Adamım neden beni seçti?
-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 4 months
Adamım neden beni seçti?
Erkeğimle (işte) tanıştığımda bakireydim ve hiç erkek arkadaşım olmamıştı. Benimle ilgilenmeye başladı, üç kez su parkına gittik ve 30 Aralık 2020’de benden yılbaşı hazırlıklarına yardım etmemi istedi ve sonunda bana saldırdı. Ondan sonra pansiyondan (Muskovit değilim) ona taşındım. Ve şimdi sürekli beni istiyor, büyük yaş farkına rağmen aktif bir cinsel rejimimiz var. Artık o da benimle evlenmek istiyor. Bende ne gördü? Akranlarım beni hiçbir zaman gerçekten sevmedi ama o bana çok değer veriyor.
Gerçi sizin de görebileceğiniz gibi ben bir güzellikten çok uzağım
Gerçi sizin de görebileceğiniz gibi ben bir güzellikten çok uzağım
- These users thanked the author İrlandalıLH for the post (total 4):
- nz_alex, Maariv, Fargal94, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sevgilim neden beni seçti?
Figür güzel, ben de atlardım.
Peki o zaman - eğer onun arzularını gerçekleştirirseniz ve genel olarak yeterli bir insansanız, işler nasıl gidecek - herhangi bir engel göremiyorum

-
Автор темыİrlandalıLH
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 3 years 4 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
IrishkaLH,
peki, yapmalıyız Medyanın ve diğer kitle iletişim araçlarının dayattığı belirli görünüm standartlarının olduğunu ve güzellik hakkında farklı fikirleri olan milyonlarca insanın bulunduğunu ve ayrıca görünüşe çok fazla önem vermeyen, güzelliğin belirli tezahürlerini önemseyen milyonlarca insan olduğunu unutmayın. cinsellik. Ve bu, tüm bu insanların bir şekilde kötü, dışlanmış vb. olduğu anlamına gelmez. Hayır, kötü değiller (başkalarına zarar vermiyorlarsa), sadece farklılar.
Benim de standart dışı tercihlerim var, bana uygun bir bayanla her gün karşılaşamıyorum ama bu yalnız olduğum ya da mutsuz olduğum anlamına gelmez.
Dünya siyah ve beyaz değil ve bu beni mutlu ediyor. Üzücü olan tek şey bunu 15 yıllık deneme yanılma sonrasında fark etmiş olmam.
peki, yapmalıyız Medyanın ve diğer kitle iletişim araçlarının dayattığı belirli görünüm standartlarının olduğunu ve güzellik hakkında farklı fikirleri olan milyonlarca insanın bulunduğunu ve ayrıca görünüşe çok fazla önem vermeyen, güzelliğin belirli tezahürlerini önemseyen milyonlarca insan olduğunu unutmayın. cinsellik. Ve bu, tüm bu insanların bir şekilde kötü, dışlanmış vb. olduğu anlamına gelmez. Hayır, kötü değiller (başkalarına zarar vermiyorlarsa), sadece farklılar.
Benim de standart dışı tercihlerim var, bana uygun bir bayanla her gün karşılaşamıyorum ama bu yalnız olduğum ya da mutsuz olduğum anlamına gelmez.
Dünya siyah ve beyaz değil ve bu beni mutlu ediyor. Üzücü olan tek şey bunu 15 yıllık deneme yanılma sonrasında fark etmiş olmam.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Bu adamın birçok kadın arasından seni seçmesine sevinmelisin)
Neden seçtiğini düşünme, onun ilgisinin ve sevgisinin tadını çıkar)))
Neden seçtiğini düşünme, onun ilgisinin ve sevgisinin tadını çıkar)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 9 months
Koyunlar senin yaşında, ayrıca kendine olan güvenin de zayıf. Baba, ne gerekiyor, yoksa 180 ve 40 kilo gibi aptal standartlara alışığız (peki, bu tür pek çok amatör olduğundan şüphem yok). Ve erkeğiniz de biliyor, bu yüzden yanınızdan ayrılmıyor. Aptallık etme, eğer o iyiyse, kabul et.IrishkaLH: ↑11 May 2022, 09:57 Erkeğimle (işte) tanıştığımda bakireydim ve hiç erkek arkadaşım olmamıştı. Benimle ilgilenmeye başladı, üç kez su parkına gittik ve 30 Aralık 2020’de benden yılbaşı hazırlıklarına yardım etmemi istedi ve sonunda bana saldırdı. Ondan sonra pansiyondan (Muskovit değilim) ona taşındım. Ve şimdi sürekli beni istiyor, büyük yaş farkına rağmen aktif bir cinsel rejimimiz var. Artık o da benimle evlenmek istiyor. Bende ne gördü? Akranlarım beni hiçbir zaman gerçekten sevmedi, o da beni sevmiyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 8 months

Birçoğuna katılıyorum. Ben de seni sikerdim, Irishka. Figürün iyi. Böyle bir figürle aynı arkadaşım vardı, her şeyi çok iyi yaptı, vay be, basit. Ve onu köpek stiliyle çektiğimde vızıltıdan deli gibi uludu. İyi şanslar

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Çocukların olgunlaşmamış yargılarına kulak asma. Pek çok insan çocuklukta sonradan pişman olacağı hatalar yapar!
Sen çok güzel bir kızsın ve eğer içindeki dünya bir o kadar da güzel, günahtır, kendin gibi bir kadına aşık olma!
Çocukların olgunlaşmamış yargılarına kulak asma. Pek çok insan çocuklukta sonradan pişman olacağı hatalar yapar!
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 3 months
Sen çok güzel bir kızsın ama benim özgüvenimle ilgili bir sorunum var... Adamının seni dinlememesine şaşırmadım)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
IrishkaLH, seni seçtin mi? Ve doğru olanı yaptı!!! Seninle alakalı bir şey var...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Burada Topicstarter yok, konu hakkında konuşmanın bir anlamı yok)) Ve minimum çeşitlilikle cevap açık

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 88 Replies
- 13882 Views
-
Last post by serginius76
-
- 18 Replies