Yapılacak doğru şey nedir?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Yapılacak doğru şey nedir?

Unread post by Arhivarius »

Hiçbir şeyin tanıtımını yapmıyorum ama annelere ve babalara bir sorum var. 10-12 yaşlarında bir kız çocuğu seksin ne olduğuna ilgi duyuyorsa, bir erkeğin penisini görmek istiyorsa, vajinaya bir şey sokmaya çalışıyorsa ve annesine ya da babasına bu soruyla yaklaşıyorsa. Siz onların yerinde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz? Ona bunu düşünmemesini söyler misin? Cezalandırılacak mıydı? Beni psikoloğa gönderir misin?
İkinci soru şu: Böyle bir durumda kimin seks hakkında konuşması daha iyidir? Anne mi baba mı?
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ne yapmalı doğru?

Unread post by Vince »

Muhtemelen orada her şeyin nasıl çalıştığını bir şekilde dikkatli bir şekilde açıklamaya çalışırdım ya da belki ona tüm bunları anlatabilecek uzman bir seksolog bulurdum. hem aydınlatmak hem de uyarmak amacıyla.
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Ufa adamı »

Yazar yanıyor. Ona her şeyi açıkla elbette :det2:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

90’lı yıllarda Rusya’da öncülerden emeklilere kadar farklı yaş grupları için cinsellik eğitimi üzerine bir dizi kitap yayınladı. Google’da arayın, muhtemelen bulacaksınız...
Автор темы
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Arhivarius »

Vince: 09 Mar 2023, 16:31 Muhtemelen orada her şeyin nasıl çalıştığını bir şekilde dikkatli bir şekilde açıklamaya çalışırdım veya belki de ona tüm bunları anlatabilecek uzman bir seksolog öğretmen bulurdum. böylece hem aydınlatır hem de uyarır.

Peki ensestten nasıl kaçınılır? Kızınız reşit olmadığı ve siz de bir baba olduğunuz için bunu kendinize gösteremezsiniz. Bir seksolog aynı zamanda sadece teoriyi öğretecektir. Ve kızım pratik yapmak istiyor. Gerçek bir penise bakmak, ona dokunmak istiyor. Oral seks nedir bilmek istiyor. Hangi yaşta vajinada seks yapılabileceği konusunda internette bilgi arıyorum. Ve sokaktaki bu tür bilgi ve deneyimleri lise öğrencilerinden alabildiği de ortaya çıkıyor. (Sınıf arkadaşları aptaldır) peki böyle bir durumda ne yapmalı?
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Vince »

Bana öyle geliyor ki her şeyin bir zamanı var. bazı yaşlarda sözlü anlatım ve kitaptan çizimler yeterlidir, ileri yaşlarda video, sonra görsel açıklamaya gelir)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”