Bir çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
AngelinaWTF
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 8 months
 Bir çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?

Unread post by AngelinaWTF »

Grubumuzda 28 yaşında iki adamımızın olduğunu daha önce söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve "büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı" teklif ettiler. Şehir dışında yüzme havuzu, hamamı vs. olan bir ev kiraladılar, biz de orada takıldık. Sonuç olarak, çok fazla içtim ve bayıldım. Konyak içtik, her şey berbattı. Sabah çıplak uyandım, onlar da yanımda çıplak yatıyorlardı. Onları uyandırdım ve ne kadar harika bir gece geçirdiğimizi, muhteşem bir gece olduğunu, daha fazlasını yapalım demeye başladılar. Ben açıkçası hiçbir şey hatırlamadığımı söyledim ama ‘şimdi hatırlayacaksın’ dediler. Genelde biri üzerime uzandı ve yerleştirmeye başladı. Çok acı vericiydi ve beni kandırıp bekaretimi hemen oracıkta aldıklarını anladım. Yani aslında onlara ben izin verdim. Artık dostluğumuz bitti tabii. Onlarla konuşmak bile benim için tatsız, onları acil bir duruma attım. Şimdi polise rapor vermek mantıklı mı? Bir yandan beni kandırdılar ama diğer yandan aslında kabul ettim.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Orientation: heteroseksüel
 Re: Çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?

Unread post by Geçit »

AngelinaWTF: 07 Jan 2023, 20:32 Grubumuzda 28 yaşında iki arkadaşımızın olduğunu söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve "büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı" teklif ettiler. Şehir dışında yüzme havuzu, hamamı vs. olan bir ev kiraladılar, biz de orada takıldık. Sonuç olarak, çok fazla içtim ve bayıldım. Konyak içtik, her şey berbattı. Sabah çıplak uyandım, onlar da yanımda çıplak yatıyorlardı. Onları uyandırdım ve ne kadar harika bir gece geçirdiğimizi, muhteşem bir gece olduğunu, daha fazlasını yapalım demeye başladılar. Ben açıkçası hiçbir şey hatırlamadığımı söyledim ama ‘şimdi hatırlayacaksın’ dediler. Genelde biri üzerime uzandı ve yerleştirmeye başladı. Çok acı vericiydi ve beni kandırıp bekaretimi hemen oracıkta aldıklarını anladım. Yani aslında onlara ben izin verdim. Artık dostluğumuz bitti tabii. Onlarla konuşmak bile benim için tatsız, onları acil bir duruma attım. Şimdi polise rapor vermek mantıklı mı? Bir yandan beni kandırdılar ama diğer yandan aslında kabul ettim.
Bu kadar içmemek mantıklı, başkasını bul arkadaşlar ve bunları unutun
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
Timuryai, Rasaroam, sikikamerlik, Alexsss
bu dilde
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Çocuk gibi pezevenk oldum ve sikildim. Polise rapor vermenin bir anlamı var mı?

Unread post by bu dilde »

Akıllı insanlar her şeyin sona ereceğini yazdığında ne düşünüyordun?
Bir açıklama yazarsan diğer kızları kurtarırsın. Ve kendiniz hakkında kendi sonuçlarınızı çıkarabilirsiniz.
These users thanked the author bu dilde for the post:
Fargal94
Swarovski Günü.
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Swarovski Günü. »

Saf kız iki adamla gitti ve hiçbir şey sorun yaratmadı) kahkahalar.... sirk çadırı dinleniyor
These users thanked the author Swarovski Günü. for the post (total 2):
Gudgeon, Topçik
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Hemen bu işlerin biteceğini yazdım. Paralarını sana boşuna harcadılar (abla).
Автор темы
AngelinaWTF
Flört etmek
Flört etmek

kulemin: 07 Jan 2023, 20:57 Saf kız iki adamla gitti ve hiçbir sorun belirtisi yok) kahkahalar
Onlar benim arkadaşlarım. 10 yaş büyük. Ve benden hoşlandıklarını bile söylemediler
Hemen bu işin biteceğini yazdım (Paralarını sana boşuna harcadılar).
Parayı boşa mı harcadıklarını mı söylüyorsunuz?! Onlara arkadaş gibi davrandım. Bunun mümkün olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Onlar piçler
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

AngelinaWTF: 07 Jan 2023, 22:13
kulemin: 07 Jan 2023, 20:57 Saf kız iki adamla gitti ve hiçbir şey sorun yaratmadı) kahkahalar
Onlar benim arkadaşlarım. 10 yaş büyük. Ve benden hoşlandıklarını bile söylemediler
Hemen bu işin biteceğini yazdım (Paralarını sana boşuna harcadılar).
Parayı boşa mı harcadıklarını mı söylüyorsunuz?! Onlara arkadaş gibi davrandım. Bunun mümkün olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Onlar piçler
Bu konuyla ilgili bütün bir konuyu burada yayınladıysanız, bu nasıl sizin başınıza gelmez?
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

AngelinaWTF: 07 Jan 2023, 20:32 Grubumuzda 28 yaşında iki arkadaşımızın olduğunu söylemiştim. Benimle ilgilendiler, bana baktılar, bana patronluk tasladılar ve "büyümemi yetişkin bir şekilde kutlamayı" teklif ettiler. Şehir dışında yüzme havuzu, hamamı vs. olan bir ev kiraladılar, biz de orada takıldık. Sonuç olarak, çok fazla içtim ve bayıldım. Konyak içtik, her şey berbattı. Sabah çıplak uyandım, onlar da yanımda çıplak yatıyorlardı. Onları uyandırdım ve ne kadar harika bir gece geçirdiğimizi, muhteşem bir gece olduğunu, daha fazlasını yapalım demeye başladılar. Ben açıkçası hiçbir şey hatırlamadığımı söyledim ama ‘şimdi hatırlayacaksın’ dediler. Genelde biri üzerime uzandı ve yerleştirmeye başladı. Çok acı vericiydi ve beni kandırıp bekaretimi hemen oracıkta aldıklarını anladım. Yani aslında onlara ben izin verdim. Artık dostluğumuz bitti tabii. Onlarla konuşmak bile benim için tatsız, onları acil bir duruma attım. Şimdi polise rapor vermek mantıklı mı? Bir yandan beni kandırdılar ama diğer yandan ben de aslında kabul ettim.
Tüm hikayenin iyi yanı, sen bunu kabul etmiyorsun sana nasıl şaplak attıklarını hatırla, işin kötü tarafı bunların hepsini filme almışlar. Ayrıca ikisinden de hamile kalması da mümkün.
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by DoRN »

Neden küçükler gibi bu yeşil şişman adama aşık oluyorsunuz :muza:

Aslında bu tür durumlarda elbette polise başvurmadan hemen polise başvurmalısınız. ayartılmak.
Автор темы
AngelinaWTF
Flört etmek
Flört etmek

DoRN: 07 Jan 2023, 22:28 Aslında bu gibi durumlarda elbette baştan çıkmadan hemen polise başvurmalısınız.
Aslında bana tecavüz etmediler . Bana bunu sarhoşken yaptığımızı söylediler ama aslında ben ayıkken beni becerdiler!!! Beni kandırdılar ve şimdi ben de bunu kabul etmiş gibiyim
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Topçik »

Peki şunu söyleyeceğim.
30 yaşına geldiğinizde bu tür partilerin hayalini kuracaksınız.
Hayır, herhangi bir başvuru yazmanıza gerek yok.
Onlarla bekaretimi kaybetmezdim, bir "oğlanla" kaybederdim ve sonra unuturdum.
Demek yine de harika bir iş çıkardınız.
Sikişmeye devam etmeli ve iyi vakit geçirmeliydim.
Evin ve havuzun parası zaten ödendi.

4 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
kulemin: 07 Jan 2023, 20:57 Bir uygulama yazarsanız diğer kızları kurtaracaksınız. Ve kendin hakkında kendi çıkarımlarını da yapabilirsin.
Bir pislik falan mı?
Hangi kızlar?
Kim erkeklerle eve gidiyor?
Ne yazdığınızı hiç düşündünüz mü?
Kiralık evlerde erkeklerle birlikte seyahat eden kızların kurtuluşa ihtiyacı var mı?
Oraya sadece gülümsemek için mi gidiyorlar?
Sen iğrenç bir frensin...

3 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
AngelinaWTF: 07 Jan 2023, 22:13 Onlar benim arkadaşlarım. 10 yaş büyük. Ve benden hoşlandıklarını bile söylemediler
Artık birisinin senden hoşlandığını biliyorsun.
Sevinin. Yoksa bu senin için üzüntü mü?

6 dakika 9 saniye sonra gönderildi: n
DoRN: 07 Jan 2023, 22:28 Aslında bu gibi durumlarda, elbette, baştan çıkmadan hemen polise başvurmalısınız.
Ve tüm dünyayı kurtarın, aynı zamanda NADA’dır.
Ve iki adamla birlikte kiralık bir eve gitmeden önce, tecavüze uğrayacağınızı söylemek için hemen POLİS’i veya polisi aramalısınız.
Daha da sıkıcı bir şey bulabilir misin?
Yeterince havasız değil. Tabii ki aptalca.
These users thanked the author Topçik for the post (total 2):
zincirler, sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”