Kartlardaki arzu

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Misafir 911
Potansiyel seks nesnesi
 Kartlardaki arzu

Unread post by Misafir 911 »

Hafta sonundan önceki Cuma günüydü. İşin son saatinde iki iş arkadaşım Dasha ve Marina (31 ve 33 yaşında) ile oturuyordum ve onlar istedikleri gibi aptalı oynamayı teklif ettiler. Aptalca kabul ettim ve çoğu zaman olduğu gibi kaybettim. Ancak masanın altında bağırmak veya çikolata yemek yerine, onlarla birlikte Dasha’nın dairesine tam anlamıyla bir saat gitmek istediler. İçeri girdiğimizde kızlar kumar borcunun bir namus meselesi olduğunu söylemeye başladılar ve arzularını açıkladılar: Bitirmeden önce önlerinde iki kez mastürbasyon yapmak ve önce tamamen soyunmak. Sadece bluzlarını çıkardılar ve Marina’nın göğüsleri 3 bedendi, Dasha’nınki ise biraz daha küçüktü. Kısacası ilk defa müstehcen şakalarının ve yorumlarının altına oldukça hızlı bir şekilde girdim. Biraz dinlendikten sonra beni dizlerimin üstüne koydular ve yeniden başlamamı söylediler. Aynı anda külotlarını kenara çektiklerinde ikinci kez geldim ve amlarını gördüm. Beğendiklerini ve kesinlikle tekrar oynayacaklarını söylediler.
VikaDomina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Orientation: biseksüel
 Re: Kartlardaki arzu

Unread post by VikaDomina »

Vay be, iyi oyun, onların üzerine saldırıp onları koparmamana şaşırdım, senin yerinde pek çok kişi bunu yapardı, ama görünüşe göre sen itaatkar bir çocuksun.)
Misafir 911
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kartlardaki arzu

Unread post by Misafir 911 »

Vika, görünüşe göre çok itaatkar) penisi dikleşmiş bir köpek yavrusu gibi, onları takip etmeye hazır)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”