Patojen
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Yanıt: Patojen
Eğer onun annesine bulaşacağınızı ve onun size saldıracağını düşünüyorsanız, hayır, yapmayın. Bu bir mucize iksiri değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 3 years 10 months
Ah, bu çok saçma. Eğer bilinçaltında senin hakkında hiçbir zaman bir erkek olarak düşünmediyse, o zaman [url=viewtopic.php?t=6868]patojen yardımcı olmayacak
-
Автор темыÇin
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 5 months
Peki, eklersem hiçbir şey olmasa bile kendisinde bir sorun olduğunu tahmin edecek mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Asıl mesele bunu yapmamak herhangi bir Çin kimyasını ekleyin. Aynı Gümüş Tilki, kanın doğru yerlere akmasına neden oluyor, dolayısıyla elbette tahmin edecektir. Özellikle bahsettiğim patojen için istenilen etkiyi vermeyecek ancak baş ağrısına neden olacak sahteler var.
-
Автор темыÇin
- İlgi gösteriliyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
P.S. Annem kaç yaşında? Peki ya sen?
P.P.S. Ensest ilişkiye hiç girmemenizi tavsiye ederim. Bu yanlış (IMHO)
Şunu deneyin: Ayrı bir odan varsa kapıyı hafifçe açın ve hemen çekilin annem geçtiğinde. Eğer fark eder ve ilgilenirse, mutluluğu annenizle seks şeklinde göreceksiniz. Olumsuz tepki verirse hiçbir patojenin faydası olmaz, özellikle de kolayca sahte bir ilaca sahip olabileceğiniz için.
-
Автор темыÇin
- İlgi gösteriliyor
Bunu ilaçtan sonra mı yapmayı düşünüyorsun yoksa sadece mi?Debauchee: ↑16 Jan 2023, 18:46 Şunu deneyin: Ayrı bir odanız varsa kapıyı hafifçe açın ve anneniz geçtiği anda otuzbir çekin. Eğer fark eder ve ilgilenirse, mutluluğu annenizle seks şeklinde göreceksiniz. Olumsuz tepki verirse hiçbir patojenin faydası olmaz, özellikle de kolayca sahte bir ilaca sahip olabileceğiniz için.
P.P.S. Ensest ilişkiye hiç girmemenizi tavsiye ederim. Bu şey yanlış (IMHO
-
- Orgazm!
Peki o ya sen kaç yaşında?
Başlangıçta - bunu bu şekilde yapın. Külotuna, taytına, sutyenine doğru mastürbasyon yap. Buna nasıl tepki vereceğini anlamak için tepkiyi izleyin!
Peki o ya sen kaç yaşında?
-
Автор темыÇin
- İlgi gösteriliyor
Ben 23, o 52 yaşında. Yargılamayın, bu yaştaki ve hatta daha büyük bayanlar beni heyecanlandırıyorsa ne yapabilirim?
-
- Orgazm!
Yargılayacağımı size düşündüren ne? Bunlar senin kafandaki saçmalıklar. En az 60-90 yaşındaki büyükanneleri sikeyim! Umurumda değil. Size tavsiyelerde bulunmak için buradayım, yargılamak için değil! :göz kırp:
-
Автор темыÇin
- İlgi gösteriliyor
var, asla bilemezsin, bazen bir forumu okursun , ve her şeyin doğru olmasından bıkıyorsunuz)) Sizi kişisel olarak tanımıyorum, bu yüzden bunu önceden yazmaya karar verdim)) Yani bu harika bir fikir, denedim ama her zaman hissettim ama olmadı’ O an geçip gitmeyecek, ilaçtan sonra bunu yapmayı denemek, neden olmasın, sesleri duyup kendi başına koşacağını düşünüyorum))
-
- Orgazm!
-
Автор темыÇin
- İlgi gösteriliyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 6 months
Boşverin, bu para israfıdır, yukarıdaki tavsiyeyi kullanın ve eğer anneniz isterse sizi bir damla bile kızartmadan kızartır.
-
Автор темыÇin
- İlgi gösteriliyor
Zaten sipariş verdim, ben tabiri caizse çok para harcadım, ihtiyacım olan sonucu arzulamasam bile yapmayacağım her şeyden pişmanım))
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 9 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
İnternetten ya da seks shop’tan satın aldığınız şeylerin sonucu, annenizin evin içinde peşinizden koşması gibi bir sonuç olmayacaktır. Tüm bu ürünler doğal şifalı bitkilere dayanmaktadır ve bunları almanın etkisi, bir kadının oğluyla gönüllü ve bilinçli olarak cinsel ilişkiye girebileceği kadar yüksek değildir. Ancak bu ilaçların temel avantajı, eğer zararsız değillerse, onlardan kaynaklanan zararın minimum düzeyde olmasıdır ve dozajı gözlemlerseniz bunları güvenle deneyebilirsiniz. Bir kadın, ilacı aldıktan sonra esas olarak doğrudan bununla ilgili organlar (alt karın, vajina, göğüsler) aracılığıyla cinsel ilişki ihtiyacını hisseder. Bilinç saf kalır ve kural olarak kontrollü kalır. Karısı ve kocası, hatta yakın ve tanıdık bir adamın bir tür etkisi olacaktır. Belirli bir durumda, Tadadel-FM gibi bir ilaç anne-oğul için daha yararlı olacaktır. Bu, yukarıda bahsettiğim her şey gibi bir besin takviyesi değil, Hint ilacı gibi karmaşık bir etkiye sahip olan tıbbi bir ilaçtır. Bir kadının bedeni, yani bir kadın alındığında bazı şeylere sahip olabilir, daha sonra bir oğlu olduğunu unutup onu cinsel partner olarak görebilir, aynı zamanda güçlü bir cinsel ilişki kurma isteği yaşayabilir. Ancak evde kimsenin olmayacağı ve kimsenin müdahale edemeyeceği bir zaman seçmeniz gerekiyor. Dezavantajı ise bu ilacın daha önce de belirttiğim gibi tıbbi olması ve tüm kurallara göre bir doktor tarafından reçete edilmesi gerektiğidir. Annenin ciddi sağlık sorunları varsa bu fikirden tamamen vazgeçmek daha iyidir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Kendi annem için bu gerçekten büyük bir adım. Neden senin yaşındaki biriyle sorunu çözemiyorsun??? Zaten yaşlı kadınlardan hoşlanıyorsanız, o zaman genel olarak fazlasıyla ilginç seçenek var çünkü birçok kadın, çocuklarının yaşında bir partnerle seks yapmak istiyor. Çok güzel yazmamış olabilirim ama umarım açıktır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Ve hepiniz bunu anneniz üzerinde mi test ediyorsunuz? Annen iyi bir bebek mi doğurdu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 7 months
Fakat daha önce de söylediğim gibi mastürbasyon yapmam, bu olumsuz bir tepkiye neden olabilir. Bana göre bu o kadar açık bir şekilde değil, daha kurnazca yapılmalı. Yatağa çıplak git, kapıyı kapatmayı unut
veya uyuyormuş gibi yap ya da bir kamera koy. Ve sonra tepkiye bakın. Uyuşturucu, saçmalık! Büyütmek için penisinize merhem sürün. Uyuşturucuyla ilgili bir soru daha, deli misin? Kalp yükselecek, basınç çökecek, kan pıhtısı kopacak. Aptalca bir şey yapma. Annenle seks gibi şeyleri desteklemiyorum ama kınamıyorum da ama sana bağırıyorum, annenin saçmalıklarına yapma!
Buna katılıyorum.Debauchee: ↑16 Jan 2023, 18:46 Şunu deneyin: Ayrı bir odanız varsa kapıyı hafifçe açın ve anneniz geçtiği anda otuzbir çekin. Eğer fark eder ve ilgilenirse, mutluluğu annenizle seks şeklinde göreceksiniz. Olumsuz tepki verirse hiçbir patojenin faydası olmaz, özellikle de kolayca sahte bir ilaca sahip olabileceğiniz için.
Fakat daha önce de söylediğim gibi mastürbasyon yapmam, bu olumsuz bir tepkiye neden olabilir. Bana göre bu o kadar açık bir şekilde değil, daha kurnazca yapılmalı. Yatağa çıplak git, kapıyı kapatmayı unut

-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 11 months
ve ne konuda yanılıyor? çünkü onu bir kadın olarak istiyor. Ben de kendiminkini istiyorum ve o da bunu biliyor. neden herkese vermeye hazırsın ama seni en yakın ve en seven adama vermiyorsun?
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Anne, oğlunun kendisine karşı annesinden biraz farklı duygular hissetmeye çalıştığını görürse, o zaman kendisi de temasa geçebilir. Cinsel temastan bahsediyorum.
-
- Penetrasyon
ve görüyor ve biliyor ama gitmiyorYana-Yanochka: ↑17 Jan 2023, 22:27 Bir anne, oğlunun kendisine karşı annesine olan hislerinden biraz farklı duygular hissetmeye çalıştığını görürse, o zaman kendisi de iletişime geçebilir. Cinsel temastan bahsediyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 7 months
yukarıda böyle yazıyor. Okuyun. KİŞİSEL OLARAK benim görüşüm (ve bu tür sevgiye yatkın değilim). Bırakın annesini becersin (saçmalık ama bunun da yeri var), umurumda değil. Ama anneme her türlü saçmalığı itmek... Bu berbat bir şey . Annem seni seviyor (henüz dışarıda donmadıysanız). Nadi’nin farklı bir yaklaşımı var. Azgınlaşsa bile türban sonrası oluyor. Kaç yaşında olduğunuza bağlı olarak onun ilgisini çekmenin bir yolunu bulabilirsiniz.
-
- Penetrasyon
Siz buradaki yerel uzmanlar her zaman bir yol bulabilirsiniz. Elbette bu karara karşıyım ama anlıyorum. Ben de birkaç kez bu düşüncelere kapıldım
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Ama annenle sadece bir arkadaş gibi davranmaya çalış. Açık konular üzerine daha fazla akşam sohbeti yaparsanız, onun ve sizin daha fazla ortak noktanız olur. Örneğin mutfakta ona yardım edin veya daha iyisi, daireyi temizleyin ve akşam yemeğini kendiniz hazırlayın, böylece anneniz işten eve geldiğinde ocağın başında durmak zorunda kalmaz ve bu zamanı sizinle iletişim kurarak geçirebilir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1921 Views
-
Last post by Dikey12
-
- 0 Replies