Karısı tecavüze uğradı. Kocası öğrendi ya da gördü
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tecavüz edilen karısı. Kocası öğrendi ya da gördü
Arkadaşımın karısıyla çıkıyordum, ondan daha yaşlıydı, birlikte içerken kendini üzerime astığı ortaya çıktı ve onu becermemin sebeplerinden biri de onun şehir dışında nasıl tecavüze uğradığına dair hikayesiydi vahşi bir kumsalda kocasının önünde ve o sadece hiçbir şey izlemedi ben bunu yapamadım çünkü dört tecavüzcü vardı ve onları hazırlıksız yakalayıp çalıların arasında sevişirken yakaladılar). Ya da belki birisi kadınının tecavüze uğradıktan sonra eve döndüğünü görmüştür.
- These users thanked the author Livrik for the post (total 3):
- ukrop1972, sapık, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Cevap: Eşine tecavüz etti. Kocası öğrendi ya da gördü
If tecavüz gerçekse, bundan hiçbir heyecan duyamazsınız. Eğer bu bir oyunsa ya da kız bunu gerçekten umursamadıysa, o zaman bu farklı bir hikaye. Eğer çalılarla ilgili hikaye doğruysa, o zaman orada sadece bir tane olmasına aldırış etmiyordu, 4 falan değil.
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Livrik, O Yanochka
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
Tam olarak karşı değilim Katılıyorum, birçok kadın boyun eğmeye eğilimlidir, şiddet unsurları içeren seksten hoşlananlar da vardır, ayrıca kadınının tecavüze uğradığı düşüncesi veya görüntüsüyle tahrik olan erkekler de vardır.LustFromBeyond: ↑31 Aug 2022, 08:17 If tecavüz gerçekti, bundan hiçbir heyecan duymayacaksınız. Eğer bu bir oyunsa ya da kız bunu gerçekten umursamadıysa, o zaman bu farklı bir hikaye. Çalılıklarla ilgili hikaye doğruysa, orada sadece bir tane olsa bile, 4 gibi olmasa da buna karşı değildi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Tartışma amacıyla değil, sadece fikrimi ifade edeceğim. Hemen hemen tüm kızların tecavüzle ilgili fantezileri ve düşünceleri vardır. Ancak bu ya bir “tecavüz oyunu” arzusudur ya da sadece aynı mastürbasyona yönelik fantezilerdir (fantezilerde insanlar acıyı ve sakatlanmayı düşünmezler). Erkekler, ya boynuzlama konusuna yatkınlık nedeniyle (bu konuda kötü bir şey söylemiyorum) ya da onu hazır olan gerçek bir fahişe olarak görme arzusu nedeniyle, birinin kadınlarına tecavüz etmesi düşüncesiyle tahrik oluyor. herhangi bir şey için. Her iki durumda da erkek, tecavüze rağmen kadınının zevkini görmek isteyecektir. Gerçek tecavüzde mağdurun zevki söz konusu değildir
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
- Livrik, Arıyor, Standart
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Freud daha kesin söylerdi.
Mesela filmlerde bazen seni zorla götürmeleri hoşuna gidiyor, bazen sadece sıkman ve sonra onun istemesi hoşuna gidiyor.
Mesela annem ve babam bana tecavüz etti, sonra sürekli geldiklerini öğreniyorsunuz, tecavüz sırasında gelmenin mümkün olup olmadığı da soruluyor. Yani babası onu baştan çıkarmış, ya da belki kendisi ilgi çekmişti, sonra da aldı, aldırmadı ya da kot pantolonla duşu birlikte verdi, sonra hep onunla geldi.
Sonra üvey anne geliyor, ensesti biliyor ve babasının parasını istiyor ya da kıskanıp aklını başından alıyor, babası ona tecavüz edip polise yazıyor, o da evlenmek istiyor ama hasta olduğunu öğrenmiş ve burada arkadaşımdır, kızını büyüteceğim. Bir kocaya ihtiyacı olduğunu fark etti. Ama gerçek hayatta onu bir kadın gibi sevdi.
Yine biri şaşırdı, sanki ben bir fahişe gibiyim, o 15 yaşında değil, gece bir adam onu durdurdu ve götürdü stres yok, peki, bir tane daha az, bir tane daha, o zaman kocam beni uzun zamandır becermedi, belki işi bitti, sonra düşünüyor
Gece giderim, belki birisi yoksa.
Daha fazla seçenek, kocası kaptan, bir yıl boyunca seks yapmadı, 8 Mart, sarhoş oldu, patron onu evine getirip becerdi, edep uğruna söylediler beni yalnız bırakmasını istedi, ama kendisi şöyle düşündü, ben bir fahişeyim, iyi ki kocam göremiyor, ağlayacağım, ama ne kalın bir sik ve kocam bundan çok uzak ve kocam benim öyle olduğumu düşünüyor sert seks istemiyorum ama bu çok havalı, ona 1000 dolar veriyor, sanki kusura bakma, kimseye söyleme, yoksa ateşlisin, uyur ve öderiz.
Ve o da 100 dolar kredi aldı ve ipotekler, vs., sonra umursamadı ama kocasına ona söyleyeceğimi söyledi, sonra şöyle düşündü:
Para için patronun fahişesi olmak istiyorum ve onun aletini istiyorum ama ben Paraya ihtiyacım olduğunu ve tecavüz ettiğini söyleyeceğim, ancak
Ben onun yerine geçeceğim.
Başka bir seçenek, işte veya evde içmek ve iki tane meslektaşları sırayla ya da o kadar çok içti ki adamların üzerine tırmandı, ya istedi ve sonra çakıştı ya da sadece içip onu becerdiler, tamam, adamlar fakir değil ve departman çalışıyor onlardan sonra ama onu becerdiler, kıskansınlar. Ya da bir arkadaşla da içtik, arkadaş gitti, bayıldı, kocasının arkadaşı geldi, durumu iyi ve o da.
Ya da kadınların olduğunu fark ettim, içeri girer girmez hemen çığlıklar ve inlemeler duyuluyor ve oldukça yüksek bir sesle
ayrıca birisi onu bağlamış, diyor , bunu hemen yapın ve bırakın, yani tecavüz[/url] dünyanın sonu değil,
onu becermeye başlıyor ama vücudu itaat etmiyor, sanki zorla varmış gibi hemen sürüklenmeye başlıyor ama
o amın sahibi değil.
Diğer bir seçenek de ona bir şey sürmeleri, bulaştırmaları veya üzerine dökmeleridir ve bu onu heyecanlandırır ve vızıltıyı artırır, ve o da pasifti ve sonra ona el sallamaya başladı.
Ayrıca bir seçenek, rızam olmadan yapmayacağım ve adam ona oral seks yapmaya başlıyor ama oral seks berbat aklına geliyor ve yüzlerce kez boşalıyor.
Bu da bir seçenek, tıpkı filmlerdeki gibi, harem, bir kız getirmişler, o da diyor ki, ben köleyim, kullan onu , ama sen benim efendim değilsin vb., ama işte daha önceki seçenekler: ya da örneğin, orgazm olmadı ama adamın altında uzun ve kalın bir penis var
ve kadın onunla daha çok boşalıyor birden fazla.
Yani, tecavüze uğramış gibi görünen seçenekler var ama ya bulaştı ya da buna karşıydı ama birden fazla boşalmaya başladı ya da Haklı, Leningrad’da çalışmaya gitti, para veriyorlar ve onu fahişe gibi kullanıyorlar vs.
Ve burada diyelim ki bir komşunuza şişe verdiniz, ona saldırın ve bir nevi ona tecavüz etti, saldırdı, kocası bir kahraman gibi, bunu ona gösterdi ve bayıldı, ve diyelim ki karısı içti ve o amın sahibi değil, aklı başına geldi ve o bir yandan kurtarmak için vızıltıdan inlemiyor, ama bakıyor, beceriliyor ve onu tahrik ediyor, karısının bir fahişe olduğunu görüyor ve sanki kurtarıyor.
Mesela filmlerde bazen seni zorla götürmeleri hoşuna gidiyor, bazen sadece sıkman ve sonra onun istemesi hoşuna gidiyor.
Mesela annem ve babam bana tecavüz etti, sonra sürekli geldiklerini öğreniyorsunuz, tecavüz sırasında gelmenin mümkün olup olmadığı da soruluyor. Yani babası onu baştan çıkarmış, ya da belki kendisi ilgi çekmişti, sonra da aldı, aldırmadı ya da kot pantolonla duşu birlikte verdi, sonra hep onunla geldi.
Sonra üvey anne geliyor, ensesti biliyor ve babasının parasını istiyor ya da kıskanıp aklını başından alıyor, babası ona tecavüz edip polise yazıyor, o da evlenmek istiyor ama hasta olduğunu öğrenmiş ve burada arkadaşımdır, kızını büyüteceğim. Bir kocaya ihtiyacı olduğunu fark etti. Ama gerçek hayatta onu bir kadın gibi sevdi.
Yine biri şaşırdı, sanki ben bir fahişe gibiyim, o 15 yaşında değil, gece bir adam onu durdurdu ve götürdü stres yok, peki, bir tane daha az, bir tane daha, o zaman kocam beni uzun zamandır becermedi, belki işi bitti, sonra düşünüyor
Gece giderim, belki birisi yoksa.
Daha fazla seçenek, kocası kaptan, bir yıl boyunca seks yapmadı, 8 Mart, sarhoş oldu, patron onu evine getirip becerdi, edep uğruna söylediler beni yalnız bırakmasını istedi, ama kendisi şöyle düşündü, ben bir fahişeyim, iyi ki kocam göremiyor, ağlayacağım, ama ne kalın bir sik ve kocam bundan çok uzak ve kocam benim öyle olduğumu düşünüyor sert seks istemiyorum ama bu çok havalı, ona 1000 dolar veriyor, sanki kusura bakma, kimseye söyleme, yoksa ateşlisin, uyur ve öderiz.
Ve o da 100 dolar kredi aldı ve ipotekler, vs., sonra umursamadı ama kocasına ona söyleyeceğimi söyledi, sonra şöyle düşündü:
Para için patronun fahişesi olmak istiyorum ve onun aletini istiyorum ama ben Paraya ihtiyacım olduğunu ve tecavüz ettiğini söyleyeceğim, ancak
Ben onun yerine geçeceğim.
Başka bir seçenek, işte veya evde içmek ve iki tane meslektaşları sırayla ya da o kadar çok içti ki adamların üzerine tırmandı, ya istedi ve sonra çakıştı ya da sadece içip onu becerdiler, tamam, adamlar fakir değil ve departman çalışıyor onlardan sonra ama onu becerdiler, kıskansınlar. Ya da bir arkadaşla da içtik, arkadaş gitti, bayıldı, kocasının arkadaşı geldi, durumu iyi ve o da.
Ya da kadınların olduğunu fark ettim, içeri girer girmez hemen çığlıklar ve inlemeler duyuluyor ve oldukça yüksek bir sesle
ayrıca birisi onu bağlamış, diyor , bunu hemen yapın ve bırakın, yani tecavüz[/url] dünyanın sonu değil,
onu becermeye başlıyor ama vücudu itaat etmiyor, sanki zorla varmış gibi hemen sürüklenmeye başlıyor ama
o amın sahibi değil.
Diğer bir seçenek de ona bir şey sürmeleri, bulaştırmaları veya üzerine dökmeleridir ve bu onu heyecanlandırır ve vızıltıyı artırır, ve o da pasifti ve sonra ona el sallamaya başladı.
Ayrıca bir seçenek, rızam olmadan yapmayacağım ve adam ona oral seks yapmaya başlıyor ama oral seks berbat aklına geliyor ve yüzlerce kez boşalıyor.
Bu da bir seçenek, tıpkı filmlerdeki gibi, harem, bir kız getirmişler, o da diyor ki, ben köleyim, kullan onu , ama sen benim efendim değilsin vb., ama işte daha önceki seçenekler: ya da örneğin, orgazm olmadı ama adamın altında uzun ve kalın bir penis var
ve kadın onunla daha çok boşalıyor birden fazla.
Yani, tecavüze uğramış gibi görünen seçenekler var ama ya bulaştı ya da buna karşıydı ama birden fazla boşalmaya başladı ya da Haklı, Leningrad’da çalışmaya gitti, para veriyorlar ve onu fahişe gibi kullanıyorlar vs.
Ve burada diyelim ki bir komşunuza şişe verdiniz, ona saldırın ve bir nevi ona tecavüz etti, saldırdı, kocası bir kahraman gibi, bunu ona gösterdi ve bayıldı, ve diyelim ki karısı içti ve o amın sahibi değil, aklı başına geldi ve o bir yandan kurtarmak için vızıltıdan inlemiyor, ama bakıyor, beceriliyor ve onu tahrik ediyor, karısının bir fahişe olduğunu görüyor ve sanki kurtarıyor.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 4):
- Livrik, sapık, Vik.ruba80, Alex_Tash
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Kocamla samimi bir konuşma yaptık ve ona tecavüzden [/url]
- These users thanked the author Oksana 2022 for the post (total 3):
- Livrik, sapık, Nataşa44
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
Mümkünse lütfen durumunuzu daha ayrıntılı olarak açıklayın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
Oksana 2022,
Daha fazla ayrıntı göndermek mümkün mü?
Daha fazla ayrıntı göndermek mümkün mü?
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
St.Petersburg’da kız kardeşimi ziyaret ediyordum, iyice dinlendik ve şarap içtik. Kız kardeşim ziyarete gitti. Ben de güzel bir şey yapıp daireyi temizlemeye karar verdim. Sadece bir bornoz giyerek çöpü çıkarmaya karar verdim ve gençler girişte oturuyordu. İşte buradalar
- These users thanked the author Oksana 2022 for the post (total 4):
- kaptan63, sapık, Vik.ruba80, seksforumu_
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Eğer gerçek bir tecavüzse, o zaman başlangıç bir kadın için hoş olamaz. Başka bir şey de kadınların çok küçük bir yüzdesinin birkaç dakika içinde dehşet ve reddedilme durumundan büyük bir heyecana geçebilmesidir. Çünkü bir tecavüzcüde bazı detaylar yakalanabilir. Mesela tıraşsız bir ağız, güçlü, kıllı kollar, vs. yani kadın günlük seks hayatında mutsuzdu ama gerçek şiddet bir şeyleri değiştirdi... ama bu tür kadınlar çok küçük bir yüzdedir.
Last edited by Truva on 07 Sep 2022, 15:39, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
Livrik,
Hmm... Bundan sonra kocasını bir erkek olarak görmüyor.... Yani güçlü bir adam arıyor.....
Ve eğer tecavüz gerçekti, o zaman pek çok kadın bunun hakkında konuşmak istemiyor
Ve evet, gerçeği oyundan ve prelüdlerden ayırmalıyız...
Hmm... Bundan sonra kocasını bir erkek olarak görmüyor.... Yani güçlü bir adam arıyor.....
Ve eğer tecavüz gerçekti, o zaman pek çok kadın bunun hakkında konuşmak istemiyor
Ve evet, gerçeği oyundan ve prelüdlerden ayırmalıyız...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Registered for: 4 years 8 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-