Kardeşim ailesinden ayrılana kadar MFM’ye başlamayı düşünüyorum

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Kybik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kardeşim ailesinden ayrılana kadar MFM’ye başlamayı düşünüyorum

Unread post by Kybik »

Merhaba, bir sorum var, sadece fanatizm olmadan makul bir şekilde cevaplamanızı rica ediyorum...
Kız arkadaşımla 5 yıldan fazla süredir birlikteyiz. Komşu bir şehirde yaşıyor ve her hafta birbirimize seyahat etmemek için okulu bitirdikten hemen sonra onunla birlikte yaşamaya karar verdik. İlk başta ebeveynlerimizle yaşadık, kavgalardan sonra onlardan uzaklaştık. Bir yıldan biraz fazla yaşadık ve bu süre zarfında özgür bir hayata alıştık. Daha sonra kızın ailesi bir daire satın aldı ama gelecek yıl inşa edilecek. Dairede rahat yaşayacağımızı düşünüyorduk ama kiracının açgözlülüğü yüzünden anne ve babamızın yanına taşınmak zorunda kaldık. Sonuçta, orada buradayız ve çoktan taşınıyoruz.
Ebeveynlerimizden ayrı yaşarken, swinger toplantıları yaptık (MZHM, ZHMZH ve MZHMZH). İstediğimiz yerde, istediğimiz zaman seks yapabiliyorduk. Ve şimdi ebeveynlerimizle yaşadığımız için bunu ancak ebeveynlerimiz uykuya daldığında yapabiliyoruz. Ama sorunun yarısı bu, küçük kardeşim onlarla yaşıyor. Anne genellikle gecelere kadar işte oluyor, baba ise bazen 2-3 günlüğüne köye gidiyor. Ama ağabeyim her zaman evde...
Yani. Hanımefendi ve ben, kardeşimi baştan çıkarıp ona M&M teklif etme fikri ortaya attık. Yani bu onun için bir antrenman, bizim içinse bir keyif. Neredeyse 17 yaşında ve onu birden fazla kez kullandık seks oyuncakları[ /url]Ayrıca bizimle seks konuları hakkında sakin ve açık bir şekilde konuşuyor. Ama o bakire ve utangaç. Kız arkadaşımın göğüslerinin açığa çıktığını gördüğünde ve benim bunu fark etmediğimi iddia ettiğinde bile hemen arkasını döndü.

O halde soru şu: Onunla seks yapmaya değer mi ve bu geleceği etkileyecek mi...?
Hektor
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 9 months
 Yanıt: Kardeşim ailesinden ayrılıncaya kadar MFM’ye başlamayı düşünüyorum

Unread post by Hektor »

Kybik: 28 Oct 2022, 17:10okulu bitirir bitirmez

Bir şeyler saçmalık gibi kokuyor - kız reşit değil ve henüz OKULU bitirmedi, ama Anne ve babası onun solcu bir adamla başka birinin evinde yaşamasına aldırış etmiyor mu?
Автор темы
Kybik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by Kybik »

Vsm? Hangi küçük kız? Kendisi 20 yaşında.
Ve solcu bir tip değil, beni tanıyorlar. Bir yerde saçmalık aramadan önce daha dikkatli okumalısınız...
Liman. Öğretmen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Liman. Öğretmen »

Kardeşin hangi deliğe girdiğinin bir önemi olmamalı, çünkü... Ben bakireyim o yüzden deneyebilirsin
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Kardeşimin bir sürü oyuncağı var ama o bakire... *x)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”