Merhaba forum kullanıcıları!
20 yaşındayım, sıradan bir çocuğum. Teyzem 37 yaşında, güzel ve dolgun göğüslü bir esmer. Nazik, neşeli, sevecen
Onu gerçekten becermek istiyorum!
Benzer deneyimi olan biri varsa bana bildirin ve Bu gerçekten mi gerçekten..?
İlişkimiz: o kadar nazik ki mümkün, ziyarete geldiğimizde bana her zaman davranıyor - bana birkaç kez sarılıyor ve en iyisi olduğumu ve kendime ve diğer saçmalıklara güvenmem gerektiğini fısıldıyor. Ve sikim bir kazık gibi duruyor Ve genel olarak her türlü saçmalık hakkında mümkün olduğunca iletişim kurmayı seviyor özellikle içki içerken.
These users thanked the author MaxPain for the post:
Merhaba forum kullanıcıları!👋 20 yaşındayım, sıradan bir çocuğum. Teyzem 37 yaşında, güzel ve dolgun göğüslü bir esmer. Nazik, neşeli, sevecen😍 Onu gerçekten becermek istiyorum!😇 Benzer deneyimi olan biri varsa bana bildirin ve [url=viewtopic.php?t=4364]Bu gerçekten[/url] mi gerçekten..? İlişkimiz: o kadar nazik ki mümkün, ziyarete geldiğimizde bana her zaman davranıyor - bana birkaç kez sarılıyor ve en iyisi olduğumu ve kendime ve diğer saçmalıklara güvenmem gerektiğini fısıldıyor. Ve sikim bir kazık gibi duruyor😂 Ve genel olarak her türlü saçmalık hakkında mümkün olduğunca iletişim kurmayı seviyor özellikle içki içerken.
Audi: ↑28 Feb 2023, 17:17
Öyleyse devam edin, sarhoş olduğunda onu becerin, masaj yapın ve sonra şartlara göre
Soru bu, o kadar içmez o hasta. Ve onun iletişimini anlayamıyorum, bu sadece sıcak bir tavır mı, yoksa flört mü?
P.s. bakire değil, başka bir kadın uzun zaman önce eteğinin altına girmeye çalışırdı ama teyzem olsaydı bu çok korkutucu falan..😐
[quote=Audi post_id=174405 time=1677593821 user_id=9474] Öyleyse devam edin, sarhoş olduğunda onu becerin, masaj yapın ve sonra şartlara göre [/quote] Soru bu, o kadar içmez o hasta. Ve onun iletişimini anlayamıyorum, bu sadece sıcak bir tavır mı, yoksa flört mü? P.s. bakire değil, başka bir kadın uzun zaman önce eteğinin altına girmeye çalışırdı ama teyzem olsaydı bu çok korkutucu falan..😐
Audi: ↑28 Feb 2023, 17:31
Sizinle hangi konular hakkında konuşuyor?
Üniversite, kişisel yaşam ve çeşitli sorular. Sonbaharda bir anı hatırlıyorum - kulübede duruyordum, bir kuyudan hortumla su döküyordum. Hava zaten soğuk, evdeki herkes tabii ki ben ve onun dışında. Arkadan geliyor ve sanki onu ısıtıyormuş gibi aptalca sessizce ona sarılıyor. Yani anlamaya çalışıyorum, bu sıcak, "anaç" bir tavır mı, yoksa başka bir saçmalık mı?
[quote=Audi post_id=174408 time=1677594675 user_id=9474] Sizinle hangi konular hakkında konuşuyor? [/quote] Üniversite, kişisel yaşam ve çeşitli sorular. Sonbaharda bir anı hatırlıyorum - kulübede duruyordum, bir kuyudan hortumla su döküyordum. Hava zaten soğuk, evdeki herkes tabii ki ben ve onun dışında. Arkadan geliyor ve sanki onu ısıtıyormuş gibi aptalca sessizce ona sarılıyor. Yani anlamaya çalışıyorum, bu sıcak, "anaç" bir tavır mı, yoksa başka bir saçmalık mı?
Audi: ↑28 Feb 2023, 17:41
Ve siz, inisiyatif alın ve kendiniz bastırın, bir elinizle onu göğsünden tutun ve tepkiye bakın, teyzelerin fotoğrafı var mı?
İşte sorun Onunla yavaş dans ettikleri (akrabalarıyla aptalca içki içtikleri) bir durum vardı - vahşi bir gaf yakaladı, onu kendisine doğru bastırdı ve geri çekildi.
Evet var ama sıradan, düzgün olanları var. Burada gösterilenler gibi değil.
[quote=Audi post_id=174414 time=1677595281 user_id=9474] Ve siz, inisiyatif alın ve kendiniz bastırın, bir elinizle onu göğsünden tutun ve tepkiye bakın, teyzelerin fotoğrafı var mı? [/quote] İşte sorun😄 Onunla yavaş dans ettikleri (akrabalarıyla aptalca içki içtikleri) bir durum vardı - vahşi bir gaf yakaladı, onu kendisine doğru bastırdı ve geri çekildi. Evet var ama sıradan, düzgün olanları var. Burada gösterilenler gibi değil.
Bir yetişkini dudaklarından öpmeye çalışın, eğer izin veriyorsa, duruncaya kadar devam edin, izin vermiyorsa, bunu bir şakaya dönüştürün, ne kadar hassas
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Bir yetişkini dudaklarından öpmeye çalışın, eğer izin veriyorsa, duruncaya kadar devam edin, izin vermiyorsa, bunu bir şakaya dönüştürün, ne kadar hassas 😊
Sibiryak89: ↑28 Feb 2023, 17:51
Bir yetişkin gibi onu dudaklarından öpmeye çalışın, izin verirse devam edin
Şaka olsun diye sürekli ona sarılıyorum ve onu öpüyorum yanakları, dudaklarına yaklaşmaya çalışıyor. Ancak tepki saf kahkahadır. Ben de biraz espri yapıyorum ve en iyi teyzeye sahip olduğumu söylüyorum Ama ona teyze demek bile zor, Aynı yaşta daha kötü görünen bazı insanlarım var
[quote=Sibiryak89 post_id=174419 time=1677595908 user_id=944] Bir yetişkin gibi onu dudaklarından öpmeye çalışın, izin verirse devam edin [/quote] Şaka olsun diye sürekli ona sarılıyorum ve onu öpüyorum yanakları, dudaklarına yaklaşmaya çalışıyor. Ancak tepki saf kahkahadır. Ben de biraz espri yapıyorum ve en iyi teyzeye sahip olduğumu söylüyorum😂 Ama ona teyze demek bile zor, Aynı yaşta daha kötü görünen bazı insanlarım var
Bir yetişkin gibi onu dudaklarından öpmeye çalış, izin verirse devam et
Şaka olsun diye sürekli ona sarılıyorum ve onu yanaklarından öpüyorum, dudaklarına yaklaşmaya çalışıyorum. Ancak tepki saf kahkahadır. Ben de biraz espri yapıyorum ve en iyi teyzeye sahip olduğumu söylüyorum Ama ona teyze demek bile zor, Aynı yaştaki bazı insanlar daha kötü görünüyor
[quote=MaxPain post_id=174422 time=1677596206 user_id=15512] [quote=Sibiryak89 post_id=174419 time=1677595908 user_id= 944] Bir yetişkin gibi onu dudaklarından öpmeye çalış, izin verirse devam et [/quote] Şaka olsun diye sürekli ona sarılıyorum ve onu yanaklarından öpüyorum, dudaklarına yaklaşmaya çalışıyorum. Ancak tepki saf kahkahadır. Ben de biraz espri yapıyorum ve en iyi teyzeye sahip olduğumu söylüyorum😂 Ama ona teyze demek bile zor, Aynı yaştaki bazı insanlar daha kötü görünüyor [/quote] Zorla hickeyed, bazıları ise aşk gücüne sahip 😄
[quote=Sibiryak89 post_id=174425 time=1677596510 user_id=944] Bir miktar aşk gücüyle zorlandım [/quote] Bunu düşünüyorum ama onu sarhoş etmem gerekiyor 😄
MaxPain: ↑28 Feb 2023, 16:55
Merhaba forum kullanıcıları!
20 yaşındayım, sıradan biriyim adam. Teyzem 37 yaşında, güzel ve dolgun göğüslü bir esmer. Nazik, neşeli, sevecen
Onu gerçekten becermek istiyorum!
Benzer deneyimi olan biri varsa bana bildirin ve Bu gerçekten mi gerçekten..?
İlişkimiz: o kadar nazik ki mümkün, ziyarete geldiğimizde bana her zaman davranıyor - bana birkaç kez sarılıyor ve en iyisi olduğumu ve kendime ve diğer saçmalıklara güvenmem gerektiğini fısıldıyor. Ve sikim bir kazık gibi duruyor Ve genel olarak, mümkün olduğunca her türlü saçmalık hakkında konuşmayı seviyor , özellikle de içerken.
Teyzemi 20 yıldır görmüyordum, sonra tanıştığımızda zaten epey büyümüştüm, kafam karışmıştı. ondan daha uzun boylu, ona sarılırken onu kendime doğru bastırdım ve 40 yaşında, minyon, ince, belli, tatlı bir kızın sadece kıçına dokunmaması dışında tüm vücudunu hissettim. Onunla yatmayı çok istediğimi fark ettim ama elbette bunu yapmayacağım
Last edited by Süleyman on 28 Feb 2023, 19:34, edited 1 time in total.
These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
[quote=MaxPain post_id=174396 time=1677592508 user_id=15512] Merhaba forum kullanıcıları!👋 20 yaşındayım, sıradan biriyim adam. Teyzem 37 yaşında, güzel ve dolgun göğüslü bir esmer. Nazik, neşeli, sevecen😍 Onu gerçekten becermek istiyorum!😇 Benzer deneyimi olan biri varsa bana bildirin ve [url=viewtopic.php?t=4364]Bu gerçekten[/url] mi gerçekten..? İlişkimiz: o kadar nazik ki mümkün, ziyarete geldiğimizde bana her zaman davranıyor - bana birkaç kez sarılıyor ve en iyisi olduğumu ve kendime ve diğer saçmalıklara güvenmem gerektiğini fısıldıyor. Ve sikim bir kazık gibi duruyor😂 Ve genel olarak, mümkün olduğunca her türlü saçmalık hakkında konuşmayı seviyor , özellikle de içerken. [/quote] Teyzemi 20 yıldır görmüyordum, sonra tanıştığımızda zaten epey büyümüştüm, kafam karışmıştı. ondan daha uzun boylu, ona sarılırken onu kendime doğru bastırdım ve 40 yaşında, minyon, ince, belli, tatlı bir kızın sadece kıçına dokunmaması dışında tüm vücudunu hissettim. Onunla yatmayı çok istediğimi fark ettim ama elbette bunu yapmayacağım
[quote=MaxPain post_id=174416 time=1677595556 user_id=15512] var ama sıradan, düzgün olanları var. Burada gösterdikleri gibi değil [/quote] Bize onun her zamanki fotoğraflarını gösterin, hayran olalım)))
MaxPain: ↑28 Feb 2023, 18:03
Düşünüyorum ama onu sarhoş etmem lazım
Hiç de gerekli değil(!).. İletişimde, sadece "kazara" değil, daha fazla manuellik (dokunma). Masaj - omuzlar, boyun. (sanki bu arada). "Teyze"nin bulunduğu bölgelere dokunduğunuzda verilen tepkiye DİKKAT (!) heyecanlanmış (nefes alma hızlanır, donar, ürperir, ürperir). Ya da rahatlar(!)
Bir sonraki aşamaya geçmekten çekinmeyin.
Bu tür hareketleri olumsuz algılıyorsa kolayca vazgeçin(!). O haklı! Senin değil.
These users thanked the author SergeiKa for the post:
[quote=MaxPain post_id=174426 time=1677596585 user_id=15512] Düşünüyorum ama onu sarhoş etmem lazım [/quote] Hiç de gerekli değil(!).. İletişimde, sadece "kazara" değil, daha fazla manuellik (dokunma). Masaj - omuzlar, boyun. (sanki bu arada). "Teyze"nin bulunduğu bölgelere dokunduğunuzda verilen tepkiye DİKKAT (!) heyecanlanmış (nefes alma hızlanır, donar, ürperir, ürperir). Ya da rahatlar(!) Bir sonraki aşamaya geçmekten çekinmeyin. Bu tür hareketleri olumsuz algılıyorsa kolayca vazgeçin(!). O haklı! Senin değil. :cat1:
Yaklaşık 40 yaşında, onu hiç çıplak görmedim ama gerçekten görmek istiyorum. Ona böyle bir şeyi doğrudan sorma seçeneğinin artık mevcut olmadığını hemen söyleyeceğim. Onu görmem ya da onun haberi...
Last post
Başka seçenek var mı?
Gözlerinizi kapatın ve hayal edin)))
Herkese selamlar. 19 yaşındayım, boyum 184, normal yapıdayım. Ayrı bir dairede yaşıyorum (kiradayım), haftada bir kez annemi düzenli olarak görüyorum.
Ailede herhangi bir sorun yok, ebeveynlerim...
Öğrenciyim, 21 yaşındayım. Annem çok güzel, şu an 41 yaşında, bir kadın gibi kendine bakıyor ve harika görünüyor. Onu tesadüfen eski sınıf arkadaşımla şehirde gördüm, onunla bir kafeden çıkıp taksiye...
Last post
Andrey 2001 ,
Kaydı durdur 100 kez.
Kendine bir kız bul, tekrarlayabileceğin kadar.
Bu konuda elbette kendi fikrim var ama başkalarını da dinlemek isterim.
Last post
Düzenli olarak anal seks yapan kadınlar, bir erkeğin doğal olarak, prezervatif olmadan kıçında orgazm yaşaması koşuluyla, kural olarak cilt çok ipeksi, kas dokusu daha yumuşak, selülit belirtisi yok,...
O umursamıyor ama utanmamak için sarhoş olacağımı söylüyor
Last post
Geçenlerde bu konuyla ilgili komik bir video gördüm, sanki seks kadını gibi görünüyordu ama aslında adam geri verdi.
Burada izin veriliyorsa bir bağlantı gönderebilirim