Eski kökleri olan BDSM. Benim hikayem...

Hakimiyet ve gönderim[/url]
Автор темы
Lex53
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Eski kökleri olan BDSM. Benim hikayem...

Unread post by Lex53 »

Herkese selam. Bu forumda bir kızın halka açıklamayı hayal ettiği açıklamaları ve bunun gibi şeyleri okudum.
Anılarımı ve fantezilerimi paylaşmak istiyorum..
SSCB’de doğdum ve büyüdüm. O zamanlar seks hakkında konuşulmuyordu ama çok şey biliyorduk...
İlkokuldayken, belki 5. sınıftayken, bazı şeyler olduğunda karnımın alt kısmında tuhaf bir şey olduğunu fark ettim. . Nedense kıza itaat etmeyi ve kız beni zorlayıp zorladığında hoşuma gidiyordu. Savaş oyunlarında hep kızlara yakalanmaya çalışırdım. Beni aşağılamaları, bağlamaları ve benden bir şey istemeleri hoşuma gidiyordu. Ağzımı tıkasınlar diye özellikle çığlık atmaya çalıştım.
Bunun beni tahrik ettiğini, heyecanlandırdığını ve penisimin gerildiğini fark ettim. Bunu istiyorum.
Bir kızın bundan hoşlandığımı fark ettiğini gördüm. Ve o da bundan keyif alıyormuş gibi görünüyordu. Çünkü o diğerlerinden daha çok çalışıyordu. Ellerini sadece arkasından ve sıkıca bağladı. Ağzını tükürmemek için ağzını kapattı. Gergin penisime dokunmaya çalıştı. Yüzüme tokat at, sırtıma tokat at vs...
Bir keresinde bile benimle daha fazla alay etmek için bir mahkum olarak beni korumak için kasıtlı olarak yalnız kaldı. Ben de mutluydum.
Beni sıkıca bağladı, tokat attı ve yüzüme tükürdü. Onu ağzını açmaya zorladı ve içine tükürerek onu yutmaya zorladı. Reddedersem herkese söylemek ve göstermekle tehdit ettim. Ve tabii ki reddetmeyi de düşünmedim. Daha sonra çoraplarını çıkarıp ağzıma koydu. Ve bunun onun külotu olacağını hayal ettim ama ne yazık ki o bunu yapmadı.
Sonra diğerleri geldi ve yumuşadı.
Elbette tüm sırları verdim.))
İnanmayacaksınız ama ben başka bir bölgeye taşındım (orman kesildi, orman işletmesi neredeyse kapanmıştı....). Babama iş teklifi geldi ve taşındık.
Gerçekten pişman oldum. Bunun gibi bir şey bulmaya çalışıyordum. Ama bunu birine açıkça itiraf etmekten utanıyordum. Sonra öğrenci olarak bir şey denedim... Ama pek çok kız buna hiç hazır değildi (o bir sapık)). Daha sonra "Mr. X", "Miss X", "X Press" gibi dergiler şeklinde bazı yayınlar ortaya çıktı... S&M, BDSM ve benzeri hakkında hikayeler ve hikayeler içeren. Çok şey anlamaya başladım.
Ama o kızı asla unutmayacağım.
Eşim elbette elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. Ama o bundan pek hoşlanmıyor.
Ama ben her şeyi kendisi de seven birini bulmak istiyorum...
İşte hikaye. İster inanın ister inanmayın...
These users thanked the author Lex53 for the post (total 2):
Analizci, Sara 12

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Bdsm”