En kötü seks

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 En kötü seks

Unread post by Tanya »

En korkunç şey tecavüz etmeleridir.
Ama tatsız olan, bir zamanlar Omsk’ta oldu, kocam ve ben Maslenikov Caddesi’ni ziyaret ediyorduk, kocam etrafta dolaştığından beri orduya birçok daire verdiler. çok sıktı ve bana içecek bir şey vermedi, böylece eve gidebilirdim. Yürüdük, oturduk ve eve gittik. Görünüşe göre çift hareket halindeyken yanlış kafaya çarptı ve rahatsız etmeye başladı. Saklanacak bir yer aramam gerekiyordu, yol üzerinde, köprünün altında, otobüs duraklarının yanında bir yer buldum. Karanlık ve sessiz görünüyor.
Bölüm neredeyse tamamen içime girdi...
Ve sonra PENCERE’yi çalan kolluk kuvvetleri memurları.
Yapamıyorum giyin. O ve kocası tartıştı.
Ve biz de departmana gönderildik. Çantamı masanın üzerine attılar (bu kadar üzücü olmasaydı komik olurdu) ve birkaç prezervatif vardı. Kocamın hiçbir belgesi yok, aramama izin vermiyorlar.
Ve o, bir fahişe olduğunu söylüyor, kocam bağırıyor, Teyze, bir sorgulayıcı, mymra, masaya oturuyor ve bir tür deftere bakıyor ve ... "canım, her hafta böyle kocaları var" aynı anda birkaç parça. Ve saçma sapan konuşmaya başladı, bu deftere bakarak, soyadı, adı, hepsi eşleşti, doğum yılı, falan tarih, orada alıkonuldu, falan filan, tecrübeli bir fahişe. Gözüm alnımda, önce bana sonra ona bakıyorum. O sırada cep telefonu çaldı, herkesi dağıtıp telefonu aldı....
Bu arada arkadaşı geldi, bizi ziyarete gelmişti.
Hiçbir şey ilgimi çekmedi. , sadece hesap defteri, içinde elbette öyle bir şey yoktu, ah bize söylediği şey hayırdı.
Bu kanun ve düzen koruyucusu bir köşeye sinmişti, benimkinin onu parçalamasından korkuyordum. Polislerin hepsi anında ortadan kayboldu, yalnızca görevli kişi "Kusura bakmayın, kusura bakmayın, bir hata oldu" dedi.
Bu iyi koca asker bir adam, yoksa onu uzaklaştırırlardı....
O kadar sevimsiz çıktı ki....
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
Kardeş, Kral Kuş, UNIMK, Sibiryak89, sptlh, Martin, Mihaaaa 4, Atlas, Alexsss
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hayatımdaki en kötü seks

Unread post by Kardeş »

Tania, hazır senaryo, iyi bir trajikomedi yapabilirsin :wink:
Ve hatta mutlu son da var
A.SVrn
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by A.SVrn »

Kıçına vurabilirsin demesi çok trajik... Ve çıkardığımda kıçının altında bir sürü dışkı vardı...
These users thanked the author A.SVrn for the post:
Anadolu
Tolyan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tolyan »

Tania, Görünüşe göre bu mymra f değil. .. Ben Uzun zamandır kıskançlıktan intikam almak istedim en azından bu şekilde...
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Tolyan: 29 Sep 2022, 11:24 Tania, Görünüşe göre bu mymra büyütülecek bir şey değil... uzun bir süre kıskançlıktan en azından bu şekilde intikam almak istedim...
Rüşvet kullandım sessizlik için, çalışan bir senaryo...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Tolyan
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Büyük olasılıkla evet. Ve muhtemelen bunu da çözmüşlerdir. Eğer öyleyse, devriyeler ve sorgulayıcı uyum içindedir. Ama askere koşup tamamını aldılar.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Sibiryak89, Kral Kuş, Atlas
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years

Unread post by Veronika »

Seks konusunda hayır. Babam bana 80’li yıllarda taksi şoförü olduğunu söyledi. Bir yolcu tarafından bıçaklanarak hastaneye kaldırılan şahsın alkollü olduğu belirlendi. Polisler sayesinde mağdur babamın olduğu kadını ezdiler. Polisler getirdiğine göre bu alkol anlamına geliyor. Para kazanıyorlar.
These users thanked the author Veronika for the post:
Atlas
Kedi Matroskin.
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kedi Matroskin. »

Gelininle birlikte! Ben zaten deneyimliyim ve o da bakire. Düğüne 10 gün kaldı. Çok sayıda misafir vardı: Bazıları Karelya’dan, bazıları Kırım’dan, bazıları Habarovsk’tan, hatta biri Kanada’dan bir aylığına geldi. Bir yazlık eve atandık. Birlikte uyuyoruz ama bu hayır-hayır. Zaten parmağım sadece dışarıda değil, aynı zamanda "yürüyüş" içindedir. Orgazm oldu ama kendisinde sperm toksikozu vardı. Bir kez daha seviştikten sonra hiçbir şey söylemeden onu içeri sokmaya karar verdim. Bastım (yağlayıcı vardı), ama gitmedi. Gıcırdıyor - uzak dur! Neyse, geri çekildim, sonra hızlandım... Daha sonra jinekoloğun açıkladığı gibi: kızlık zarı çok yoğundu. Onu ve mukoza zarının bir kısmını yırttım. Tabii ki devamı yoktu. Kanama şiddetli değildir ancak 2,5 saat sürer. Yazlıktaki su sadece nehir suyudur. Düğünden önce neredeyse kaçıyorduk. Bir hafta sonra her şey yoluna girdi.
Ve yeni evlendiğimiz gecede beni övmeye başladı. Bugün olsaydı bir sonraki düğün gününü atlatamayacağını söylüyor.
Igor.filimonov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by Igor.filimonov »

Muhtemelen en kötüsü bir kızın bana gelmesiydi... evli, işten sonra geldi. Neden duş almadığını hatırlamıyorum... belki eve, kocasının yanına gitmek için acelesi vardı)) belki başka bir şey, uzun zaman önceydi, 2008’de... Ama ben başladım onu soymak için orada inleyerek yatıyordu ve ben neredeyse her yeri öpmeyi seviyorum, ben de öyle yapıyorum... ve şimdi onun külotunun zamanı geldi... Onları ondan çıkarıyorum, bu da demek oluyor ki oradan öyle bir koku aldım ki, neredeyse pis bir koku... ve işte o çok güzel, güzel kıyafetleri, iç çamaşırları ve... çok pis kokuyor. *x) dürüst olmak gerekirse, sonra hafızam anıları sildi, hala seviştiğimizi hatırlıyorum... ama nasıldı, en genel ayrıntılarda bile beyin düzeltmeyi reddetti ((( ( Hala ürpererek, külotunun altından gelen bir tür balık ruhunun bu ağır dalgasını hatırlıyorum (((
These users thanked the author Igor.filimonov for the post:
Martin
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309

Unread post by Herurg »

Yaklaşık 16 yaşındaydım ve evli bir bayanla ilişkiye başladım. Bayan sadece evde sikiştiği için hafif bir utangaçlıkla söylenmeli. Her şey yoluna girecekti ama kocası, çalışma saatleri düzensiz olan vasat bir patron, yani her an eve gelebilir. Yanına ilk geldiğimde eşimin koridorda duran 47 numara ayakkabısı beni biraz ürkütmüştü, bir sonraki ürküntü ise çiviye takılan boks eldivenleriydi. :lol: "Kocamın eldivenleri mi?" - diye soruyorum. Madam başını salladı. Kısacası artık sevişmek istemiyordum ama izimi korumam gerekiyor. Her ihtimale karşı balkonu açtım ve yatağa girdim. Her ihtimale karşı, kocamızın işten ne zaman eve dönmesi gerektiğini soruyorum. 12. - cevaplar. Evet, saat şu anda 11, sanırım zamanında yetişeceğiz. Ve böylece onu beceriyorum ve elimdeki saate bakıyorum. Aniden koridordan çok özel bir hışırtı veya hışırtı sesi geldi. Muhtemelen kendimi bir saniye içinde bir kucak dolusu kıyafetle balkonda buldum. Beni elimden yakaladığında çoktan bacağımı korkuluğun üzerinden kaldırmıştım. Diyor ki: Bunlar kafesteki hamsterler. Ah, annenin canı cehenneme! Tekrar yatağa girdik. Kaltak, hamsterlar beni dört kez daha balkona attılar. Ancak saat 12’ye gelindiğinde girişten çıkmayı başardı ve hatta ayrılmayı başardı. Açıkça görülüyor ki artık bu ekstrem sporun yakınına bile adım atmayacağım. Ve o zamandan beri hamsterleri de sevmiyorum.
These users thanked the author Herurg for the post (total 3):
Martin, Arianna, İskoç
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Herurg: 21 Nov 2022, 15:39 Yaklaşık 16 yaşındaydım. ..... Ona ilk geldiğimde, kocamın koridorda duran 47 numara ayakkabılarından biraz korktum, bir sonraki çıldırma aşaması bokstu. eldivenler çiviye asılı. :lol: "Kocamın eldivenleri mi?" - diye soruyorum. Madam başını salladı. Kısacası artık sevişmek istemiyordum ama izimi korumam gerekiyor. Her ihtimale karşı balkonu açtım ve yatağa girdim. Her ihtimale karşı, kocamızın işten ne zaman eve dönmesi gerektiğini soruyorum. 12. - cevaplar. .....

Ve o zamandan beri hamsterleri sevmiyorum.
Renkli hikaye! Özellikle eldivenlerle ilgili soruyu beğendim. Mizahınıza hayranım!
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Herurg, Atlas
Artem.Maxsimov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Artem.Maxsimov »

Tania, Bir kadın arabada sikişiyorsa, o zaman o bir fahişe. Bazı insanlar bu tür düşünce ve kavramları nereden buluyor? Konuyla ilgili bir anekdotu hatırladım: Bir adam sürekli olarak arkadaşlarından veya meslektaşlarından nasıl rahatladıklarını duyuyordu. Bazıları saunada, bazıları kulübede, bazıları ise arkadaşlarıyla dışarıda. Zavallı adam da bir şeyler anlatmak, övünmek istiyordu. Ama kimse yoktu ve bir fahişe için para da yoktu. Bir arkadaşımla gittiğim gibi eşimi de alıp arkadaşlarıma anlatmaya karar verdim. Eve geldim ve kapı eşiğinden eşime şunu söyledim: Giyin ve gidelim. Nerede ve neden olduğunu söylemedi. Şehirden uzaklaşıp ormana döndük. Onu soymaya ve camı çalmaya başladılar. Camı indirdi, yaşlı bir ormancı ayakta duruyordu ve ona ahlak dersi vermeye başladı: güpegündüz arabada sevişmeye utanmıyor musun... insanlar burada yürüyor, rahatla.... Çok şey duydum bana hitap etti. Kendimi bir şekilde haklı çıkarmaya karar verdim ve ormancıya dedim ki: büyükbaba, bunu neden yapıyorsun, aslında buraya ilk gelişim. Büyükbaba cevap verdi: Belki buraya ilk gelişinizdir, ama bu fahişeye burada sikişmemesi defalarca söylendi.
These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post:
Tanya
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

A.SVrn: 29 Sep 2022, 11:20 Kıçına vurabileceğini söylemesi çok trajik... Ve çıkardığımda poponun altında bir sürü dışkı vardı...
[/quote/]
Elastik bantla oldu, sonra sık sık arkadaşımı onsuz siktim.
Hiçbir şey söylemedim, elastik bandı çıkarıp attım ama Cinsiyeti beğendim.

5 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Kedi Matroskin.: 21 Nov 2022, 12:39 Gelininizle birlikte! Benim zaten deneyimim var ve o da bakire.
Ona hatırlattım, işe geldim, kimse yoktu, bir meslektaşımı aldım, çok dar , ve Tampax’ın genel olarak nasıl çalıştığı günleri var.
Sonra başka bir meslektaşını aradı, Tampax’ım derin, onu nasıl çıkaracağım. Şaşırdı, nasıl çıkardığını hatırlamıyorum.
İkinci meslektaşım bunun seks olduğunu anlamış olabilir ama benim onunla birlikte olmamı düşünememiş, o bir kadın ve ben’ Ben genç bir adamım ve aslında arkadaş değildik.
Çocuk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Unread post by Çocuk »

En kötü seks, ayağa kalkmadığınız, düşmediğiniz veya boşalamadığınız zamandır.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

Daha saldırgan, berbat diyemem.
İlk kez neredeyse seks yapıyorum, soyunuyorum, neredeyse soyunuyorum, külotumu çıkarmıyor, sanki fikrini değiştirmiş gibi, o 160 yaşında, ben 190 civarındayım , pişman oldum, beğendim ve istedim
Bir heyecan duydum ve bir sürü poz olmasına rağmen onu ezeceğimi düşündü.

Ayrıca , kuzeybatı köşesine gittim, bir kadını davet ettim ama birden fazla kişiye yazdım ve ikincisi kabul etti, cumartesi yapalım dedim, hayır yapamaz, sonunda saat 14:00 ilk ve
16:00 ikincisi, genel olarak bir tımarhane, ilkiyle yattım ama yatmadım, saatime baktım ve sonunda onunla tanışacak zamanım olmayacağını düşündüm olmadı, sinirlerimden kalkamadım,
Ya yazık oldu sanırım, sözü kestim ve metroya gittim, sinirlerimi yatıştırmak için 2 bardak konyak ve daha kolay görünüyordu.
Mağazaya gittim, şarap ve kahve aldım, metronun yanında duruyordu, hemen geç kaldığımı fark ettim vesaire, sanırım bu çok kötü ama modaya uygun giyinmiş , botlar, siyah çoraplar, eleştiriden sonra onu cezalandırmam gerektiğini anlıyorum ama şansımın olmadığı açık ve o bir iş kadını gibi giyinmiş
Sonunda şarap içtik. Birkaç kez cezalandırıldım, ama sonra yüzlerce kez aynı anda iki kişiyi davet etmenin zor olduğunu, hatta bazen tek bir kişiyi davet etmenin zor olduğunu düşündüm.
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mihaaaa 4 »

Herurg: 21 Nov 2022, 15:39 16 yaşındaydım ve evli bir bayanla ilişkiye başladım. Bayan sadece evde sikiştiği için hafif bir utangaçlıkla söylenmeli. Her şey yoluna girecekti ama kocası, çalışma saatleri düzensiz olan vasat bir patron, yani her an eve gelebilir. Yanına ilk geldiğimde eşimin koridorda duran 47 numara ayakkabısı beni biraz ürkütmüştü, bir sonraki ürküntü ise çiviye takılan boks eldivenleriydi. :lol: "Kocamın eldivenleri mi?" - diye soruyorum. Madam başını salladı. Kısacası artık sevişmek istemiyordum ama izimi korumam gerekiyor. Her ihtimale karşı balkonu açtım ve yatağa girdim. Her ihtimale karşı, kocamızın işten ne zaman eve dönmesi gerektiğini soruyorum. 12. - cevaplar. Evet, saat şu anda 11, sanırım zamanında yetişeceğiz. Ve böylece onu beceriyorum ve elimdeki saate bakıyorum. Aniden koridordan çok özel bir hışırtı veya hışırtı sesi geldi. Muhtemelen kendimi bir saniye içinde bir kucak dolusu kıyafetle balkonda buldum. Beni elimden yakaladığında çoktan bacağımı korkuluğun üzerinden kaldırmıştım. Diyor ki: Bunlar kafesteki hamsterler. Ah, annenin canı cehenneme! Tekrar yatağa girdik. Kaltak, hamsterlar beni dört kez daha balkona attılar. Ancak saat 12’ye gelindiğinde girişten çıkmayı başardı ve hatta ayrılmayı başardı. Açıkça görülüyor ki artık bu ekstrem sporun yakınına bile adım atmayacağım. Ve o zamandan beri hamsterleri de sevmiyorum.
:good: :good: : iyi: :iyi: Durum geçerlidir. Şimdi komik ama o zaman pek komik olduğunu düşünmüyorum. :-D :-D :-D :-D

3 dakika sonra gönderilir 10 saniye:
Tania, hikaye elbette zor, ne yapabiliriz, Omsk’ta çok kötü polislerimiz var. Ve bazen bu kendiliğinden seks ikisi de bunu istediğinde bir pırıltı ile sallanıyor... Harika.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
Herurg
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zor durumlar”