Burada forumda göğüslerimin ve popomun resimleri var. Manikürcüm bugün foruma geldi.
Ayrıca aşırı büyümüş bir kasığa bakmanın da bir anlamı yok sanırım.
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180569 time=1679164903 user_id= 15742] [quote=niqk post_id=180565 time =1679164811 user_id=218] Ama çok seksi! [/quote] Hiç şüphem yok) [/quote]
Burada forumda göğüslerimin ve popomun resimleri var. Manikürcüm bugün foruma geldi. Ayrıca aşırı büyümüş bir kasığa bakmanın da bir anlamı yok sanırım.
Marinka: ↑18 Mar 2023, 21:49
Forumda göğüslerimin ve popomun resimleri var. Bugün manikürcüm forumda gösteriş yapıyordu.
Ayrıca büyümüş bir kasığa bakmanın da bir anlamı yok sanırım.
Ben bu eserleri aramaya çıkıyoruz. Güneşin ilk ışıklarıyla beni bekleyin, beşinci gün doğudan geleceğim))
P. S.: evet, tıraş edilmesini seviyorum Sana bir iyilik borçluyum, nasıl bekleyeceğimi biliyorum))
[quote=Marinka post_id=180573 time=1679165373 user_id=12161] Forumda göğüslerimin ve popomun resimleri var. Bugün manikürcüm forumda gösteriş yapıyordu. Ayrıca büyümüş bir kasığa bakmanın da bir anlamı yok sanırım. [/quote] Ben bu eserleri aramaya çıkıyoruz. Güneşin ilk ışıklarıyla beni bekleyin, beşinci gün doğudan geleceğim)) P. S.: evet, tıraş edilmesini seviyorum 😋 Sana bir iyilik borçluyum, nasıl bekleyeceğimi biliyorum))
[quote=Marinka post_id=180573 time=1679165373 user_id=12161] Ayrıca aşırı büyümüş bir kasığa bakmanın da bir anlamı yok sanırım. [/quote] güzel gülünle böyle konuşamazsın, işte böyle şairler P. Davydov’u anlatıyor Açıldı, öpüldü, sedef panjurlar, Şefkat ışınlarıyla delindim! Sabahın yaklaşmasını istemiyorum! .. Ah, Kadın! - Gecenin incisi!
[size=85][color=green]1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=180573 time=1679165373 user_id =12161] Forumda göğüslerimin ve popomun resimleri var. Bugün manikürcüm foruma geldi. [/quote] Bakmak istedim ama orada her şey kapalı, erişim yok... Çok yazık, Biliyorsun...
Marinka: ↑18 Mar 2023, 21:49
Burada forumda göğüslerimin ve popomun resimleri var. Bugün manikürcüm forumda gösteriş yapıyordu.
Ayrıca büyümüş bir kasığa bakmanın da bir anlamı yok sanırım.
Ben bu eserleri aramaya çıkıyoruz. Güneşin ilk ışıklarıyla beni bekleyin, beşinci gün doğudan geleceğim))
P. S.: evet, tıraş edilmesini seviyorum Sana bir iyilik borçluyum, nasıl bekleyeceğimi biliyorum)) n
Size küçük bir ipucu vereceğim. Forumda mütevazı bir tane bulun, ilginizi çeken tüm eserler onda var)
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180575 time=1679165608 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=180573 time =1679165373 user_id=12161] Burada forumda göğüslerimin ve popomun resimleri var. Bugün manikürcüm forumda gösteriş yapıyordu. Ayrıca büyümüş bir kasığa bakmanın da bir anlamı yok sanırım. [/quote] Ben bu eserleri aramaya çıkıyoruz. Güneşin ilk ışıklarıyla beni bekleyin, beşinci gün doğudan geleceğim)) P. S.: evet, tıraş edilmesini seviyorum 😋 Sana bir iyilik borçluyum, nasıl bekleyeceğimi biliyorum)) n[/ quote]
Size küçük bir ipucu vereceğim. Forumda mütevazı bir tane bulun, ilginizi çeken tüm eserler onda var)
[quote=Marinka post_id=180579 time=1679165960 user_id=12161] Size küçük bir ipucu vereceğim. Forumda mütevazı bir tane bulun, ilginizi çeken tüm eserler onda mevcut) [/quote] Eh, buzlar kırıldı, sabah size teşekkür edeceğim 😘 P. S.: Beni ilgilendiren asıl eser Saratov bölgesinde bir yerlerde :wink:
[quote=Bay.hamsterrr post_id=180582 time=1679166061 user_id= 15742] [quote=Marinka post_id=180579 time =1679165960 user_id=12161] Size küçük bir ipucu vereceğim. Forumda mütevazı bir tane bulun, ilginizi çeken tüm eserler onda mevcut) [/quote] Eh, buzlar kırıldı, sabah size teşekkür edeceğim 😘 [/quote]
[quote=Marinka post_id=180579 time=1679165960 user_id=12161] Size küçük bir ipucu vereceğim. Forumda mütevazı birini bulun, ilginizi çeken tüm eserler onda mevcut) [/quote] İştah açıcı memeler 😋 ve kedi de) çok güzelsin)
[quote=Marinka post_id=180468 time=1679160603 user_id=12161] Genel olarak ereksiyonlarla ilgili bir konu var ama bu konuda ereksiyonlar yoktu)))) [/quote] Peki, tamam. Bir dahaki sefere ereksiyon olduğunda fotoğraf çekip kaydedeceğim))
Size hayatımdan küçük bir deneyimi anlatacağım.
Annem ve kız kardeşimle aynı dairede yaşadım.
Bir süre kız kardeşimle samimi oyunlar oynadım - çıplaklık ve dokunma.
Ya yoruldu ya da başkası beynini karıştırdı - bilmiyorum.
Ama ensestle ilgili her şeye kategorik olarak karşı çıktı.
Ve bir noktada, arkadaşının yaşayacak yeri yoktu ve benden onu korumamı istedi.
Benim için zor değil. Üstelik kız kardeşim ve arkadaşı geceyi benden bir metre uzakta aynı yatakta geçiriyorlar.
Ve kız kardeşim ona yönelik herhangi bir ensest ilişki veya diğer mahrem imalarda bulunmamı yasakladığından beri.
Ben sadece Onlardan önce uyandım, ben zaten çok sertleştim ve onlar uyanana kadar da salladım.
Ve ortaya çıktı ki, sözde kazara gözlerine sergilediğim, sert bir penisim vardı. uyanmış iki kız.
Ve bu durum beni çok heyecanlandırdı ve hoşuma gitti.
Ve kızlar için her şey normal görünüyor. İlk gören kız kardeşim değil ama arkadaşı ilgileniyor ve merak ediyor ya da sadece gülüyor.
Genel olarak bana herhangi bir şikayette bulunmadılar.
Size hayatımdan küçük bir deneyimi anlatacağım. Annem ve kız kardeşimle aynı dairede yaşadım. Bir süre kız kardeşimle samimi oyunlar oynadım - çıplaklık ve dokunma. Ya yoruldu ya da başkası beynini karıştırdı - bilmiyorum. Ama ensestle ilgili her şeye kategorik olarak karşı çıktı. Ve bir noktada, arkadaşının yaşayacak yeri yoktu ve benden onu korumamı istedi. Benim için zor değil. Üstelik kız kardeşim ve arkadaşı geceyi benden bir metre uzakta aynı yatakta geçiriyorlar. Ve kız kardeşim ona yönelik herhangi bir ensest ilişki veya diğer mahrem imalarda bulunmamı yasakladığından beri. Ben sadece Onlardan önce uyandım, ben zaten çok sertleştim ve onlar uyanana kadar da salladım. Ve ortaya çıktı ki, sözde kazara gözlerine sergilediğim, sert bir penisim vardı. uyanmış iki kız. Ve bu durum beni çok heyecanlandırdı ve hoşuma gitti. Ve kızlar için her şey normal görünüyor. İlk gören kız kardeşim değil ama arkadaşı ilgileniyor ve merak ediyor ya da sadece gülüyor. Genel olarak bana herhangi bir şikayette bulunmadılar.
[ref=#0000ff]Sergant33[/ref], [quote=Sergant33 post_id=181016 time=1679292867 user_id=15460] Evet, yeniden uyandım , karısı çoktan işe gitti ve penis yeniden dikleşti. [/quote] Tanıdık bir durum...
[quote=Byutiful post_id=181068 time=1679303577 user_id=13338] [quote=Marinka post_id=181065 time=1679303383 user_id= 12161] Peki, sabah sarhoşlarının resimleri nerede?))) [/quote] Ve onları gerçekten özlüyorsun))) [/quote]
Evet, seni özledim))) Gösterecek bir şeyin var mı?)))
[quote=Sergant33 post_id=181016 time=1679292867 user_id=15460] İşte yine buradayım, uyandım, eşim çoktan işe gitmişti ve penisim hâlâ ayaktaydı. [/quote] Uyandım , etrafta kimse yoktu ve zaten 10 yıllık cinsel perhiz :oops: :wink:
[quote=Marinka post_id=181070 time=1679303726 user_id=12161] [quote=Byutiful post_id=181068 time=1679303577 user_id= 13338] [quote=Marinka post_id=181065 time =1679303383 user_id=12161] Peki, sabah çıtırlarının resimleri nerede?))) [/quote] Ve onları gerçekten özlüyorsun))) n[/quote]
Evet, seni özledim))) Gösterecek bir şeyin var mı?))) [/quote] Size sadece TG’de gösterebilirim)) ve onu tüm ihtişamıyla göstermek ve kendinizi utandırmamak için iyi bir fotoğraf çekmelisiniz)
[quote=Wolffr post_id=181072 time=1679304133 user_id=15660] [quote=Sergant33 post_id=181016 time=1679292867 user_id= 15460] Yine uyandım, eşim çoktan işe gitmişti ve penisim yeniden ayaktaydı. [/quote] Uyandım kalktım ve zaten 10 yıllık perhizden sonra yanımda kimse yoktu :oops: :wink: [/quote]
Peki ne bekliyorsunuz? Yani hayat uzak durarak geçecek
[size=85] [color=green]59 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Byutiful post_id=181073 time=1679304165 user_id=13338] [quote=Marinka post_id=181070 time=1679303726 user_id= 12161 ] [quote=Byutiful post_id=181068 time = 1679303577 user_id=13338] Ve onları gerçekten özlüyorsun))) [/quote]
Evet, seni özledim))) Var mı sana bir şey göstermem mi gerekiyor?))) [/quote]Sana sadece TG’de gösterebilirim)) ve bunu göstermek için iyi bir fotoğraf çekmen gerekiyor tüm ihtişamıyla ve kendinizi utandırmamak için) [/quote]
Marinka: ↑20 Mar 2023, 12:24
Peki ne bekliyorsunuz? Yani hayat perhizle geçer
mesele küçük, kadın yok. Yeterince uzun değil)))
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi: Marinka, yalnızca senden sonra ve sana benimkini göstereceğim!!! Gençlere değer veriyoruz ve yaşlılara saygı duyuyoruz
[quote=Marinka post_id=181074 time=1679304279 user_id=12161] Peki ne bekliyorsunuz? Yani hayat perhizle geçer [/quote] mesele küçük, kadın yok. Yeterince uzun değil)))
[size=85] [color=green]1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], yalnızca senden sonra ve sana benimkini göstereceğim!!! Gençlere değer veriyoruz ve yaşlılara saygı duyuyoruz :lol: :-D
Marinka: ↑20 Mar 2023, 12:24
Peki daha ne bekliyorsunuz? Yani hayat perhizle geçer
mesele küçük, kadın yok. Yeterince uzun değil)))
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi: Marinka, yalnızca senden sonra ve sana benimkini göstereceğim!!! Gençlere değer veriyoruz ama yaşlılara saygı duyuluyor
Dayanacak hiçbir şeyim yok)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Wolffr post_id=181080 time=1679304744 user_id=15660] [quote=Marinka post_id=181074 time=1679304279 user_id= 12161] Peki daha ne bekliyorsunuz? Yani hayat perhizle geçer [/quote] mesele küçük, kadın yok. Yeterince uzun değil)))
[size=85] [color=green]1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], yalnızca senden sonra ve sana benimkini göstereceğim!!! Gençlere değer veriyoruz ama yaşlılara saygı duyuluyor :lol: :-D [/quote]
Marinka: ↑20 Mar 2023, 12:39
Üstünde duracak hiçbir şeyim yok)))
var, o kadar küçük ki ve kapüşonlu)))) bir peri masalındaki gibi, kırmızı başlıklı kızla)))
– Öp beni, özür dilerim mi? Ne kadar ıslak olduğunu görürsen, hepsini yalayabilirsin. Başlangıçta, bu küçük amcığı em.
– Bu, Kırmızı Başlıklı Kız mı?
Ve böylece Marie, Kırmızı Başlıklı Kız oldu.
These users thanked the author Wolffr for the post:
[quote=Marinka post_id=181082 time=1679305162 user_id=12161] Üstünde duracak hiçbir şeyim yok))) [/quote] var, o kadar küçük ki ve kapüşonlu)))) bir peri masalındaki gibi, kırmızı başlıklı kızla))) – Öp beni, özür dilerim mi? Ne kadar ıslak olduğunu görürsen, hepsini yalayabilirsin. Başlangıçta, bu küçük amcığı em. – Bu, Kırmızı Başlıklı Kız mı? Ve böylece Marie, Kırmızı Başlıklı Kız oldu.
Herkese merhaba ben bir erkeğim, tek kelimeyle erojen bölgem, uzun boylu, bakımlı bir adamım, hatta kıçım bile) hayatımda ihtiyaç duyduğun ve ihtiyaç duymadığın her yerde kaç tane cinsel an yaşadım?...
Bir adamla yattım, akşam 6’da içime girdi, ertesi sabah saat 9’da doğum kontrol hapı postinor aldım, 600 rubleye 2 tablet, birini hemen aldım, ikincisini 12 saat sonra. Her şeyi zamanında içtim. Bu...
Last post
Kendim için bitki bazlı Zhenale aldım, her şey yolunda görünüyordu.
Sabah işe hazırlanırken televizyonu açtım. Federal kanallardan birinde bir haber programı var, televizyon sunucusu Elena L., kısa etekli, iyi yakalı birkaç tane var. Külotu görünecek şekilde...
Last post
Kocama soracağım. Eğer hoşuna giderse? Bu oldukça yeterli. FFM ayarlandı, kocasını şımarttı ve misilleme olarak MFM’yi şımarttı. FFM iki kez. Bir defasında arkadaşım, bir defasında garajdan...
🎀 Sabah seksini seviyorum. Bütün gün boyunca tarif edilemez bir enerji artışı. Sonra iş yerinde dolaşıyorum, hatırlayarak, titreyerek. Görünüşe göre kokusu hala üzerimdeydi ve duş bile onu...
Last post
Sabah seksini seviyorum, ne yazık ki eşim onu bu kadar sevmiyor (
Sabah uyandığımızda kahve içmek için oturduk ve herkes hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı... Tanya benimle şakalaştı ve Seryozha bazen kuru bir şekilde cevap verdi, utandığı ve utandığı...