Temastan sonra utanç hissettiniz mi?
-
Автор темыDart
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 7 months
Temastan sonra utanç hissettiniz mi?
Kızlar, ilk seksten veya özellikle oral seksten sonra evde babanızla birlikte olmaktan utandığınız oldu mu hiç? Kendi gözlerinle anladığın ve onun bacaklarının arasında ne olduğunu hissettiğin için kendini kirli ve ahlaksız mı hissettin?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Temastan sonra utanç hissettiniz mi?
Bunu hatırlamıyorum! Aslında bu alanlar hiçbir şekilde birbiriyle kesişmiyor: Benim yan bağlantılarım ve aile içindeki bağlantılarım hiç bağlantılı değildi.
Tek bir şey vardı, o da ortaya çıkması korkusu. Bundan gerçekten korkuyordum, ancak daha sonra genel olarak umursamadıklarını fark ettim.
Tek bir şey vardı, o da ortaya çıkması korkusu. Bundan gerçekten korkuyordum, ancak daha sonra genel olarak umursamadıklarını fark ettim.
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 2):
- Sibiryak89, Geçit
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Kendimi kirli hissetmiyordum ama çevremdeki herkesin her şeyi bildiği hissine kapıldım.
Eşeysiz yaratıklardan gelen erkekler, üyeleri olan yaratıklara dönüştü ve birçok düşünceden, fanteziden dolayı çoğu zaman utanıyordum)
Eşeysiz yaratıklardan gelen erkekler, üyeleri olan yaratıklara dönüştü ve birçok düşünceden, fanteziden dolayı çoğu zaman utanıyordum)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Marinka,
Değerli gözlem! Erkekler bunu her zaman fark etmezler...
Değerli gözlem! Erkekler bunu her zaman fark etmezler...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Alınmayın ama erkeklere sık sık imada bulunuyorsunuz, ima ediyorsunuz, ima ediyorsunuz ve bu, ama bunu tahmin etmek muhtemelen milyonda birdir, akıllıdır. Ya da anlamamış gibi davranıyorlar. Bilmiyorum bile
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Erkeklerin ve kızların psikolojileri çok farklıdır. Kusura bakmayın ama akıllı bir kadın doğru anı seçer ve verdiği ipuçlarını deşifre eder...
Aptal! Erkekler neredeyse hiçbir zaman ipuçlarını anlamazlar! Ve eğer anlarlarsa, o zaman tüm bunları kaprislere bağlarlar...Marinka: ↑04 Dec 2022, 20:17Alınmayın ama erkeklere sık sık imada bulunuyorsunuz, ima ediyorsunuz, ima ediyorsunuz ve bu, ama bunu tahmin etmek muhtemelen milyonda birdir, akıllıdır. Ya da anlamamış gibi davranıyorlar. Bilmiyorum bileMarinka,
Değerli gözlem! Erkekler bu konuda her zaman tahminde bulunmazlar...
Erkeklerin ve kızların psikolojileri çok farklıdır. Kusura bakmayın ama akıllı bir kadın doğru anı seçer ve verdiği ipuçlarını deşifre eder...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 14 Replies
- 957 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 50 Replies