Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki de bu gerçek...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki de bu gerçek...
Adam içime girdi. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki hastalanacağım gerçeği?
-
Re: Adam içime boşaldı. Birkaç gün sonra adetim başladı. Belki de bu gerçek...
Hayır, elbette. Adetinizden iki gün önce tamamen güvenli bir dönemdir. Sperm bir sonraki yumurtlamaya kadar dayanmaz ve mevcut olan dışarı atılır.
-
Bunu birçok kez yaşadım
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
beyin alsan iyi olur ve onu herkese verme
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Neyi "yozlaştırdı"? :)
Elbette. Zaten "düşmüş"..... zihinsel olarak.

Neyi "yozlaştırdı"? :)
- These users thanked the author Nandandaar for the post:
- Mart
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
herhangi bir önlem aldın mı?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Tabii ki hayır. Regl döneminizden birkaç gün önce ve birkaç gün sonra hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Bir zamanlar, okuldayken, kız kardeşim ve ben, doğal olarak ebeveynlerimizin evde olmadığı günlerde, hep baba ve annecilik oynardık ve sadece onların öğrenmemesinden endişelenirdik. Bir yetişkin gibi seks yapmak, en ilginç anda durup onu önceden hazırlanmış bir tür paçavra indirmekten çok daha keyifli. Böyle günleri kaçırmamaya çalışıyorduk ve hatta günde birden fazla seks yaptığımız oluyordu. Hatta üç dört gün öncesinde ve sonrasında denedik. Her şey yolunda gidiyor. Dört günden fazla bir süre boyunca korku içindeydiler.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- Mart
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Bu yöntem gerçekten işe yarıyor. Eşimle uzun süredir bu işi yapıyoruz. RİA ya da hap almak istemiyor, hapların poposunu büyüttüğünü söylüyor. Henüz evlenmediğim zamanlarda kız kardeşlerimle de oynardık. Kuzenim benden iki yaş küçük, sevgilim ise benden üç yaş küçük. Öyle oldu ki bir hafta içinde ikisi de bekaretlerini kaybetti. Önce sevgilim, sonra kuzenim. Sonra kelimenin tam anlamıyla beni becerdiler ama asla ikisinden birine girmeme izin vermediler. Korktum.Alexander Trofimovich: ↑31 Jul 2022, 12:35 Elbette hayır. Regl döneminizden birkaç gün önce ve birkaç gün sonra hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Bir zamanlar, okuldayken, kız kardeşim ve ben, doğal olarak ebeveynlerimizin evde olmadığı günlerde, hep baba ve annecilik oynardık ve sadece onların öğrenmemesinden endişelenirdik. Bir yetişkin gibi seks yapmak, en ilginç anda durup onu önceden hazırlanmış bir tür paçavra indirmekten çok daha keyifli. Böyle günleri kaçırmamaya çalışıyorduk ve hatta günde birden fazla seks yaptığımız oluyordu. Hatta üç dört gün öncesinde ve sonrasında denedik. Her şey yolunda gidiyor. Dört günden fazla bir süre boyunca korktuk.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
- Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Kız kardeşim yok. Kuzenim benden yedi yaş küçüktür. Sekizinci sınıftayken sık sık benimle flört etmeye başladı. Yaşına göre çok büyük, güzel dik göğüsleri olan oldukça güzel bir kız vardı. Bir gün dayanamadım. Daha sonra teyzem ve amcamın birkaç günlüğüne köye gitmesi nedeniyle ikimiz geceyi onun evinde geçirdik. Sonra bir şey oldu ve ardından kız kardeş kadın oldu. Sonra güçlü bir aşk yaşadık. Sadece kuzen olduğumuzun anlaşılması bizi biraz geri tuttu. Her şeye dikkat etmediğimiz, yaptıklarımızdan sonra çocuk sahibi olabileceğimize hazır olduğumuz anlar da oldu. Birkaç kez karı koca olduğumuzu hayal ettik ve kim olacağımızı, kız mı erkek mi olacağını tahmin ettik ve sonra cinsel ilişkide bulunduk ve bunun sonunda kız kardeşimin vajinasına girdim. Kız kardeşim o zamanlar herhangi bir koruma kullanmadı ama eğleneceğimiz günleri kendisi seçti. Daha sonra ailesi "Sağlık" dergisine abone oldu ve kız kardeşi, sayılardan birinde güvenli sürenin nasıl hesaplanacağına dair bir işaret buldu.Valentin-74: ↑14 Aug 2022, 14:35 Bu yöntem gerçekten işe yarıyor. Eşimle uzun süredir bu işi yapıyoruz. RİA ya da hap almak istemiyor, hapların poposunu büyüttüğünü söylüyor. Henüz evlenmediğim zamanlarda kız kardeşlerimle de oynardık. Kuzenim benden iki yaş küçük, sevgilim ise benden üç yaş küçük. Öyle oldu ki bir hafta içinde ikisi de bekaretlerini kaybetti. Önce sevgilim, sonra kuzenim. Sonra kelimenin tam anlamıyla beni becerdiler ama asla ikisinden birine girmeme izin vermediler. Korkmuştum.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Tanya, UNIMK, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Kız kardeşim Vika 11 yaşındaydı, ben de 14 yaşındaydım. bekaretini bozduğumda! Adet olmadığı sürece hamilelik olmayacağını bildiğim için kendimi hep bu işe indirdim. 12,5 yaşında adet görmeye başladı ve göğüsleri büyümeye başladı. Daha dikkatli oldum, prezervatif aldım ama o beğenmedi ve vajinasına koymaya korktum. Okulda bir lise arkadaşı vardı, Vika’ya takvim yöntemini öğretti ve o andan itibaren prezervatif olmadan tekrar sevişmeye başladık. Sık sık sikişiyorduk, bazen günde iki veya üç kez (mümkünse) ve ordunun kendisine kadar böyle devam ediyordu. Askerden sonraki ilk akşam bana bahçede bir bankta seks yaptı. Acıktım, çok fazla sperm vardı, ona o kadar çok sperm döktüm ki külotumu bükebildim ve iki ya da üç hafta sonra bana hamile olduğunu söyledi! Takvim yöntemi işe yaramadı! İyi ki bir erkek arkadaşı vardı ve bazen onunla da sevişiyordu... Annesine, annesinin üzgün olduğunu ama onu kürtaja götürdüğünü söyledi. Okul mezuniyetine gitmedi - kürtaj sonrası dinleniyordu! Daha sonra spirali taktı ve evliliğime kadar devam ettik. Ailemin hiçbir şeyden haberi yoktu, yoksa babam beni öldürürdü... Şimdi ben 43 yaşındayım, o da 40 yaşında, ikisinin de ailesi var, çocukları var ama bazen o ve ben o zamanları hatırlıyor ve zevkle seks yapıyoruz... Ama bu nadiren olur...
- These users thanked the author Testosteron for the post (total 2):
- şeytan_x, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Eğer kızsan seninle tanıştığıma memnun olurum Moskova.Rus adam
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
3 orijinal Slav tatilini adlandırın
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 5201 Views
-
Last post by Paul Oakenfold
-