27 yaşında bekaretini kime kaptırmak daha iyi? Aynı yaştaki bir kişiyle veya 40-45 yaşlarında bir erkekle

Bu bölüm, bir kadının hayatında bekaretinin bozulması gibi önemli bir olaya ayrılmıştır
Автор темы
Irych Krup
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 4 months
 27 yaşında bekaretini kime kaptırmak daha iyi? Aynı yaştaki bir kişiyle veya 40-45 yaşlarında bir erkekle

Unread post by Irych Krup »

Merhaba. 1 Ocak’ta 27 yaşına girdim ve bakireyim. O yaşta bekaretini kiminle kaybetmek daha iyi? 25-35 yaşlarında bir akranıyla veya arkadaşlarımın tavsiye ettiği gibi 40-45 yaşlarında bir erkekle. Bu yaşta erkeklerin tecrübeli olduğunu ve her şeyi acısız yapacaklarını ve kendimi çok iyi hissedeceğimi söylüyorlar.
Doktor_sexy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 1 month
 Re: 27 yaşında bekaretini kime kaptırmak daha iyi? Aynı yaştaki bir kişiyle veya 40-45 yaşlarında bir erkekle

Unread post by Doktor_sexy »

Kendini istediğin kişiyle kaybet..
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: 27 yaşında bekaretini kime kaptırmak daha iyi? Aynı yaştaki bir kişiyle veya 40-45 yaşlarında bir erkekle

Unread post by Takma ad »

Yaş ve tecrübe farklı şeylerdir. Dokunsal, empatik insanlar var ve bencilce sadece kuruduğunda dürtmeyi bilenler var) unutmayın ki 27 yaşında dokuların esnekliği 17 yaşındakiyle aynı değildir. aynı zamanda cerrahi yöntemlerdir ve parmaklarınızı dikkatli kullanabilirsiniz. PM’ye yazın 😄
sergey.chirkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by sergey.chirkov »

27 yaşında, kiminle ve nasıl olduğunu değil, bir aile kurmayı düşünmelisiniz.
Автор темы
Irych Krup
İlgi gösteriliyor

27 yaşındayken aile kurmayı düşünmelisin, kiminle ve nasıl olduğunu değil.
Sadece bir ailem var 40 yaş üstü arkadaşım bana evlenme ve çocuk sahibi olma teklifinde bulunuyor
sergey.chirkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Aşk nedir? Ve bir şey daha: O kesinlikle bekar, aksi takdirde sizi baştan çıkaracak ve sonra bir ailesi olduğunu söyleyecektir. Bu yaşta büyük ihtimalle boşanmıştır.
Автор темы
Irych Krup
İlgi gösteriliyor

Bu yaşta, büyük olasılıkla boşanmış.
Boşanmış. Ancak yaşı çok büyük olduğu için adaylığını düşünmüyorum. Ama bazı nedenlerden dolayı bunu yapmaya istekli akranlar yok
These users thanked the author Irych Krup for the post:
seksforumu_
sergey.chirkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Bu bir yaş meselesi bile değil, karşılıklılık ve aşk meselesi.
Ve sizin yaşınızdaki akranları bulamamanızın iki nedeni var: Yanlış yere arıyorsunuz ya da abartılı taleplere sahipsiniz. hayat arkadaşınız.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bekaret ve onunla ilgili her şey”