Bir çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?
-
Автор темыAngelinaWTF
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 2 years 8 months
Bir çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?
Grubumuzda 28 yaşında iki adamımızın olduğunu daha önce söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve "büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı" teklif ettiler. Şehir dışında yüzme havuzu, hamamı vs. olan bir ev kiraladılar, biz de orada takıldık. Sonuç olarak, çok fazla içtim ve bayıldım. Konyak içtik, her şey berbattı. Sabah çıplak uyandım, onlar da yanımda çıplak yatıyorlardı. Onları uyandırdım ve ne kadar harika bir gece geçirdiğimizi, muhteşem bir gece olduğunu, daha fazlasını yapalım demeye başladılar. Ben açıkçası hiçbir şey hatırlamadığımı söyledim ama ‘şimdi hatırlayacaksın’ dediler. Genelde biri üzerime uzandı ve yerleştirmeye başladı. Çok acı vericiydi ve beni kandırıp bekaretimi hemen oracıkta aldıklarını anladım. Yani aslında onlara ben izin verdim. Artık dostluğumuz bitti tabii. Onlarla konuşmak bile benim için tatsız, onları acil bir duruma attım. Şimdi polise rapor vermek mantıklı mı? Bir yandan beni kandırdılar ama diğer yandan aslında kabul ettim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Orientation: heteroseksüel
Re: Çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?
Bu kadar içmemek mantıklı, başkasını bul arkadaşlar ve bunları unutunAngelinaWTF: ↑07 Jan 2023, 20:32 Grubumuzda 28 yaşında iki arkadaşımızın olduğunu söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve "büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı" teklif ettiler. Şehir dışında yüzme havuzu, hamamı vs. olan bir ev kiraladılar, biz de orada takıldık. Sonuç olarak, çok fazla içtim ve bayıldım. Konyak içtik, her şey berbattı. Sabah çıplak uyandım, onlar da yanımda çıplak yatıyorlardı. Onları uyandırdım ve ne kadar harika bir gece geçirdiğimizi, muhteşem bir gece olduğunu, daha fazlasını yapalım demeye başladılar. Ben açıkçası hiçbir şey hatırlamadığımı söyledim ama ‘şimdi hatırlayacaksın’ dediler. Genelde biri üzerime uzandı ve yerleştirmeye başladı. Çok acı vericiydi ve beni kandırıp bekaretimi hemen oracıkta aldıklarını anladım. Yani aslında onlara ben izin verdim. Artık dostluğumuz bitti tabii. Onlarla konuşmak bile benim için tatsız, onları acil bir duruma attım. Şimdi polise rapor vermek mantıklı mı? Bir yandan beni kandırdılar ama diğer yandan aslında kabul ettim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Timuryai, Rasaroam, sikikamerlik, Alexsss
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?
Akıllı insanlar her şeyin sona ereceğini yazdığında ne düşünüyordun?
Bir açıklama yazarsan diğer kızları kurtarırsın. Ve kendiniz hakkında kendi sonuçlarınızı çıkarabilirsiniz.
Bir açıklama yazarsan diğer kızları kurtarırsın. Ve kendiniz hakkında kendi sonuçlarınızı çıkarabilirsiniz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 6 months
Saf kız iki adamla gitti ve hiçbir şey sorun yaratmadı) kahkahalar.... sirk çadırı dinleniyor
- These users thanked the author Swarovski Günü. for the post (total 2):
- Gudgeon, Topçik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Hemen bu işlerin biteceğini yazdım. Paralarını sana boşuna harcadılar (abla).
-
Автор темыAngelinaWTF
- Flört etmek
Onlar benim arkadaşlarım. 10 yaş büyük. Ve benden hoşlandıklarını bile söylemediler
Parayı boşa mı harcadıklarını mı söylüyorsunuz?! Onlara arkadaş gibi davrandım. Bunun mümkün olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Onlar piçlerHemen bu işin biteceğini yazdım (Paralarını sana boşuna harcadılar).
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bu konuyla ilgili bütün bir konuyu burada yayınladıysanız, bu nasıl sizin başınıza gelmez?AngelinaWTF: ↑07 Jan 2023, 22:13Onlar benim arkadaşlarım. 10 yaş büyük. Ve benden hoşlandıklarını bile söylemediler
Parayı boşa mı harcadıklarını mı söylüyorsunuz?! Onlara arkadaş gibi davrandım. Bunun mümkün olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Onlar piçlerHemen bu işin biteceğini yazdım (Paralarını sana boşuna harcadılar).
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Tüm hikayenin iyi yanı, sen bunu kabul etmiyorsun sana nasıl şaplak attıklarını hatırla, işin kötü tarafı bunların hepsini filme almışlar. Ayrıca ikisinden de hamile kalması da mümkün.AngelinaWTF: ↑07 Jan 2023, 20:32 Grubumuzda 28 yaşında iki arkadaşımızın olduğunu söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve "büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı" teklif ettiler. Şehir dışında yüzme havuzu, hamamı vs. olan bir ev kiraladılar, biz de orada takıldık. Sonuç olarak, çok fazla içtim ve bayıldım. Konyak içtik, her şey berbattı. Sabah çıplak uyandım, onlar da yanımda çıplak yatıyorlardı. Onları uyandırdım ve ne kadar harika bir gece geçirdiğimizi, muhteşem bir gece olduğunu, daha fazlasını yapalım demeye başladılar. Ben açıkçası hiçbir şey hatırlamadığımı söyledim ama ‘şimdi hatırlayacaksın’ dediler. Genelde biri üzerime uzandı ve yerleştirmeye başladı. Çok acı vericiydi ve beni kandırıp bekaretimi hemen oracıkta aldıklarını anladım. Yani aslında onlara ben izin verdim. Artık dostluğumuz bitti tabii. Onlarla konuşmak bile benim için tatsız, onları acil bir duruma attım. Şimdi polise rapor vermek mantıklı mı? Bir yandan beni kandırdılar ama diğer yandan ben de aslında kabul ettim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 7 months
Neden küçükler gibi bu yeşil şişman adama aşık oluyorsunuz
Aslında bu tür durumlarda elbette polise başvurmadan hemen polise başvurmalısınız. ayartılmak.

Aslında bu tür durumlarda elbette polise başvurmadan hemen polise başvurmalısınız. ayartılmak.
-
Автор темыAngelinaWTF
- Flört etmek
Aslında bana tecavüz etmediler . Bana bunu sarhoşken yaptığımızı söylediler ama aslında ben ayıkken beni becerdiler!!! Beni kandırdılar ve şimdi ben de bunu kabul etmiş gibiyim
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 2 years 11 months
Peki şunu söyleyeceğim.
30 yaşına geldiğinizde bu tür partilerin hayalini kuracaksınız.
Hayır, herhangi bir başvuru yazmanıza gerek yok.
Onlarla bekaretimi kaybetmezdim, bir "oğlanla" kaybederdim ve sonra unuturdum.
Demek yine de harika bir iş çıkardınız.
Sikişmeye devam etmeli ve iyi vakit geçirmeliydim.
Evin ve havuzun parası zaten ödendi.
4 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Hangi kızlar?
Kim erkeklerle eve gidiyor?
Ne yazdığınızı hiç düşündünüz mü?
Kiralık evlerde erkeklerle birlikte seyahat eden kızların kurtuluşa ihtiyacı var mı?
Oraya sadece gülümsemek için mi gidiyorlar?
Sen iğrenç bir frensin...
3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Sevinin. Yoksa bu senin için üzüntü mü?
6 dakika 9 saniye sonra gönderildi: n
Ve iki adamla birlikte kiralık bir eve gitmeden önce, tecavüze uğrayacağınızı söylemek için hemen POLİS’i veya polisi aramalısınız.
Daha da sıkıcı bir şey bulabilir misin?
Yeterince havasız değil. Tabii ki aptalca.
30 yaşına geldiğinizde bu tür partilerin hayalini kuracaksınız.
Hayır, herhangi bir başvuru yazmanıza gerek yok.
Onlarla bekaretimi kaybetmezdim, bir "oğlanla" kaybederdim ve sonra unuturdum.
Demek yine de harika bir iş çıkardınız.
Sikişmeye devam etmeli ve iyi vakit geçirmeliydim.
Evin ve havuzun parası zaten ödendi.
4 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Bir pislik falan mı?
Hangi kızlar?
Kim erkeklerle eve gidiyor?
Ne yazdığınızı hiç düşündünüz mü?
Kiralık evlerde erkeklerle birlikte seyahat eden kızların kurtuluşa ihtiyacı var mı?
Oraya sadece gülümsemek için mi gidiyorlar?
Sen iğrenç bir frensin...
3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Artık birisinin senden hoşlandığını biliyorsun.AngelinaWTF: ↑07 Jan 2023, 22:13 Onlar benim arkadaşlarım. 10 yaş büyük. Ve benden hoşlandıklarını bile söylemediler
Sevinin. Yoksa bu senin için üzüntü mü?
6 dakika 9 saniye sonra gönderildi: n
Ve tüm dünyayı kurtarın, aynı zamanda NADA’dır.
Ve iki adamla birlikte kiralık bir eve gitmeden önce, tecavüze uğrayacağınızı söylemek için hemen POLİS’i veya polisi aramalısınız.
Daha da sıkıcı bir şey bulabilir misin?
Yeterince havasız değil. Tabii ki aptalca.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post