44 yaşında olursam askere giderim, askere veririm, beni fahişe sanırlar
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
44 yaşında olursam askere giderim, askere veririm, beni fahişe sanırlar
Orduya katılmak, savaşmak istiyorum, hemşirelik kursları aldım. Ben kız değildim, hanımlara sorarlar. Ama bütün adamlarım orada, onları herkese vereceğim. Herkes adına özür dilerim. Belki de bu bir kadının son sikilişidir. Bana fahişe demeyecekler, değil mi?
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Wot_ja, Andrey Petrov, Süleyman
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
Re: 44 yaşında olsam askere giderim, askere veririm, beni fahişe sanırlar
Nika, sen her zaman biraz... o... :cat1:
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
Açıkçası kocam genellikle bir günlüğüne köydeki annesini ziyaret etmek için ayrılırsa rahatlarım. Gerçekten ne olur?
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 3 years 7 months
Bandera’yı doğurmalıydım)))) daha mantıklı olurdu)))Veronika: ↑11 Dec 2022, 11:59 Peki hem Hazar hem de Karadeniz nasıl oldu? Peki, sadece kulenin değil, babamın da, yalan söylemiyorum, beni Çocuk Ansiklopedisi okumaya zorladığına mı inandınız? Unutmayın, bu yayın yaklaşık 60a’dandır. Çok yaşlıyım. Ama aynı zamanda meyve hakkında da konuşmak istedim, bir yıl daha olgunlaşacağım. Daha önce yazmaya başlardım, Akhmatova olurdum ama kelimeler kelimelere akmıyordu. Muhtemelen yüksek şiir aşığı bir orospu doğdu. Sikiliyor, Heine’li: Tutku ve hassasiyetin yaşadığı çıplak vücudunu, kocaman vahşi alevlerin gözlerini ve siyah buklelerin, isyanı seviyorum. Başka ilgi yok.
5 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Evet, herhangi bir kural kullanmadığımı fark ettim ama bazı kuralların olduğu ortaya çıktı. Saçma sapan yazıyorsunuz ama ortaya bir başyapıt çıkıyor. Biliyorsunuz, muhtemelen biraz yaşlıyım ama modası geçmiş biriyim ve muhtemelen çoğu kişi için ilgi çekici değil.
8 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Neden kapatalım ki? Sakal bıraktığın için ormandan geç ve ben her zaman vatansever oldum, bazı vatan düşmanları gibi değil. Eğer babam hayatta olsaydı bazı "kardeşler" gibi değil ikimiz giderdik. İpucunu anladım, babam Bendera’ya karşı savaştı, kendilerine "kardeş" diyorlardı.
2 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Ne kadar da yaratık bir Bendera adamı ama bir kardeş, bir erkek kardeş. Amcamı bir orospu öldürdü, bilmiyordum, sadece anladım.
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Tamam pes etmedim, yoksa Bandera’yı doğururdum.
- These users thanked the author Allochka for the post:
- seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 5 months
Sanırım her şey netleşecek) ordunun böyle bir desteğe ihtiyacı var)Veronika: ↑10 Dec 2022, 23:23 Eğer 44 yaşındaysam askere giderim, Tüm Rusya Ordusunda bana bir iş verilir, onlar bir fahişe olarak kabul edilirlerŞikayetKısa alıntıTeşekkür ederim
Mesaj 10 Aralık 2022 , 23:23
Askere gitmek, savaşmak, hemşirelik dersleri almak istiyorum. Ben kız değildim, hanımlara sorarlar. Ama bütün adamlarım orada, onları herkese vereceğim. Herkes adına özür dilerim. Belki de bu bir kadının son sikilişidir. Bana fahişe demeyecekler mi?

-
- Orgazm!
- Total posts: 503
- Registered for: 2 years 7 months
Veronica,
Kahretsin, okudum başlıktan konuya ne tür saçmalıklar konuşuyorsun, sen bir psikoterapist için sadece bir külçesin.
Yazdıklarına gerçekten inanıyor musun yoksa bu aktif şizofreninin bir tür trollemesi mi?
+ Bunun, Sürtük’ün yüzünden gelen, çekici fantezilerini anlatan standart bir mastürbasyoncu olduğundan şüpheleniyorum.
Her halükarda, daha fazla yaz.
Kahretsin, okudum başlıktan konuya ne tür saçmalıklar konuşuyorsun, sen bir psikoterapist için sadece bir külçesin.
Yazdıklarına gerçekten inanıyor musun yoksa bu aktif şizofreninin bir tür trollemesi mi?
+ Bunun, Sürtük’ün yüzünden gelen, çekici fantezilerini anlatan standart bir mastürbasyoncu olduğundan şüpheleniyorum.
Her halükarda, daha fazla yaz.
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- İskender
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 939 Views
-