Eğer kadın orgazma yatkınsa ve kolayca boşalıyorsa kızı da aynısını yapacak mı? Gözlemleriniz

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Amatör22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 4 months
 Eğer kadın orgazma yatkınsa ve kolayca boşalıyorsa kızı da aynısını yapacak mı? Gözlemleriniz

Unread post by Amatör22 »

Eşinizin ve kızınızın orgazm kolaylığı arasındaki ilişkiyi gözlemlediniz mi? Bu miras mı? Gözlemleriniz
These users thanked the author Amatör22 for the post:
MariannaLo
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Eğer kadın orgazma yatkınsa ve kolay boşalıyorsa kızı da aynısını yaşar mı? Gözlemleriniz

Unread post by Diktatör »

Lyubitel22: 19 Feb 2023, 22:21 Eşinizin ve kızınızın orgazm kolaylığı arasındaki ilişkiyi fark ettiniz mi? Bu miras mı? Gözlemleriniz
Kalıtım konusunu bilmiyorum ama kayınvalidemin otuz yıldan biraz fazla bir süre önce kolay ve hoş bir sonu oldu - tıpkı kızı gibi. Ve meme uçlarımı okşamaktan aynı hızla tahrik oldum ve aynı zamanda amımı da okşadım...
These users thanked the author Diktatör for the post:
Fedor36
MariannaLo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
 Re: Eğer kadın orgazma yatkınsa ve kolay boşalıyorsa kızı da aynısını yaşar mı? Gözlemleriniz

Unread post by MariannaLo »

Lyubitel22: 19 Feb 2023, 22:21 Eşinizin ve kızınızın orgazm kolaylığı arasındaki ilişkiyi fark ettiniz mi? Bu miras mı? Gözlemleriniz
Hayır, gözlemlemedim ama bir ilişki olduğunu düşünüyorum. Çünkü mizaç kalıtsaldır ve orgazm ile mizaç arasında güçlü bir bağ vardır. Bu nedenle, benzer mizaçlara sahip bir kız, annesini pekala tekrarlayabilir. Benim fikrim. :göz kırp:
These users thanked the author MariannaLo for the post (total 2):
artmen88, Süleyman
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Leon kralı »

Genetik kesin bir bilimdir, bununla tartışamazsınız. Kız %99 oranında annesine benzeyecek, karakter özelliklerini ve cinselliğini ondan alacaktır.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Herkesi bilmem ama bizim durumumuzda sadece mizaç değil fizik de çok benzer. Cinselliğin de belli genel eğilimleri olduğunu söyleyebilirim.
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
Leon kralı, Vadik, Fargal94, Süleyman, Bay x
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by HATA »

Kızı ve annesi her zaman benzer değildir ve tercihler farklı olabilir, tecrübelerimden biliyorum, örneğin, karısı kıçı seviyordu ama kayınvalidesi sevmiyordu, en önemlisi de amı
Yabancı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Yabancı »

Burada ancak elmanın ağaçtan uzağa düşmediğinden emin olduğumu söyleyebilirim. Eğer anne sürtükse kızı da sürtük olacaktır.
These users thanked the author Yabancı for the post:
Tanya
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Her şey saçmalık. Genetik bu şekilde çalışmıyor. Çok eski bir nesilden herhangi bir şey ortaya çıkabilir, mutlaka anne ve babadan olması gerekmez. Cinsel davranış konusunda eğitim çoğu kişi için daha fazla anlam taşıyor. Konjenital anormallikler kendini gösterecektir, genetik olabilir.
Nemfomani örneğin. Böyle bir kadının kendini sapkın bir ilişkinin içinde bulmaması gerçekten felakettir. Bunu bununla yapamadım, vızıltı yok. Kiminle olduğu umurunda değil. Ve normal olanlar için bu tür çiftler de çakışıyor)) Böyle bir şeyi hayal edenler henüz sahip olmadı. Fikrimi değiştirebilirim
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 06:44 ...Nymphomania örneğin. ..../quote]

Nemfomani. Aslında bu bir hastalık
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Tania: 25 Feb 2023, 06:56 Nemfomani. Aslında bu bir hastalıktır
Farklı dereceleri vardır, hepsi klinik değildir. Ancak taşıyıcılar için sosyal açıdan hoş olmayan bir durum. Tek seferlik kullanıcılar için, tam tersi)
İlk kez kendinizi süper maço, çığlık atan ve sanki sürekli boşalmış gibi öfkeli hissediyorsunuz. İkincisinde, kiminle ve nasıl sikiştiğinin umurunda olmadığından şüphelenmeye başlıyorsunuz. Ayrıca sonuçta doğrudan bunun hakkında konuşuyor.
Bugün diğer uç nokta olan "günlük"ü tartıştık. O kadar güzel ki dışarı çıkıp onunla gösteriş yapabilirdi ama tökezlediler ve kendi yollarına gittiler. Mümkün değil. Bu tür mobilyalara ihtiyacınız yok, gösteriş için mi onunla yaşıyorsunuz?
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
sapık
Cheeff
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Cheeff »

Yabancı: 25 Feb 2023, 05:33 Burada ancak elmanın ağaçtan uzağa düşmediğinden emin olduğumu söyleyebilirim. Eğer anne bir sürtükse, kızı da bir sürtük olacaktır.

Bu yüzden endişeleniyorum ki bu kızımızın başına gelecek. Annesi çocukluğundan beri sorunlu bir çocuktu. Okulda iyi okudum ve sokağı bu şekilde bilmiyordum. Ancak. 22 yaşında ilk kez uyuduktan sonra, bir süreç olarak sekse karşı bir tür özlem duyduğunu keşfetti. Kolayca ve hızla kendimi verebiliyordum. Ve bazen günde birkaç kez. Ve orgazm olmadı. Partnerin çekici olması da pek önemli değil. Ve bu, sınırlamalar içinde yetiştirilmenin ve sürekli olarak yalnızca kendine yönelik olumsuzluğun nedenidir. Sonra soldaki birinin ona tecavüz ettiğini ve onu teslim olması için korkuttuğunu öğrendim. Onun kıçını yırttı ve bundan sonra analla ilgili konular kapatıldı. Ancak birisinin onu sadece bir beden olarak istemesi onun için bir heyecana dönüştü.
Daha sonra 6. sınıftayken coğrafya öğretmeniyle birlikte bacaklarımın düşüncelerden kaçtığını öğrendim. Aynı zamanda çirkin ördek yavrusuna dikkat edilirse kendisini ona vereceğini söyledi. Yani, internete erişimi olan ve onu zaten mastürbasyon yaparken görmüş olan kızınız aynı döngüleri döndürmeye başlarsa... Bu endişe verici, yoldaşlar.

10 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Tania: 25 Feb 2023, 06:56 Nymphomania. Aslında bu bir hastalık
Seninle aynı fikirde olduğumu söyleyemem. Çünkü...
kişinin kendi tavrına uymayan her şey tamamen normal ve hatta vahşi görünmüyor... Yabancı bir şeyi anlayacağız ve bazıları için arzularımız sapkınlık ve O’nun entrikaları. .
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”