Penisime çok dikkat ediyorum ve kendime daha çok güveniyorum. Bu normal mi?

Maksimum uzun süreli cinsel çekicilik için vücudunuza ve cinsel organlarınıza nasıl bakım yapabilirsiniz
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 5 months
 Penisime çok dikkat ediyorum ve kendime daha çok güveniyorum. Bu normal mi?

Unread post by Lybitem »

Son zamanlarda penisime daha sık bakmaya başladım ve genel olarak onun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesinin nasıl artırılacağını kim bilebilir?
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Penisime çok dikkat ediyorum ve kendime daha çok güveniyorum. Bu normal mi?

Unread post by Timurlenk »

Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisimle daha sık ilgilenmeye başladım ve genel olarak onun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesinin nasıl artırılacağını kim bilebilir?
Daha yeni büyümeye başladınız.
Daha fazla proteinli yiyecek. Ve daha fazla meyve ve sebze.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tapkin »

Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisimle daha sık ilgilenmeye başladım ve genel olarak onun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesinin nasıl artırılacağını kim bilebilir?
..işte bu böyle, yakında onunla konuşacaksın! )))) :evet:
These users thanked the author Tapkin for the post:
zincirler
Dinleme4
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Dinleme4 »

En önemli şey üşütmemek. Onu daha sıcak giydirmelisin.
These users thanked the author Dinleme4 for the post:
Tapkin
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisimle daha sık ilgilenmeye başladım ve genel olarak onun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesini nasıl artıracağını kim bilebilir?
Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeniz gerekiyor. Doğru beslenme, egzersiz, sertleşme.

2 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisimle daha sık ilgilenmeye başladım ve genel olarak bunun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesinin nasıl artırılacağını kim bilebilir?
Sakso verdiğimde ve erkeğin ereksiyonu zayıf olduğunda, ben de onunla konuşuyorum penisi, onu ayağa kalkmaya ikna edin ve genellikle beni dinlerler)
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Dinleme4, Tanya
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 26 Feb 2023, 20:14
Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisimle daha sık ilgilenmeye başladım ve genel olarak bunun sayesinde hoşlandığım kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesini nasıl artıracağını kim bilebilir?
Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeniz gerekiyor. Doğru beslenme, egzersiz, sertleşme.

Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisimle daha sık ilgilenmeye başladım ve genel olarak bunun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesinin nasıl artırılacağını kim bilebilir?
Sakso verdiğimde ve erkeğin ereksiyonu zayıf olduğunda, ben de onunla konuşuyorum ayağa kalkması için onu ikna edin ve genellikle beni dinlerler)
...Burada 6 numaralı koğuşun tamamen aşırı kalabalık olduğunu anlıyorum )))))) :ROFL:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tapkin: 26 Feb 2023, 20:44
Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisimle daha sık ilgilenmeye başladım ve genel olarak bunun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor, bir aile kurabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlıyorum. Bunun kesinlikle normal olduğunu düşünüyor musunuz? Peki sperm kalitesini nasıl artıracağını kim bilebilir?

..eh, işler böyle gidecek, yakında onunla konuşacaksın!))) :evet:
Sakso verdiğimde ve bir erkeğin ereksiyonu zayıf olduğunda, penisle de konuşuyorum, onu ayağa kalkmaya ikna ediyorum ve genellikle beni dinliyorlar)
...Burada 6 No’lu koğuşun tamamen aşırı kalabalık olduğunu anlıyorum!))))) :ROFL:
Daha önce oral seks yaparken siklerle konuşmuştum. Sanırım her şeyi anlıyorlar)))
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 26 Feb 2023, 20:46
Marinka: 26 Feb 2023, 20:14 Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeniz gerekiyor. Doğru beslenme, egzersiz, sertleşme.

2 dakika 6 saniye sonra gönderildi: Sakso verdiğimde ve adamın ereksiyonu zayıf olduğunda, penisle de konuşuyorum, onu ayağa kalkmaya ikna ediyorum ve genellikle beni dinliyorlar)
n...Burada 6 No’lu koğuşun tamamen aşırı kalabalık olduğunu anlıyorum!))))) :ROFL:
Daha önce oral seks sırasında siklerle konuşmuştum. Bana öyle geliyor ki her şeyi anlıyorlar)))
...evet anlıyorlar ve onaylayarak başlarını sallıyorlar, tuhaflıklarını biliyorum! ))))
*gözyaşlarına boğulmak için :lol:
These users thanked the author Tapkin for the post:
zincirler
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tapkin: 26 Feb 2023, 20:50
Tapkin: 26 Feb 2023, 20:44 ...Burada 6 No’lu koğuşun tamamen aşırı kalabalık olduğunu anlıyorum!))))) :ROFL:
Daha önce oral seks yaparken siklerle konuşmuştum. Bana öyle geliyor ki her şeyi anlıyorlar)))
...evet anlıyorlar ve onaylayarak başlarını sallıyorlar, tuhaflıklarını biliyorum! ))))
Evet, sik de ağlıyor ))) Ve gözyaşlarımı yalıyorum)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 26 Feb 2023, 20:53
Marinka: 26 Feb 2023, 20:46 Daha önce oral seks sırasında siklerle konuşmuştum. Bana öyle geliyor ki her şeyi anlıyorlar)))
Evet, sik de ağlıyor ))) Ve gözyaşlarımı yalıyorum)))

https://i.postimg.cc/nLvGrfPv/image.jpg
...чтоб я тебе приснился , в экзотическом виде!)))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tapkin: 26 Feb 2023, 20:55
Tapkin: 26 Feb 2023, 20:50 ...evet anlıyorlar ve onaylayarak başlarını sallıyorlar, tuhaflıklarını biliyorum))))
*gözyaşlarına boğularak :lol :
Evet üye de ağlıyor))) Ben de onun gözyaşlarını yalarım)))

))) В экзотическом виде - это как змей Горыныч с тремя головами и тремя головками и все плачут и мне придется все три утешать?)))
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 26 Feb 2023, 21:03

Да, член тоже плачет)))) А я слизываю его слезки)))

))) В экзотическом виде - это как змей Горыныч с тремя головами и тремя головками и все плачут и мне придется все три утешать?)))
...ну что ты , тут явный перебор, согласен на один комплект!)))
* *x) что я несу!(((
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Тапкин: 26 Feb 2023, 21:06
Тапкин: 26 Feb 2023, 20:55
...ну что ты , тут явный перебор, согласен на один комплект!)))
* *x) что я несу!(((
))))А, экзотический вид - это что? перья от павлина? Куда мы их тебе засунем?)))
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

...Hiçbir şeyi zorlamama gerek yok, bu fikir hoşuma gitmedi!

Marinkin, egzotikten daha basit, insan yüzlü bir şey bulamıyor musun? :göz kırp: )))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tapkin: 26 Feb 2023, 21:15 ...Hiçbir şeyi zorlamama gerek yok, bu fikir hoşuma gitmedi!

Marinkin, egzotikten daha basit, egzotik bir şey bulamazsınız insan yüzü mü? :wink: )))
))) Ne kadar kaprisli ve seçicisin. Beğenmiyorsun, beğenmiyorsun)))
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Güzel »

Sakso verdiğimde ve erkeğin ereksiyonu zayıf olduğunda, penisle de konuşuyorum, onu ayağa kalkmaya ikna ediyorum ve genellikle beni dinliyorlar)
...Burada 6 No’lu koğuşun tamamen aşırı kalabalık olduğunu anlıyorum!))))) :ROFL: n
Daha önce oral seks sırasında siklerle konuşmuştum. Bana öyle geliyor ki her şeyi anlıyorlar)))
o kadar sakin bir şekilde dinleniyordu ki, siz de kalkın, tembeller, çalışma zamanı geldi diyorsunuz )
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 26 Feb 2023, 21:19
...Hiçbir yere bir şey itmeye ihtiyacım yok, bu fikir hoşuma gitmedi!

Marinkin, bundan daha basit bir şey bulamazsınız egzotik, insan yüzlü bir şey mi? :wink: )))
))) Ne kadar kaprisli ve seçicisin. Beğenmiyorsun, beğenmiyorsun)))
..her şey, her şey, susuyorum, ben Susuyorum, sizi Morpheus krallığına bırakıyorum.) )
tekrar yayında görüşürüz!

https://i.postimg.cc/63YKs3Cq/8.jpg
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 26 Feb 2023, 21:20
Tapkin: 26 Feb 2023, 20:44 ...Burada 6 No’lu koğuşun tamamen aşırı kalabalık olduğunu anlıyorum!))))) :ROFL:
Daha önce oral seks yaparken siklerle konuşmuştum. Bana öyle geliyor ki her şeyi anlıyorlar)))
o kadar sakin bir şekilde dinleniyordu ki, siz de kalkın, tembeller, çalışma zamanı geldi diyorsunuz )
Hayır, ona iltifat ediyorum, övüyorum ve onu çok nazik ve şefkatle öpüyorum)
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 26 Feb 2023, 21:30
Marinka: 26 Feb 2023, 20:46 Daha önce oral seks sırasında siklerle konuşmuştum. Bana öyle geliyor ki her şeyi anlıyorlar)))
Hayır, ona iltifat ediyorum, övüyorum ve çok nazik ve şefkatle öpüyorum)
*sen benim ÇİÇEK TUTKUMSUNSUN, seni tüm pembe yerlerinden öpüyorum!!))))
https://i.postimg.cc/L6zn7kn8/image.jpg
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tapkin: 26 Feb 2023, 21:34
Byutiful: 26 Feb 2023, 21:20 O kadar sakin bir şekilde dinleniyordu ki sen de kalk, seni tembel dostum, çalışma zamanı geldi diyorsun)
Hayır, ona iltifat ediyorum, övüyorum ve öpüyorum, çok sevgiyle ve şefkatle)
*sen benimsin, TUTKU ÇİÇEĞİ, seni tüm pembe yerlerinden öpüyorum!!))))
https://i.postimg.cc/L6zn7kn8/image.jpg
)))Я думала, что ты спишь уже) Я тебе во сне приснюсь, в экзотическом виде))) Споки чмоки)))
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Güzel »

Hayır, ona iltifat ediyorum, övüyorum ve onu çok sevgiyle ve şefkatle öpüyorum)
Kulağa çok hoş geliyor). Arkadaşımın kişisel olarak başından öpülmesinin onun canlanması ve çalışma pozisyonu alması için yeterli olacağını düşünüyorum))
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Yün »

Lybitem: 26 Feb 2023, 19:54 Son zamanlarda penisime daha sık bakım yapmaya başladım
İşlemden önce penisimi yıkamaya başladım mı? :daypyat:
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Marinka, Şiir! Okumak bir zevk. Onun ve penisinin ne kadar güzel olduğunu hayal edebiliyorum. Sonra alıştılar ya da başka bir şeye... Ve şefkati seviyor, ikna edilmeyi seviyor....
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Çavuş33, Geçit, Atlas
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Ve ben amcıklarla hiç konuşmadım :unknown: Olayı görüyorlar kendi içlerinde, meraklı gözlerden gizlenmişler.
Ve üyeler dışa dönüktür, sürekli olarak toplum içindedirler, burada isteseniz de istemeseniz de sosyal olacaksınız :wink:
These users thanked the author Yün for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 27 Feb 2023, 08:09
Ve ben amcıklarla hiç konuşmadım :unknown: Olayı görüyorlar kendi içlerinde, meraklı gözlerden gizlenmişler.
Ve üyeler dışa dönüktür, sürekli toplum içindedirler, burada isteseniz de istemeseniz de sosyal olacaksınız :wink:
))) Ahah. Oral seks sırasında tüm üyelerle konuşmuyorum, sadece depresyonda olanlarla konuşuyorum. Peki neden neşeli ve neşeli olanlarla konuşalım?)))) Hızla ağızlarına atlıyorlar ve konuşmaya zaman yok, sadece bir inek gibi mırıldanıp zevkle dudaklarınızı şapırdatabilirsiniz)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Çavuş33, Yün
Çavuş33
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Çavuş33 »

Marinka, Умничка :Rose:
These users thanked the author Çavuş33 for the post:
Geçit
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Marinka: 27 Feb 2023, 10:35 )))) Ahah. Oral seks sırasında tüm üyelerle konuşmuyorum, sadece depresyonda olanlarla konuşuyorum. Peki neden neşeli ve neşeli olanlarla konuşalım?)))) Hızla ağızlarına atlıyorlar ve konuşmaya zaman yok, sadece bir inek gibi mırıldanıp zevkle dudaklarınızı şapırdatabilirsiniz)))
Sen büyük L harfiyle gerçek bir Lecher’sın :roll:
These users thanked the author Yün for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 27 Feb 2023, 10:41
Marinka: 27 Feb 2023, 10:35 ))) Ahah. Oral seks sırasında tüm üyelerle konuşmuyorum, sadece depresyonda olanlarla konuşuyorum. Peki neden neşeli ve neşeli olanlarla konuşalım?)))) Hızla ağızlarına atlıyorlar ve konuşmaya zaman yok, sadece bir inek gibi mırıldanıp zevkle dudaklarınızı şapırdatabilirsiniz)))
Sen gerçek bir Lecher’sın ve büyük harf :roll:
Bu sefahat değil, deneyim)))) Seks ve oral seks konusunda harika bir deneyim, dahil))) Tabii ki oral seks yapmayı seviyorum, özellikle penis okşamalarıma aktif olarak yanıt verdiğinde, iki kat hoş)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Hijyen ve bakım”