Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki de bu gerçek...

Kendinizi ve partnerinizi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korursunuz? Doğum kontrolü yöntemleri
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki de bu gerçek...

Unread post by Anonim »

Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki hastalanacağım gerçeği?
Andrey2
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Adam içime boşaldı. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki de bu gerçek...

Unread post by Andrey2 »

Anonim: 12 Nov 2019, 18:44hastalanacağımı mı?
Hayır, elbette. Adetinizden iki gün önce tamamen güvenli bir dönemdir. Sperm bir sonraki yumurtlamaya kadar dayanmaz ve mevcut olan dışarı atılır.
Prematüre
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Prematüre »

Bunu birçok kez yaşadım
Andreasgrek
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Andreasgrek »

Hayır geldiler
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

testleri satın al
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by 1111 »

beyin alsan iyi olur ve onu herkese verme
These users thanked the author 1111 for the post (total 2):
Martin, İsveç125
Nandandaar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 232
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nandandaar »

Anonim: 12 Nov 2019, 18:44 Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki de hastalanacağım gerçeği?
Elbette. Zaten "düşmüş"..... zihinsel olarak. :-)
Neyi "yozlaştırdı"? :)
These users thanked the author Nandandaar for the post:
Mart
gay şeyler için buradayım
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by gay şeyler için buradayım »

herhangi bir önlem aldın mı?
Alexander Trofimoviç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154

Unread post by Alexander Trofimoviç »

Anonim: 12 Nov 2019, 18:44 Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki hastalanacağım gerçeği
Tabii ki hayır. Regl döneminizden birkaç gün önce ve birkaç gün sonra hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Bir zamanlar, okuldayken, kız kardeşim ve ben, doğal olarak ebeveynlerimizin evde olmadığı günlerde, hep baba ve annecilik oynardık ve sadece onların öğrenmemesinden endişelenirdik. Bir yetişkin gibi seks yapmak, en ilginç anda durup onu önceden hazırlanmış bir tür paçavra indirmekten çok daha keyifli. Böyle günleri kaçırmamaya çalışıyorduk ve hatta günde birden fazla seks yaptığımız oluyordu. Hatta üç dört gün öncesinde ve sonrasında denedik. Her şey yolunda gidiyor. Dört günden fazla bir süre boyunca korku içindeydiler.
These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
Mart
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Alexander Trofimovich: 31 Jul 2022, 12:35 Elbette hayır. Regl döneminizden birkaç gün önce ve birkaç gün sonra hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Bir zamanlar, okuldayken, kız kardeşim ve ben, doğal olarak ebeveynlerimizin evde olmadığı günlerde, hep baba ve annecilik oynardık ve sadece onların öğrenmemesinden endişelenirdik. Bir yetişkin gibi seks yapmak, en ilginç anda durup onu önceden hazırlanmış bir tür paçavra indirmekten çok daha keyifli. Böyle günleri kaçırmamaya çalışıyorduk ve hatta günde birden fazla seks yaptığımız oluyordu. Hatta üç dört gün öncesinde ve sonrasında denedik. Her şey yolunda gidiyor. Dört günden fazla bir süre boyunca korktuk.
Bu yöntem gerçekten işe yarıyor. Eşimle uzun süredir bu işi yapıyoruz. RİA ya da hap almak istemiyor, hapların poposunu büyüttüğünü söylüyor. Henüz evlenmediğim zamanlarda kız kardeşlerimle de oynardık. Kuzenim benden iki yaş küçük, sevgilim ise benden üç yaş küçük. Öyle oldu ki bir hafta içinde ikisi de bekaretlerini kaybetti. Önce sevgilim, sonra kuzenim. Sonra kelimenin tam anlamıyla beni becerdiler ama asla ikisinden birine girmeme izin vermediler. Korktum.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
Mart
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Valentin-74: 14 Aug 2022, 14:35 Bu yöntem gerçekten işe yarıyor. Eşimle uzun süredir bu işi yapıyoruz. RİA ya da hap almak istemiyor, hapların poposunu büyüttüğünü söylüyor. Henüz evlenmediğim zamanlarda kız kardeşlerimle de oynardık. Kuzenim benden iki yaş küçük, sevgilim ise benden üç yaş küçük. Öyle oldu ki bir hafta içinde ikisi de bekaretlerini kaybetti. Önce sevgilim, sonra kuzenim. Sonra kelimenin tam anlamıyla beni becerdiler ama asla ikisinden birine girmeme izin vermediler. Korkmuştum.
Kız kardeşim yok. Kuzenim benden yedi yaş küçüktür. Sekizinci sınıftayken sık sık benimle flört etmeye başladı. Yaşına göre çok büyük, güzel dik göğüsleri olan oldukça güzel bir kız vardı. Bir gün dayanamadım. Daha sonra teyzem ve amcamın birkaç günlüğüne köye gitmesi nedeniyle ikimiz geceyi onun evinde geçirdik. Sonra bir şey oldu ve ardından kız kardeş kadın oldu. Sonra güçlü bir aşk yaşadık. Sadece kuzen olduğumuzun anlaşılması bizi biraz geri tuttu. Her şeye dikkat etmediğimiz, yaptıklarımızdan sonra çocuk sahibi olabileceğimize hazır olduğumuz anlar da oldu. Birkaç kez karı koca olduğumuzu hayal ettik ve kim olacağımızı, kız mı erkek mi olacağını tahmin ettik ve sonra cinsel ilişkide bulunduk ve bunun sonunda kız kardeşimin vajinasına girdim. Kız kardeşim o zamanlar herhangi bir koruma kullanmadı ama eğleneceğimiz günleri kendisi seçti. Daha sonra ailesi "Sağlık" dergisine abone oldu ve kız kardeşi, sayılardan birinde güvenli sürenin nasıl hesaplanacağına dair bir işaret buldu.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
Tanya, UNIMK, Mart
Testosteron
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by Testosteron »

Kız kardeşim Vika 11 yaşındaydı, ben de 14 yaşındaydım. bekaretini bozduğumda! Adet olmadığı sürece hamilelik olmayacağını bildiğim için kendimi hep bu işe indirdim. 12,5 yaşında adet görmeye başladı ve göğüsleri büyümeye başladı. Daha dikkatli oldum, prezervatif aldım ama o beğenmedi ve vajinasına koymaya korktum. Okulda bir lise arkadaşı vardı, Vika’ya takvim yöntemini öğretti ve o andan itibaren prezervatif olmadan tekrar sevişmeye başladık. Sık sık sikişiyorduk, bazen günde iki veya üç kez (mümkünse) ve ordunun kendisine kadar böyle devam ediyordu. Askerden sonraki ilk akşam bana bahçede bir bankta seks yaptı. Acıktım, çok fazla sperm vardı, ona o kadar çok sperm döktüm ki külotumu bükebildim ve iki ya da üç hafta sonra bana hamile olduğunu söyledi! Takvim yöntemi işe yaramadı! İyi ki bir erkek arkadaşı vardı ve bazen onunla da sevişiyordu... Annesine, annesinin üzgün olduğunu ama onu kürtaja götürdüğünü söyledi. Okul mezuniyetine gitmedi - kürtaj sonrası dinleniyordu! Daha sonra spirali taktı ve evliliğime kadar devam ettik. Ailemin hiçbir şeyden haberi yoktu, yoksa babam beni öldürürdü... Şimdi ben 43 yaşındayım, o da 40 yaşında, ikisinin de ailesi var, çocukları var ama bazen o ve ben o zamanları hatırlıyor ve zevkle seks yapıyoruz... Ama bu nadiren olur...
These users thanked the author Testosteron for the post (total 2):
şeytan_x, Mart
aleksandr692
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by aleksandr692 »

Eğer kızsan seninle tanıştığıma memnun olurum Moskova.Rus adam
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

aleksandr692: 24 May 2023, 12:14 Rus adam
3 orijinal Slav tatilini adlandırın
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hastalıklardan ve hamilelikten korunma”