Hiçbir şeyin tanıtımını yapmıyorum ama annelere ve babalara bir sorum var. 10-12 yaşlarında bir kız çocuğu seksin ne olduğuna ilgi duyuyorsa, bir erkeğin penisini görmek istiyorsa, vajinaya bir şey sokmaya çalışıyorsa ve annesine ya da babasına bu soruyla yaklaşıyorsa. Siz onların yerinde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu düşünmemesini söyler misin? Cezalandırılacak mıydı? Beni psikoloğa gönderir misin?
İkinci soru şu: Böyle bir durumda kimin seks hakkında konuşması daha iyidir? Anne mi baba mı?
Yapılacak doğru şey nedir?
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ne yapmalı doğru?
Muhtemelen orada her şeyin nasıl çalıştığını bir şekilde dikkatli bir şekilde açıklamaya çalışırdım ya da belki ona tüm bunları anlatabilecek uzman bir seksolog bulurdum. hem aydınlatmak hem de uyarmak amacıyla.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
90’lı yıllarda Rusya’da öncülerden emeklilere kadar farklı yaş grupları için cinsellik eğitimi üzerine bir dizi kitap yayınladı. Google’da arayın, muhtemelen bulacaksınız...
-
Автор темыArhivarius
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 4 months
Peki ensestten nasıl kaçınılır? Kızınız reşit olmadığı ve siz de bir baba olduğunuz için bunu kendinize gösteremezsiniz. Bir seksolog aynı zamanda sadece teoriyi öğretecektir. Ve kızım pratik yapmak istiyor. Gerçek bir penise bakmak, ona dokunmak istiyor. Oral seks nedir bilmek istiyor. Hangi yaşta vajinada seks yapılabileceği konusunda internette bilgi arıyorum. Ve sokaktaki bu tür bilgi ve deneyimleri lise öğrencilerinden alabildiği de ortaya çıkıyor. (Sınıf arkadaşları aptaldır) peki böyle bir durumda ne yapmalı?
Peki ensestten nasıl kaçınılır? Kızınız reşit olmadığı ve siz de bir baba olduğunuz için bunu kendinize gösteremezsiniz. Bir seksolog aynı zamanda sadece teoriyi öğretecektir. Ve kızım pratik yapmak istiyor. Gerçek bir penise bakmak, ona dokunmak istiyor. Oral seks nedir bilmek istiyor. Hangi yaşta vajinada seks yapılabileceği konusunda internette bilgi arıyorum. Ve sokaktaki bu tür bilgi ve deneyimleri lise öğrencilerinden alabildiği de ortaya çıkıyor. (Sınıf arkadaşları aptaldır) peki böyle bir durumda ne yapmalı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 2 years 5 months
Bana öyle geliyor ki her şeyin bir zamanı var. bazı yaşlarda sözlü anlatım ve kitaptan çizimler yeterlidir, ileri yaşlarda video, sonra görsel açıklamaya gelir)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 524 Views
-
Last post by Logifourtech
-
- 63 Replies