Ensest
-
Автор темыHasta
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: aseksüel
Ensest
Oğlunuza yetişkin olmayı öğreteceğim! Oğluma zaten öğrettim. Ensest hoş bir duygudur
- These users thanked the author Hasta for the post (total 30):
- annem adam yaptı, fötr şapka_1986, Frodo, Rayatuha49, Denis881, George, Danill, Forum, noel, Ahah, -demokrat-, pvl1808, Servis, Tolkala, Dmitry.Novikov, İvannavi, Alex 17, 0304’ü yok et, Wot_ja, Trey3, Andrey57115, sadece82, RedFox, Philindon, Mishanya090 and 5 more users
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Ensest
Merhaba, siz ve oğlunuz ne sıklıkla sevişiyorsunuz?
- These users thanked the author Jora for the post:
- 0304’ü yok et
-
- Potansiyel seks nesnesi
İkinci kocam kızımı ve beni sikiyor, daha doğrusu beni sikiyor, o da onu okşuyor, yalıyor ve benden sonra kız onu emiyor ve o da ağzına boşalıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
n Peki bu ne zamandır sizde? Nasıl başladı? Her şey nasıl gidiyor? Detayları forum üyeleriyle paylaşın.

- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Tanuşka, gynecologist_homegrown, Philindon, Igor.Zhuravlev
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
18 yaşımdan beri babamın yanındayım. Onu kendisi baştan çıkardı. Pişman değilim. Onunla seks muhteşem
- These users thanked the author Beb213 for the post (total 12):
- Avare, Nikk, annem adam yaptı, Tolkala, artm.razvratnik, Denis881, görünüyor_normal, pvl1808, Toronto, vl123kl, Trey3, Philindon
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Kardeşimle 7 yaşlarında ensest vardı, ondan 10 yaş büyük, aynı yaştaki bir arkadaşımla denedik. Gençliğimde üvey babamı sikmek istedim. 20 yaşımdan sonra babamla yatmak istedim. Yetişkinlikte üvey kızımla yatmak istedim, o 15 yaşındaydı. Sonra eşim oral seks yaparken kızıma am için dokundum. Her şey gerçek.
- These users thanked the author Eru for the post (total 14):
- annem adam yaptı, fötr şapka_1986, görünüyor_normal, Tolkala, Denis881, gynecologist_homegrown, Gusk suyu, pvl1808, Servis, Trey3, Esinti, Kamçarus, Juravl, Igor.Zhuravlev
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Bu fotoğraflar 100 yıldır internette dolaşıyor. Bunlardan yeterli miktarda atabilirim. Sadece bunun bir tür hizmet sunan başka bir onanist olduğunu düşünüyorum. kendimi boşaltmak için. :)
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 9):
- 6996, Korsan, Servis, seksmarina80, Wot_ja, Trey3, Evgeniy7519, Evgeniy80, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 11 months
Kızım ve ben uzun zamandır birlikteyiz, bundan hoşlanıyoruz ve böyle olduğu için pişman değiliz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 4 years
nikolj202, ancak duyguyla gerçekten hissedemezsiniz Düzenleme topluluğuna hikayenizi anlatır mısınız?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
Zaten 40 yaşındayken kuzenimle seks yapmıştım... Ama her zaman birbirimize çekilmiştik!!!
- These users thanked the author neon7 for the post (total 4):
- INVAR, Esinti, PavelNokia, Zuf
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Yakışıklı. Geç olması hiç olmamasından iyidir.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- SergeiKa
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Çıplak cinsel iletişim için ensest aile annesi oğul arıyorum Viber’im 0961529715 Ivan
9 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Cinsel iletişim için ensest aile anne oğul arıyorum tamamen çıplak Viber’im 0961529715 Ivan
9 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Cinsel iletişim için ensest aile anne oğul arıyorum tamamen çıplak Viber’im 0961529715 Ivan
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Total posts: 14
Bir zamanlar neredeyse hiç normal deneyimim olmaması çok yazık, sadece birkaç kez 13 yaşındaki yeğenimle mastürbasyon yaptım ve birkaç kez de uyuyan ablamla karşılaştım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
İsimsiz, biseksüel deneyiminiz var mı? Bana daha fazlasını anlat. Bu çok nadir görülen bir durum ya da bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorlar...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Acaba anne ve oğul burada mı, o zaman neden görüntülü bire bir cinsel sohbet yapmıyoruz?
-
Kız kardeşimi sikmek istiyorum, nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum, biri bana söyleyebilir, Telegram 89604170701’e yaz
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
12 yaşımdayken kız kardeşimin kıçından sikmeye çalıştım, benden 2 yaş küçüktü ama işe yaramadı. Sığdıramadım çok dar
- These users thanked the author Fbst for the post (total 6):
- görünüyor_normal, Servis, Bez Tormozov, seksforumu_, Juravl, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
Kız kardeşim 9 yaşındayken ondan bana amını göstermesini istedim. Bu yüzden onu birçok kez çıplak gördüm ve o da beni gördü. Deliklerine bakmak istedim, kız kardeşim kanepeye uzandı, külotunu çıkardı, büyük dudaklarını açtı ve parmağıyla işaret ederek anlatmaya başladı: “Buradan işiyorlar, bu delik de bunun için, ben yapmıyorum. Anlamış gibi görünmüyorum, bunun ne için olduğunu sordum? Oraya koymak gerekirse, ama hala küçük ve bir parmağını bile içine sığdıramıyor, bir kızın amının anatomisiyle ilk kez bu şekilde tanıştım.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 7):
- Tolkala, Nikk, görünüyor_normal, Servis, www.www, PavelNokia, Juravl
-
- Nirvana’dayım
Peki nasıl? Anatomiyi beğendin mi?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Raker04
-
Çok iyi bir deneyimdi. 2 yıldır kız kardeşim 18 yaşındaydı ama 20’nin altındaydı. Çok güzel ve seksi. Ama konu bu değil. Bu şekilde oldu. Onu 3 kez oral seks yaparken yakaladım ve bunu farklı erkeklere verdi. Anneannemle ilk kez köye geliyoruz. Daha sonra şehrin girişinde. Ve her seferinde sessizce mastürbasyon yapıyor ve boşalıyor. Onu takip ettiğimden değil ama öyle oldu. Açıkçası onu istiyordum. Ve birden fazla kez mastürbasyon yaptım. Onun peşinden koşan bir sürü adam vardı. Ve öğrendiğime göre pek çok insanı emmiş. Ve girişte eve geldiğimde bunu yaptı. Yüzüne geldiğinde.. İçeri girdim.. Şok oldum. Adam aynı zamanda dudaklarında ve yanaklarında sperm bulunan bir kız kardeş. Belden yukarısı diri bir elbise giymiş, külotu bir kenara bırakmış, amını traş etmiş. Sonra özür dilerim dedim, sözünü kestim. Tamamen kırmızı ve iyileşmeye başlıyor. Çabuk eve gidiyorum. Birkaç dakika sonra geldi ve özür diledi, ama ailene söyleme dedi. Söylemeyeceğim. Ne yapıyorsun? O, bunun nesi var, bu seks değil ve ben hala bakireyim. Bundan şüphe ettiğimi söylüyorum. Dürüst olmak gerekirse, istersen bir göz at. Ben normalim. ? Evet ama bunun nesi yanlış? Yatıyor ve diyor ki. Bak, külotunu çıkarıp yayıp önden diyor ki, sakın annene söyleme. Sanki hipnoz altındaymış gibi başımı sallayıp hemen onu alıyorum ve hiçbir şey söylemeden oradaki her şeyi yalamaya başlıyorum. Kafama bastırıyor, bağırıyor, ben bir aptalım, hâlâ bakireyim. İçeri girmeyeceğimi söylüyorum, sadece oral seks yapıyorum. Hoşuna gitti. Bitirdikten sonra. Şimdi konuşma sırası bende. Ve haydi emelim. Dürüst olmak gerekirse, bunca yıldır başka hiçbir kız bunu yapmadı. Kız kardeşim bu işi nasıl yapacağını bu şekilde biliyordu. Yüzünü ve ağzını birkaç kez kapattım. Aynı zamanda iki yıl boyunca bu şekilde yaşadık. Ta ki evlenene kadar. Bakir!! Ve böylece ilk oral seks 15 yaşındaydı dedi. Gerçekten hoşuna gidiyor. Yap. Eğer bir erkekten hoşlanıyorsa, bu onun seks yapmadan boşalmasına neden olur. Üçüne aynı anda ne yaptım?
-
- Nirvana’dayım
Aferin kız kardeşine!Kirill..: ↑25 Aug 2021, 19:56 Çok iyi bir deneyimdi. 2 yıldır kız kardeşim 18 yaşındaydı ama 20’nin altındaydı. Çok güzel ve seksi. Ama konu bu değil. Bu şekilde oldu. Onu 3 kez oral seks yaparken yakaladım ve bunu farklı erkeklere verdi. Anneannemle ilk kez köye geliyoruz. Daha sonra şehrin girişinde. Ve her seferinde sessizce mastürbasyon yapıyor ve boşalıyor. Onu takip ettiğimden değil ama öyle oldu. Açıkçası onu istiyordum. Ve birden fazla kez mastürbasyon yaptım. Onun peşinden koşan bir sürü adam vardı. Ve öğrendiğime göre pek çok insanı emmiş. Ve girişte eve geldiğimde bunu yaptı. Yüzüne geldiğinde.. İçeri girdim.. Şok oldum. Adam aynı zamanda dudaklarında ve yanaklarında sperm bulunan bir kız kardeş. Belden yukarısı diri bir elbise giymiş, külotu bir kenara bırakmış, amını traş etmiş. Sonra özür dilerim dedim, sözünü kestim. Tamamen kırmızı ve iyileşmeye başlıyor. Çabuk eve gidiyorum. Birkaç dakika sonra geldi ve özür diledi, ama ailene söyleme dedi. Söylemeyeceğim. Ne yapıyorsun? O, bunun nesi var, bu seks değil ve ben hala bakireyim. Bundan şüphe ettiğimi söylüyorum. Dürüst olmak gerekirse, istersen bir göz at. Ben normalim. ? Evet ama bunun nesi yanlış? Yatıyor ve diyor ki. Bak, külotunu çıkarıp yayıp önden diyor ki, sakın annene söyleme. Sanki hipnoz altındaymış gibi başımı sallayıp hemen onu alıyorum ve hiçbir şey söylemeden oradaki her şeyi yalamaya başlıyorum. Kafama bastırıyor, bağırıyor, ben bir aptalım, hâlâ bakireyim. İçeri girmeyeceğimi söylüyorum, sadece oral seks yapıyorum. Hoşuna gitti. Bitirdikten sonra. Şimdi konuşma sırası bende. Ve haydi emelim. Dürüst olmak gerekirse, bunca yıldır başka hiçbir kız bunu yapmadı. Kız kardeşim bu işi nasıl yapacağını bu şekilde biliyordu. Yüzünü ve ağzını birkaç kez kapattım. Aynı zamanda iki yıl boyunca bu şekilde yaşadık. Ta ki evlenene kadar. Bakir!! Ve böylece ilk oral seks 15 yaşındaydı dedi. Gerçekten hoşuna gidiyor. Yap. Eğer bir erkekten hoşlanıyorsa, bu onun seks yapmadan boşalmasına neden olur. 3 isim bir anda ne yaptı.
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- annem adam yaptı, PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Üvey babasının kıçından mı sikti?
Kardeşinin kıçından mı yoksa ağzından mı sikti?Eru: ↑18 May 2021, 19:24 Ben 7 yaşımdayken kardeşimle ensest ilişki yaşadım, ondan 10 yaş büyük bir arkadaşımla denedik. Gençliğimde üvey babamı sikmek istedim. 20 yaşımdan sonra uyumak istedim. babamla. Yetişkinliğimde üvey kızımla yatmak istedim, o 15 yaşındaydı. Sonra karısı ona oral seks yaparken kızının amına dokundu.
Üvey babasının kıçından mı sikti?
-
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
-
- Total posts: 20
Seni bilmiyorum... ama ben küçük çocuğumla çok eğleniyorum... o 15 yaşında... kuyruğunu sallamaya başladı... ama henüz karar vermedim... birisi öğretti Birisi yazıyor, öyle oldu... ama bir şekilde (yeterli bir adam) bu konuda hiçbir fikrim yoktu, ama beni heyecanlandırmaya başladı. Ayrıca, karısı ilgi çekici değildi ama şu anda küçük olanı, amını canlı görmeyi düşünüyordu.
Küçük bir hindistan cevizi bile küçük olanı (alkolsüz) itmeye başladı, böylece rahatlayıp açılabilecekti. biraz yukarı... istediğin tüm işaretleri ver, ama ben korkağım... öylece dayanamıyorum
1 saat 8 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Alena, merhaba...ve sana hangi eğitim yöntemlerini anlatacak mı...senin için nasıl gidiyor...var mı? sonuçlar?
Küçük bir hindistan cevizi bile küçük olanı (alkolsüz) itmeye başladı, böylece rahatlayıp açılabilecekti. biraz yukarı... istediğin tüm işaretleri ver, ama ben korkağım... öylece dayanamıyorum
1 saat 8 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Alena, merhaba...ve sana hangi eğitim yöntemlerini anlatacak mı...senin için nasıl gidiyor...var mı? sonuçlar?
- These users thanked the author bir maceracı for the post (total 4):
- Tolkala, görünüyor_normal, nikolj202, Mart
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months