[size= 85][color=green]43 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Gözlerimi kapatıyorum, Ve o rüyayı yeniden görüyorum, Neredesin bebeğim, Sen ve ben birlikte neredeyiz?
Araba gürültüsü yok, Ve insan kalabalığı da yok, Burada yıldızlar karanlığa dağılmış durumda - I onları sana vereceğim ✨
Bir su battaniyesinin üzerinde Oturuyoruz bir teknede kucaklaşıyoruz, Ve her şey hakkında konuşuyoruz, Birbirimizin gözlerinin içine bakıyoruz.
O zaman sen salıncakta olacaksın Seni sallayacağım Ve seni tam buraya götürmek isteyeceğim Ve şimdi ben seni alacak.
Bazen yavaşça, bazen kabaca Gireceğim. "Daha hızlı ve daha derin" - Soracaksınız.
Şiddetle bitirdin, Ben de seninleyim. Onu kollarıma alacağım, Onu eve götüreceğim.
Seni yatağına yatıracağım, Seni bir battaniyeyle örteceğim, Ve tekrar uyanacağım. Ne yazık ki, seninle değil... n
Sokakta yürüyorsun
Senin ateşli olanın yanımdan geçiyorsun
Bazen bakışlarını yakalıyorum
Tüylerim diken diken oluyor
Cildim, nefesim,
Hızlandı...
Belki de baharın böyle bir etkisi vardır
Bize yayıldığını hissediyorum
Tutku ve işte otobüstesiniz
Beni takip ettiniz,
Kalabalık bizi bastırdı
Sizinle birlikte birbirimize doğru...
Bir el ilerledi
bacağım, avucunun içinde
Kıçını daha da sıkıyorsun...
Utanmayı ve kocamı unuttum
O an ahlaksızlığı istedim
Tatlı bir şeyler içmek için... Ama sonra
Durun, bir özgürlük nefesi
Ve bu prangalardan kurtuluyorum...
Ve şimdi evdeyim , ailemle çevrili,
Ama ellerin kafamın içine giriyor ...
Evdeki her şey sakinleşti, hepimiz yatağa gittik,
Ama sadece soğuk bir beşikte yine,
Bütün geceyi kocam olmadan geçirmek zorunda kalacağız...
Ve yine kafamın içinde onun elleri var,
Ama hiçbir şey göremiyorum özgürlüğün nefesi...
Kötü azaplar beni sarmaladı,
Ve bu gece(ler)de sessizce yanıyorum... :melek:
These users thanked the author Alina for the post (total 7):
Sokakta yürüyorsun Senin ateşli olanın yanımdan geçiyorsun Bazen bakışlarını yakalıyorum Tüylerim diken diken oluyor Cildim, nefesim, Hızlandı... Belki de baharın böyle bir etkisi vardır Bize yayıldığını hissediyorum Tutku ve işte otobüstesiniz Beni takip ettiniz, Kalabalık bizi bastırdı Sizinle birlikte birbirimize doğru... Bir el ilerledi bacağım, avucunun içinde Kıçını daha da sıkıyorsun... Utanmayı ve kocamı unuttum O an ahlaksızlığı istedim Tatlı bir şeyler içmek için... Ama sonra Durun, bir özgürlük nefesi Ve bu prangalardan kurtuluyorum... Ve şimdi evdeyim , ailemle çevrili, Ama ellerin kafamın içine giriyor ... Evdeki her şey sakinleşti, hepimiz yatağa gittik, Ama sadece soğuk bir beşikte yine, Bütün geceyi kocam olmadan geçirmek zorunda kalacağız... Ve yine kafamın içinde onun elleri var, Ama hiçbir şey göremiyorum özgürlüğün nefesi... Kötü azaplar beni sarmaladı, Ve bu gece(ler)de sessizce yanıyorum... :oops: :melek:
Erotik fantazi "bir adamın kıçı pahasına uzak bir krallığı çeşitli lanet talihsizliklerden nasıl kurtardığına dair bir hikaye"
Yıllar önce,
Kıçım bir bütün halindeyken,
Uzak krallıkta
Lanet tepelerin arkasında,
Üç- ormanlar şişti,
Yaşadı Evet, bir adam vardı -
Kıllı koltuk altı.
Ona "ahbap" diyeceğiz
Bazen hiç de değil.
Genelde yas tutmadan yaşadı,
Akşamları sikini çekti,
Hamamın etrafında takıldı
Evet, kızlara baktı.
Ama burada bazı saçmalıklar oldu,
Ama atınki gibi değil,
Ama gerçek şu ki
Bu tam bir pislik.
Gökyüzü bulutlarla kaplıydı,
Gök gürültüsü patladı,
Ve bir dolu uzuv yağdı,
Etrafındaki her şey karardı.
Adam kulübeye koştu,
Ve sikler onun peşinden koşuyor,
Kıçını dürtüyorlar, boksörüne tırmanıyorlar -
Giderken onu beceriyorlar.
"Beni rahat bırakın, sürtükler!" diye bağırıyor
"Olmaz, ben öyle değilim!"
Ama o dişlerinin arasından çığlık attı,
Ve kıç deliğini eliyle kapattı.
Ahıra koşar,
Kapı arkasından çarpılır.
Kılıcı kapıp başına koydu
Eşit olmayan bir savaşa girdi.
Savaşın dumanı dağıldı -
Cuvachello onların sözünü kesti,
Ama o sikini emdi,
Ve chuvachello parçalandı ayrı.
Fakat bela tek başına gelmiyor.
Uzak bir krallığa
Küçük bir büyükanne yerleşti -
Vay be, bilmiyor musun!
Bütün bölge tam bir kabus.
Hem erkekler hem de genç kadınlar
Ayrım yapmadan kızarır,
Onların ruhu parıldadığı sürece.
Ama adam hiç de beceriksiz değil,
O çekingen adamlardan biri değil.
Şişelerde barut var,
Ve korkusuz bakışı.
Kısacası, hazırlandı -
Kıçını biraz dikti,
Kılıcını keskince keskinleştirdi,
Ve gitti saldırıda.
Yıllar önce, Kıçım bir bütün halindeyken, Uzak krallıkta Lanet tepelerin arkasında, Üç- ormanlar şişti, Yaşadı Evet, bir adam vardı - Kıllı koltuk altı. Ona "ahbap" diyeceğiz Bazen hiç de değil.
Genelde yas tutmadan yaşadı, Akşamları sikini çekti, Hamamın etrafında takıldı Evet, kızlara baktı.
Ama burada bazı saçmalıklar oldu, Ama atınki gibi değil, Ama gerçek şu ki Bu tam bir pislik.
Gökyüzü bulutlarla kaplıydı, Gök gürültüsü patladı, Ve bir dolu uzuv yağdı, Etrafındaki her şey karardı.
Adam kulübeye koştu, Ve sikler onun peşinden koşuyor, Kıçını dürtüyorlar, boksörüne tırmanıyorlar - Giderken onu beceriyorlar.
"Beni rahat bırakın, sürtükler!" diye bağırıyor "Olmaz, ben öyle değilim!" Ama o dişlerinin arasından çığlık attı, Ve kıç deliğini eliyle kapattı.
Ahıra koşar, Kapı arkasından çarpılır. Kılıcı kapıp başına koydu Eşit olmayan bir savaşa girdi.
Savaşın dumanı dağıldı - Cuvachello onların sözünü kesti, Ama o sikini emdi, Ve chuvachello parçalandı ayrı.
Fakat bela tek başına gelmiyor. Uzak bir krallığa Küçük bir büyükanne yerleşti - Vay be, bilmiyor musun!
Bütün bölge tam bir kabus. Hem erkekler hem de genç kadınlar Ayrım yapmadan kızarır, Onların ruhu parıldadığı sürece.
Ama adam hiç de beceriksiz değil, O çekingen adamlardan biri değil. Şişelerde barut var, Ve korkusuz bakışı.
Kısacası, hazırlandı - Kıçını biraz dikti, Kılıcını keskince keskinleştirdi, Ve gitti saldırıda.
Erotik fantazi "bir adamın kıçı pahasına uzak krallığı çeşitli lanet talihsizliklerden nasıl kurtardığına dair bir hikaye"
Yıllar önce,
Kıçım bir bütün halindeyken,
Uzak krallıkta
Lanet tepelerin ötesinde ,
Üç kıçlı ormanlar,
Bir zamanlar bir erkek çocuk vardı -
Kıllı koltukaltı.
Ona "ahbap" diyeceğiz,
Bazen hiç değil.
Genelde yas tutmadan yaşadı,
Akşamları sikini çekti,
Hamamın etrafında takıldı
Evet, kızlara baktı.
Ama burada bazı saçmalıklar oldu,
Ama atınki gibi değil,
Ama gerçek şu ki
Bu tam bir pislik.
Gökyüzü bulutlarla kaplıydı,
Gök gürültüsü patladı,
Ve bir dolu uzuv yağdı,
Etrafındaki her şey karardı.
Adam kulübeye koştu,
Ve sikler onun peşinden koşuyor,
Kıçını dürtüyorlar, boksörüne tırmanıyorlar -
Giderken onu beceriyorlar.
"Beni rahat bırakın, sürtükler!" diye bağırıyor
"Olmaz, ben öyle değilim!"
Ama o dişlerinin arasından çığlık attı,
Ve kıç deliğini eliyle kapattı.
Ahıra koşar,
Kapı arkasından çarpılır.
Kılıcı kapıp başına koydu
Eşit olmayan bir savaşa girdi.
Savaşın dumanı dağıldı -
Cuvachello onların sözünü kesti,
Ama o sikini emdi,
Ve chuvachello parçalandı ayrı.
Fakat bela tek başına gelmiyor.
Uzak bir krallığa
Küçük bir büyükanne yerleşti -
Vay be, bilmiyor musun!
Bütün bölge tam bir kabus.
Hem erkekler hem de genç kadınlar
Ayrım yapmadan kızarır,
Onların ruhu parıldadığı sürece.
Ama adam hiç de beceriksiz değil,
O çekingen adamlardan biri değil.
Şişelerde barut var,
Ve korkusuz bakışı.
Kısacası, hazırlandı -
Kıçını biraz dikti,
Kılıcını keskince keskinleştirdi,
Ve gitti saldırıda.
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180953 time=1679261915 user_id= 15742] [H2]Erotik fantazi "bir adamın kıçı pahasına uzak krallığı çeşitli lanet talihsizliklerden nasıl kurtardığına dair bir hikaye"[/H2]
Yıllar önce, Kıçım bir bütün halindeyken, Uzak krallıkta Lanet tepelerin ötesinde , Üç kıçlı ormanlar, Bir zamanlar bir erkek çocuk vardı - Kıllı koltukaltı. Ona "ahbap" diyeceğiz, Bazen hiç değil.
Genelde yas tutmadan yaşadı, Akşamları sikini çekti, Hamamın etrafında takıldı Evet, kızlara baktı.
Ama burada bazı saçmalıklar oldu, Ama atınki gibi değil, Ama gerçek şu ki Bu tam bir pislik.
Gökyüzü bulutlarla kaplıydı, Gök gürültüsü patladı, Ve bir dolu uzuv yağdı, Etrafındaki her şey karardı.
Adam kulübeye koştu, Ve sikler onun peşinden koşuyor, Kıçını dürtüyorlar, boksörüne tırmanıyorlar - Giderken onu beceriyorlar.
"Beni rahat bırakın, sürtükler!" diye bağırıyor "Olmaz, ben öyle değilim!" Ama o dişlerinin arasından çığlık attı, Ve kıç deliğini eliyle kapattı.
Ahıra koşar, Kapı arkasından çarpılır. Kılıcı kapıp başına koydu Eşit olmayan bir savaşa girdi.
Savaşın dumanı dağıldı - Cuvachello onların sözünü kesti, Ama o sikini emdi, Ve chuvachello parçalandı ayrı.
Fakat bela tek başına gelmiyor. Uzak bir krallığa Küçük bir büyükanne yerleşti - Vay be, bilmiyor musun!
Bütün bölge tam bir kabus. Hem erkekler hem de genç kadınlar Ayrım yapmadan kızarır, Onların ruhu parıldadığı sürece.
Ama adam hiç de beceriksiz değil, O çekingen adamlardan biri değil. Şişelerde barut var, Ve korkusuz bakışı.
Kısacası, hazırlandı - Kıçını biraz dikti, Kılıcını keskince keskinleştirdi, Ve gitti saldırıda.
____________ Devam edecek... [/quote]
Harika ama neden üyelerle kavga etti? Bunu kadınlara bırakırdım))) Mutlu olurlar)))
[quote=Marinka post_id=180956 time=1679263487 user_id=12161] Harika ama neden üyelerle kavga etti? Bunu kadınlara bırakırdım))) Mutlu olurlar))) [/quote] Onu sikmeye çalıştılar, bu nefsi müdafaadır 😁
[quote=Bay.hamsterrr post_id=181181 time=1679315411 user_id= 15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], for istediğin her şey sana 🌷 [/quote] nI Paraşütle atlama sırasındaki seksten bahsediyorum. Ve sonra tüplü dalış sırasında seks hakkında))) Pliz)
Bay.hamsterrr: ↑20 Mar 2023, 15:30Marinka, sizin için istediğiniz her şey
Paraşütle atlama sırasındaki seksten bahsediyorum. Ve sonra tüplü dalış sırasında seks hakkında))) Pliz)
Ahaha, düşüncelerinizi okudum
1 dakika sonra gönderildi: Marinka,
Bir uçağın çerçevesinde
Çıplak duruyorsunuz.
Sadece paraşüt ve savaş botları giysidir.
Kıçına bakıyorum,
Gözümü dahi kırpmadan.
Üye ironik bir tavırla duruyor
Ve kalbi küt küt atıyor.
Uçuruma doğru bir işaret geldiğinde
Korkusuzca adım atacaksın.
Senin için kaynayan bir yanardağın içine atlayacağım.
El ele tutuşun
Sıkıca - bu önemlidir.
Kubbe açılıyor
Tademimiz yükseliyor.
Bir saniye bile kalmadı
Boşa harcamak istemiyorum.
Küçük kardeşimi amıma soktum.
Bu seksi hatırlayacaksın
Sonsuza kadar canım.
Bulutların tam üzerinde
Bir tümseğin üzerinde oturuyorsunuz.
Eller yoğuruyor
Çörekleriniz koyu kıvamlı.
Parmağımı kıçına soktum, tavşana aldırır mısın?
Bir cevap için sabırsızlanıyorum
Ve onu sert bir şekilde içeri sokacağım.
İçeride sıkışıp kalmışsın,
Sanırım boşalıyorsun.
Seni ağzına kadar ile dolduracağım.
Tatlı bir şekilde inledin, bu da onayladığın anlamına geliyor.
Dilim dans etti
Boynunla,
Ellerinle beni okşuyorsun
O kadar şefkatle.
Yakında ineceğim,
Sikimi çıkarıyorum.
Sperm uyluklarınızdan aşağı akacak.
Sana daha sıkı sarılacağım
Belin.
Sonsuza kadar hatırlayacağız
Bu bizim uçuşumuz.
[quote=Marinka post_id=181248 time=1679329483 user_id=12161] [quote=Bay.hamsterrr post_id=181181 time =1679315411 user_id=15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], sizin için istediğiniz her şey 🌷 [/quote]
Paraşütle atlama sırasındaki seksten bahsediyorum. Ve sonra tüplü dalış sırasında seks hakkında))) Pliz) [/quote] Ahaha, düşüncelerinizi okudum 😁
[size=85][color=green]1 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Bir uçağın çerçevesinde Çıplak duruyorsunuz. Sadece paraşüt ve savaş botları giysidir. Kıçına bakıyorum, Gözümü dahi kırpmadan. Üye ironik bir tavırla duruyor Ve kalbi küt küt atıyor.
Uçuruma doğru bir işaret geldiğinde Korkusuzca adım atacaksın. Senin için kaynayan bir yanardağın içine atlayacağım. El ele tutuşun Sıkıca - bu önemlidir. Kubbe açılıyor Tademimiz yükseliyor.
Bir saniye bile kalmadı Boşa harcamak istemiyorum. Küçük kardeşimi amıma soktum. Bu seksi hatırlayacaksın Sonsuza kadar canım. Bulutların tam üzerinde Bir tümseğin üzerinde oturuyorsunuz.
Eller yoğuruyor Çörekleriniz koyu kıvamlı. Parmağımı kıçına soktum, tavşana aldırır mısın? Bir cevap için sabırsızlanıyorum Ve onu sert bir şekilde içeri sokacağım. İçeride sıkışıp kalmışsın, Sanırım boşalıyorsun.
Seni ağzına kadar ile dolduracağım. Tatlı bir şekilde inledin, bu da onayladığın anlamına geliyor. Dilim dans etti Boynunla, Ellerinle beni okşuyorsun O kadar şefkatle.
Yakında ineceğim, Sikimi çıkarıyorum. Sperm uyluklarınızdan aşağı akacak. Sana daha sıkı sarılacağım Belin. Sonsuza kadar hatırlayacağız Bu bizim uçuşumuz.
[quote=Bay.hamsterrr post_id=181254 time=1679329834 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=181248 time =1679329483 user_id=12161] [alıntı =Mr.hamsterrr post_id=181181 time=1679315411 user_id=15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ ref], sizin için istediğiniz her şey 🌷 [/quote ]
Paraşütle atlama sırasındaki seksten bahsediyorum. Ve sonra tüplü dalış sırasında seks hakkında))) Pliz) [/quote] Ahaha, düşüncelerinizi okudum 😁 [/quote]
[quote=Marinka post_id=181256 time=1679329957 user_id=12161] Anlamadım. Zaten bir şey yazdınız mı? [/quote] [ref=#bf0000] Marinka [/ref], sen olmayınca seni evlendirdiler)))
Mr.hamsterrr: ↑20 Mar 2023, 15:30Marinka, sizin için istediğiniz her şey
Paraşütle atlama sırasındaki seksten bahsediyorum. Ve sonra tüplü dalış sırasında seks hakkında))) Pliz)
Ahaha, düşüncelerinizi okudum
1 dakika sonra gönderildi: Marinka,
Bir uçağın çerçevesinde
Çıplak duruyorsunuz.
Sadece paraşüt ve savaş botları giysidir.
Kıçına bakıyorum,
Gözümü dahi kırpmadan.
Üye ironik bir tavırla duruyor
Ve kalbi küt küt atıyor.
Uçuruma doğru bir işaret geldiğinde
Korkusuzca adım atacaksın.
Senin için kaynayan bir yanardağın içine atlayacağım.
El ele tutuşun
Sıkıca - bu önemlidir.
Kubbe açılıyor
Tademimiz yükseliyor.
Bir saniye bile kalmadı
Boşa harcamak istemiyorum.
Küçük kardeşimi amıma soktum.
Bu seksi hatırlayacaksın
Sonsuza kadar canım.
Bulutların tam üzerinde
Bir tümseğin üzerinde oturuyorsunuz.
Eller yoğuruyor
Çörekleriniz koyu kıvamlı.
Parmağımı kıçına soktum, tavşana aldırır mısın?
Bir cevap için sabırsızlanıyorum
Ve onu sert bir şekilde içeri sokacağım.
İçeride sıkışıp kalmışsın,
Sanırım boşalıyorsun.
Seni ağzına kadar ile dolduracağım.
Tatlı bir şekilde inledin, bu da onayladığın anlamına geliyor.
Dilim dans etti
Boynunla,
Ellerinle beni okşuyorsun
O kadar şefkatle.
Yakında ineceğim,
Sikimi çıkarıyorum.
Sperm uyluklarınızdan aşağı akacak.
Sana daha sıkı sarılacağım
Belin.
Sonsuza kadar hatırlayacağız
Bu bizim uçuşumuz.
[quote=Bay.hamsterrr post_id=181254 time=1679329894 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=181248 time =1679329483 user_id=12161] [alıntı =Mr.hamsterrr post_id=181181 time=1679315411 user_id=15742] [ref=#bf0000]Marinka[/ ref], sizin için istediğiniz her şey 🌷 [/quote ]
Paraşütle atlama sırasındaki seksten bahsediyorum. Ve sonra tüplü dalış sırasında seks hakkında))) Pliz) [/quote] Ahaha, düşüncelerinizi okudum 😁
[size=85][color=green]1 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Bir uçağın çerçevesinde Çıplak duruyorsunuz. Sadece paraşüt ve savaş botları giysidir. Kıçına bakıyorum, Gözümü dahi kırpmadan. Üye ironik bir tavırla duruyor Ve kalbi küt küt atıyor.
Uçuruma doğru bir işaret geldiğinde Korkusuzca adım atacaksın. Senin için kaynayan bir yanardağın içine atlayacağım. El ele tutuşun Sıkıca - bu önemlidir. Kubbe açılıyor Tademimiz yükseliyor.
Bir saniye bile kalmadı Boşa harcamak istemiyorum. Küçük kardeşimi amıma soktum. Bu seksi hatırlayacaksın Sonsuza kadar canım. Bulutların tam üzerinde Bir tümseğin üzerinde oturuyorsunuz.
Eller yoğuruyor Çörekleriniz koyu kıvamlı. Parmağımı kıçına soktum, tavşana aldırır mısın? Bir cevap için sabırsızlanıyorum Ve onu sert bir şekilde içeri sokacağım. İçeride sıkışıp kalmışsın, Sanırım boşalıyorsun.
Seni ağzına kadar ile dolduracağım. Tatlı bir şekilde inledin, bu da onayladığın anlamına geliyor. Dilim dans etti Boynunla, Ellerinle beni okşuyorsun O kadar şefkatle.
Yakında ineceğim, Sikimi çıkarıyorum. Sperm uyluklarınızdan aşağı akacak. Sana daha sıkı sarılacağım Belin. Sonsuza kadar hatırlayacağız Bu bizim uçuşumuz.
[size=85][color=green]Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:[/color][/size] [quote=Wolffr post_id=181266 time=1679330557 user_id=15660] [quote=Marinka post_id=181256 time=1679329957 user_id=12161] Я не поняла. Вы уже написали что-то? [/quote] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], без меня, меня в замуж отдали ))) [/quote]
Он меня вчера убеждал, что секс во время прыжка не возможен, а сам стих про это написал))) Значит нет ничего невозможного)))
Marinka: ↑20 Mar 2023, 19:47
Dün beni atlama sırasında seksin mümkün olmadığına ikna etti ve kendisi de bu konuda bir şiir yazdı))) Yani hiçbir şey imkansız değildir)))
[quote=Marinka post_id=181269 time=1679330862 user_id=12161] Dün beni atlama sırasında seksin mümkün olmadığına ikna etti ve kendisi de bu konuda bir şiir yazdı))) Yani hiçbir şey imkansız değildir))) [/quote] nDoğru) özellikle şiirde)
Yirmi birinci yüzyıldayız
Hoşgörü, tüm bu saçmalıklar
Eşcinsellerin sinirleri bozuluyor
Hakları için mücadele ediyoruz.
Her türlü Tinder randevusunda,
Çok sayıda horoz vardı
Ve sokaklarda ibneler normaldir.
Hayatım boyunca anlamıyorum! Bu nasıl olabilir?
Ne oluyor?
Sonuçta çok sayıda güzel kadın var
Ve özgür pislikler!
Biz erkekler onları istemeli
Ve bu lanet şeyi değil
Onlar istemeli yatakta eğlenin
Birbirinizin kıçına yumruk atmayın!
Batıya bakmayın!
Burası bir ibne
Ama işte burası norm değil ve bizim için bu saçmalık!
Genel olarak kadınları sevin beyler
Kendi kıçlarınızı yırtmayın
Sonuçta atalarımız bize cennetten bakıyor
Kendilerini kaybederler!
Bunun gibi bir şey
Kesinlikle yargılama nBu hayatımdaki ilk şiirim
These users thanked the author Fernando for the post (total 2):
Yirmi birinci yüzyıldayız Hoşgörü, tüm bu saçmalıklar Eşcinsellerin sinirleri bozuluyor Hakları için mücadele ediyoruz. Her türlü Tinder randevusunda, Çok sayıda horoz vardı Ve sokaklarda ibneler normaldir. Hayatım boyunca anlamıyorum! Bu nasıl olabilir? Ne oluyor? Sonuçta çok sayıda güzel kadın var Ve özgür pislikler! Biz erkekler onları istemeli Ve bu lanet şeyi değil Onlar istemeli yatakta eğlenin Birbirinizin kıçına yumruk atmayın! Batıya bakmayın! Burası bir ibne Ama işte burası norm değil ve bizim için bu saçmalık! Genel olarak kadınları sevin beyler Kendi kıçlarınızı yırtmayın Sonuçta atalarımız bize cennetten bakıyor Kendilerini kaybederler!
Bunun gibi bir şey Kesinlikle yargılama nBu hayatımdaki ilk şiirim 😁
Wolffr: ↑20 Mar 2023, 21:31Fernando, bu yazara şapka çıkartıyoruz . Bir ayette her şeyi doğru ve yerinde anlatmış.
Bravo Maestro!!!! :bira: :bira: :bira:
[quote=Wolffr post_id=181328 time=1679337085 user_id=15660] [ref=#804000]Fernando[/ref], bu yazara şapka çıkartıyoruz . Bir ayette her şeyi doğru ve yerinde anlatmış. Bravo Maestro!!!! :bira: :bira: :bira: [/quote] Teşekkür ederim )) ))
[ref=#804000]Fernando[/ref], ayrıca hece için yapamam içeriğe katılıyorum ancak her görüş yaşama hakkına sahiptir)
[size=85][color=green]20 saat 40 dakika 15 saniye sonra gönderilir:[/color][/size ] [H3]Erotik fantezi "bir adamın kıçı pahasına uzak krallığı çeşitli lanet talihsizliklerden nasıl kurtardığına dair bir hikaye "[/H3] [H4]bölüm 2[/H4] n Kahramanımız ormanın içinden geçti, Kılıcı çekerek, Her ihtimale karşı, Zincir zırhı çekerek.
Uzun süre ormanda koştu, Birdenbire dallarda gördü Seksi bir kız - Ne kadar da şeftali, sadece vay!
Adam kılıcı ağacın altına attı, Çükünü çıkardı ve ona doğru koştu. Sadece kız kaçırılmaz: "Önce ağzınla çalış".
Yalanlar onun sırtına yayılmış, Bacakları sapan gibi, Adamına parmağıyla bakıyor Saçına.
Bizim adam her şeyi bir anda anladı, Yere uzandı, Diliyle delmeye başladı Kadının dilinin arasını bacaklar.
Kız arkadaşım nasıl boşalmaya gitti Bir Rus makineli tüfeği gibi, Bir yangın musluğundan fışkırdı, Her damla içeri giriyor adamın ağzı.
Bacakları boynuma dolandı, İşte bu, mengeneye yakalandım! Ama adam şaşırmamıştı, Meme uçlarını kıvırmaya başladı.
Civciv bacak bacak üstüne attı, Kahramanımız özgür! Çocuk neredeyse kendisini kıllı amcıkla kaplıyordu .
Kızların meme uçlarını uzatmak için 1,8 cm’lik pompa sipariş ettim. Paketin gelmesini hep birlikte bekliyoruz. Bu prosedürle ilgili deneyimi veya tavsiyesi olan var mı?
Last post
Harika bir şey. Eşim böyle bir uyarıcının verdiği hislerden dolayı cennette.
Arkadaşlarımdan biri ilk buluşmaya gitti. İlk buluşmalarımız çay ve kahve anlamına geliyor, değil mi? Bu nedenle arkadaşım ona göre bacaklarını bile tıraş etmemişti, dolayısıyla ziyafete devam...
Last post
İpuçlarınız bana pek açık gelmedi, düşüncelerinizi daha net, daha detaylı ifade edin.
))) Bu bir ipucu. Pathos kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz))) Google’layın. Bul