Evli bir kadınla cinsel ilişki.
-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evli bir kadınla cinsel ilişki.
Sevgili erkek cinsiyeti! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 15):
- Alex444, Gövde, Lazobay, İvannavi, Ateev, oleg.kuklachev, Sibiryak89, Keskin, aryamari, Kayıp, İlya İvanov, Fargal94, olur, Oksana, 1984 yılında Vladimir
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: Evli bir kadınla cinsel ilişki
Bir erkeğin bir kadına karşı yaşadığı olağan duygular. Ancak düşünceler, birbirlerini ne kadar süredir ve yakından tanıdıklarına, birbirlerini iyi tanıyıp tanımadıklarına bağlıdır. Genel olarak duygulardan çok düşünceler vardır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years
Mesela baştan çıkarmadım. Az önce hayallerimin, ruhumun ve bedenimin kadınıyla tanıştım. Ve onun zavallısı, uzun yıllardır işsiz, boynuna oturması umurumda değil, bir toplantı olursa onu kırarım, çünkü büyük W ile başlayan Kadınıma saygı duyuyorum ve tapıyorum, buna rağmen ve kendisi de evliliğinden mutsuzdur. Ama ben bir erkeğim ve borç yükümlülüklerimi taşıyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 10 months
Bir zamanlar evli bir metresim vardı. Dürüst olmak gerekirse evli olduğuna dair özel bir duygu hissetmedim. Bunun hakkında düşünmedim. Ben sadece onu istiyordum, onu gerçekten seviyordum, o da beni istiyordu. Zevkle birbirimizin tadını çıkardık. Sonra kader bizi farklı yönlere götürdü. Yaklaşık 15 yıl önceydi ama hala sevgiyle hatırlıyorum))
- These users thanked the author dva2dva for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Orientation: biseksüel
Şahsen ben evli bir kadınla sikiştiğin düşüncesiyle tahrik oluyorum, oysa ben şöyle düşünüyorum: "Seni fahişe, kocanın evde bir ailesi var, ona bir iş için evden çıktığını söyledin ve kendin de sikiyorsun. sevgilim!” Süper açın!!!
1 dakika 2 saniye sonra gönderildi: Ben de evli bir kadının ağzına boşalmayı severim.
1 dakika 2 saniye sonra gönderildi: Ben de evli bir kadının ağzına boşalmayı severim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 3 years 1 month
Genel olarak kendimi başka bir kadınla birlikte ve bundan zevk aldığımı hayal edemiyorum. Aynen ailenizle, sevdiklerinizle, sevdiklerinizle yaşadıklarınız...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Uzun zamandır bana fahişe olduğumu söylemediler. Popülaritemi kaybediyorum. F. Ranevskaya
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Fargal94, Sibiryak89, aryamari
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Evli olup olmaması benim için hiç fark etmez, bir kadın her zaman güzeldir ve onu herkes sevmeli.
-
- Registered for: 2 years 8 months
Muhtemelen makalenin yazarının kendisinin alfalar, omegalar vb. ile ilgili olmasından hoşlanmıyorsunuz. Kurtlar üzerinde çalışmaya devam ettikten sonra onu ifşa mı etti? Sadece kitleler artık umursamıyor, yakaladılar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Zaman zaman evli komşumla merdiven boşluğunda sevişiyorum... Kocası taksi şoförü, 2-3 günde bir çalışıyor, biz de o yokken sevişiyoruz... Bir şekilde işe gitmek için araba istedi. ve benimle dinlenmekten çekinmeyeceğini ima etti... Reddetmedim elbette... Sel sırasında sadece emmek için geliyor, çocuk sahibi olamıyor ama kaşınıyor, diyor ki: her zaman... Prezervatife para harcamanıza gerek olmaması çok kullanışlı, istediğiniz yere bırakabilirsiniz, uzağa gitmeye gerek yok, ayrıca komşunuzun boynuzlu olduğu konusunda tatmin hissi de var...)) )
-
- Nirvana’dayım
Peki sizi memnun etmeleri ya da komşunun boynuzlu olması ne tür bir tatmin sağlar?Martin: ↑25 Nov 2022, 10:01 Evli komşumu periyodik olarak merdiven boşluğunda beceriyorum... Kocası taksi şoförü, 2-3 günde bir çalışıyor ve o yokken biz de o zaman sevişiyoruz... Bir şekilde işe gitmek için araba istedi ve benimle eğlenmenin bir sakıncası olmayacağını ima etti... Reddetmedim elbette... Sel sırasında emmek için geliyor, çocuk sahibi olamıyor ama kaşınıyor, diyor , her zaman... Prezervatiflere para harcamanıza gerek olmaması, onları istediğiniz yere bırakabilmeniz, uzağa gitmenize gerek olmaması ve ayrıca komşunuzun boynuzlu olduğu konusunda tatmin duygusu çok kullanışlı. ..))))
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, aryamari
-
- Sürtünmeler
Tania,
Çünkü komşu titriyor boynuzlarıyla bulutlar, daha çok tatmin var... Kim ne derse desin, o çalışsa da karısına para harcıyor, yediriyor, içiyor, giyecek, kozmetik, tedavi vs..., benden sadece o etkileyici bir Dick’e ihtiyacı var.. ...)...Ve çabuk tatmin oluyorum, eğer zamanı yoksa, bu onun sorunu, kocasına daha sonra yetişir, değil mi...)))) )))
Çünkü komşu titriyor boynuzlarıyla bulutlar, daha çok tatmin var... Kim ne derse desin, o çalışsa da karısına para harcıyor, yediriyor, içiyor, giyecek, kozmetik, tedavi vs..., benden sadece o etkileyici bir Dick’e ihtiyacı var.. ...)...Ve çabuk tatmin oluyorum, eğer zamanı yoksa, bu onun sorunu, kocasına daha sonra yetişir, değil mi...)))) )))
-
- Total posts: 21
Sık sık evli insanlarla tanışıyorum; seks sırasındaki davranışlarında tabulara bakılmaksızın tamamen kendilerini veriyorlar
1 saat 18 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
tecrübelerime göre - Evli bir kadına ilk cinsel ilişkiden sonra soruyorum ve kocanızda neyin eksik olduğunu soruyorum, çok votkaya cevap veriyor, her zaman içiyor sarhoş bir penis, buna değmez, duman kokuyor - - Ona kocanızın içki içmesinden siz kadınların sorumlu olduğunuzu açıklıyorum - kocanız ona oral seks yapmanızı istediğinde onu reddettiniz, o yüzden o içmeye başladın ve şimdi sen onun sikini emmiyorsun ama ben ve bundan keyif alıyorum
1 saat 18 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
tecrübelerime göre - Evli bir kadına ilk cinsel ilişkiden sonra soruyorum ve kocanızda neyin eksik olduğunu soruyorum, çok votkaya cevap veriyor, her zaman içiyor sarhoş bir penis, buna değmez, duman kokuyor - - Ona kocanızın içki içmesinden siz kadınların sorumlu olduğunuzu açıklıyorum - kocanız ona oral seks yapmanızı istediğinde onu reddettiniz, o yüzden o içmeye başladın ve şimdi sen onun sikini emmiyorsun ama ben ve bundan keyif alıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
bunun karşılıklı olması gerekiyor. İstenmeyen gebelikten korunma konusu her iki tarafın da sorumluluğunda olmalıdır.lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:42 Bir erkeğin her şeyden önce kondomun bakımını kendisinin yapması gerektiğine inanıyorum...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ne düşünüyoruz?! Cinsel ilişki hakkında!!!lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
-
- Total posts: 10
Başka birinin malına tecavüz etme düşüncesi çıldırtıcı derecede heyecan verici! Kötü olabilir ama çok tatlı...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 2 years 7 months
Açık bir gestalt olarak evli kadınlarla seks yapmak her zaman ilgimi çekmişti.
Fakat her seferinde tüm girişimlerim öfkeyle karşılandı ve kocamla/erkek arkadaşımla her şeyin yolunda olduğuna dair bir açıklamayla karşılaştım.
Fakat her seferinde tüm girişimlerim öfkeyle karşılandı ve kocamla/erkek arkadaşımla her şeyin yolunda olduğuna dair bir açıklamayla karşılaştım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Hayatım boyunca evli insanların yanında yer aldım. Daha az baş ağrısı, kaprisler, şikayetler. Ne istediklerini çok iyi biliyorlar ve kafalarına dayanamıyorlar. Harika bir seçenek!!!
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Sıkılmıyor mu? Tabii ki, uzağa gitmenize gerek olmaması bir artı, ancak yine de kurnaz komşular, birinizin ziyarete geldiği bir şeyi ateşe verebilir.
-
- Sürtünmeler
Chelsea,
Bazen sıkıcı olabiliyor , olur ...Ben formda değilim ama kaşınıyor..., ağzına veriyorum, bırak işine devam etsin...))) Ve belki bir gün aydınlatırlar, merdiven kafesinde sadece 3 dairemiz olmasına rağmen ihtimal küçük... Son çare olarak ben inisiyatifi kendim aldım diyeceğim... kahpe istemiyor, erkek atlamıyor yukarı... Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum, bir buçuk yıldır uğraşıyoruz zaten...
Bazen sıkıcı olabiliyor , olur ...Ben formda değilim ama kaşınıyor..., ağzına veriyorum, bırak işine devam etsin...))) Ve belki bir gün aydınlatırlar, merdiven kafesinde sadece 3 dairemiz olmasına rağmen ihtimal küçük... Son çare olarak ben inisiyatifi kendim aldım diyeceğim... kahpe istemiyor, erkek atlamıyor yukarı... Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum, bir buçuk yıldır uğraşıyoruz zaten...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Hayvani duygularım var, sikişmek ve sikişmek istiyorum
- These users thanked the author eduard.novikov for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Bu aşırı bir şey ve bir şekilde onun içinde zaman zaman bir erkek penisinin olması umurumda değil. Kıskançlık yok, bu garip, sadece birinin kız arkadaşımı sikebileceğini düşünmek bir trajedi gibi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Evet, aslında tüm metreslerim evli, ancak hiçbiri özel olarak değil, aynı zamanda duruma da bağlı nasıl bir kadın olduğu konusunda, eğer sürtükse o zaman Spermi kendi içine alıp eve o şekilde gitmesi ve spermin kendisinden aktığını ve o sırada evde olduğunu yazması çok heyecan verici, bu sadece bir beyin patlaması. ..lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Sıradan duygular! Bir orospu gibi davranıyorsun ve hepsi bu
- These users thanked the author Swarovski Günü. for the post:
- fare60
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Bir zamanlar evli, 3 çocuklu bir kadınla birlikteydim... Genç kadın tanıştıkları ilk gün 24 yaşına girdi ve bunu isteyerek istedi, onu ikna etmesine bile gerek kalmadı, tüm bu süre boyunca asla evlenmediğini söylüyor. kocasını emdi ama o bana hayatımda bir kez yaptı, şaşırdım tabii.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Baştan çıkarmak ne anlama geliyor? Onunla seks mi yapacaksın? Bir kafeye mi gidiyorsun? Erotik masaj mı yaptıracaksın? Farklı durumlar - farklı düşünceler
Kadın isteyip alacağınız bir şey değildir. Eğer kabul ederse bunun bazı nedenleri olduğuna inanıyorum. Veya meraktan dolayı yeni heyecanlar arıyoruz. Ya da koca tatmin etmediği için. Ya da evli ama kocasıyla uzun süredir iletişim kurmuyor (uzun bir iş gezisinde, denizci, orduda, esaret altında). Artık duruma göre düşünceler ve eylemler farklı olacaktır. Görünüşe göre kadında bir şeyler eksik. Eğer bu telafi edilebilirse, kısa bir süre için bile olsa ona zevk verin, o zaman neden olmasın. Önemli olan daha sonra olumsuz sonuçlarla karşılaşmamaktır.
Baştan çıkarmak ne anlama geliyor? Onunla seks mi yapacaksın? Bir kafeye mi gidiyorsun? Erotik masaj mı yaptıracaksın? Farklı durumlar - farklı düşünceler

-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
Öpüşmenin bile zaten baştan çıkarıcı olduğunu düşünüyorum....Dokunma Sanatı: ↑19 Dec 2022, 20:28Kadın senin istediğin bir şey değil iste ve al. Eğer kabul ederse bunun bazı nedenleri olduğuna inanıyorum. Veya meraktan dolayı yeni heyecanlar arıyoruz. Ya da koca tatmin etmediği için. Ya da evli ama kocasıyla uzun süredir iletişim kurmuyor (uzun bir iş gezisinde, denizci, orduda, esaret altında). Artık duruma göre düşünceler ve eylemler farklı olacaktır. Görünüşe göre kadında bir şeyler eksik. Eğer bu telafi edilebilirse, kısa bir süre için bile olsa ona zevk verin, o zaman neden olmasın. Önemli olan daha sonra olumsuz sonuçlarla karşılaşmamaktır.
Baştan çıkarmak ne anlama geliyor? Onunla seks mi yapacaksın? Bir kafeye mi gidiyorsun? Erotik masaj mı yaptıracaksın? Farklı durumlar - farklı düşünceler![]()
-
- Total posts: 11
Evli kadınları kocalarıyla birkaç kez becerdim, ilk başta böylesine bir enerji ve şehvet dalgalanması garipti! Tekrar yapardım
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Birden fazla evli kadınla yattım. Ama uzun süre biriyle takıldım. Evli ve iki çocuk babasıdır. Onunla 18 yaşındayken tanıştım ve kocası askerdeydi. Aynı şehirde yaşadığımız için haftada en az bir kez buluşurduk. Şimdi kuzeyde yaşıyorum ve memleketime geldiğimde kesinlikle buluşacağız. Annesi uzun zamandır toplantılarımızdan haberdardı; kocasının bilip bilmediğini söylemeyeceğim. Ama ilginç, eşimle kavgalıydım, metresimi aradım, reddetti, toplantılarda mucizeler yaratmasına rağmen... Sevdiğini söylüyor ama sadece bir sevgili olarak sikiştikleri hakkında konuşabiliyor (ki o da bu) Bir haftalığına gelene kadar bütün yıl seni beklemek zorunda kalacağım). O halde bu sürtükleri anlayın!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 3 years 4 months
Çok kurnaz yaratıklar
Onları anlayacaksınızargo: ↑20 Dec 2022, 12:23 Birden fazla evli kadınla yattım. Ama uzun süre biriyle takıldım. Evli ve iki çocuk babasıdır. Onunla 18 yaşındayken tanıştım ve kocası askerdeydi. Aynı şehirde yaşadığımız için haftada en az bir kez buluşurduk. Şimdi kuzeyde yaşıyorum ve memleketime geldiğimde kesinlikle buluşacağız. Annesi uzun zamandır toplantılarımızdan haberdardı; kocasının bilip bilmediğini söylemeyeceğim. Ama ilginç, eşimle kavgalıydım, metresimi aradım, reddetti, toplantılarda mucizeler yaratmasına rağmen... Sevdiğini söylüyor ama sadece bir sevgili olarak sikiştikleri hakkında konuşabiliyor (ki o da bu) Bir haftalığına gelene kadar bütün yıl seni beklemek zorunda kalacağım). Öyleyse bu sürtükleri anlayın!
Çok kurnaz yaratıklar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Neden onları (evli kadınları) baştan çıkarıyorsunuz? Kendileri sikin üzerine atlıyorlar, sonra da ondan kurtulamıyorsunuz, şöyle bir şeyle sizi rahatsız ediyorlar: Siktir beni Sevgilim, bunu çok tatlı yapıyorsun, benim sarhoş ya da tembelim gibi değil (çeşitleri mümkün) :cat1 :lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
Mucit!konfetka: ↑20 Dec 2022, 13:19Neden onları (evli kadınları) baştan çıkarıyorsunuz? Kendileri sikin üzerine atlıyorlar, sonra da ondan kurtulamıyorsunuz, şöyle bir şeyle sizi rahatsız ediyorlar: Siktir beni Sevgilim, bunu çok tatlı yapıyorsun, benim sarhoş ya da tembelim gibi değil (çeşitleri mümkün) :cat1 :Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Tatlım
-
- Nirvana’dayım
Ve bir tane daha, peki, sadece Jules Verne veya Strugatsky (çok fazla erotizmi var gibi görünüyor) - size erişim vermiyorlar, doğrudan kayıt ofisinden sıraya giriyorlar.lanaaas341: ↑20 Dec 2022, 13:59Mucit!Neden onları (evli kadınları) baştan çıkarıyorsunuz? Kendileri sikin üzerine atlıyorlar, sonra da ondan kurtulamıyorsunuz, şöyle bir şeyle sizi rahatsız ediyorlar: Siktir beni Sevgilim, bunu çok tatlı yapıyorsun, benim sarhoş ya da tembelim gibi değil (çeşitleri mümkün) :cat1 :lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- lanaaas341, aryamari
-
Evli bir kadını becerdim. Kocasına karşı bir üstünlük duygusu vardı. "Kirli" seks yapmaktan heyecan duydum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Evli bir kadını baştan çıkarmak için yola çıkmadım ama onunla iletişim kurma deneyimim var evli hanımlar Sempati karşılıklı olmalı, "bir deftere kene koyma" tutkusundan hiçbir zaman acı çekmedim. Bir keresinde benden daha yaşlı bir tanıdığıma güzel ve düzgün vücutlu bir kızla tanıştığımdan şikayet ettim ve onun benimle yatağa atlamaya hazır olduğunu gördüm, ama ben henüz cevap vermedim: ". İşte Sasha, sen zaten bir kadının önce beynini, sonra da kendisini becermek istediğin yaşa geldin. Bir kızla iletişim kurduktan sonra ortak görüşlerin, düşüncelerin, ilgi alanlarının ve fantezilerin olduğunu fark ediyorsun. , pastellerde iletişim çok tatlı oluyor evliler için çok uygun, yaşam tarzınız çok benzer olsa bile birbirinize uyum sağlayabilirsiniz ve kimse kimseye küsmez.lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Evli bir kadınla cinsel ilişki.ŞikayetKısa alıntıTeşekkür ederim
lanaaas341’den mesaj » 09 Aralık 2021, 12:01
Sevgili erkek cinsiyeti! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
50 saniye sonra gönderilir:
Benzer yaşam modu mu?Alesander: ↑20 Dec 2022, 14:33Evli bir kadını baştan çıkarmak için yola çıkmadım ama onunla iletişim kurma deneyimim var evli hanımlar Sempati karşılıklı olmalı, "bir deftere kene koyma" tutkusundan hiçbir zaman acı çekmedim. Bir keresinde benden daha yaşlı bir tanıdığıma güzel ve düzgün vücutlu bir kızla tanıştığımdan şikayet ettim ve onun benimle yatağa atlamaya hazır olduğunu gördüm, ama ben henüz cevap vermedim: ". İşte Sasha, sen zaten bir kadının önce beynini, sonra da kendisini becermek istediğin yaşa geldin. Bir kızla iletişim kurduktan sonra ortak görüşlerin, düşüncelerin, ilgi alanlarının ve fantezilerin olduğunu fark ediyorsun. , pastellerde iletişim çok tatlı oluyor evli insanlar için çok uygun, yaşam tarzınız çok benzer olsa bile birbirinize uyum sağlayabilirsiniz ve kimse kimseye küsmez.Evli bir kadınla cinsel ilişki.ŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Lanaas341’den mesaj » 09 Aralık 2021, 12:01
50 saniye sonra gönderilir:
Kocasına üstünlük sağlamaktan heyecan duyuyor musunuz??Evlendim. Kocasına karşı bir üstünlük duygusu vardı. "Kirli" seks yapmaktan
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
Özellikle oral seks yaptığında, dudaklarını ve çenesini sildiğinde ve beş dakika sonra geyikleri tarafından karşılanıyor ve öpülüyor... tarif edilemez bir duygu... Bu boynuzlu hasarlara ne acıma ne de sempati...lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Öpüşmek zaten çok şey ifade ediyor! Sadece elini tutmaya ne dersin? Yoksa omzuna bir öpücük mü? Göz kırp? Belirgin bir sebep olmadan SMS gönderin. Sadece kadına dikkat edin. Görünen o ki bu aynı zamanda ağırlıkları değişen bir dizi baştan çıkarmadan biri

-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
Yukarıdakilerin hepsi baştan çıkarmanın aşamaları. Ama sonuç zaten bir öpücük...Dokunma Sanatı: ↑20 Dec 2022, 14:43Öpüşmek zaten bir baştan çıkarma anlamına geliyor pay! Sadece elini tutmaya ne dersin? Yoksa omzuna bir öpücük mü? Göz kırp? Belirgin bir sebep olmadan SMS gönderin. Sadece kadına dikkat edin. Görünen o ki, bu da bir dizi baştan çıkarmadan biri, yalnızca farklı derecelerde ağırlıkta![]()
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Dokunma Sanatı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 606 Views
-
Last post by Tolyan
-
- 5 Replies
- 4196 Views
-
Last post by Andrey.Novikov
-
- 4 Replies
- 2276 Views
-
Last post by Anadolu
-
-
New post Yanıt: Kocasıyla birlikte evli bir kadından ICBM. Evli kadın ağzına almayı seviyor
by seks karısı bayan » » in Peri, bağımsız - 1 Replies
- 857 Views
-
Last post by 1111
-
-
- 4 Replies
- 1757 Views
-
Last post by Truwor