Marinka: ↑23 Mar 2023, 16:12
Orada kim çalıştılar? Psikolog? Sonra geri geldiler ve bizim seviyemizle onların seviyesinin aynı olduğu sonucuna vardılar))))
Kesinlikle psikolog değil! Böyle bir mesleğe kesinlikle gerek yok. Sadece karşılaştırıldı. Fark çok büyük değil.
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
Orada kim çalıştılar? Psikolog? Ve sonra geri döndük ve buradan çıkan sonuca göre bizim seviyemiz ve onların seviyeleri aynı))))
29 saniye sonra gönderildi:
Ama denemeye değerdi
Muhtemelen denediniz!
Benim durumumda bir psikologla değil, bir narkologla çalışmak zorunda kaldım ve boşanma davası açmadan önce her şeyi denedim. Ama kocam evliliğimde bile beni kıskanmıyordu. Şişe onun için dünyadaki her şeyin yerini aldı.
Orada kim çalıştılar? Psikolog? Sonra geri geldiler ve bizim seviyemizle onların seviyesinin aynı olduğu sonucuna vardılar)))) [/quote]Kesinlikle psikolog değil! Böyle bir mesleğe kesinlikle gerek yok. :roll: Sadece karşılaştırıldı. Fark çok büyük değil.
[size=85] [color=green]1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Marinka post_id=182241 time=1679577201 user_id=12161]
Orada kim çalıştılar? Psikolog? Ve sonra geri döndük ve buradan çıkan sonuca göre bizim seviyemiz ve onların seviyeleri aynı))))
[ size=85][color=green]29 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size ]
Ama denemeye değerdi [/quote]Muhtemelen denediniz! [/quote]
Benim durumumda bir psikologla değil, bir narkologla çalışmak zorunda kaldım ve boşanma davası açmadan önce her şeyi denedim. Ama kocam evliliğimde bile beni kıskanmıyordu. Şişe onun için dünyadaki her şeyin yerini aldı. [/quote]Şişeyi neden seninle değiştirdi? :roll:
DON: ↑23 Mar 2023, 16:16
Kesinlikle psikolog değilim! Böyle bir mesleğe kesinlikle gerek yok. Sadece karşılaştırıldı. Fark çok büyük değil.
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: nMuhtemelen denedik!
Benim durumumda bir psikologla değil, bir narkologla çalışmak gerekiyordu ve boşanma davası açmadan önce, Her şeyi denedim. Ama kocam evliliğimde bile beni kıskanmıyordu. Şişe onun için dünyadaki her şeyin yerini aldı.
Şişeyi neden seninle değiştirdi?
Alkolizm, hastalık. Ama bir kişiyi kendisi istemiyorsa iyileştiremezsiniz.
[quote=DON post_id=182258 time=1679577879 user_id=4658] [quote=Marinka post_id=182253 time=1679577698 user_id= 12161] [quote=DON post_id=182245 time =1679577413 user_id=4658] Kesinlikle psikolog değilim! Böyle bir mesleğe kesinlikle gerek yok. :roll: Sadece karşılaştırıldı. Fark çok büyük değil.
[size=85] [color=green]1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] nMuhtemelen denedik! [/quote]
Benim durumumda bir psikologla değil, bir narkologla çalışmak gerekiyordu ve boşanma davası açmadan önce, Her şeyi denedim. Ama kocam evliliğimde bile beni kıskanmıyordu. Şişe onun için dünyadaki her şeyin yerini aldı. [/quote]Şişeyi neden seninle değiştirdi? :roll: [/quote]
Alkolizm, hastalık. Ama bir kişiyi kendisi istemiyorsa iyileştiremezsiniz.
Marinka: ↑23 Mar 2023, 16:21
Benim durumumda bir psikologla değil bir narkologla çalışmak gerekiyordu ve boşanma davası açmadan önce her şeyi denedim. Ama kocam evliliğimde bile beni kıskanmıyordu. Şişe onun için dünyadaki her şeyin yerini aldı.
Şişeyi neden seninle değiştirdi?
Alkolizm, hastalık. Ancak bir kişiyi kendisi istemiyorsa iyileştiremezsiniz
Alkolikler doğmaz! Onlar oluyorlar. Yoksa bir alkolikle mi evlendin?
Benim durumumda bir psikologla değil bir narkologla çalışmak gerekiyordu ve boşanma davası açmadan önce her şeyi denedim. Ama kocam evliliğimde bile beni kıskanmıyordu. Şişe onun için dünyadaki her şeyin yerini aldı. [/quote]Şişeyi neden seninle değiştirdi? :roll: [/quote]
Alkolizm, hastalık. Ancak bir kişiyi kendisi istemiyorsa iyileştiremezsiniz [/quote]Alkolikler doğmaz! Onlar oluyorlar. Yoksa bir alkolikle mi evlendin?
[quote=Marinka post_id=182261 time=1679578005 user_id=12161] eğer kendisi istemiyorsa[/quote] Orası kesin. Genel olarak kişinin isteği olmadan kimseye veya hiçbir şeye yardım edemezsiniz.
[quote=FUCKYAMATERITY post_id=182266 time=1679578351 user_id=9290] [quote=Marinka post_id=182261 time=1679578005 user_id= 12161] eğer kendisi istemiyorsa[/quote] Bu kesin. Genel olarak kişinin isteği olmadan hiç kimseye veya hiçbir şeye yardım edemezsiniz. [/quote]Katılmıyorum! Bir insanın alkolik olmasında eşinin de hiç önemi yok! Tanıdık evli çiftlerin deneyimleri!
Bunun kişiye karşı kırgınlık meselesi olduğunu düşünüyorum. Kendinizi anlayın, nedenini bulun, analiz edin, bileşenlere ayırın ve sizi neyin bu kadar rahatsız ettiğini anlayın.
[quote=Ted_2023 post_id=180327 time=1679139615 user_id=15584][/quote]Bunun kişiye karşı kırgınlık meselesi olduğunu düşünüyorum. Kendinizi anlayın, nedenini bulun, analiz edin, bileşenlere ayırın ve sizi neyin bu kadar rahatsız ettiğini anlayın.
Bu arada, eski sevgililerimizden biri ayrıldıktan sonra kıskandı.
Takip edildi, uzun hikayeler anlatıldı.... ama bu uzun zaman önceydi ve ciddi değildi
Bu arada, eski sevgililerimizden biri ayrıldıktan sonra kıskandı. Takip edildi, uzun hikayeler anlatıldı.... ama bu uzun zaman önceydi ve ciddi değildi
Burada annelerini siken oğlanlar, annesini bir kadın olarak gerçekten sevdiğini, onu gözetledikleri zaman onu neredeyse hayal kırıklığına uğrattıklarını yazıyor! Ama benim durumum tam tersiydi. Annem...
Last post
Komik bir fantezi, başka bir şey değil. Pek gerçekçi değil ama güzel.
Oral seks için sürekli partnerinizin (ve o diğer erkeklerle sevişiyor ve siz onun için sadece am yalıyorsunuz) düzenli olarak yaladığınız diğer kızları öğrendiğinde, sizi kendi oyuncağı olarak...
Kıskançlık farklı yaşlardaki ilişkilerde mevcuttur. Diyelim ki genç bir oğlan yetişkin bir kadını ziyaret ediyor. Aralarında ciddi bir şey olamayacağını, er ya da geç ayrılacağını biliyor. Ancak...
Last post
Her şey tamamen bireyseldir! Pek çok insan partnerine karşı kıskançlık duyar ama bazılarında yoktur! Arkadaşım yıllardır kendisinden
15 yaş büyük bir bayanla sikişiyor. Ona kızlar verdi, onlar da...
Kıskanmıyorum, bir kadın açıkça konuşsa muhtemelen umursamaz ama her şey kapalı bir kapının ardında olur ve partner zamanla bunu öğrenir ve size psikolojik baskı uygulamaya başlar, çünkü bu sizin...
Last post
neden yaygara çıkarıyorsun? Kıskançlık, belirli bir organizmanın genlerinin korunmasını sağlaması gereken evrimsel bir mekanizmadır. Erkekler için: Eğer partneriniz sadece sizinle seks yapıyorsa, o...
Forumda boynuzlamayı ve seks kadınlarını yücelten pek çok konu var. Ama ben bu fetişlerin karanlık tarafına değinmek istiyorum :twisted:
Sevgili aldatılanlar ve seks kadınları, bağımlılıklarınız...
Last post
Kıskançlık küresel bir duygudur, sadece karı-koca arasında var olamaz.
Bir çocuk diğer kardeşleri için anne ve babasını kıskanabilir, bir ast patronunu kıskanabilir ve bir doktor da hastasını diğer...