Sadece genç ve zayıf kızlara ilgi duyuyorlar.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Sadece genç ve zayıf kızlara ilgi duyuyorlar.

Unread post by Takma ad »

Herkese merhaba. Şu anda 33 yaşındayım, 190 boyundayım, düzenli spor yapıyorum, oldukça çekici bir görünüme sahibim, yaşımdan daha genç görünüyorum ve kesinlikle tüm sınıf arkadaşlarımdan daha genç görünüyorum. Gençliğimden beri ulaşılmaz kızlara, elde edilmesi zor ineklere vb. ilgi duydum. Eğer kız elde etmek zorsa bu beni daha da heyecanlandırıyor, istediğimi alana kadar devam ediyorum. Garip bir şekilde, ilk ilişkimiz buna bizim adımıza karar veren ve ardından benden kendisi ve arkadaşıyla aynı anda çıkmamı isteyen bir kızla oldu. O zamanlar benim için normaldi ama hemen yoruldum. Sıkıcıydı çünkü ikisi de hazırdı, almak istemedim. Küçük yaşlardan itibaren kızlardan yeterince ilgi görmeye alıştım ve her zaman elde edilmesi zor görünen şeylere ilgi duydum. Kız kardeşim beni ilk kez banyoya sürüklediğinde bu duruma çok korktum ama bu benim kız kardeşim olduğuna göre böyle bir şeyin olmaması gerekir gibi ama oluyor, çok hoşuma gitti, sonra ikinciyi baştan çıkardım kız kardeşim hala bir zevkti, heyecandı, zaferdi! Benden çok daha genç olduğu için kendimi çok iyi hissediyorum, figürü süper, her şeyi mükemmel. Ve onun aynı zamanda kız kardeş olması da benim için tam bir darbe.

Ama aynı zamanda bazen içimden mutlu olmadığımı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarım evli, şişman ve korkunç eşlerini seviyorlar, her şeyden hoşlanıyorlar ve gökyüzündeki tüm yıldızları koparmaya çalışmıyorlar. Ama bunu yapamam. Güçlü duygulara, benim için özellikle güzel olan bir şeyden keyif almaya ya da kız kardeşimle seks gibi bir şeye ihtiyacım var, bu normal olmadığı için görünüşe göre beni çekiyor.
Bir kızın ilki olmayı gerçekten seviyorum. Genel olarak fikirlerimi anlıyorsunuz.

Bir gün görünüşümü kaybedebileceğimi ve genç kızların ilgisini çekemeyeceğimi düşünmekten bile korkuyorum. Ama çoğu erkeğin yaşamak zorunda olduğu şeyi kabul etmeye hazır değilim ve bu beni korkutuyor.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Sadece genç ve zayıf kızlar ilgimi çekiyor.

Unread post by Geçit »

Nikname: 12 Apr 2023, 15:25 Herkese merhaba. Şu anda 33 yaşındayım, 190 boyundayım, düzenli spor yapıyorum, oldukça çekici bir görünüme sahibim, yaşımdan daha genç görünüyorum ve kesinlikle tüm sınıf arkadaşlarımdan daha genç görünüyorum. Gençliğimden beri ulaşılmaz kızlara, elde edilmesi zor ineklere vb. ilgi duydum. Eğer kız elde etmek zorsa bu beni daha da heyecanlandırıyor, istediğimi alana kadar devam ediyorum. Garip bir şekilde, ilk ilişkimiz buna bizim adımıza karar veren ve ardından benden kendisi ve arkadaşıyla aynı anda çıkmamı isteyen bir kızla oldu. O zamanlar benim için normaldi ama hemen yoruldum. Sıkıcıydı çünkü ikisi de hazırdı, almak istemedim. Küçük yaşlardan itibaren kızlardan yeterince ilgi görmeye alıştım ve her zaman elde edilmesi zor görünen şeylere ilgi duydum. Kız kardeşim beni ilk kez banyoya sürüklediğinde bu duruma çok korktum ama bu benim kız kardeşim olduğuna göre böyle bir şeyin olmaması gerekir gibi ama oluyor, çok hoşuma gitti, sonra ikinciyi baştan çıkardım kız kardeşim hala bir zevkti, heyecandı, zaferdi! Benden çok daha genç olduğu için kendimi çok iyi hissediyorum, figürü süper, her şeyi mükemmel. Ve onun aynı zamanda kız kardeş olması da benim için tam bir darbe.

Ama aynı zamanda bazen içimden mutlu olmadığımı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarım evli, şişman ve korkunç eşlerini seviyorlar, her şeyden hoşlanıyorlar ve gökyüzündeki tüm yıldızları koparmaya çalışmıyorlar. Ama bunu yapamam. Güçlü duygulara, benim için özellikle güzel olan bir şeyden keyif almaya ya da kız kardeşimle seks gibi bir şeye ihtiyacım var, bu normal olmadığı için görünüşe göre beni çekiyor.
Bir kızın ilki olmayı gerçekten seviyorum. Genel olarak fikirlerimi anlıyorsunuz.

Bir gün görünüşümü kaybedebileceğimi ve genç kızların ilgisini çekemeyeceğimi düşünmekten bile korkuyorum. Ancak çoğu erkeğin yaşamak zorunda olduğu şeyi kabul etmeye hazır değilim ve bu beni korkutuyor.
Fotoğrafını yayınla, figürünü göster) ))
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

HAYIR. Kişisel mesajlarda bile bu tür kaynaklara asla fotoğraf yayınlamayacağım. Sadece kişisel temasla.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Nikname: 12 Apr 2023, 15:31 Hayır. Kişisel mesajlarda bile bu tür kaynaklara asla fotoğraf yayınlamayacağım. Yalnızca kişisel iletişimle.
Yüzünüzü kapatabilirsiniz, gülen bir yüzle kapatabilirsiniz veya hiç kafanız olmayabilir))) Gösteriş yapın güzel vücudun)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Fargal94, Wolffr
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184

Unread post by Aalleexx26 »

Marinka: 12 Apr 2023, 15:33 Marinka » 7 dakika önce

Nikname: ↑9 dakika önce
No. Kişisel mesajlarda bile bu tür kaynaklara asla fotoğraf yayınlamayacağım. Yalnızca kişisel temasla.
Yüzünüzü kapatabilir, gülen bir yüzle kapatabilirsiniz veya hiç kafanız olmayabilir)))) Güzel vücudunuzu gösterin)))
Marinka, benim de senden benzer bir isteğim var: Örneğin mayolu veya kıyafetli ama yüzü olmayan bir fotoğrafını yayınlayabilir misin? :evet:
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

İnternet güvenliği her şeyden önce gelir. İyisiyle kötüsüyle şişmiş bir kas dağı değilim. Jared Leto’ya benzer bir fiziğim var, sadece çarpıcı dövüş sanatları yapıyorum, hiçbir şey için kilo alamıyoruz ama her zaman yoğun bir şekilde kuruyoruz. Boyumla birlikte kilom 78-82 kg. Daha fazla yok. Tıraş olsam belgesiz alkol satmazlar, sürekli pasaportumu isterler 129335;🏻
These users thanked the author Takma ad for the post:
Merkez
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Nikname: 12 Apr 2023, 15:25 Nikname’den mesaj » 18 dakika önce

Bir gün harici verilerimi kaybedip genç kızların ilgisini çekemeyeceğimi düşünmekten bile korkuyorum. Çoğu erkeğin yaşamak zorunda olduğu şeyi kabul etmeye hazır değilim ve bu beni korkutuyor.
Narsistçe. Narsisistik eğilimleri olan.
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

aalleexx26: 12 Apr 2023, 15:48 Narsist. Bir narsistin eğilimlerini tartışmıyorum
Bunlarla tartışmıyorum ve bunu norm olarak görmüyorum. Psikologlar burada güçsüz, zaten 😑’yi geçtiler.
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Nikname: 12 Apr 2023, 15:51 Nikname’den mesaj » 1 dakika önce

aalleexx26: ↑3 dakika önce
Narsist. Bir narsistin eğilimlerini tartışmıyorum
Bunu tartışmıyorum ve bunun bir norm olduğunu düşünmüyorum. Psikologlar burada güçsüz, zaten oradalardı
Eğer değişmek istemiyorsanız kimse size yardımcı olamaz. Ve genç kızların ilgisini çekmeyi bırakacağınız zaman kesinlikle gelecek (ve çok yakında). Ve ayrıca, kaçınılmaz olarak, tabutun kapağını arkanızdan kapatıp Tanrı’nın huzuruna çıkmanız ve O’na tüm yaptıklarınızın değil, aynı zamanda söz ve düşüncelerinizle de hesap vermeniz gerekecek.
These users thanked the author Aalleexx26 for the post:
Fargal94
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

aalleexx26: 12 Apr 2023, 15:57 Eğer değişmek istemiyorsanız kimse yardımcı olamaz. Ve genç kızların ilgisini çekmeyi bırakacağınız zaman kesinlikle gelecek (ve çok yakında). Ayrıca, kaçınılmaz olarak, tabutun kapağını arkanıza kapatıp Tanrı’nın huzuruna çıkmanız ve O’na yalnızca yaptıklarınızın değil, aynı zamanda söz ve düşüncelerinizle de hesap vermeniz gerekecek.
Tüm bunları düşünmediğimi mi sanıyorsun? Hayatı yaşamanın doğru bir yolu yoktur. Herkes kendi yolunu seçer, hepimiz hata yapma, geçmiş deneyimlerin algısındaki kusurlara dayanarak yanlış stereotipler oluşturma yeteneğine sahibiz. Bir şeyi kaybedip diğerini kazanarak Tibetli bir keşiş olabilirsiniz. Güçlü duygulara ihtiyacım var ve onlara düzenli olarak ihtiyacım var.
Ulof
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 3 years

Unread post by Ulof »

Konuya bakılırsa, bir okul çocuğu tarafından yaratıldı. Yaşta değilse, o zaman ruhumda.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Nikname: 12 Apr 2023, 15:25 Herkese merhaba. Şu anda 33 yaşındayım, 190 boyundayım, düzenli spor yapıyorum, oldukça çekici bir görünüme sahibim, yaşımdan daha genç görünüyorum ve kesinlikle tüm sınıf arkadaşlarımdan daha genç görünüyorum. Gençliğimden beri ulaşılmaz kızlara, elde edilmesi zor ineklere vb. ilgi duydum. Eğer kız elde etmek zorsa bu beni daha da heyecanlandırıyor, istediğimi alana kadar devam ediyorum. Garip bir şekilde, ilk ilişkimiz buna bizim adımıza karar veren ve ardından benden kendisi ve arkadaşıyla aynı anda çıkmamı isteyen bir kızla oldu. O zamanlar benim için normaldi ama hemen yoruldum. Sıkıcıydı çünkü ikisi de hazırdı, almak istemedim. Küçük yaşlardan itibaren kızlardan yeterince ilgi görmeye alıştım ve her zaman elde edilmesi zor görünen şeylere ilgi duydum. Kız kardeşim beni ilk kez banyoya sürüklediğinde bu duruma çok korktum ama bu benim kız kardeşim olduğuna göre böyle bir şeyin olmaması gerekir gibi ama oluyor, çok hoşuma gitti, sonra ikinciyi baştan çıkardım kız kardeşim hala bir zevkti, heyecandı, zaferdi! Benden çok daha genç olduğu için kendimi çok iyi hissediyorum, figürü süper, her şeyi mükemmel. Ve onun aynı zamanda kız kardeş olması da benim için tam bir darbe.

Bir gün görünüşümü kaybedebileceğimi ve genç kızların ilgisini çekemeyeceğimi düşünmekten bile korkuyorum. Çoğu erkeğin yaşamak zorunda olduğu şeyi kabul etmeye hazır değilim ve bu beni korkutuyor.
Sizce kadınların mutlaka şişman, kötü kokulu ve kötü kokulu olması gerekir mi? korkutucu?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Fargal94, Üstü kendinize saklayın
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 16:09 kadınların mutlaka şişman, kötü kokulu ve korkutucu olması gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Gördüklerime göre karar veriyorum. Dürüst olmak gerekirse bu benim için çok kötü.

1 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Konuya bakılırsa, bir okul çocuğu tarafından yaratılmış. Yaşına göre değilse de ezberine göre.
Neden bu şekilde karar verdiğini merak ediyorum?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nikname: 12 Apr 2023, 16:11
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 16:09 eşlerin kesinlikle şişman, kötü kokulu ve korkutucu olması gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
Gördüklerime göre karar veriyorum. Dürüst olmak gerekirse benim için bu çok korkunç.
ama herkes böyle değil... evlenmeden önce herkesin narin bir prenses olduğunu, sonra da herkesin narin bir prenses olduğunu düşünmek çok saçma. şişman piçlere dönüşüyorlar.
1 dakika 45 saniye sonra gönderildi: n
İnternet güvenliği ilk sırada gelir. İyisiyle kötüsüyle şişmiş bir kas dağı değilim. Jared Leto’ya benzer bir fiziğim var, sadece çarpıcı dövüş sanatları yapıyorum, hiçbir şey için kilo alamıyoruz ama her zaman yoğun bir şekilde kuruyoruz. Boyumla birlikte kilom 78-82 kg. Daha fazla yok. Tıraş olsam belgesiz alkol satmazlar, sürekli pasaportumu isterler  129335;🏻 ‍♂️
Genelde dağ gibi şişkin kaslardan hoşlanmam; zayıf, kaslı, kuru vücutlardan hoşlanırım ve Jerad Leto genellikle ideal bir yakışıklı adamdır))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Fargal94
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 16:12 ama herkes böyle değil.. Herkesin evlenmeden önce narin bir prenses olduğunu, sonrasında ise şişman piçlere dönüştüğünü düşünmek saçma.
Kabul ediyorum. Hepsi değil. Ama çoğu insan tiksiniyor. Bundan bahsediyorum.

1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Dağ gibi şişkin kaslardan hiç hoşlanmıyorum; zayıf, kaslı, kuru vücutlardan hoşlanıyorum ve Jerad Leto genel olarak mükemmel bir yakışıklı man))
Mark Wahlberg gibi bir figür istiyordum. Benim için kesinlikle ideal. Ancak boyu farklıdır ve kas çalışmasına yönelik kaldıraç gücü daha kısadır 🙂
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nikname: 12 Apr 2023, 16:19
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 16:12 ama herkes böyle değil.. evlenmeden önce herkesin zayıf bir prenses olduğunu, sonra şişmanlayacağını düşünmek çok saçma piçler.
Kabul ediyorum. Hepsi değil. Ama çoğu insan tiksiniyor. Bundan bahsediyorum.

1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Dağ gibi şişkin kaslardan hiç hoşlanmıyorum; zayıf, kaslı, kuru vücutlardan hoşlanıyorum ve Jerad Leto genel olarak mükemmel bir yakışıklı man))
Mark Wahlberg gibi bir figür istiyordum. Benim için kesinlikle ideal. Ancak boyu farklıdır ve kas çalışması için gereken kaldıraç gücü daha kısadır 🙂
Böyle düşünmek elbette hakkınız.. Tam tersine etrafımda farklı coğrafyalara dağılmış bir sürü bakımlı, güzel, evli ve çocuklu kadınlar ve bir sürü orta yaşlı erkek görüyorum. yol tarifi..
Kadınlar tek başlarına güzel görünmekten memnundurlar ve aynı yaştaki erkeklere kıyasla görünümlerine çok daha fazla önem verirler.

4 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Bu arada, 18 yaşında selülitli ve şişman bir sürü kız var Polonyalılar. Bu genel olarak yaşla ilgili değil, kişinin kendisine, vücuduna ve sağlığına nasıl davrandığıyla ilgilidir.
Fargal94
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 16:54 böyle düşünmek elbette hakkınız.. tam tersine, etrafımda evli ve bakımlı bir sürü güzel kadın görüyorum çocuklar ve çok sayıda orta yaşlı erkek, farklı taraflara bulanıklaştırılmış.
Kadınlar kendi başlarına güzel görünmekten hoşlanırlar ve görünüşleri konusunda aynı yaştaki erkeklere göre çok daha fazla eleştirirler.

Bu arada, 18 yaşında, selülitli ve şişman Polonyalı bir grup kız var. Bu genel olarak yaşla ilgili değil, kişinin kendine, vücuduna ve sağlığına nasıl davrandığıyla ilgili.
Yüzde yüz katılıyorum. Mesele şu ki, kızların neredeyse çoğunluğu tamamen reddediliyor. Kafama bazı idealler yerleştirdim ve artık başka türlü yapamam 😑
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nikname: 12 Apr 2023, 17:28
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 16:54 böyle düşünmek elbette hakkınız.. tam tersine, etrafımda bir sürü bakımlı, güzel kadın görüyorum evli, çocuklu ve çok sayıda orta yaşlı erkek, farklı yönlerde bulanık.
Kadınlar kendi başlarına güzel görünmekten hoşlanırlar ve görünüşleri konusunda aynı yaştaki erkeklere göre çok daha fazla eleştirirler. .

Bu arada, 18 yaşında, selülitli ve şişman Polonyalı bir grup kız var. Bu genel olarak yaşla ilgili değil, kişinin kendine, vücuduna ve sağlığına nasıl davrandığıyla ilgili.
Yüzde yüz katılıyorum. Mesele şu ki, kızların neredeyse çoğunluğu tamamen reddediliyor. Kafama bazı idealler yerleştirdim ve artık başka türlü yapamam 😑
peki, seni bazı yönlerden anlıyorum.. Ayrıca görünüş ve genel olarak her şey konusunda çok talepkarım!.. karakter dahil.. bu tür tavırlarla yaşamak zor. Bize yardım edecek bir psikiyatrist.
Fargal94
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

Bir gün görünüşümü kaybedebileceğimi ve genç kızların ilgisini çekemeyeceğimi düşünmekten bile korkuyorum. Çoğu erkeğin yaşamak zorunda olduğu şeyi kabul etmeye hazır değilim ve bu beni korkutuyor.
Mümkün olduğu kadar çok para kazanmaya çalışın.
Zengin bir adam asla yaşlanmaz))))))))))))))))

56 saniye sonra gönderildi:
aalleexx26: 12 Apr 2023, 15:48
Nikname: 12 Apr 2023, 15:25 Nikname’den mesaj » 18 dakika önce

Bunu düşünmeye bile korkuyorum bir gün görünüşümü kaybedebilir ve genç kızların ilgisini çekmeyi bırakabilirim. Çoğu erkeğin yaşamak zorunda olduğu şeyi kabul etmeye hazır değilim ve bu beni korkutuyor.
Narsistçe. Narsist eğilimleriyle.
Bu tüm sporcular için geçerlidir))))))))))
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 17:47 Bize yardımcı olacak beyinler.
Meditasyon, psikologlar, psikoterapistler, tüm bunlar birkaç kez tamamlandı.

54 saniye sonra gönderildi: n
Mümkün olduğu kadar çok para kazanmaya çalışın.
Zengin bir adam asla yaşlanmaz))))))))))))
n Evet, ama sonra bana değil sermayeye ihtiyacı olduğu için zulüm başlayacak. Ben de bunu bir kereden fazla düşündüm

26 saniye sonra gönderildi: n
Tüm sporcular için bu böyle))))))))))
Gerçekten öyle 👍🤣
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nikname: 12 Apr 2023, 18:35
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 17:47 Mrain bize yardım etsin.
Meditasyon, psikologlar, psikoterapistler, bunların hepsi defalarca yapıldı.
hiçbir şey yardımcı olmuyor mu yoksa herhangi bir gelişme var mı? Belki de sorunu tam olarak anlayacak ve yardım edebilecek kendi uzmanlarını bulamadılar?
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Apr 2023, 18:45 hiçbir şey yardımcı olmuyor mu yoksa herhangi bir iyileştirme var mı? Belki sorunu tam olarak anlayacak ve yardım edebilecek kendi uzmanlarını bulamadılar?
Ben telkin edilebilir biri değilim, öyleydim bir kereden fazla söylendi. Sadece kendisi gibi ve başka hiçbir şey gibi değil.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”