Onun arkadaşını istiyorum

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
AlexG
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Onun arkadaşını istiyorum

Unread post by AlexG »

Karımı siktiğimde... Her zaman onun kulağına... ne kadar fahişe olduğunu... ağzında iki sik ve bir sürü sperm varken sikilmesi gerektiğini söylerim... ne kadar heyecanlıydı bundan yararlanıyor... ama arkadaşım hakkında konuşmaya başladı... (o çok güzel) onların yüzlerine nasıl boşalacağım... bazıları beni emiyor... bazıları da yalıyor... onu bir şekilde bize davet etmemiz gerekiyor (bunların hepsi seks sırasında oluyor) her ikisinin de tam bir fahişe olduğu... tüm bunlar onu çılgınca heyecanlandırıyor... ağzına sokmak neredeyse her zaman ikna etmeyi gerektiriyor ve yüzüne boşalmak konusunda. Sadece birkaç kez oldu - vardiyamdan döndüm (ebeveynlerle birlikte yaşıyorduk) Gerçekten onun ağzına boşalmak istedim... beni arabaya bindirdi ve onu kapıya götürdü... işte orada. doğrudan ağzına soktu... onu ağzından kabaca becerdi ve kalın ve sıcak geldi... spermin hala şafttan aşağı aktığını hatırlıyorum... ve emmeye devam etti ve ürkmedi bile ... ağzında bir heyecanla geldiğim tek zaman... Konudan biraz uzaklaştım))... bu yüzden onu gerçekten arkadaşımla sikmek istiyorum (gerçekten)... ve o sonra hepsi, onu umursamıyorum... sanki... çünkü diğer kız arkadaşlarım hakkında bu çeşitlilik yöntemini uygulamaya başladığımda... skandallar olabilirdi... 8 yıldır evliydim... kimse yaptı mı? benzer arzularınız var ve bununla nasıl başa çıktınız... bu arada eşim bana ondan bahsetti... kocasıyla yatakta
istediğini elde edemediğini söyledi.. .

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”