İlk yılımda bir öğrenci arkadaşımla başım belaya girdi. Adı Yana’ydı. Zayıf, küçük sevimli bir kız ama şirret bir karaktere sahip. İkincisinde ben de onunla uğraştım. Kısacası birbirlerinden hoşlandılar ama konu sekse hiç gelmedi. O kendine gitti, ben de kendime. Garip çıktı. Ama arkadaştan daha fazlası olarak çağrılabilirdik. 4. sınıfta evlendi.
5. sınıfta öğrenci arkadaşlarımızla bir evde içki içiyorduk, ikimiz bir daire kiralamıştık. O evde normal bir şekilde içtim, o da öyle. Yine çok sarhoş olan sınıf arkadaşımız ondan etkilendi. Sigaram bitti ve beyaz balık alacağım için başka kimi alacağımı sordum. Hemen kendine geldi ve yanıma geldi. Yolda eski ilişkimizi "tartıştık" ve neyi ve nasıl olduğunu anlatmak ne kadar uzun sürerse sürsün kısaca söyleyeceğim - beyaz balık ve prezervatif aldık, sonra otele gittik, bir oda kiraladım. Seks yaptık))) İlk başta kalkmak istemedim ama emmem istendiğinde Yana bana bir "prensibi" olduğunu, kocasını bile prensip dışı emmediğini söyledi. Yana ateşti. Daha önce kimseyi bu kadar sert bir sikişle sikmemiştim. İki sopanın ardından dudaklarım ısırıldı, göğsüm ve sırtım çizildi. Ama tekrar sikişmek istedi. Tamamen terden sırılsıklam olmuştuk. Uzun süre öpüştük ve sarıldık, sonra emmeye başladı ve ben yine kazık yedim. Üçüncü seferde çok uzun bir süre boşalamadım. Ama üçüncü sopada bir dizi orgazm yaşadı, ben onu becermeye devam ettim ve tekrar tekrar geldi. Son gücümü de sıktıktan sonra Yana’ya küçük, neredeyse sıfır göğüsleriyle geldim.
İkimiz de memnunduk, yalnızca daha önce denememiz gerektiği için pişman olduk. Peki ya kocası? Annenin oğlu lahanayla kayboldu. Onunla para için evlendim.
Kimin hayatta bir şeye ihtiyacı var.
32 yaşındayım, sonra 21 yaşındaydım, o da öyle. Her şeyi ayrıntılı olarak anlatmadım ama neden sadece en unutulmaz ve sıra dışı anları yazdım.
"Uzmanlar" ve "uzmanlar"dan yorum bekliyorum. )))
İlk yılımda bir öğrenci arkadaşımla başım belaya girdi. Adı Yana’ydı. Zayıf, küçük...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: heteroseksüel
Re: İlk yılımda bir öğrenci arkadaşımla başım dertteydi. Adı Yana’ydı. Zayıf, küçük...
Kötü bir hikaye değil! :göz kırp:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: İlk yılımda bir öğrenci arkadaşımla başım dertteydi. Adı Yana’ydı. Zayıf, küçük...
Sadece kocasına olan küçümsemeyi vurgulayabilirim, büyük olasılıkla o senden daha havalı, hatta parası olduğu gerçeği bile öyle söylüyor))) yani kimin kaybeden olduğu başka bir soru) bu yüzden onun bir sürü sikikleri var.
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Juravl
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Merhaba. Hikaye normal.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Harika bir hikaye, hatta belki de doğru.
Okurken gençliğimi hatırlıyordum.
Okurken gençliğimi hatırlıyordum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Bunu ben de düşündüm... sonuçta o onunla evlendi. Para size seks dahil her şeyi satın alabilir, ancak para olmadan orada oturup patinizi emer ve hayal kurarsınız.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- annem adam yaptı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 1238 Views
-
Last post by Nick 1976