Adı Samantha’ydı. Samantha’nın kızıl kıvırcık saçları ve yeşil gözleri vardı. O...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Adı Samantha’ydı. Samantha’nın kızıl kıvırcık saçları ve yeşil gözleri vardı. O...

Unread post by Anonim »

Adı Samantha’ydı. Samantha’nın kızıl kıvırcık saçları ve yeşil gözleri vardı. Sık sık gülüyordu. Sabahları benden önce uyandı ve eşyalarını kaybetti. Ben benimkini mükemmel bir düzende tuttuğumda, parfümünü, çoraplarını ve ayakkabılarını bulmak için dairemizde koştururdu. Yoldayken banyodaki su damlalarına basıp küfredebiliyordu. Onunla birlikte olan rahat evimizde hiç erkek yoktu. Tek adam kedi Mars’tı. Daha sonra hadım edildi ve hayatında seksin ne olduğunu asla bilemeyecek. Ayrıca hareket halindeyken kahve içmeyi ve yemek yemeyi de severdi. Evet lezbiyendik ve birlikte yaşıyorduk. Üç yıl gibi bir süre oldu. Karşılıklı sevgi ve güven dolu, sakin, rahat ve sessiz yaşamımızın üç yılı. Onunla ilişkimizin reklamını yapmamaya çalıştık. O da benim gibi gereksiz sorunlardan korkuyordu. Samantha yerel bir okul takımında voleybol koçu olarak çalışıyordu. İnanılmaz derecede güzel, eğlenceli ve kadınsıydı. Samantha’nın benim kız arkadaşım olduğu hayatında hiç kimsenin aklına gelmezdi. Esnek kıçına ve erkeklerle nasıl flört ettiğine baktığımda kendi kendime şöyle dedim: Bugün onunla sevişeceğimizi biliyor musun? Benden farklı olarak o, okuldaki insanlarla ve çocuklarla kolaylıkla ortak bir dil bulmayı başardı. Eğer birisi birlikte yaşamamızı araştırmaya çalışırsa, biz sadece yakın arkadaştık. Bu daireyi kiralayan arkadaşlar.
O sabah işe gitmeye hazırlanıyordu.
-Hey, belki de yine de bu kadar açık yakalı bir beyaz bluz giymelisin? Telefonumdaki haber akışında gezinirken, "Hala kıskanıyorum" dedim. Bir ofis şirketinde sıradan bir katip olarak çalışıyordum ve görevdeyken haberler ilgimi çekiyordu.
- Tatlım, tulum giyen erkek gibi giyinmemi ister misin? İşe giderken kısa etek giymenizde bir sakınca yoktur. Sonuçta kızlar bize dikkat etmezlerse en azından bırakın zarif bacaklarınızı kıskansınlar," Samantha bluzunun düğmelerini bir düğme daha biraz yukarıya çekti, "Şimdi nasıl?
-Şimdi sutyen görünmüyor ama göğüsler harika” yanağından öptüm ve kirli bulaşıkları bulaşık makinesine koymaya gittim, “Kahveni bitirdin mi?” Anlıyor muyum?
-Evet, işte iyi şanslar, - bir veda öpücüğüyle birleştik ve o benden önce ayrıldı. Ben de ondan 25 dakika geç ayrıldım. Bu bizim gizli planımızdı. Ve zamanla alıştık.
Sıradan bir gündü. Bana öyle geldi. Ta ki İlya yanıma gelip fısıldayana kadar:
-Hadi basılı çöplerinizi bırakalım, patron sizi acilen evine çağırıyor.
-Emin misiniz?
-Evet , evet tamam, senin yerinde olsaydım mutlu olurdum, o evli değil.
Vitaly Valerievich koyu renk saçlıydı. Yakışıklı, akıllı, esmer. 32 yaşındadır. Ve anladığınız gibi ben hariç tüm kadınlar onu aramaya çalıştı. Ama ne yazık ki kimseyi tercih ettiğini asla belirtmedi.
-Yana, seni gördüğüme sevindim. Özlediğim sensin." Takım elbiseyle oturuyordu, rahat bir görünümü ve hafif bir gülümsemesi vardı. O an beni bir terfinin beklediğine karar verdim ama ne kadar da yanılmışım.
- Biliyorsun sana güzel haberlerim var, seni terfi ettiriyorum. Eşit ve sakin bir şekilde, "Kişisel bir asistana, tabiri caizse sağ elime ihtiyacım var," dedi. İlk başta bunu duyduğunuza bile sevindiniz. Daha sonra maaşımı kâğıda yazdı. Ödemenin ay sonunda yapılacağını söyledi. Miktarın aşırı büyük olduğu ortaya çıktığında ihtiyatlı bile değildim. Tabii tüm bunların çok çalışmamdan kaynaklandığına karar verdim. Ayrıca görünüşüm hakkında ve erkeklerin kadınlara söylediği bir sürü saçmalık hakkında da bir şeyler söyledi.
- AMA bir nüans var. Seni arayacağım ve hemen geleceksin. Aramalarıma cevap ver. Resmi olmayan ayarlar. Gidiş. Evime." Sonra yüzüne baktım. Burnunun ucunun nasıl pembeleştiğini fark ettim. Ne kadar da gergin. "Görüyorsun, seni uzun zamandır izliyorum." Genç bir adamınız yok. Bir işe, paraya ihtiyacın var. Hatta ofis partisinden sonra seni eve bırakmayı bile denedim. Elbette hatırlamıyorsun, reddettin ve aceleyle metresinin yanına gittin. Senin sorununun ne olduğunu merak edip duruyordum. Herkes etrafımda dolaşıyor ama sen değilsin. Üstelik bir şekilde farkında olmadan cinselliğinizi bile gizliyorsunuz. Daha sonra bir dedektif tuttum. Sakın düşünme, seni kırmak istemedim..
Bu sözlerle masanın üzerindeki benim ve Samantha’nın fotoğraflarını çıkardı. Nasıl öpüşüyoruz.
- Bir videom bile var. Kişisel hayatınız ilginç. Dürüst olmak gerekirse lezbiyenlerin nasıl sikiştiklerini bile düşünmedim. Fazla bir şey istemiyorum... - Ceketini çıkarıp kravatını çekmeye başladı. Sonra kendimi neye bulaştırdığımı anlamaya başladım. Boğazımda bir yumru oluşmaya başladı ve çaresizlikten masadaki fotoğrafları alıp çıkışa koştum.
- Durun! Beni bırakacağını mı sanıyorsun? Herkese lezbiyen olduğunu söyleyeceğim. Kız arkadaşın işinden kovulacak. Elinizde öyle bir tavsiye mektubu olacak ki, başka hiçbir yerde çalışamayacaksınız. Bu videoyu dışarı göndereceğim. Ve nerede olursanız olun, nereye giderseniz gidin, herkes sizin fahişe olduğunuzu düşünecek. Hatta siteye bir inceleme bile bırakacağım. "Beni reddedersen tüm hayatını mahvedebilirim" sözleri çığlıktan net, dalgalı ifadelere dönüşmeye başladı. Bu adamın güce bu kadar susamış olduğunu hiç düşünmezdim. O kadar korktum ki ne diyeceğimi bilemedim, ağlayıp kaçmak istedim. Ama bunun yerine hareketsiz durdum. Bana yaklaştığını hissettim. Arkamı dönmek istemedim ve yanaklarımdan yaşlar akmaya başladı. Onun karşısında ne kadar çaresiz kaldığımı birdenbire anladım.
Bana "Ben kötü bir insan değilim" dedi. "Seni önemsiyorum." diye fısıldadı bana. Artan heyecanını hissetmeye başladım. Hareket etmemeye çalıştım. Takım elbisemi çıkarıp boynumu öptü. Muhtemelen şu anda kendini inanılmaz derecede iyi hissediyordur. “Açlıktan ölmekten daha iyidir, inanın bana. İyi seksin ne olduğunu bilmiyorsun. Sana öğreteceğim. Sana nasıl yapılacağını göstereceğim. Bir kız seni asla benim gibi sikemez. Bana direnme... Korkma benden... Bu sadece ilk kez ağlayacaksın.. O zaman onu unutacaksın. Ve beni seveceksin. Ve eğer bunu yapmazsan sana ne cehennemi yaşatacağımı hayal bile edemezsin."

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”