Yaşlı bir adamla seks
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Registered for: 5 years 1 month
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Cevap: Yaşlı adamla seks
Hanımım seks yaptı, kendisi 25, kendisi ise 52 yaşındaydı ve hiçbir şey olmadığını söyledi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
23 yaşındayım, kayınpederim 51 yaşında, seks harikaydı, buraya zaten yazdım - “Aldın mı? » 14 Haziran 2022
-
- ön sevişme
35 saniye sonra gönderildi:
Amcam da benden 28 yaş büyüktü ama ben onu yaşlı bir adam olarak görmüyordum. İlk birkaç yıl sadece coşku vardı, sonra ikimiz için de birlikte bir geleceğimizin olmadığı netleşince duygular solmaya başladı... Benim için o bir baba-öğretmendi, özellikle seks konusunda, ama yaşlı değil dostum....katya_katerina: ↑20 Jun 2022, 18:02 23 yaşındayım, kayınpederim 51 yaşında, seks muhteşemdi, buraya zaten yazmıştım - “Aldın mı? » 14 Haziran 2022
35 saniye sonra gönderildi:
Bu hangi kategoride?Burada zaten yazdım - “Peki orada mıydın? » 14 Haziran 2022
-
- Penetrasyon
-
- ön sevişme
Buna hiç şüphe yok)... Bu sadece bir kız için iyi değil ama aynı zamanda bir erkek çocuk için..
-
- Penetrasyon
Ancak öğretmenler konusunda herkes şanslı değil, birileri bu bilimi teorik olarak anlıyor ve pratikte ancak başarılı durumlarda uyguluyor diyebiliriz.
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Eşimle birlikte yaşıyorum ve onun kızı ve çocuğu yaz için bizi ziyarete geldi. 22 yaşında ve kamyon şoförü bir kocayla evli. 2 hafta birlikte yaşadıktan sonra, yalnız kaldığımızda sanki tesadüfen bana vücudunu göstermeye başladı.
İlk başta bunu bir kaza olarak düşündüm ama sonra beni baştan çıkardığını fark ettim..
Ve kendimi uzun süre beklemek için zorlamadım. Evde yalnızdık ve sessizce yatak odasına girdim. Çocuk bebek arabasında uyuyordu ve bacaklarını iki yana açarak yatakta uyukluyordu.. Sonra onu becerme arzusuna tamamen kapıldım
. Parmaklarımla tangayı yana doğru iterek yavaşça amına sarıldım... Sessizdi ve yaklaşık 5 dakika sonra sessizce inlemeye başladı... ve sonra her şey havalandı ve gitti.. Sonuç olarak geldi parlak ve şiddetli bir şekilde ve ondan sonra ben de geldim.. ... Yatakta uzanırken sessizce kocasıyla üç yıldır ilk kez böyle bir orgazm yaşadığını söyledi. Onun sözlerinden, genç bir erkekle bile orgazm olmadan seks yapılabileceğini anladım... ve bu durum şu anda bizde de devam ediyor. Yaz için tekrar geldi. Onunla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum??? Harika bir sikik olduğumu söylüyor. Lütfen onunla nasıl devam edeceğinizi söyleyin???
İlk başta bunu bir kaza olarak düşündüm ama sonra beni baştan çıkardığını fark ettim..
Ve kendimi uzun süre beklemek için zorlamadım. Evde yalnızdık ve sessizce yatak odasına girdim. Çocuk bebek arabasında uyuyordu ve bacaklarını iki yana açarak yatakta uyukluyordu.. Sonra onu becerme arzusuna tamamen kapıldım
. Parmaklarımla tangayı yana doğru iterek yavaşça amına sarıldım... Sessizdi ve yaklaşık 5 dakika sonra sessizce inlemeye başladı... ve sonra her şey havalandı ve gitti.. Sonuç olarak geldi parlak ve şiddetli bir şekilde ve ondan sonra ben de geldim.. ... Yatakta uzanırken sessizce kocasıyla üç yıldır ilk kez böyle bir orgazm yaşadığını söyledi. Onun sözlerinden, genç bir erkekle bile orgazm olmadan seks yapılabileceğini anladım... ve bu durum şu anda bizde de devam ediyor. Yaz için tekrar geldi. Onunla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum??? Harika bir sikik olduğumu söylüyor. Lütfen onunla nasıl devam edeceğinizi söyleyin???
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 5 months
Re: Yaşlıyla Seks
O halde onunla geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın.Seksgigant: ↑21 Jun 2022, 10:04 Eşimle birlikte yaşıyorum ve onun kızı ve çocuğu yaz için bizi ziyarete geldi. 22 yaşında ve kamyon şoförü bir kocayla evli. 2 hafta birlikte yaşadıktan sonra, yalnız kaldığımızda sanki tesadüfen bana vücudunu göstermeye başladı.
İlk başta bunun bir kaza olduğunu düşündüm ama sonra beni baştan çıkardığını fark ettim..
Ve kendimi fazla bekletmedim. Evde yalnızdık ve sessizce yatak odasına girdim. Çocuk bebek arabasında uyuyordu ve bacaklarını iki yana açarak yatakta uyukluyordu.. Sonra onu becerme arzusuna tamamen kapıldım
. Parmaklarımla tangayı yana doğru iterek yavaşça amına sarıldım... Sessizdi ve yaklaşık 5 dakika sonra sessizce inlemeye başladı... ve sonra her şey havalandı ve gitti.. Sonuç olarak geldi parlak ve şiddetli bir şekilde ve ondan sonra ben de geldim.. ... Yatakta uzanırken sessizce kocasıyla üç yıldır ilk kez böyle bir orgazm yaşadığını söyledi. Onun sözlerinden, genç bir erkekle bile orgazm olmadan seks yapılabileceğini anladım... ve bu durum şu anda bizde de devam ediyor. Yaz için tekrar geldi. Onunla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum??? Harika bir sikik olduğumu söylüyor. Lütfen onunla birlikte olmaya nasıl devam edebileceğinizi önerin???
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 5 months
Re: Yaşlıyla Seks
19 yaşımdayken 45 yaşında bir kadın bana oral seks yaptı ve ardından onu daha sık ziyaret etmemi önerdi. Bu benim ilk oral seksimdi, üzerime akın eden arkadaşlarım tarafından kopyalanmasaydık ve bir daha onu görmeye gitmeseydim her şey yoluna girecekti. Ancak yetişkin bir kadınla sikişme hayali fikri kaldı ve bir noktada şehre geldim ve günlük kiralık bir daire kiraladım, 50’li yaşlarının sonlarında bir kadın geldi, ben zaten 33 yaşındaydım, kahve içmeyi teklif etti ve ben eski kocasına karşı şikâyetlerini dinledikten sonra onunla sohbet etti. Oral seks ateşliydi elbette ama genel olarak gençlik hayalimden dolayı biraz hayal kırıklığına uğradım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 120 Replies
- 15971 Views
-
Last post by Liyakat
-
- 5 Replies