Sokakta yabancıları görmek isterim
-
Автор темыMaximus86
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Sokakta yabancıları görmek isterim
Bu konu hala bilinci heyecanlandırıyor. Her zaman sokaktaki tanımadığım genç kızların yarıklarına bakıp onlara dokunmayı hayal etmiştim. 2 kez küçük çocukların sokağa yaklaştığı durumlar yaşandı. Bir zamanlar 12-14 yaşlarında 2 kız vardı. Çakmak istediler, birinin memeleri hiç görünmüyordu, diğerinin meme uçları korsajsız dışarı çıkmış, çıkıntılıydı. İkisi de parmak arası terlik giyiyordu, bacaklarında biraz tüy görünüyordu, ayakları tam olarak temiz değildi ama onları rahatsız etmezlerdi.) Bana bir bira ısmarlamaları için onları garaja davet etmeyi düşünüyordum. ve bir şeyin onları durdurup durdurmadığına bakın. Ya sana şantaj falan anlatırlarsa. Başka bir sefer 14 yaşlarında bir çocuk vardı. O kadar tatlıydı ki sigara istedi. Bu forumun açık olduğunu telefonda gördüm. Ben de ona bakabileceğimi düşündüm... Bu tür ayrıntılar için özür dilerim. Kim böyle bir şeye sahip olabilir? Bunu nasıl yaptın? Size hiçbir şey söylememeleri ve ilgilenmeleri için onları nasıl güvenli bir şekilde kazanabilirsiniz?
- These users thanked the author Maximus86 for the post (total 3):
- gynecologist_homegrown, Evgeniy-Spb, Herurg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Sokakta tanımadığım insanları görmek istiyorum
o ilk etapta senin hakkında sadece utangaçtı. Böyle erken olanlar hiç de kütük değil)) Şehvetleri taşmış durumda. Bu sürtüklerle istediğini yapabilirsin. Özellikle BDSM’nin moda olduğu şu dönemde.. Mmmmm
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Sokakta tanımadığım insanları görmek istiyorum
Belki yazmıştır ama tanıdığım bir sürücü bana otoparkta küçük çocukların ona nasıl yaklaştığını ve ona ucuz fiyata oral seks teklif ettiğini anlattı. Reddedildi. Doğru olanı yaptı, bir tuzak olabilirdi ve birkaç yıl boyunca kamplarda kıçını verebilirdi.
Bizi neden özlüyorsunuz? Elbette genç, öpülmemiş... Baştan çıkarıcı. Erkekler için. Ama bizim için?
Küçük çocuklarla ilişkisi vardı. Çabuk ayağa kalkıyor, esnek ama bazen olması gereken yere ulaşamıyor.
Beni tatmin etmek için mi? Onlardan bir düzine var çocuklar ve kendinizi denemek zorunda kalacaksınız.
Bizi neden özlüyorsunuz? Elbette genç, öpülmemiş... Baştan çıkarıcı. Erkekler için. Ama bizim için?
Küçük çocuklarla ilişkisi vardı. Çabuk ayağa kalkıyor, esnek ama bazen olması gereken yere ulaşamıyor.
Beni tatmin etmek için mi? Onlardan bir düzine var çocuklar ve kendinizi denemek zorunda kalacaksınız.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 375 Views
-
Last post by Adam
-
- 3 Replies