Hareketleri sekse bağlamak ve mastürbasyon yapmak tedavi edilebilir mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Hareketleri sekse bağlamak ve mastürbasyon yapmak tedavi edilebilir mi?

Unread post by Takma ad »

Herkese selam. Son zamanlarda seks partnerim ve ben belirli pozisyonlar veya hareketler olmadan gelmenin zor veya imkansız olduğu konusunu tartıştık. Mesela boşalmak için ben onu okşarken elleriyle mastürbasyonu andıran hareketler yapması gerekiyor! Birbirlerini elleriyle yere indirdiklerinde de benzer bir şey yaşadım. Veya örneğin basit bir oral seks. Ben ondan boşalamıyorum, sadece partnerimi ağzına sikerek, leğen kemiğimle karşılıklı hareketler yaparak boşaltabiliyorum! Üstelik dizlerim düzse boşalırım. Kaç kez ilginç yerleri denedim, bir orman, soyunma odaları, bir balkon ya da ayakta durmanız gereken bir şey, düz bacaklarla işe yaramaz hale gelmeyeceğim. Ormanda seks ancak ben dizlerimin üzerine çöktüğümde ve partnerim bunu kanser hastasıyken yaptığında başarılı oldu. Bu şekilde sorun yaşayan var mı ve tedavisi var mı? 🙄
Hakem
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hareketleri sekse bağlamak ve mastürbasyon yapmak tedavi edilebilir mi?

Unread post by Hakem »

Şöyle bir şey var; ben de benzer bir alışkanlık geliştirerek eylemin süresini önemli ölçüde artırdım. Her seferinde bitirirken aynı koşullara uyum sağlamaya başladım, her zaman aynı hareket ritmi, aynı şeye odaklanma.
Onsuz bitiremeyeceğimden değil ama yine de onsuz şimdi çabuk ve kolay kolay boşalmayacağım. İyileşme konusunda kesin bir şey söyleyemem (bu gerçekten bir hastalık mı?), ama alışkanlığımı değiştirmeye çalışırdım, mesela başka bir şeye odaklanırdım. Bitirirken meme uçlarını yalamak, prostatı veya anüsü uyarmak gibi bir şey. Aklınıza ne gelirse. Her halükarda, onları değiştirmediğiniz sürece bu tür psikolojik dayanaklardan kolayca kurtulmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.
Ve bu sizi rahatsız ediyorsa bir seksolog veya psikologla veya ilgili doktorlarla iletişime geçmek en iyisidir. bu tür problemler.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”