Komşum ve babam Pskov’a gittiler ama beni götürmediler. Benimle bu şekilde dalga mı geçiyor?
-
Автор темыAlyoha
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 8 months
Komşum ve babam Pskov’a gittiler ama beni götürmediler. Benimle bu şekilde dalga mı geçiyor?
Daha önce komşumuz Olga’nın alt katta yaşadığını ve babamdan etkilendiğini söylemiştim. Annem uzun zaman önce haklarından mahrum kaldı, babamızla yaşıyoruz. 23 Şubat’ta ona bir hediye verdi. Annesini ziyaret etmek için Pskov’a gittiler. Çocukları akrabalarından birinin yanına götürdü. Ben de onlara katılmak istedim ama beni almayı reddettiler. Adalet nerede? Ona karşı olduğum için mi benden intikam alıyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Komşum ve babam Pskov’a gittiler ama beni götürmediler. Benimle bu şekilde dalga mı geçiyor?
Belki de annesine gitmediler ama konuşmak için gittiler -bire-bir. Orada üçüncü tekerlek olurdun.Alyokha: ↑24 Feb 2023, 14:21 Komşumuz Olga’nın alt katta yaşadığını ve babamdan etkilendiğini daha önce söylemiştim. Annem uzun zaman önce haklarından mahrum kaldı, babamızla yaşıyoruz. 23 Şubat’ta ona bir hediye verdi. Annesini ziyaret etmek için Pskov’a gittiler. Çocukları akrabalarından birinin yanına götürdü. Ben de onlara katılmak istedim ama beni almayı reddettiler. Adalet nerede? Ona karşı olduğum için benden intikam mı alıyor?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 444 Views
-
Last post by Slv3rF0x
-
- 21 Replies