Güvenli günlerde doğum kontrol yöntemi ne kadar güvenilir çalışır?
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Güvenli günlerde doğum kontrol yöntemi ne kadar güvenilir çalışır?
Merhaba. Çok iyi ve yakın bir kızla prezervatifsiz seks yapmayı denemek istiyorumve sonuna kadar. O da bunu gerçekten istiyor. Güvenli günler ne kadar güvenli ve hamile kalamayacağımıza göre bu günler nasıl doğru hesaplanacak ki garanti olsun.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Güvenli günlerde doğum kontrol yöntemi ne kadar güvenilir çalışır?
Bir erkek hamile kalırsa 1.000.000 dolar vaat etmişler gibi görünüyor.
-
Автор темыYurik
- Flört etmek
- Total posts: 42
Aptalca cevap. Kıçını tekmelemen herkesin bundan hoşlanması gerektiği anlamına gelmez. Ve siz de ödül için çalışmayı deneyin

-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Eşim ve ben çok güveniliriz. Hiç hamile kalmadı. Ne benden önce ne de benimle. Sadece planlanmış gebelikler. Adetinizden 5 gün önce ve 5 gün sonra yapabilirsiniz. Ama adetimden önce denememiştik. Başlangıç bazen değişir. Sadece 5 gün sonra regl oluyor.
Karım prezervatifi sevmiyor. Tüm cinsel hayatımız boyunca hiç kullanmadık.
Karım prezervatifi sevmiyor. Tüm cinsel hayatımız boyunca hiç kullanmadık.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Sizinki de dahil tüm kızların adet günlerinin not edildiği bir takvimi var. Adetiniz düzenli geliyorsa güvenli günleri hesaplamayı deneyebilirsiniz. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum, sanırım her şey internette. Ama yine de baba olabilirsin. Yani zihinsel olarak hazır değilseniz risk almamak daha iyidir.
İlk çocuğuma hamile kaldım. Güvenli günlerdi ama seks prezervatifle yapılıyordu, kondomlar bitti. Ve günler hala güvenli olduğuna göre onlarsız devam edebileceğime karar verdim. Yılbaşı günüydü. Eylül ayının sonunda bir oğlum oldu, bir oğlum oldu.
Sizinki de dahil tüm kızların adet günlerinin not edildiği bir takvimi var. Adetiniz düzenli geliyorsa güvenli günleri hesaplamayı deneyebilirsiniz. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum, sanırım her şey internette. Ama yine de baba olabilirsin. Yani zihinsel olarak hazır değilseniz risk almamak daha iyidir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102

Kırgınım, burası sizin için zor olacak...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Doğa çok kaprisli bir kadındır. Ve her zaman kendi kurallarına uymuyor. Böylece kolayca "güvenli günlere" uçabilirsiniz! Ve çoğu hamile kalıyor...
-
- Orgazm!
Sayma sırasında basit hatalar yapıyorlar veya nasıl sayılacağını hiç bilmiyorlar.
-
- Nirvana’dayım
Ve bunun artık hiçbir önemi yok. Önemli olan sonuçtur...
-
- Orgazm!
% negatif sonuç. Eşimin uzun yıllara dayanan tecrübesi var.
adetten 5 gün sonra
-
- Nirvana’dayım
Her şey tamamen bireyseldir...

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 2 years 11 months
Eğer bir kız gerçekten çok iyi ve yakın, reasüransı neden bu kadar güçlü? Peki, bebek olacaksın, baba ve anne olacaksın. Bunda bu kadar korkutucu olan ne? Gerçekten, her şeyi başından sonuna kadar hissetmek istediğini anlıyorum. Daha sonra kızın adeti bittikten sonraki üç gün en güvenli gün olacaktır. Kız kardeşim ve ben birden fazla kez kontrol ettik. Kız kardeşim o zamanlar neredeyse bir yetişkindi, son sınıftaydı ve ben zaten ordunun peşindeydim.Yurik: ↑04 Feb 2023, 11:03 Merhaba. Çok iyi ve yakın bir kızla prezervatifsiz seks yapmayı denemek istiyorumve sonuna kadar. O da bunu gerçekten istiyor. Güvenli günler ne kadar güvenli ve hamile kalamayacağımıza göre bu günleri nasıl doğru bir şekilde hesaplayacağız ki garantili olsun.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- Mosiya
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
Kime yardım ettiğini bilmiyorum ama karım yine hamile kaldı
- These users thanked the author Serge12345 for the post:
- Geçit
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Kime hamile? Belki yanlış düşünmüşlerdir. Altıncı günde bile herhangi bir sorun yaşamadım. Yedinci günde birkaç kez oldu ama jinekoloğum bunun zaten riskli olduğunu söyledi.
- These users thanked the author O Yanochka for the post:
- Atlas
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Kesin olarak şunu söyleyebilirim ki siz ve karınız, ilişkinizin bitiminden en geç 5 gün sonra cinsel ilişkiye girdiyseniz adet görüyorsanız ve adet süreniz 4 günden fazla değilse sizden hamile değildir. Bu zaten kendim ve birkaç arkadaşım üzerinde test edildi.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 3):
- Tanya, Gudgeon, Vladtsst
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 6 months
İyi sayarsanız çok güvenilirdir. İlk defa enstitüde okurken yurttaki bir komşumuzla bunu kontrol ettik. Daha önce hiç bir kıza boşalmamıştım ama sonra içlerinden biri bunu kendisi önerdi. O zamanlar evliydi ve zaten bir kızı vardı. Kocam hafta sonu kızıyla birlikte evine gidiyor gibiydi ve ben de karısını neşelendirdim.
-
- Nirvana’dayım
Kocanızın spermi artık geçerli olmayabilir. Artık kendinizi hiç korumanıza gerek kalmayabilir.
Pek çok şey spermin canlılığına bağlıdır. İnsanlar çoğu zaman hamile kalmak isterler, hiçbir koruma kullanmazlar ama işe yaramaz.Yana-Yanochka: ↑04 Feb 2023, 17:04Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki, siz ve karınız en geç şu tarihte cinsel ilişkiye girmişseniz: Adetin bitiminden 5 gün sonra ve adet süresi 4 günü geçmemişse sizden hamile değildir. Bu zaten ben ve birkaç arkadaşım üzerinde test edildi.Yana-Yanochka, benden
Kocanızın spermi artık geçerli olmayabilir. Artık kendinizi hiç korumanıza gerek kalmayabilir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Orientation: biseksüel
doğa hesaplanamaz bir şeydir. Her şey kadının doğurganlığına ve sperminin kalitesine bağlıdır. Bazen prezervatifle seks yaptıktan sonra bile hamile kalıyorlarsa ne diyebilirim ki, ayrıca spermin vajinada ne kadar süre yaşayabildiğini de hatırlıyorsunuz...
En güvenilir korunmanın yolu, şapka takan bir erkeğe veya kadına prezervatif takmak, doğum kontrolü almak ve ardından prezervatifle boşalmadan önce, erkek de penisini vajinadan çıkarmaktır

En güvenilir korunmanın yolu, şapka takan bir erkeğe veya kadına prezervatif takmak, doğum kontrolü almak ve ardından prezervatifle boşalmadan önce, erkek de penisini vajinadan çıkarmaktır

-
- Nirvana’dayım
Seks için güvenli günlerden bu kadar başarılı bir şekilde yararlanan insanların boşuna kısır oldukları kolaylıkla ortaya çıkabilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Adetinizin hemen ardından birkaç gün kimsenin endişelenmesine gerek yoktur, ancak sonrasında her şey hem kızın hem de erkeğin vücuduna bağlıdır. Beş gün sonrasına kadar hiçbir şeyim yoktu. Dokuzuncu gün bir uçuş vardı. Bu böyle olmalı. Bu onun kendi hatası.
-
- Nirvana’dayım
Peki 9. günde hamile kaldığınıza nasıl karar verdiniz?AlinaKovpaka: ↑04 Feb 2023, 21:14 Adet döneminin hemen ardından birkaç gün kimsenin endişelenmesine gerek yoktur, ancak sonrasında her şey hem kızın hem de erkeğin vücuduna bağlıdır. Beş gün sonrasına kadar hiçbir şeyim yoktu. Dokuzuncu gün bir uçuş vardı. Bu böyle olmalı. Bu sizin hatanız.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Evet sayabilirim. Regl dönemim sona erdi ve dokuz gün boyunca kimseyle seks yapmadığımı hayal edin. Ve dokuzuncu günde öyle oldu ve artık hiçbir şeyin önemi kalmadı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 6 months
XyaH,
hayır, korunmanın en güvenilir yolu uzak durmaktır! Ama bu kesinlikle bizim yöntemimiz değilkorunmanın en güvenilir yolu erkeğe prezervatif takmak, kadına başlık takmak, doğum kontrolünü almak ve ardından prezervatifle boşalmadan önce erkek penisini de vajinadan çıkarmaktır

-
- Nirvana’dayım
A, mastürbasyon nasıl?) Ayrıca koruma kullanmanıza da gerek yok)artfelixx: ↑04 Feb 2023, 21:44 XyaH,hayır, korunmanın en güvenilir yolu cinsel ilişkiden uzak durmaktır! Ama bu kesinlikle bizim yöntemimiz değilkorunmanın en güvenilir yolu erkeğe prezervatif takmak, kadına başlık takmak, doğum kontrolünü almak ve ardından prezervatifle boşalmadan önce erkek de aletini çıkarmaktır. vajinadan![]()
![]()
![]()
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 6 months
Hımmm.... gerçekten))) yöntem daha az radikal. .
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
İşime yaradı Benimle %100 zaten! Ama diğerlerinde uçma şansı vardı ama uçup gitti))))Yurik: ↑04 Feb 2023, 11:03 Merhaba. Çok iyi ve yakın bir kızla prezervatifsiz seks yapmayı denemek istiyorumve sonuna kadar. O da bunu gerçekten istiyor. Güvenli günlerde ne kadar güvenli ve hamile kalamayacağımıza göre bu günleri garantili bir şekilde nasıl hesaplayabiliriz.
-
- Orgazm!
Yanılıyorsun, üç çocuk. İlk evliliğinde biri, ikincisinde iki...
-
- Nirvana’dayım
Her şey sadece bireysel değil, aynı zamanda bu süreci etkileyen çok sayıda faktöre de bağlı. Bu nedenle bazıları için güvenli günler güvenlidir, bazıları için değildir ve aracın bunu anlaması gerekir. İstenmeyen bir çocuğa hamile kalma riski vardır.
Ben de prezervatifle seks yapmayı sevmiyorum, bu yüzden bobinim var. Belki de TS ciddi bir ilişki düşünmeli.
Benim durumumda ilk çocuğuma hamile kalma güvenli günlerde gerçekleşti. Ama ikincisi, dört ay boyunca hiçbir koruma olmadan seks yaptık ve ancak beşinci ayda başarılı olduk. Aynı kocaydı, hiçbir şeyden hasta değildik, yaşam tarzımızda, beslenmemizde hiçbir şey değişmedi. Ve çocuklarımın arasındaki fark üç yıldan az.
Her şey sadece bireysel değil, aynı zamanda bu süreci etkileyen çok sayıda faktöre de bağlı. Bu nedenle bazıları için güvenli günler güvenlidir, bazıları için değildir ve aracın bunu anlaması gerekir. İstenmeyen bir çocuğa hamile kalma riski vardır.
Ben de prezervatifle seks yapmayı sevmiyorum, bu yüzden bobinim var. Belki de TS ciddi bir ilişki düşünmeli.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Marinka,
Doğru.. . her şey bireyseldir... ve sadece bireysel değil aynı zamanda koşullara da bağlıdır... Şimdi her şey daha basit... sptral... ama spiraller sadece iki yıl önceydi... o zaman eğer takmazsam yaklaşık altı ay boyunca dinlenmem gerekiyordu.. . bir sonrakinden önce...
Ve bir şey daha... Spiralin çıkarılmasından hemen sonra... çoğu kişi anında yüklendi...
16 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Kişisel görüşüme gelince deneyimlerime göre, hanımlarımdan biriyle 3 yıldır yakın bir ilişkimiz vardı... kız oldukça ateşliydi... ama hamile kalmayı başaramadık... bunu da planlamamıştık... hamile kalmadan iki gün önce... sırasında ve iki gün sonra...
Doğru.. . her şey bireyseldir... ve sadece bireysel değil aynı zamanda koşullara da bağlıdır... Şimdi her şey daha basit... sptral... ama spiraller sadece iki yıl önceydi... o zaman eğer takmazsam yaklaşık altı ay boyunca dinlenmem gerekiyordu.. . bir sonrakinden önce...
Ve bir şey daha... Spiralin çıkarılmasından hemen sonra... çoğu kişi anında yüklendi...
16 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşlarımın, kız arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın hikayelerinden şunu fark ettim: aslında karşı cinsle seks yapmadan istenmeyen bir hamilelikten ancak 100 oruç tutabilirsiniz... Bu sadece bir şaka... ama her şakada sadece bir parça şaka vardır...svetik125 : ↑04 Feb 2023, 22:02 it %100 çalıştı yılanımla ben! Ancak diğerlerinde uçma şansı vardı ama uçup gitti))))
Kişisel görüşüme gelince deneyimlerime göre, hanımlarımdan biriyle 3 yıldır yakın bir ilişkimiz vardı... kız oldukça ateşliydi... ama hamile kalmayı başaramadık... bunu da planlamamıştık... hamile kalmadan iki gün önce... sırasında ve iki gün sonra...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 4 years
Kardeşimin sadece hasta olduğumda amıma boşalmasına izin veriyorum. 3 yıl her şey yolunda! :ayyy:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Merhaba. Neden sikişmeye zahmet edeyim ki? Başka dik üyeler de var))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 958 Views
-
Last post by çiçek hastalığı
-
- 0 Replies