İlk MMF veya FFM deneyimi (gerçek hikayelerin paylaşılması)
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 2 years 2 months
İlk MMF veya FFM deneyimi (gerçek hikayelerin paylaşılması)
Arkadaşlar biz de sizin gibi ilk üçlü deneyimimizi paylaşıyoruz. Veya üçüncü bir kişinin huzurunda seks. Düğünden iki yıl sonra ilk kez MMF’yi denedik, ben 25 yaşındaydım ve eşim 23 yaşındaydı. Ve bu konuya olan ilgi, düğünden önce, çıktığımız ve birlikte yaşamadığımız bir olaydan sonra oldukça beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı. Bir gece eşimin öğrenci arkadaşıyla birlikte bir öğrenci partisinden yürüyerek dönüyorduk. Eve doğru yarı yolda, oldukça sarhoş olan arkadaşımız, evine gitmeyi ve bir çay eşliğinde ilk troleybüsü beklememizi önerdi. Annesi gece vardiyasındaydı ve biz de davetten yararlanmaya karar verdik. Ancak öğrenci arkadaşı çayı beklemeden hızla kanepesinde bayıldı. Böyle bir şey görünce soyunmadan sessizce vakit geçirmeye karar verdik. O zamanlar buluşma yeri konusunda bazı zorluklar vardı, bu yüzden anı yakalamaya karar verdik. Üstelik karanlık köşede görünmüyorduk. Ama bu süreçte ikisi de o kadar tahrik oldu ki 15 dakika sonra deli gibi tamamen çıplaktılar. Güneş çoktan doğmuştu ve troleybüsler uğultu yapıyordu ama biz duramadık. Kanepenin, üzerinde bir öğrencinin cansız bedeninin yattığı boş kısmına geçmemiz ve burada yükselen yaz güneşinin ışınları altında çılgın atlayışlarımıza devam etmemizle sona erdi. Devam edecektik ama öğrencinin annesinin her an gelmesi gerekiyordu. Diğer yarımız eve yürürken yeni duyguları tartıştık ve bunun inanılmaz derecede havalı olduğu sonucuna vardık. O zamandan beri üçüncünün teması fantezilerimizin favorisi oldu. Ve böylece tanıştıktan üç yıl sonra denemeye karar verdik. Ancak zorluk şuydu ki kasabamız çok küçüktü ve herkes hemen hemen herkesti ve "iyi haber" hızla şehrin her yerine yayılabilirdi. Ve yine şans her şeye karar verdi. Şehrimizde Moskova’dan bir film çekiliyordu ve yerel televizyon merkezimizde muhabir olarak çalışan (o zamanlar) eşim neredeyse her gün yönetmenle röportaj yapıyordu. Bu arada ama o an çok meşhurdur. Genel olarak bir dostluk ve karşılıklı sempati kurdular. Doğru, genç değildi, 48 yaşındaydı ama karısına göre çok acımasız ve karizmatikti ve sürekli içiyordu ama sarhoş değildi. Film grubundaki bütün kadınlar onun için deli oluyordu. O, karısının seçiminin nesnesi oldu ve biz de kararımızı verdik. Eşim beni böyle bir ünlüyle tanıştırmak için onunla kiraladığı dairede bir buluşma ayarladı. Yönetmenin sıradan bir yaşlı adam olduğu ortaya çıktı, ancak alçak, hoş sesi ve cesur tavırlarıyla Moskova’yı hissedebiliyordunuz! Bir bardak konyak daha içtikten sonra bir şekilde başlamamız gerektiğini fark ettik ama sorun bunun nasıl yapılacağıydı? Böyle bir kişinin önünde herkes bir şekilde utanıyordu. Böyle bir şeyi gören eşim benden meyve suyu almak için sihirbaza gitmemi istedi. Heyecandan bacaklarımın uyuştuğunu, kalbimin çarptığını ve üçlü grup düşüncesinin bana çılgınca bir ereksiyon yaşattığını hatırlıyorum. Saniyeler benim için saatler gibi sürdü ve 10-15 dakika sonra geri döndüm. Odada müzik çalıyordu ve geldiğim fark edilmedi. Odaya girdiğimde şunu gördüm. Yönetmen yüzü bana dönük bir sandalyede oturuyordu ve eşim de onun önünde diz çöküp oral seks yapıyordu. Beni görünce ürperdi ve ciddi şekilde korktu, hatta kalkmaya çalıştı ama karısı onu yerine geri getirdi. Kot pantolonunu çıkardım, sonra külotunu... Hiç bu kadar heyecan görmemiştim, kayganlaştırıcı bir dere gibi aktı. Hiç düşünmeden arkasına oturdum ve ara sıra ne kadar berbat olduğunu görmek için içeri baktım. Ama yönetmen oldukça kötüydü. Karısının tüm çabalarına rağmen penisi gevşekti ve oral sekse pek ilgi duymuyordu. Genel olarak üçümüz bu kadar tam teşekküllü bir kek yapmayı başaramadık. Ama sabaha kadar onun önünde yeterince sikiştik. Ve ancak sabahleyin adam kalktı ve karısı ona tam bir oral seks yapmayı başardı. Ama yine de ilk sefer olduğu için inanılmaz derecede güzeldi. İkincisinde de gençlik yıllarımdan bir arkadaşımla takılmaya karar verdik ama bu zaten ikinci hikayenin konusu...
- These users thanked the author Korsikalı for the post (total 5):
- Polonya, Doktor_sexy, Sibiryak89, mega saniye, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: İlk MMF veya FFM deneyimi (gerçek hikayelerin paylaşılması)
Benim için her şey daha basitti. Periyodik olarak birlikte tatil yaptığım bir kadın vardı. 30’unun biraz üzerinde, seks tutkusu olan bir dul. Ve kıskançlık olmadan bir ilişki yaşadıktan sonra o bana sevgililerinden bahsetti, ben de benim sevgilimden;
Ve sonra bir gün şöyle dedi: "İyi bir çocuk var, Üçümüzü denemek istiyorum, ya sen bunun için mi?" Ben bunun içindim. Buluşmaya karar verdik, bir şişe şarap içtik ve yatakta sakince seks yaptık. İlk başta çılgınca utangaçtım, hisler [olağan] değildi, ama bundan pek hoşlanmadım. Sonra birkaç kez daha buluştuk, bana oral seks yapmayı denediğinde üçlünün bana göre olmadığını fark ettim. Tamamen bir kıza sahip olmayı seviyorum
Ve sonra bir gün şöyle dedi: "İyi bir çocuk var, Üçümüzü denemek istiyorum, ya sen bunun için mi?" Ben bunun içindim. Buluşmaya karar verdik, bir şişe şarap içtik ve yatakta sakince seks yaptık. İlk başta çılgınca utangaçtım, hisler [olağan] değildi, ama bundan pek hoşlanmadım. Sonra birkaç kez daha buluştuk, bana oral seks yapmayı denediğinde üçlünün bana göre olmadığını fark ettim. Tamamen bir kıza sahip olmayı seviyorum
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
Ew, hayır... Hayal etmek bile tüyler ürpertici)) Bir erkeğin oral seks yapmasıyla, bu artık üçlü değil, bu bir tür sadomi. Bu durumda kadına ihtiyaç duyulmaması için atlayabilirsiniz. Ve kesinlikle hetero olduğunda bu normaldir. Bir kadına sahip olmaya gelince, bu, eşinizle yaptığınız sıradan seks için de geçerlidir. Ama önemli bir nokta var. Bu sık sık oluyorsa, o zaman kıskançlık ortaya çıkacak ve üçümüzün kek yeme zevki artık aynı olmayacak ve o zaman tamamen üzücü bir hal alabilir. Biz de bunu yaşadık.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 7 months
Ve sadomi konusunda, gençlik her şeyi denemeniz gereken zamandır) seks buluşmalarına gidin, birçok kızı deneyin
Orada oral seks yoktu) Ama oradaki adam oradaydı genellikle garip, sonra elleri hoşuma gidiyor, sonra kızdan spermimi yalayacak, sonra onun kedisini yalayacak ve kıçını dışarı çıkaracak. Şimdi onun sadece biseksüel olduğunu ve ima ettiğini anlıyorum.
Ve sadomi konusunda, gençlik her şeyi denemeniz gereken zamandır) seks buluşmalarına gidin, birçok kızı deneyin
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
Gençlik ve merak bağlamında ise belki de haklısınızdır.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Eşim ve ben uyuyan bir bedenle benzer bir deneyim yaşadık. Başka bir şehirdeki arkadaşının düğününe gittik. Restorandan sonra kimin geceyi nerede ve kimle geçireceğine karar vermeye başladılar. Bazı akrabalarımıza gönderildik ve düğündeki adamın zaten oradaki yatakta uyuduğu ortaya çıktı. Kanepenin hemen önüne yere bir şilte koymuşlar. Sarhoş anlaşılır bir şekilde seks yapmak istedi ve frenleri bıraktı ve odada başka birinin varlığı adrenalini artırdı. Onlar da çıplaktı, köpek stilindeydiler ve odaya doğru parlayan bir elektrik direğinin ışığı altında yan taraflarda takla atıyorlardı. Görüp görmediğini bilmiyoruz ama böyle bir deneyden dolayı olağandışı hisler de oluştu. Üç parçalı MFM’yi kabul edebilirdim ama daha sonra FFM olması şartıyla, ama karım evin sahibi ve beni başka bir piliçle paylaşamaz.
-
İkinci seferle ilgili ikinci hikaye ne zaman gelecek?
-
Karını nasıl başkasıyla sikebilirsin anlamıyorum?
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
Onsuz yalnız kalmasındansa onu biriyle birlikte sikmek daha iyidir sen tarafta
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 2 months
Bunu da anlamıyorum, büyük ihtimalle bu insanlar anlamıyor hiç arkadaşın yok, ahlaki değerlerin yok
- These users thanked the author Zohai for the post:
- Leon kralı
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
Peki bu, evli bir çift için kişisel bir mesele olduğunda ve üçüncü veya üçüncü bir tarafın rızasıyla gerçekleştiğinde hangi ahlaki ilkeler eksiktir? Bundan kim zarar görüyor, kim zarar görüyor? Kimin ahlaki standartları ihlal ediliyor? Genel olarak kabul ediliyor mu? O zaman kim tarafından benimsendi? Peki arkadaşların bununla ne ilgisi var?)) Açıklayabilir misin? İncil’i ya da Komünizmi İnşa Edenlerin Kurallarını okudunuz mu?
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
bu doğru. Ben de öyle düşünüyorum, bu yüzden arkadaşım ve ben karımı ayda iki kez sikiyorum ve o sakin, her zaman tatmin edici bir şekilde sikiliyor ve her zaman beni evde bekliyor, hiçbir yere gitmiyor.
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
evet, aşağı yukarı böyle olması gerekiyor. 2-3 ay boyunca üçlü yaşama deneyimimiz oldu, üçümüz haftada 2-3 kez seks yaptık ama bu aynı şey değil. Burada genel olarak benim özelliğim olan rahatsızlık ve gerginlik, hatta kıskançlık ortaya çıkıyor. Ve duyuların keskinliği donuklaşır.
-
- Sürtünmeler
ve neredeyse her karşılaştığımızda yeni bir şey deniyoruz. Bir dahaki sefere karımı bağlamak istediğimizdeKorsikalı: ↑02 Mar 2023, 14:34evet, aşağı yukarı böyle olması gerekiyor. 2-3 ay boyunca üçlü yaşama deneyimimiz oldu, üçümüz haftada 2-3 kez seks yaptık ama bu aynı şey değil. Burada genel olarak benim özelliğim olan rahatsızlık ve gerginlik, hatta kıskançlık ortaya çıkıyor. Ve duyuların keskinliği köreliyor.doğru. Ben de öyle düşünüyorum, bu yüzden arkadaşım ve ben karımı ayda iki kez sikiyoruz ve o sakin, her zaman tatmin edici bir şekilde sikiliyor ve her zaman beni evde bekliyor, hiçbir yere gitmiyor.
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
İşte bu kadar. Kimin içeri girdiğini veya kimin sikini emdiğini tahmin edebilmesi için gözlerini bağladık. Ama onu asla anal yapmaya alıştıramadı ((en fazla bir tıkaç ya da parmak, ama yine de kıçına girmesine izin vermiyor. Bu evlilik hayatının başlangıcında oldu, hazırlıksız olarak ona soktu ve o zamandan beri) sonsuza kadar yasaklandı))) psikolojik travma
-
- Sürtünmeler
Ve Maudet’in onu tamamen bağlaması gerekiyordu ve yavaşça kıçından tek tek sikeyim
harika, onu da kendime ait hale getirmeliyim. İlk kez çok nazik olman ve dilini ve parmaklarını iyice esnetmen gerektiğinde, ilk kez benimkini çok şefkatle kıçından siktim ve şimdi sık sık bunu veriyorum.Korsikalı: ↑02 Mar 2023, 14:42İşte bu kadar. Kimin içeri girdiğini veya kimin sikini emdiğini tahmin edebilmesi için gözlerini bağladık. Ama onu asla anal yapmaya alıştıramadı ((en fazla bir tıkaç ya da parmak, ama yine de kıçına girmesine izin vermiyor. Bu evlilik hayatının başlangıcında oldu, hazırlıksız olarak ona soktu ve o zamandan beri) sonsuza kadar yasaklandı))) psikolojik travmave neredeyse her karşılaştığımızda yeni bir şeyler deneriz. Bir dahaki sefere karımızı bağlamak istediğimizde
Ve Maudet’in onu tamamen bağlaması gerekiyordu ve yavaşça kıçından tek tek sikeyim
-
Автор темыKorsikalı
- Flört etmek
Üç ya da dört adam suratsız oynayabildiğinde. Bir kız yere kadar çarşafla örtülü bir masanın altına giriyor, çıplak adamlar masaya oturuyor ama bacaklarını masanın altında düzleştirmiyorlar, sandalyenin bacaklarında tutuyorlar. Kız adamlardan birine oral seks yapmaya başlıyor. Anlamı bu. emen kişinin delmemesi gerektiğini, diğerlerinin görevinin tahmin etmek olduğunu. Sembolik olarak parayı daha fazla heyecan için kullanabilirsiniz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 28 Replies
- 11656 Views
-
Last post by Danafil
-
- 0 Replies