Hiç de bile. Erkekler ortalama olarak bir kızın gelip gelmediğini anlama yeteneklerini fazlasıyla abartıyorlar.
Bir arkadaşımla ilgili komik bir hikaye biliyorum (gençliğinde deyim yerindeyse "hafifçe seviştiğimiz") erkeklerle sürekli orgazm taklidi yapan ve bunu renkli yapan: bacakları titreyerek, vajinanın kasılması vb. Ama asıl son hiç de parlak değildi. Yani gerçekten boşalmayı başardığında erkekler onun numara yaptığını düşündüler.
TS kadınları çok az tanıyor ve doğuştan gelen oyunculuk yeteneklerimizi küçümsüyor)
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Keskin, Tekrar Geri Dön, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, gümüş_fox, Lerunçik, Vik.ruba80
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Keskin »

helicopt9, saf olmayın. Bir kız seni aldatmak isterse bundan haberin bile olmaz.
Benimle birlikteyken kaç orgazm yaşadığınızı sormaya ya da kendi egonuza göre 10 üzerinden 10 gibi bir derecelendirme yapmaya değmez. Kız isterse yine de seni becerirler.
Yani bu bir gösterge değil. Vajinal kasılmalardan, fışkırtmalardan, kasılmalardan veya inlemelerden bahsediyorum!!!:)
Eğer onun boşalmasını istiyorsanız onunla konuşun. Sevdiği şeyi belki başka bir şey istiyor ya da bana bunu nasıl daha iyi yapabileceğimi söylüyor. Kısacası ona zevk vermeyi ondan öğrenin. Bunu nasıl yapacağını tam olarak biliyor.
😁 Ama çoğunlukla erkekler aptaldır. Onu sıkıştırdı, kendisi bitirdi ve kimsenin diğer her şeye ihtiyacı olmadığına karar verdi. Aynı zamanda kendinizi bir seks gurusu olarak düşünün!
O yüzden kendinizi bu kadar uzman görmeyin, sizi beceremezler!
These users thanked the author Keskin for the post (total 4):
Geçit, Tekrar Geri Dön, 6996, Vik.ruba80
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!

Şamanaklar, bu bir tür teatral beceridir. Tıpkı bu şekilde hapşıramayacağınız gibi - bu bir refleks, doğal olarak taklit bile edemiyorsunuz.
Kas gerginliği, konvulsif hareketler, artan nefes alma ve kalp atışı - bu %100 ayarlanamaz, bir şeyler ortaya çıkar. Ve elbette ortalama bir insan için taklit bile kibirden hoşlanır; ne kadar güçlü bir adam gibi.
Ama bunların hepsi alglerden elde edilen siyah havyar gibidir.

3 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 19 Dec 2022, 15:31 TS kadınları çok az tanıyor ve doğuştan gelen oyunculuk yeteneklerimizi hafife alıyor)
O kadar iyi biliyorum ki bu daha iyi bilmezdim...

42 saniye sonra gönderildi: Ostr, beni iyi tanımıyorum
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Vik.ruba80
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Keskin »

helicopt9 ve sen kızları pek iyi tanımıyorsun! :)
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!

Ostr: 19 Dec 2022, 17:04 helicopt9 ve sen kızları pek iyi tanımıyorsun! :)
Ama kadınlar iyidir)

n8 dakika sonra gönderilir 39 saniye:
Hâlâ net değil. Bir kadın orgazm taklidi yapıyorsa en azından gerçek orgazmın ne olduğunu bilmesi gerekir. Ve eğer kadın gerçek bir orgazmı bilmiyorsa ve numara yapıyorsa, deneyimli bir adam bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenecektir. Çünkü hala doğru şekilde simülasyon yapabilmeniz gerekiyor.
Sadece kadınlarla ilgileniyordum. Bazıları doğrudan "Boşalmıyorum" diyebileceklerini söylerken, diğerleri görünüşe göre utanıyor ve bu yüzden numara yapıyor. Bu bir tür psikolojidir.
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Şişman adam »

Sanırım bu pek çok kez oldu, birkaç kez onu tabiri caizse sadece bir konser olduğunu itiraf etmeye zorladım. Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Bir kızın orgazm olması elbette güzeldir ama onun numara yaptığını fark ettiğinizde tam bir rezalettir. Özellikle oral seks sırasında bunu denersiniz ve birden onun bunun bir an önce bitmesini istediğini anlarsınız *x)
These users thanked the author Şişman adam for the post:
helikopter9
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Keskin »

helicopt9, Tanrım! Kız, kadın, büyükanne, hepsi (neredeyse) boşalıyor! Ama tek tip bir "orgazm" yoktur ve ne kadar sikişirseniz sikişin herkes bireyseldir!!! Ve farklı şekillerde bitiyorlar!!! O kadar sessiz biri ki, bitirdiğini ancak kendisi anlattıktan sonra anlayacaksınız. Birisi sizinle hiç boşalamayacak çünkü tek pozisyonda boşalıyorlar, bu pozisyonda mastürbasyon yapmaya alışkınlar ama siz bu pozisyonu bilmiyorsunuz. Bazı insanlar bunu sadece karanlıkta yaparlar çünkü her şeyden utanırlar ve bu nedenle küçük şeylerden dikkatleri dağılır ve onu yalasanız bile, bir metre uzunluğunda bir cıvatanız olsa bile yine de hiçbir şey yapamazsınız. . Yani sana onun gecede on kez seninle geldiğini ve bunu taklit etmenin hiç de zor olmadığını söyleyecekler.
Hiçbir şekilde seni küçük düşürmeye ya da hakaret etmeye çalışmıyorum. Eminim normal bir penisiniz vardır ve oldukça fazla tecrübeniz vardır, kendisi her bakımdan yakışıklıdır ve kadınları birden fazla kez orgazma ulaştırmıştır. Ve sen bunu hissettin. Gerçekten sahip olduğunuz şeyin bu olduğuna inanıyorum.
HAYIR. EĞER SİZİ SİKMEYE KARAR VERİRSE, BUNU ASLA ANLAMAYACAKSINIZ.

12 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Şişman Adam ve bu normal! Adam sikini... siktir, herhangi bir yere, avucunun içine bile, hatta bir boruya, hatta keçe çizmeye bile soktu ve o kadar yolu geldi. Ve kızların belirli koşullara ihtiyacı var, hepsine değil, her zaman değil, ama oluyor. Ve bu konuşmalardan sonra onunla konuşur ve pratik yaparsanız, o zaman her şey yoluna girecek ve o titreyecek ve Kuni’nizden boşalacaktır. Ama eğer ona bu konuda dikkat etmezsen, en azından kendini yala, hiçbir şey olmayacak.
Ve partnerin tarafından alınmamalısın, hatta ona hakaret etmemelisin. Kadın vücudu düğmeli bir delik değil, onu yaladı, meme uçlarını maksimuma kadar büktü, siki yerleştirdi, her şey talimatlara göre kaltak, beni mahvetti!!! Buradaki her şey birçok faktöre bağlıdır. Döngü, stres, uyku, günün saati vb. vesaire.
Ve bu faktörler her zaman onlar tarafından kontrol edilmiyor. Bunun herkes için olmadığı açıktır. Çoklu orgazm yaşayan ve her an boşalmaya hazır olan pek çok kız var (yolunuza biri çıkarsa hoş karşılanırsınız).
Kısacası tamam. Kızlar istedikleri gibi, şefkatle, kabaca, iki sikle, dört sikle sevilmeli. Önemli olan dinlemek ve kabul etmektir.

5 dakika 6 saniye sonra gönderildi: Ve tadını çıkarın! Birlikte (Eş zamanlı orgazmdan bahsetmiyorum, bu konuya hiç girmeyin, yoksa strese girersiniz 😂😂😂😂)!
These users thanked the author Keskin for the post (total 3):
Geçit, üçgen, 6996
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Şişman adam »

Sharp, Evet, sorunumla uğraşmadım kendi :-D
These users thanked the author Şişman adam for the post:
Keskin
Keskin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Keskin »

Şişman, doğru! :)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

helicopt9: 19 Dec 2022, 15:52 Şamanaklar, bu zaten bir tür tiyatro becerisine sahip. Tıpkı bu şekilde hapşıramayacağınız gibi - bu bir refleks, doğal olarak taklit bile edemiyorsunuz.
Kas gerginliği, konvulsif hareketler, artan nefes alma ve kalp atışı - bu %100 ayarlanamaz, bir şeyler ortaya çıkar. Ve elbette ortalama bir insan için taklit bile kibirden hoşlanır; ne kadar güçlü bir adam gibi.
Ama bunların hepsi alglerden elde edilen siyah havyar gibidir.

3 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 19 Dec 2022, 15:31 TS kadınları çok az tanıyor ve doğuştan gelen oyunculuk yeteneklerimizi hafife alıyor)
O kadar iyi biliyorum ki bu daha iyi bilmezdim...

42 saniye sonra gönderildi: Ostr, beni iyi tanımıyorsun n
Kalbinin hızla çarptığını nasıl anlarsın? Steteskopla seks mi yapıyorsunuz? Ve öyle olsa bile, ben şahsen koştum ve eğer istirahat halindeki sıradan kadınların normal kalp atış hızı 80 civarındaysa, o zaman benim için dakikada 50 atıştır. Eğitimli bir kalp, kasılma sayısına göre değil, ejeksiyon kuvvetine göre normal miktarda kan üretir. Orgazm anında kesinlikle taşikardi yaşamayacağım. Ve konvülsif hareketler ve kas gerginliği bir orgazm değil, tarif ettiğiniz bir epilepsi krizidir))

5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
helicopt9: 19 Dec 2022, 17:27
Ostr: 19 Dec 2022, 17:04 helicopt9 ve sen kızları pek iyi tanımıyorsun! :)
nAma kadınlar iyidir)

8 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Hâlâ belirsiz. Bir kadın orgazm taklidi yapıyorsa en azından gerçek orgazmın ne olduğunu bilmesi gerekir. Ve eğer kadın gerçek bir orgazmı bilmiyorsa ve numara yapıyorsa, deneyimli bir adam bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenecektir. Çünkü hala doğru şekilde simülasyon yapabilmeniz gerekiyor.
Sadece kadınlarla ilgileniyordum. Bazıları doğrudan "Boşalmıyorum" diyebileceklerini söylerken, diğerleri görünüşe göre utanıyor ve bu yüzden numara yapıyor. Bu bir çeşit psikoloji.
Bilirsin, bir erkek gelemez. Birçok insan ne kadar uzun süre seks yaparsan o kadar iyi olduğunu düşünüyor. Hayır, üç dakika kesinlikle yeterli değil, ama yarım saat bile zaten çok fazla ve gücün kalmadığı ve o da puflayıp pufladığı bir anda, siz bir orgazmı taklit edersiniz, hatta belki tonik ve klonik kasılmalarla ve gözlerini devirmek. Bu arada, ben şahsen bunu asla yapmam ve size nasıl yaptığımı söylemeyeceğim))) Ve taklitten sonra adam sonunda uyanır ve aynı zamanda boşalır. Birden fazla kez test edildi, kusursuz çalışıyor)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
üçgen, Keskin
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Şamanakalar »

30 yıl önce "Harry Sally ile Tanıştığında" filminden, yaratıcıların kadın orgazmında erkeklerin özgüveninden bahsettiği ünlü bir sahne var. Temelde o zamandan beri hiçbir şey değişmedi.
These users thanked the author Şamanakalar for the post:
Keskin
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by üçgen »

Marinka: 19 Dec 2022, 22:04 Orgazm anında kesinlikle taşikardi yaşamayacağım.
Bir ara farklı durumlarda nabzımı saymayı severdim, iyi bir orgazmdan sonra da dahil. Hemen öncesinde ne olduğunu bilmiyorum ama hemen sonrasında hafif bir bradikardi oluştu.

Ve bazıları orgazm yaşadıktan sonra baygınlık geçirdi. Ancak, biraz farklı nedenlerle de olsa, uzun süredir dolu olan mesaneyi boşalttıktan sonra da aynı şey olur.

Bu arada, konunun yazarı için bahçede bir çakıl taşı: bazı kadınlar Vajinal kasları üzerinde öyle bir kontrole sahiptirler ki, örneğin partnerinizin penisini sıkabilir ve bırakamazlar. Mesele orgazm kasılmalarını bu şekilde taklit edebilmesi bile değil - her şey çok daha basit: kısa sürede bir erkeği kedisiyle öyle bir duruma sokabilir ki, adam onun nefesini ve kalp atış hızını umursamayacaktır.
These users thanked the author üçgen for the post (total 2):
Keskin, Geçit
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Marinka: 19 Dec 2022, 15:31
helicopt9: 19 Dec 2022, 14:54 Anlamadığım şey şu: Eğer bir erkek hayatında en az bir kez bir kadında gerçek bir orgazm görmüş ve hissetmişse, o zaman aptal olmasa bile kafasını asla karıştırmaz. herhangi bir şeyle.
Oh hayır. Hiç de bile. Erkekler ortalama olarak bir kızın gelip gelmediğini anlama yeteneklerini fazlasıyla abartıyorlar.
Bir arkadaşımla ilgili komik bir hikaye biliyorum (gençliğinde deyim yerindeyse "hafifçe seviştiğimiz") erkeklerle sürekli orgazm taklidi yapan ve bunu renkli yapan: bacakları titreyerek, vajinanın kasılması vb. Ama asıl son hiç de parlak değildi. Yani gerçekten boşalmayı başardığında erkekler onun numara yaptığını düşündüler.
TS kadınları çok az tanıyor ve doğuştan gelen oyunculuk yeteneklerimizi küçümsüyor) n
PA’yı tamamladıktan sonra erkeklerin en sık sorduğu soru "Bitirdin mi? Kendini iyi hissediyor musun?" olur. Bu, özellikle aile üyeleriyle buluştuğunuzda, bazen bu tür soruların beklenmesinin hemen ardından gülünç bir şekilde yaygındır.

Ama özünde, evet, erkeklerin gururunu incitmemek için çoğu zaman her şey şu şekilde biter: , bitti diyorlar.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Keskin, Lerunçik
ded802
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by ded802 »

Bir kız bir erkeği memnun etmek ister, o yüzden bırakın yapsın.
These users thanked the author ded802 for the post:
Tanya
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

ded802: 20 Dec 2022, 09:41 Bir kız, bir erkeğe kendini iyi hissettirmek ister, o yüzden bırakın bunu yapsın.
Birçok erkek, özellikle de kocası, eğer istemiyorsa Gel, kendini pek iyi hissetmiyor ve eğer bitirmediğimi biliyor ya da anlıyorsa, bütün gün boyunca morali bozuk demektir. Bu yüzden gerçek resmi göstermek sizin için daha pahalıdır, ona benim harika olduğumu ve onun harika bir aşık olduğunu göstermek daha iyidir.
These users thanked the author Tanya for the post:
Keskin
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Eski sevgilim özünde hala bir egoistti, bu yüzden orada hissettiklerimle hiç ilgilenmiyordu. Ama Darling her zaman soruyor... ve ben seks sırasında her zaman inliyorum, hatta çığlık atıyorum ve bu süreçte zevkten kaçıyorum, bu yüzden bazen onun için bitip bitmediğini anlaması zor oluyor..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Geçit, Lerunçik
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

helicopt9: 19 Dec 2022, 14:54 Pek çok kadının gerçekte orgazm yaşamadığını, yalnızca bir erkeği memnun etmek için orgazm taklidi yaptığını sık sık duyuyorum. Ve anlamadığım şey şu: Bir erkek hayatında en az bir kez bir kadında gerçek bir orgazm görmüş ve hissetmişse, o zaman aptal değilse, bunu asla hiçbir şeyle karıştırmaz. Yani, bir kadının orgazm simülasyonu genellikle gerçeğin acıklı bir parodisidir. Ayrıca ilişkileri mahvedebilir. Orgazm (anorgazmi) yaşamadığımı hemen söylemek muhtemelen daha iyi olacak ve bu herkes için daha kolay olacaktır.
Ben de yalnızca bir kez orgazm simülasyonuyla karşılaştım. Ve söylemeliyim ki, bu berbat bir manzara.
"Deneyim yaşamıyorlar"a gelince - bunun çok sık gerçekleştiğini söyleyemem. , ama oluyor! Doğru, burada bir araya gelen pek çok "başarısız" faktör olmalı ve evliliğin kendisi de oldukça yaygındır. :)
Ama "orgazm hissettim" veya "acınası parodi" - bunun konumuzla alakası yok! :) Çoğu durumda, o kadar aptalsın ki, seni kandırmak hiç sorun değil! Üstelik her iki durumda da orgazmı gizlemek ve onu taklit etmek. :)
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 4):
Tanya, Mart, Geçit, Keskin
ded802
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by ded802 »

Tania: 20 Dec 2022, 09:57 Birçok erkek, özellikle de kocam, eğer boşalmıyorsa kendini pek iyi hissetmiyor ve eğer benim boşalmadığımı biliyor veya anlıyorsa, o zaman bütün gün boyunca morali bozuk demektir.
Her cinsiyetin büyüleyici olamayacağını, herkesin ruh halinin farklı olduğunu açıkça anlıyorum. İşten eve yorgun bir şekilde geldim ve ona seks yaptım, rol yapmalıyım.
These users thanked the author ded802 for the post:
Tanya
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Belki birileri bunu taklit ediyordur. Ama eğer karısı boşalmazsa, sadece "beni yala" ya da "elinle bitir" der ve sonra gerçekten boşalır.
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Lerunçik »

Tania: 20 Dec 2022, 06:52
Marinka: 19 Dec 2022, 15:31
Shamanaks: 19 Dec 2022, 15:26 Oh hayır. Hiç de bile. Erkekler ortalama olarak bir kızın gelip gelmediğini anlama yeteneklerini fazlasıyla abartıyorlar.
TS kadınları çok az tanıyor ve doğuştan gelen oyunculuk yeteneklerimizi küçümsüyor) n
PA’yı tamamladıktan sonra erkeklerin en sık sorduğu soru "Bitirdin mi? Kendini iyi hissediyor musun?" olur. Bu, özellikle aile üyeleriyle buluştuğunuzda, bazen bu tür soruların beklenmesinin hemen ardından gülünç bir şekilde yaygındır.

Ama özünde, evet, erkeklerin gururunu incitmemek için çoğu zaman her şey şu şekilde biter: , bittiğini söylüyorlar. n
Bu arada, evet. Soru çok aptalca. Bazen müstehcen bir dil ortaya çıkarmak bile cazip gelebilir)) Size gerçeği kim söyleyecek?)))
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

Belki kızlar taklit yapıyordur ama mesele bu.
Kadınlar vardı ama bilerek çığlık attıklarını hatırlamıyorum, pornodan bile bazen anlayabilirsiniz, belki bu bir oyundur ama bence
a gerçek ya da gerçeğe yakın orgazm yaklaşık olarak ayırt edilebilir.
Kesinlikle tanıdığım biriyle, örneğin bir meslektaşımla anlayabildim, örneğin işteyiz, iş başındayım sandalye, o üstte, işi bittiğinde onu öpersin ve dilin soğur.
Başka bir tane daha vardı, sonra yatağın üzerinde bir su birikintisi oluştu ve o da şöyle oldu O. Sen de birisiyle geliyorsun, içimin ıslandığını hissettim.
Ama seksten gelmediğini bildiğim ama numara bile yapmadıkları zamanlar oldu.
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Viyola »

helicopt9: 19 Dec 2022, 14:54 pek çok kadının gerçekten orgazm yaşamadığını söylüyor
nasıl olmuyor?
Yaşanıyoruz ama her zaman değil , ama partnerinizi üzmemek için biraz inleyebilirsiniz ama orgazm olup olmamanız önemli değil.
These users thanked the author Viyola for the post:
Tanya
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Bay Hamsterrr »

Eh, kasılmaları ve vücut titremelerini simüle etmek zor sanırım)) ve sadece inleyip kıvrandıklarında, o zaman elbette buna odaklanmamalısınız, belki evet, belki de değil) Bitirip bitirmediğimi asla sormam Beni orgazma ulaştırmak için yatakta her zaman mümkün olan her şeyi yaparım çünkü kendi sonumdan çok bu süreçten keyif alıyorum. Evetse, o zaman iyi, değilse, o zaman elimden gelen her şeyi yaptım, öyleyse neden şimdi boşuna üzüleyim ki?)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”