Annenle seks hakkında neden bu kadar çok konu var???

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Annenle seks hakkında neden bu kadar çok konu var???

Unread post by Takma ad »

Herkese selam. Akrabalarım arasında sadece bir tanesini hâlâ düzenli olarak gördüğümüz küçük kuzenlerimle yattım. Anneye her zaman yalnızca bir anne muamelesi yapıldı. Her anlamda süper havalı bir insan, bir bilim adayı, bir doktor, bir üst düzey uzman ve aynı zamanda dünyanın en nazik ve en anlayışlı insanı. Ona karşı son derece saygılı bir tavrım var. Ama onun nasıl seks yaptığını düşünmek bile istemiyorum.

Buradaki konuları okuduğum kadarıyla annelere yönelik bu değişimlerin, annenin çocuğunun önünde güvenle sarhoş olabileceği ve istediğini yapabileceği, işlevsiz ailelerde meydana geldiği görülüyor. onun önünde. Kız kardeşimin 12 yaşındayken bana tutkulu bir ilgi göstermeye başlamasıyla ben de kız kardeşlerimle ilişkilerimde bir değişim yaşadım; o zamanlar 14 yaşındaydım. Sonra ikinci kız kardeşimi seks objesi olarak algılamaya başladım, sonunda onu da aldım, burada 14 yaşında 33 ile 19 yaş farkımız var. Ona orgazm ve tüm sevgimi aynı anda veriyorum. Ama anne annedir.

Bana bu geçişi nasıl başardığınızı söyleyin, hangi koşullar altında annenizi bir seks objesi olarak algılamaya başladınız?
These users thanked the author Takma ad for the post:
Gilbert
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month
 Re: Annenle seks hakkında neden bu kadar çok konu var???

Unread post by Rasaroam »

Nikname: 12 Apr 2023, 15:01 Herkese merhaba. Akrabalarım arasında sadece bir tanesini hâlâ düzenli olarak gördüğümüz küçük kuzenlerimle yattım. Anneye her zaman yalnızca bir anne muamelesi yapıldı. Her anlamda süper havalı bir insan, bir bilim adayı, bir doktor, bir üst düzey uzman ve aynı zamanda dünyanın en nazik ve en anlayışlı insanı. Ona karşı son derece saygılı bir tavrım var. Ama onun nasıl seks yaptığını düşünmek bile istemiyorum.

Buradaki konuları okuduğum kadarıyla annelere yönelik bu değişimlerin, annenin çocuğunun önünde güvenle sarhoş olabileceği ve istediğini yapabileceği, işlevsiz ailelerde meydana geldiği görülüyor. onun önünde. Kız kardeşimin 12 yaşındayken bana tutkulu bir ilgi göstermeye başlamasıyla ben de kız kardeşlerimle ilişkilerimde bir değişim yaşadım; o zamanlar 14 yaşındaydım. Sonra ikinci kız kardeşimi seks objesi olarak algılamaya başladım, sonunda onu da aldım, burada 14 yaşında 33 ile 19 yaş farkımız var. Ona orgazm ve tüm sevgimi aynı anda veriyorum. Ama anne annedir.

Bu geçişi nasıl başardığınızı söyleyin, hangi koşullar altında annenizi bir seks objesi olarak algılamaya başladınız?
nEvet, ben de hiçbir zaman annemden hoşlanmadım.
Kızım ve yeğenim için durum farklı ;)
Eğer bir kız kardeşim olsaydı muhtemelen ben de ona giderdim ama benim hiç kız kardeşim yok . İkinci kuzenler belki.
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

Rasrom: 12 Apr 2023, 15:27 Evet, ben de hiçbir zaman annemden hoşlanmadım.
Ama kızım ve yeğenim için bu başka bir konu
Eğer bir kız kardeşim olsaydı muhtemelen ben de ondan etkilenirdim ama ben hiç kız kardeşin yok Belki ikinci dereceden kuzenler.
Sadece ilgi mi çektiler, yoksa onlarda bir sorun mu vardı?
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Genel olarak annem çok güzel ve seksiydi ama haklısın, hiçbir şey olmadan bir "değişim" olmayacak. Benim durumumda bu onların babalarıyla olan parlak gençlikleri. Arkadaşlar, içecekler. Sonuç olarak, birden fazla kez annemi tamamen çıplak buldum ve bayıldım. Çok sık olmadı ama anılar o kadar canlı ki bazı detayları hala hatırlıyorum. Ve hayır, onunla seks yapmadım.
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Hayalet
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

LustFromBeyond: 12 Apr 2023, 15:40 Annem genel olarak çok güzel ve seksiydi ama haklısın, hiçbir şey olmadan “değişim” olmaz. Benim durumumda bu onların babalarıyla olan parlak gençlikleri. Arkadaşlar, içecekler. Sonuç olarak, birden fazla kez annemi tamamen çıplak buldum ve bayıldım. Çok sık olmadı ama anılar o kadar canlı ki bazı detayları hala hatırlıyorum. Ve hayır, onunla seks yapmadım
İlk defa seks yaptığım kız kardeşim bana sık sık nasıl davrandığını anlatırdı ebeveynleri onun önünde seks yaparken uyuyor olmak. Aynı odada birlikte yaşadıkları bir dönem vardı.
PavelNokia
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Nikname: 12 Apr 2023, 15:47 İlk kez seks yaptığım kız kardeşim, anne ve babası onun önünde seks yaparken nasıl uyuyor numarası yaptığını bana sık sık anlatırdı. Aynı odada birlikte yaşadıkları bir dönem vardı
Eğer annemin uyuyormuş gibi yapabileceğini ima ediyorsan, o zaman hayır) sanırım o hala ondan hoşlandığımı bilmiyor ya da bunu kendine itiraf etmekten korkuyor. Ama babam beni annemin bedeniyle tanıştırmak istediği hissine kapılıyordu ve belki de onu becerdiğimi hayal ediyordu. Yazık ki o zamanlar küçüktüm
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

LustFromBeyond: 12 Apr 2023, 15:51 Annemin uyuyormuş gibi yapabileceğini ima ediyorsan, hayır) Sanırım hâlâ ona olan ilgimi bilmiyor ya da bunu kendine itiraf etmekten korkuyor. Ama babam beni annemin bedeniyle tanıştırmak istediği hissine kapılıyordu ve belki de onu becerdiğimi hayal ediyordu. Yazık, o zamanlar küçüktüm
Yani demek istediğim kız kardeşimin vardiyası büyük ihtimalle bununla başladı. Yakın zamana kadar annemin beni seks yaptıktan sonra doğurduğuna inanmıyordum. O öyle değil, ben yeni doğmuşum, hepsi bu. Öyle oldu 🤣&#129315 ;🤣
Ötesinden Gelen Şehvet
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Rasaroam »

Nikname: 12 Apr 2023, 15:29
Rasrom: 12 Apr 2023, 15:27 Evet, ben de hiçbir zaman annemden hoşlanmadım.
Ama kızım ve yeğenim için bu farklı bir konu
Eğer bir kız kardeşim olsaydı muhtemelen ben de annemden etkilenirdim. o da ama kız kardeşlerim var, burada değilim. Belki ikinci dereceden kuzenler.
Sadece ilgi mi çektiler yoksa onlarda bir sorun mu vardı?
Yalnızca fanteziler, gerçek değil.
Gilbert
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Gilbert »

Kuzenlere ilgi duymanın tamamen normal bir şey olduğuna katılıyorum, belki akrabalar için de insanlar özellikle ergenlik döneminde bir tür heyecan yaşarlar. Bu da anlaşılabilir bir durumdur.
Ve anneleri, hatta daha havalı büyükanneleri bile sikmek isteyenleri anlayamıyorum bile.
Artem.Maxsimov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Artem.Maxsimov »

Nikname, Kız kardeşin şanslı. Kız kardeşim ve ben de fırsat buldukça kulak misafiri olduk ve baktık.
Hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Hayalet »

Nikname, Değişimlerle ilgili çok ilginç bir teoriniz var. Ortak yazar olarak size katılmak mümkün mü? Farklı yönlere hareket edebilir. Tıpkı sağ ve sol gibi. Yukarı ve aşağı. Bazı insanlar ileri itilir, ancak bazen geriye doğru itilirler. Size göre anneye geçmek caiz değildir. Ve kız kardeşime geçiş çok güzel. Kahramanların nasıl bir yol ayrımında olduğunu unutmayın. Sola gidersen tırmıklayacaksın. Düz gidersen sen de mahvolursun. Sağa gidersen yine mahvolursun. Ve burada herkes nereye taşınacağına kendisi karar veriyor. Ve kendi vardiyanızı diğer kahramanların vardiyalarından daha iyi düşünemezsiniz.
Billy Akışı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Billy Akışı »

Evet, bu bir "değişim" değil, yakınınızdaki bir kadına verilen tamamen normal bir tepki
These users thanked the author Billy Akışı for the post:
Oleg257
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”