Komşum ve babam Pskov’a gittiler ama beni götürmediler. Benimle bu şekilde dalga mı geçiyor?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Alyoha
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 8 months
 Komşum ve babam Pskov’a gittiler ama beni götürmediler. Benimle bu şekilde dalga mı geçiyor?

Unread post by Alyoha »

Daha önce komşumuz Olga’nın alt katta yaşadığını ve babamdan etkilendiğini söylemiştim. Annem uzun zaman önce haklarından mahrum kaldı, babamızla yaşıyoruz. 23 Şubat’ta ona bir hediye verdi. Annesini ziyaret etmek için Pskov’a gittiler. Çocukları akrabalarından birinin yanına götürdü. Ben de onlara katılmak istedim ama beni almayı reddettiler. Adalet nerede? Ona karşı olduğum için mi benden intikam alıyor?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Komşum ve babam Pskov’a gittiler ama beni götürmediler. Benimle bu şekilde dalga mı geçiyor?

Unread post by Geçit »

Alyokha: 24 Feb 2023, 14:21 Komşumuz Olga’nın alt katta yaşadığını ve babamdan etkilendiğini daha önce söylemiştim. Annem uzun zaman önce haklarından mahrum kaldı, babamızla yaşıyoruz. 23 Şubat’ta ona bir hediye verdi. Annesini ziyaret etmek için Pskov’a gittiler. Çocukları akrabalarından birinin yanına götürdü. Ben de onlara katılmak istedim ama beni almayı reddettiler. Adalet nerede? Ona karşı olduğum için benden intikam mı alıyor?
Belki de annesine gitmediler ama konuşmak için gittiler -bire-bir. Orada üçüncü tekerlek olurdun.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”