İsimsiz Erkek 19. Kız arkadaşımla bir aydan az bir süredir birlikteyiz. Bazen yanıma geliyor...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz Erkek 19. Kız arkadaşımla bir aydan az bir süredir birlikteyiz. Bazen yanıma geliyor...

Unread post by Guest »

İsimsiz Erkek 19. Kız arkadaşımla bir aydan az bir süredir birlikteyiz. Bazen bana geliyor ve sevişiyoruz. Bir gece ondan korkmaya başladım. Göğsüne geldim ve hızla sıvımı yalamaya başladı. Açgözlülükle yemeye başladı. Battaniyenin altına saklandım. Sorunun ne olduğunu sorduğumda. Spermimin ona fındık ezmesini hatırlattığını söyledi. Bu anı unutmaya çalıştım. Yaşadığı şehirden bana ulaşması uzun zaman alacağı için dün onu birlikte yaşamaya ve birlikte yaşamaya davet ettim. Taşındı ve çok çabuk pişman oldum. Yani, geceleri uyuyorum ve penisimin bir şey tarafından pençelendiğini hissediyorum. Bazı sesler duyuyorum. Gözlerimi dikkatlice açıyorum ve o da emmeye ve fısıldamaya başlıyor: Fındık ezmem! Neredesin?
Uyuyormuş gibi yaptım. Sonra sabah yiyecek almak için onunla otobüse bindik. Otobüste oturuyoruz ve hiç utanmadan elini herkesin önünde pantolonumun içine sokuyor ve mastürbasyon yapmaya başlıyor, çok sert ve hızlı bir şekilde sıkıyor. Utanç ve rezaletten neredeyse kendimi asacaktım. Elimi çekmeye çalıştım ama o kadar hızlı ve güçlü bir şekilde çekildi ki. İnsanlara karşı genelde menekşe gibi davrandığı o anda sırt çantamla oraları kapattım. Sonunda geldim. Ve kokulu ıslak şortla sokakta yürüdü. Ve beni bitiren son şey. Çöpleri karıştırdığını ve prezervatif aradığını fark ettim, ne olduğunu sorduğumda, ayrıldığımızda benden bir parçanın kalacağını, bunun prezervatifteki fındık ezmesi olduğunu (spermim) söyleyerek açıkladı.
Aslında artık nasıl bırakacağımı bilmiyorum, yapamam, bu erkeksi değil. Beni son yarış olarak görmesini istemiyorum. Onu ciddi niyetlerle yaşamaya davet ettim ama ondaki bu tuhaflıklar beni öldürüyor. Şimdi benden 4000 km uzakta bir kızla konuşuyorum. Beni tutuyor ve anlıyor. Kendisiyle iki haftadır arkadaş olarak, 4 gündür ise arkadaştan fazla iletişim halindeyiz. Bazen o beni arar, ben de onu ararım. Ve resim gönderdiğinde sikim dışarı çıkıyor. Eşime adıyla seslenmekten korkuyorum. Bir kızla yaşadığımı bile bilmiyor. O orospuyu öldüren tek şey, bu kadar iyi kızların neden bu kadar uzakta yaşamasıdır. Görünüşe göre monitörün diğer tarafındaki kıza aşık oldum ve kafam tamamen karıştı!

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”