Hiç halka açık bir yerde sikiştiniz mi? Nerede ve nasıl? Yoldan geçenler sizi fark etti mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Miss_sexs
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Hiç halka açık bir yerde sikiştiniz mi? Nerede ve nasıl? Yoldan geçenler sizi fark etti mi?

Unread post by Miss_sexs »

Bize vakalarınızı anlatın, çok ilginç
Aşçı 1974
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
 Re: Hiç halka açık bir yerde seviştiniz mi? Nerede ve nasıl? Yoldan geçenler sizi fark etti mi?

Unread post by Aşçı 1974 »

Bugün arkadaşlarımın evinde sarhoş karımı köpek stiliyle siktim, ikisi küstahça beni izledi
Batmadan yüzmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Orientation: heteroseksüel
 Re: Hiç halka açık bir yerde seviştiniz mi? Nerede ve nasıl? Yoldan geçenler sizi fark etti mi?

Unread post by Batmadan yüzmek »

Benim gençliğimde girişteydi, üst katlarda değil de 2-3 katın arası, kışın güzeldi, insanlar içeri girip çıkınca sadece ceketlerimizi indirip dururduk ama hala aşırıydı)
Автор темы
Miss_sexs
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Miss_sexs »

pet77: 24 Dec 2022, 19:44 Gençliğimde girişteydi, üst katlarda değil de 2-3 kat arasıydı, kışın güzeldi, insanlar girip çıkınca sadece ceketlerimizi indirip içeri girerdik. duruyordu ama yine de aşırıydı)
Aynı zamanda girişte de vardı. Bir bankta birbirimizi okşadık ve girişte emekli olmaya karar verdik, sadece girişten çıkmak için kapının yanındaydık, böylece biri içeri girerse veya çıkarsa duyabilirdik ve giyinmek için zamanımız olurdu. Ama aşırılık ölçeğin dışına çıktı
VITALIJ1234
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 95

Unread post by VITALIJ1234 »

Miss_sexs, otoyolda arabada birden fazla olay yaşandı Bir keresinde parkta arabanın içinde yoldan geçenler görülmüştü ama parkta kimse yokmuş gibi görünüyordu
Fanrain
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by Fanrain »

Açık havada seks öyleydi. Yakınlarda birçok arabanın geçtiği toprak bir yol vardı. Sadece seyrek çalılar bizi kapladı. Kimse durmadı ama kesinlikle görünür durumdaydık, özellikle de orospu köpek stiliyle sikiştiğimde ve onun göğüsleri yukarı aşağı zıpladığında

5 dakika sonra gönderildi:
Birçok kez arabadaydı. Ama bir gün yine de yandık, çünkü yanımızdan geçen bir araba yanımızda durup ışıklarını bizim yönümüze çevirdi. Kız sikimin üstüne atlayıp giderken ben orada 5 dakika kadar durdum
Aşçı 1974
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Aşçı 1974 »

Sekizinci mememi istersen sepete yazabilirsin
Bravo61
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Bravo61 »

Bir keresinde soyunma odasında sikmiştim
Popülatör
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Popülatör »

Girişte sikişiyorum, doğada sikişiyorum.)) Restoranın tuvaletinde sikişiyorum..
Doktor_sexy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Doktor_sexy »

Doğada, girişlerde, trende, duraklarda... Genç adamın gidecek yeri yoktu, o yüzden her şey yolunda gitti ve yaptılar da...
Bir gün parkta yandık.. akşam kız arkadaşım ve ben oraya geldik.. yanımızda bir çift oturuyordu.. öpüştük, birbirimizi okşadık.. çift görünüşe göre bizi utandırmaya başladı ve gitti.. peki, gidiyoruz.. ben Bir bankta oturuyorum, kız tepede.. Yandan bir hışırtı duyuyorum, arkamı dönüyorum ve sarhoş bir adam var) kız güldü ve ondan uzaklaştı... ve o da daha fazla uzatmadan hemen gitti. . Uzun zamandır bizi izlediğini veya yeni gelip hemen ortadan kaybolduğunu bilmiyorum)
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by elektronik »

Arabada seks halka açık bir yer olarak kabul ediliyor mu? Küçük bir ormanın içindeydi, çoğunlukla yola yakındı))
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Oldsnake2104 »

Bir keresinde, ayrılmış koltuklu bir vagonda tanımadığım bir kızla olmuştu. Doğru, o akşam çok içmişti. Komşular kondüktöre bile şikayette bulundular...
These users thanked the author Oldsnake2104 for the post:
seksforumu_
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Gençlik Tiyatrosu yakınındaki parkta. Duygular daha da kötü.
slon678
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by slon678 »

karısını koruma altındayken doğum hastanesinde sikti
These users thanked the author slon678 for the post:
Bay x
VKrisov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by VKrisov »

Parkta, girişte, itfaiye aracında)
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tanya »

Sanırım bu konu daha önce defalarca tekrarlandı...
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Fargal94, Atlas
Dişi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Dişi »

Küçük bir deneyim yaşandı:
1. Öğrencilik yıllarında yarı zamanlı güvenlik görevlisi olarak çalıştı ve sonunda sevgilisiyle görevde sevişmeye başladı
2. Prana’daki arkadaşlarla, arkadaşlar duvarın arkasındaydı
3. Hindistan’da sahilde (son derece sakıncalı, her yer kum)
4. otoparktaki arabalarda - bu bir klasik))
galibiyetle
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by galibiyetle »

İlgi uğruna halka açık bir yerde seks yapmaya çalıştım ve daha sonra görebilecekleri ve gözetleyebilecekleri heyecan için bunu tekrarladım. Girişte, parkta, ormanda, süpermarket tuvaletinde ve çeşitli yerlerde denedik. En azından soyunma odasında işler yolunda gitmedi ama ben de gerçekten denemek istiyorum.
bebeğim787
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by bebeğim787 »

Arabada yoldan geçenler geçerken cam çalındı
Bir spor kulübünün saunasında
Diskodaki tuvalette bir arkadaşım bana oral seks yaptı
Bir apartmanın bodrum katında

Ah, ben küçükken o kadar çok şey vardı ki
artfelixx
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by artfelixx »

Hehe)) Bir zamanlar dönme dolabın kabininde oral seks deneyimim olmuştu :oops:
Sanki kimse yanmamış ama bu kesin değil))
These users thanked the author artfelixx for the post (total 2):
Geçit, Fargal94
Vahşi Spor
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Vahşi Spor »

Bana öyle geliyor ki bu herkesin zaten gerçekleştirdiği en yaygın fantezi - halka açık bir yer.
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by XiaH »

Onu pencere açıkken sikmem konusunda ısrar eden bir kız vardı; ellerini çerçeveye bastırdı ve "Hadi, siktir et" dedi. Sonra yan evde yaşayan eski heriften intikam aldığı ortaya çıktı)))
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by Danafil »

Türkiye’de bir otelin giriş katında, soyunma odasında, oral sekste, erkekler tuvaletinde
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Muhtemelen herkes, hayatında en az bir kez, yabancılar tarafından fark edildiğinde halka açık bir yerde seks yapmıştır.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
artfelixx, Atlas
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by sikikamerlik »

Arabanın içinde olmayı halka açık bir yer olarak görmüyorum, özellikle de dışarıdan neredeyse hiçbir şey göremeyeceğiniz büyük bir arabada. Müzik festivallerindeki pek de gizli olmayan seks, aynı dizginsiz insanların çok olduğu, çadırın kapalı olmadığı veya çok uzak olmayan bir bitki örtüsüne taşındıkları durumlarda, şartlı olarak halka açık yerler olarak sınıflandırılacaktır. Gece plajları aynı, sizi orada kim görecek.
Moskova’nın merkezindeki halka açık bir bahçede ve St. Petersburg’un ön kapısında olmak üzere pek çok başka yerde de olay yaşandı. Akşam geç saatlerde parktaki bir bankta bile komşu çalılardan hışırtı sesleri duyulabiliyordu - belki kediler ya da belki yaşlı mastürbasyoncular gözetliyorlardı, hatta büyük ihtimalle))
Gerçekten toplum içindeyken nasıl olduğunu hatırlıyorum Bir hafta sonu çok kalabalık bir parktaydık, patikanın yakınındaki dik bir yokuşta bunu yapıyorlardı. İnsanlar sadece birkaç metre ötede bir kalabalığın içinde yürüyorlardı; özellikle aşağıya bakmak için eğilmediğimiz sürece yukarıdan görülemezdik. Ama uzaktan setin her yerinden görülebiliyorduk ve muhtemelen birisi yukarıdan bakıyordu. Hiçbir teşhirci amaç ya da bunu bilerek yapma arzusu yok, sadece o zaman yapmak istedim)) Ve bu başka yerlerde tamamen kendi isteğiyle oldu. Toplum içinde olmak bir amaç ya da fetiş değildi ama espriyi veriyor ;)
Son metro trenlerinde bile, iki kişi olsanız bile her şey olabilirdi. faytonda öyle ama yanındakilerden görebiliyorsun :oops: Takside öyle değil ama yolda yeni bir tanıdık pantolonuna girdiğinde oturacaksın ya da üzerinde duracaksın yere ulaşmadan önce dizlerinizi bükün :oops:

38 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 03 Feb 2023, 23:57 Muhtemelen herkes hayatında en az bir kez halka açık bir yerde yabancıların fark ettiği bir cinsel ilişki yaşamıştır.
Hepsi yatak odası duvarlarının dışında seks yapmadı. Burada, forumda biz temsili olmayan bir örneğiz, işte bunu umursayan kişiler var, psikopatlar hariç ;)
Sikişmek isteyen biri vardı ve bu onu rahatsız etti elmacık kemiklerine kramp giriyor. Ama umurumda değil, bu gerçekten bir günlük, bana her şeyi ver, ben de uzanacağım. Kesinlikle halka açık yerlerde değildi. Çünkü bu bir kıvılcımla ve rahatsız edici pozisyonlarda gerçekleşir))
Yanlışlıkla soğuk olarak adlandırılırlar, ancak eğer karşılıklılık ve tepki yoksa bir erkek için bu saçmalıktır. Bu kesinlikle rastgele bir tutkuya sahip değildi.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”