Patojen

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 5 months
 Patojen

Unread post by Çin »

Herkese merhaba, lütfen söyleyin bana, kadın uyarıcı sipariş etmeye değer mi, annem üzerinde test etmek istiyorum, istenilen etkiyi alacak mıyım?
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 10 months
 Yanıt: Patojen

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Eğer onun annesine bulaşacağınızı ve onun size saldıracağını düşünüyorsanız, hayır, yapmayın. Bu bir mucize iksiri değil
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Geçit »

Çin: 16 Jan 2023, 17:19 Herkese merhaba, lütfen söyleyin, kadın uyarıcısı sipariş etmeye değer mi? Anne üzerinde denemek istiyorum, istediğim etkiyi alacak mıyım?
İnsanların bilgisi ve rızası olmadan herhangi bir şeyi tecrübe etmelerine değmez.
These users thanked the author Geçit for the post:
Güzel
Yerine
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 117
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Yerine »

Ah, bu çok saçma. Eğer bilinçaltında senin hakkında hiçbir zaman bir erkek olarak düşünmediyse, o zaman [url=viewtopic.php?t=6868]patojen yardımcı olmayacak
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor

Unread post by Çin »

Peki, eklersem hiçbir şey olmasa bile kendisinde bir sorun olduğunu tahmin edecek mi?
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Çin: 16 Jan 2023, 18:09 Peki, tamam, eğer eklersem hiçbir şey olmasa bile kendisinde bir sorun olduğunu tahmin edecek mi?
Asıl mesele bunu yapmamak herhangi bir Çin kimyasını ekleyin. Aynı Gümüş Tilki, kanın doğru yerlere akmasına neden oluyor, dolayısıyla elbette tahmin edecektir. Özellikle bahsettiğim patojen için istenilen etkiyi vermeyecek ancak baş ağrısına neden olacak sahteler var.
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor

Unread post by Çin »

Anladım ama ilacı çaya karıştırarak istediğimi elde etmek için ne yapmam gerekecek?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by çapkın »

Çin: 16 Jan 2023, 18:36 Peki ne yapmam gerekecek
Şunu deneyin: Ayrı bir odan varsa kapıyı hafifçe açın ve hemen çekilin annem geçtiğinde. Eğer fark eder ve ilgilenirse, mutluluğu annenizle seks şeklinde göreceksiniz. Olumsuz tepki verirse hiçbir patojenin faydası olmaz, özellikle de kolayca sahte bir ilaca sahip olabileceğiniz için.
P.S. Annem kaç yaşında? Peki ya sen?
P.P.S. Ensest ilişkiye hiç girmemenizi tavsiye ederim. Bu yanlış (IMHO)
These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
Fargal94, Güneş
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor

Unread post by Çin »

Debauchee: 16 Jan 2023, 18:46 Şunu deneyin: Ayrı bir odanız varsa kapıyı hafifçe açın ve anneniz geçtiği anda otuzbir çekin. Eğer fark eder ve ilgilenirse, mutluluğu annenizle seks şeklinde göreceksiniz. Olumsuz tepki verirse hiçbir patojenin faydası olmaz, özellikle de kolayca sahte bir ilaca sahip olabileceğiniz için.
P.P.S. Ensest ilişkiye hiç girmemenizi tavsiye ederim. Bu şey yanlış (IMHO
Bunu ilaçtan sonra mı yapmayı düşünüyorsun yoksa sadece mi?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

Çin: 16 Jan 2023, 18:49sadece
Başlangıçta - bunu bu şekilde yapın. Külotuna, taytına, sutyenine doğru mastürbasyon yap. Buna nasıl tepki vereceğini anlamak için tepkiyi izleyin!
Peki o ya sen kaç yaşında?
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor

Unread post by Çin »

Debauchee: 16 Jan 2023, 18:52 Başlangıçta bunu bu şekilde yapın. Külotuna, taytına, sutyenine doğru mastürbasyon yap. Buna nasıl tepki vereceğini anlamak için tepkiyi izleyin!
Peki o kaç yaşında?
Ben 23, o 52 yaşında. Yargılamayın, bu yaştaki ve hatta daha büyük bayanlar beni heyecanlandırıyorsa ne yapabilirim?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

Çin: 16 Jan 2023, 18:54 Yargılamayın, bu yaştaki ve hatta daha büyük bayanlar beni heyecanlandırıyorsa ne yapabilirim?
Yargılayacağımı size düşündüren ne? Bunlar senin kafandaki saçmalıklar. En az 60-90 yaşındaki büyükanneleri sikeyim! Umurumda değil. Size tavsiyelerde bulunmak için buradayım, yargılamak için değil! :göz kırp:
These users thanked the author çapkın for the post:
Fargal94
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor

Unread post by Çin »

Debauchee: 16 Jan 2023, 18:57 neden kınayacağımı düşündün? Bunlar senin kafandaki saçmalıklar. En az 60-90 yaşındaki büyükanneleri sikeyim! Umurumda değil. Size tavsiyelerde bulunmak için buradayım, yargılamak için değil!
Sefahatin nerede olduğunu bilmiyorsan benimle iletişime geç - şurada
var, asla bilemezsin, bazen bir forumu okursun , ve her şeyin doğru olmasından bıkıyorsunuz)) Sizi kişisel olarak tanımıyorum, bu yüzden bunu önceden yazmaya karar verdim)) Yani bu harika bir fikir, denedim ama her zaman hissettim ama olmadı’ O an geçip gitmeyecek, ilaçtan sonra bunu yapmayı denemek, neden olmasın, sesleri duyup kendi başına koşacağını düşünüyorum))
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

Çin: 16 Jan 2023, 19:00 fikir bunu ilaçtan sonra yapmaya çalışmak, neden olmasın, sesleri duyup kendi başına koşacağını düşünüyorum))
Peki, şunu deneyin! İyi şanslar!
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor

Unread post by Çin »

Debauchee: 16 Jan 2023, 19:02 Pekala, şunu dene! İyi şanslar!
teşekkür ederim, şansa ihtiyacım olacak))
Kendileri
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Kendileri »

Boşverin, bu para israfıdır, yukarıdaki tavsiyeyi kullanın ve eğer anneniz isterse sizi bir damla bile kızartmadan kızartır.
Автор темы
Çin
İlgi gösteriliyor

Unread post by Çin »

Maguk: 16 Jan 2023, 19:19 Unut gitsin, para israfıdır, yukarıdaki tavsiyeyi uygula ve eğer annem isterse seni bir damla bile kızartmadan yapar
Zaten sipariş verdim, ben tabiri caizse çok para harcadım, ihtiyacım olan sonucu arzulamasam bile yapmayacağım her şeyden pişmanım))
Kendileri
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Kendileri »

Önce sipariş ettiğiniz şeyi deneyin)
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by 6996 »

Hatta bunların sonucunda ne olacağını merak ettim.
These users thanked the author 6996 for the post:
Fargal94
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Çin: 16 Jan 2023, 17:19 Herkese merhaba, lütfen söyleyin, kadın uyarıcı sipariş etmeye değer mi, bunu anne üzerinde denemek istiyorum, istediğim etkiyi alacak mıyım?
İnternetten ya da seks shop’tan satın aldığınız şeylerin sonucu, annenizin evin içinde peşinizden koşması gibi bir sonuç olmayacaktır. Tüm bu ürünler doğal şifalı bitkilere dayanmaktadır ve bunları almanın etkisi, bir kadının oğluyla gönüllü ve bilinçli olarak cinsel ilişkiye girebileceği kadar yüksek değildir. Ancak bu ilaçların temel avantajı, eğer zararsız değillerse, onlardan kaynaklanan zararın minimum düzeyde olmasıdır ve dozajı gözlemlerseniz bunları güvenle deneyebilirsiniz. Bir kadın, ilacı aldıktan sonra esas olarak doğrudan bununla ilgili organlar (alt karın, vajina, göğüsler) aracılığıyla cinsel ilişki ihtiyacını hisseder. Bilinç saf kalır ve kural olarak kontrollü kalır. Karısı ve kocası, hatta yakın ve tanıdık bir adamın bir tür etkisi olacaktır. Belirli bir durumda, Tadadel-FM gibi bir ilaç anne-oğul için daha yararlı olacaktır. Bu, yukarıda bahsettiğim her şey gibi bir besin takviyesi değil, Hint ilacı gibi karmaşık bir etkiye sahip olan tıbbi bir ilaçtır. Bir kadının bedeni, yani bir kadın alındığında bazı şeylere sahip olabilir, daha sonra bir oğlu olduğunu unutup onu cinsel partner olarak görebilir, aynı zamanda güçlü bir cinsel ilişki kurma isteği yaşayabilir. Ancak evde kimsenin olmayacağı ve kimsenin müdahale edemeyeceği bir zaman seçmeniz gerekiyor. Dezavantajı ise bu ilacın daha önce de belirttiğim gibi tıbbi olması ve tüm kurallara göre bir doktor tarafından reçete edilmesi gerektiğidir. Annenin ciddi sağlık sorunları varsa bu fikirden tamamen vazgeçmek daha iyidir.
Alina Kovpaka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by Alina Kovpaka »

Çin: 16 Jan 2023, 17:19 Herkese merhaba, lütfen söyleyin, kadın uyarıcısı sipariş etmeye değer mi? Annem üzerinde denemek istiyorum, istediğim etkiyi elde edecek miyim?
Kendi annem için bu gerçekten büyük bir adım. Neden senin yaşındaki biriyle sorunu çözemiyorsun??? Zaten yaşlı kadınlardan hoşlanıyorsanız, o zaman genel olarak fazlasıyla ilginç seçenek var çünkü birçok kadın, çocuklarının yaşında bir partnerle seks yapmak istiyor. Çok güzel yazmamış olabilirim ama umarım açıktır.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Çin: 16 Jan 2023, 17:19 Herkese merhaba, lütfen söyleyin, kadın uyarıcı sipariş etmeye değer mi, bunu anne üzerinde denemek istiyorum, istediğim etkiyi alacak mıyım?
Ve hepiniz bunu anneniz üzerinde mi test ediyorsunuz? Annen iyi bir bebek mi doğurdu?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Tania: 17 Jan 2023, 21:29
Herkese merhaba, lütfen söyleyin, kadın uyarıcı sipariş etmeye değer mi, bunu anne üzerinde denemek istiyorum, istediğim etkiyi alacak mıyım?
Her şeyi annen üzerinde mi test ediyorsun? Annen iyi bir bebek mi doğurdu?
Evet! Şanslı anne ve oğlu! Bakın tecavüz bile etmek istiyor...
Güneş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Güneş »

Debauchee: 16 Jan 2023, 18:46 Şunu deneyin: Ayrı bir odanız varsa kapıyı hafifçe açın ve anneniz geçtiği anda otuzbir çekin. Eğer fark eder ve ilgilenirse, mutluluğu annenizle seks şeklinde göreceksiniz. Olumsuz tepki verirse hiçbir patojenin faydası olmaz, özellikle de kolayca sahte bir ilaca sahip olabileceğiniz için.
P.P.S. Ensest ilişkiye hiç girmemenizi tavsiye ederim. Bu yanlış (IMHO)
Buna katılıyorum.

Fakat daha önce de söylediğim gibi mastürbasyon yapmam, bu olumsuz bir tepkiye neden olabilir. Bana göre bu o kadar açık bir şekilde değil, daha kurnazca yapılmalı. Yatağa çıplak git, kapıyı kapatmayı unut ;) veya uyuyormuş gibi yap ya da bir kamera koy. Ve sonra tepkiye bakın. Uyuşturucu, saçmalık! Büyütmek için penisinize merhem sürün. Uyuşturucuyla ilgili bir soru daha, deli misin? Kalp yükselecek, basınç çökecek, kan pıhtısı kopacak. Aptalca bir şey yapma. Annenle seks gibi şeyleri desteklemiyorum ama kınamıyorum da ama sana bağırıyorum, annenin saçmalıklarına yapma!
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Maxik90 »

Tania: 17 Jan 2023, 21:29 Her şeyi annen üzerinde mi test ediyorsun? Anne iyi bir bebek mi doğurdu?
ve ne konuda yanılıyor? çünkü onu bir kadın olarak istiyor. Ben de kendiminkini istiyorum ve o da bunu biliyor. neden herkese vermeye hazırsın ama seni en yakın ve en seven adama vermiyorsun?
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130

Unread post by O Yanochka »

Tania: 17 Jan 2023, 21:29 Her şeyi annen üzerinde mi test ediyorsun? Anne iyi bir bebek mi doğurdu?
Anne, oğlunun kendisine karşı annesinden biraz farklı duygular hissetmeye çalıştığını görürse, o zaman kendisi de temasa geçebilir. Cinsel temastan bahsediyorum.
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Yana-Yanochka: 17 Jan 2023, 22:27 Bir anne, oğlunun kendisine karşı annesine olan hislerinden biraz farklı duygular hissetmeye çalıştığını görürse, o zaman kendisi de iletişime geçebilir. Cinsel temastan bahsediyorum.
ve görüyor ve biliyor ama gitmiyor
Güneş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Güneş »

Maksik90: 17 Jan 2023, 21:59 ne konuda yanılıyor?
yukarıda böyle yazıyor. Okuyun. KİŞİSEL OLARAK benim görüşüm (ve bu tür sevgiye yatkın değilim). Bırakın annesini becersin (saçmalık ama bunun da yeri var), umurumda değil. Ama anneme her türlü saçmalığı itmek... Bu berbat bir şey . Annem seni seviyor (henüz dışarıda donmadıysanız). Nadi’nin farklı bir yaklaşımı var. Azgınlaşsa bile türban sonrası oluyor. Kaç yaşında olduğunuza bağlı olarak onun ilgisini çekmenin bir yolunu bulabilirsiniz.
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Maxik90 »

Siz buradaki yerel uzmanlar her zaman bir yol bulabilirsiniz. Elbette bu karara karşıyım ama anlıyorum. Ben de birkaç kez bu düşüncelere kapıldım
O Yanochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130

Unread post by O Yanochka »

Maksik90: 17 Jan 2023, 22:29 görüyor ve biliyor ama gitmiyor
Ama annenle sadece bir arkadaş gibi davranmaya çalış. Açık konular üzerine daha fazla akşam sohbeti yaparsanız, onun ve sizin daha fazla ortak noktanız olur. Örneğin mutfakta ona yardım edin veya daha iyisi, daireyi temizleyin ve akşam yemeğini kendiniz hazırlayın, böylece anneniz işten eve geldiğinde ocağın başında durmak zorunda kalmaz ve bu zamanı sizinle iletişim kurarak geçirebilir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”