Sevgilisine bekaret kemeri takan kadınlar ve kemeri çıkarmadan ne kadar süre kemerin içinde yürürler????
Karısı kemer takan erkekler bekaret kemeri ve izinsiz çekime izin vermiyor????
Size söylüyoruz ve çekinmiyoruz
Sevgilisine bekaret kemeri takan kadınlar ve kemeri çıkarmadan ne kadar süre kemerin içinde yürürler???? Karısı kemer takan erkekler [url =viewtopic.php?t=7837]bekaret kemeri[/url] ve izinsiz çekime izin vermiyor???? Size söylüyoruz ve çekinmiyoruz 🥰
Onu giyiyorum.
Arka arkaya üç günden fazla olamaz.
Fakat bu büyük ölçüde benim girişimimdir. Sadece hoşuma gitti. Karısı da bu oyuna katılıyor ama pek hevesli değil.
İş yerinde ve halka açık yerlerde kemer takmak çok heyecan verici.
Seçim yapmam uzun zaman aldı. İlk defa doğru tahmin etmedim.
These users thanked the author Analizci for the post:
Onu giyiyorum. Arka arkaya üç günden fazla olamaz. Fakat bu büyük ölçüde benim girişimimdir. Sadece hoşuma gitti. Karısı da bu oyuna katılıyor ama pek hevesli değil. İş yerinde ve halka açık yerlerde kemer takmak çok heyecan verici. Seçim yapmam uzun zaman aldı. İlk defa doğru tahmin etmedim.
Adım Sergey, 39 yaşındayım, eşim 38 yaşında. Yaklaşık 15 yıldır evliyiz. Bazen aşk zevkleri için üçüncü olarak davet ettiğimiz bir sevgili var.
Geçenlerde sevgilim bana bir değişiklik Strapon ve...
Forumda bekaret kemeri takmayı deneyen çiftler var mı? Cevabınız evet ise deneyiminizi paylaşın: hangi modelin avantajları veya dezavantajları. Giyme deneyimi.
Last post
Evet, genel olarak haklısınız. Bu, onu çıkarmazsanız ve vücuda şok vermezseniz olur. Yani, onu kapattılar ve unuttular ki birçok memenin başarmaya çalıştığı şey de budur.
Ama bir seks oyunu olarak...
Size bir fıkra anlatmak istiyorum. Bir arkadaşım var, 50 yaşını geçmiş, bi-pasif, evli ve eşi onun pasiflik tutkusunun farkında değil. Arkadaşlarıyla ayda iki üç kez kendi zevkleri için buluşuyor,...
Last post
Herhangi bir bekaret kemeri kaldırılabilir. Bu, bekaret kemeri anlamına geliyor.
Orta Çağ’daki gibiyse... Ahır kilidiyle işe yarayabilir.