Bugün lezzetli bir akşam yemeği hazırladım ve Ustamın gelmesini bekliyorum. SMS: “Yapacağım...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bugün lezzetli bir akşam yemeği hazırladım ve Ustamın gelmesini bekliyorum. SMS: “Yapacağım...
Bugün lezzetli bir akşam yemeği hazırladım ve Ustamın gelmesini bekliyorum. SMS: “Bir saat sonra orada olacağım. Böylece o kaltak benimle dizlerinin üstünde çıplak buluşsun.’’ Onun gelişi için her şeyi hazırladım ve O’nun her zamankinden daha erken gelmesine sevindim. Soyunup duşa gidiyorum. Vücudumdan aşağı sıcak akıntılar akıyor. Usta gelmeden önce biraz alışmak için evin içinde çıplak dolaşmaya karar verdim. Banyodan çıkıp tasmayı takıyorum. Aynada kendime bakıyorum... Görünüşüm hoşuma gidiyor. Çıplak, savunmasız, güçsüz bir köle. Bunda çok fazla seks var! Dizlerimin üstüne çöküyorum. Mutlu gözler, sadık köpek gözleri aynadan bana bakıyor. Saçlar gevşek ve uçları göğsümü gıdıklıyor. Kokuları özledim. Evet! Boynunuza ve bileklerinize birkaç damla parfüm damlatın. Sahibi memnun olacaktır. Dizlerimden kalkmadan kapıya doğru sürünerek kapıyı açıyorum. Merhaba efendim! Merhaba kaltak! Sahibi ayakkabılarını çıkarmıyor ve ben de O’na yardım etmeye karar verdim. Ayakkabılarını ve çoraplarını çıkarıyorum Üstadın ayaklarını öpüyorum Yarım gün ayakkabıyla yürüdü, ayakları terliyordu. Gerçekten kirli ayaklarımı yalamak istemiyorum. Onları çok seviyorum ve her parmağımı yalamaya hazırım ama kirli ayakkabılardan sonra değil! Tartışmanın bir anlamı yok. Kendimi çok rahatsız hissediyorum ve dudaklarımı açmadan onları öpüyorum. Banyoya her zamanki kadar tutkuyla gitmiyorum, fahişe! Sahibi işemek istiyor! Sahibi beni saçlarımdan tutuyor, dizlerimden kaldırıyor ve beni banyoya götürüyor. Banyoda diz çökmem gerektiğini gözlerinle gösteriyorsun. Çok utanıyorum! Ben böyle hayal etmemiştim. Üstadın bana bunu yapacağına dair aramızda konuşmalar oluyordu ve ben bunun nasıl olacağını hayal ediyordum. Hiç de öyle değil! Üstadın beni buna hazırlayacağını düşündüm. Çok beklenmedik ve hızlı bir şekilde... Bakışların Efendisini görmemek için itaatkar bir şekilde diz çöküp gözlerimi kapatıyorum. Böylece Üstad benim aşağılandığımı görmesin. Aç gözlerini sürtük, itaat ediyorum ama başımı eğ. Sahibi sikini çıkarıp bana gösteriyor: “Fahişemin üstüne işemek istiyorum! Kirli bir bez! Göğsüme bir idrar akıntısı sıçradı. Sıcak... Vücudumun üzerinden aktı. Sahibi penisini daha yükseğe kaldırıyor ve sen yüzüme çıkıyorsun. Şaşkınlıkla ellerimi arkana koydum, yaratık! O orospunun ellerinin nerede olması gerektiğini bilmiyor musun?!!! Dere yüzüme çarpmaya devam ediyor. Ne büyük bir aşağılama! Her şey bittikten sonra Şef’in gözlerine nasıl bakacağım? Boşum. Bütün bunlara nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1636 Views
-
Last post by Vik.ruba80
-
- 7 Replies