Kendi kendini azarlayan, kendine kızan, kendi kendine konuşan güzel/sevimli kızlara dair bir fetiş vardır. Bu genellikle son derece heyecan vericidir, ancak bunu nasıl tatmin edebiliriz? Bu konuyla ilgili bir video veya hikaye bulamadım. Ve bunun yanı sıra, kendi "engellerimiz" de çoğu zaman sıkıcıdır. Aynı fetişi olan var mı? Böyle bir fetiş nasıl tatmin edilir? Tatmin edilmesi çok zor ve bazen imkansız olan bir fetiş.
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 9 months
Tatmin edilmesi çok zor ve bazen imkansız olan bir fetiş.
Kendi kendini azarlayan, kendine kızan, kendi kendine konuşan güzel/sevimli kızlara dair bir fetiş vardır. Bu genellikle son derece heyecan vericidir, ancak bunu nasıl tatmin edebiliriz? Bu konuyla ilgili bir video veya hikaye bulamadım. Ve bunun yanı sıra, kendi "engellerimiz" de çoğu zaman sıkıcıdır. Aynı fetişi olan var mı? Böyle bir fetiş nasıl tatmin edilir?
Kendi kendini azarlayan, kendine kızan, kendi kendine konuşan güzel/sevimli kızlara dair bir fetiş vardır. Bu genellikle son derece heyecan vericidir, ancak bunu nasıl tatmin edebiliriz? Bu konuyla ilgili bir video veya hikaye bulamadım. Ve bunun yanı sıra, kendi "engellerimiz" de çoğu zaman sıkıcıdır. Aynı fetişi olan var mı? Böyle bir fetiş nasıl tatmin edilir? -
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 416 Views
-
Last post by Nikk
-
- 15 Replies
- 478 Views