Zihinsel olarak uzun zamandır bir fahişeyim. 10 adam tarafından nasıl becerildiğimi hayal ettim...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Zihinsel olarak uzun zamandır bir fahişeyim. 10 adam tarafından nasıl becerildiğimi hayal ettim...

Unread post by Anonim »

Zihinsel olarak uzun zamandır bir fahişeyim.
Aynı anda 10 erkek tarafından nasıl becerildiğimi hayal ettim. Anal, oral, mzhm, zhmzh, fj. mm (eski sevgilimin kıçından sikildiğini hayal ettim), BDSM. Farklı milletlerden erkeklerle. Siyahlar, Asyalılar, Kafkasyalılar vb. Çoğu zaman bir kızla nasıl seviştiğimi hayal ettim, hatta birden fazla. Benden 15 yaş büyük zengin bir herifin kıçını emiyordum, çünkü o benim geçimimi sağlıyor ve bana büyük meblağlarda para ödüyordu. sürtük.
Aynı zamanda, bir partide canlı yayında bir adamı öptüğümde, hava şartlarından dolayı ertesi gün yaptığım şeyden dolayı kendimi fena halde kınadım.
Neden o kadar utanmıyorum? Sonuçta, bazen mastürbasyon sırasında kafamdaki resimler hayatta olup bitenlerden daha canlı görünüyor ama bu "canlı" resimlerden herhangi biri gerçek hayatta olursa, yapacağımı düşünüyorum. kendini kırbaçlama ve utançtan delirmek.
Martinez
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Orientation: heteroseksüel
 Re: Zihinsel olarak uzun zamandır bir fahişeyim. 10 adam tarafından nasıl becerildiğimi hayal ettim...

Unread post by Martinez »

"Arzularınıza dikkat edin, çünkü onlar gerçekleşecektir." )))
Kim olduğunu bilmiyorum ama istediği kişiyle ve nasıl seks yapmaktan çekinmeyen fahişeleri seviyorum. Deneyimsiz olanların burada yapacak hiçbir şeyi yoktur ve bu tür insanları yargılayacak hiçbir şey yoktur. Ahlaksız seks istiyorsanız, yapın. Yalnızca iş ilişkilerinin cinsel ilişkilerle karıştırılmaması tavsiye edilir.
These users thanked the author Martinez for the post (total 2):
yıldız benzeri, Cidden
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
 Re: Zihinsel olarak uzun zamandır bir fahişeyim. 10 adam tarafından nasıl becerildiğimi hayal ettim...

Unread post by Nikk »

Bu arada, tek sen değilsin! Yatakta birden fazla kez saygın hanımların, terbiyeli beylerin eşlerinin ve masum kız ve oğulların annelerinin korkunç şehvetli fantezileri hakkındaki itiraflarını dinlemek zorunda kaldım! Ve sonra bu sapkın hayali gerçekleştirin! Üstelik en karmaşık şeyleri bile büyük bir keyifle
yaptılar! Bu nedenle zahmet etmeyin! Başarılı olursanız şehvetinizin farkına varın! Arkadaşlarına övünme, seni ölü olarak satarlar!
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
Mitya, yıldız benzeri, Travolta, Cidden
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by George »

10 kişi açıkça çok fazla. Ancak üç veya dört en uygun sayıdır. Eşimin başına birden çok kez geldi!
These users thanked the author George for the post (total 4):
Nikk, artm.razvratnik, Cidden, Mart
nikolj202
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168

Unread post by nikolj202 »

Kızım 10 yaşından beri benim onu ​​deldiğimi hayal ediyor. Farklı düşünceler var😀
These users thanked the author nikolj202 for the post (total 4):
artm.razvratnik, yıldız benzeri, Mart, sapık
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

georg: 11 Aug 2021, 17:23 10 kişi açıkça çok fazla. Ancak üç veya dört en uygun sayıdır. Eşimin başına birden çok kez geldi!
O halde deneyiminizi forum üyeleriyle paylaşın!
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

16 yılı aşkın süredir sallandığımızı başlıklarda yazdım. Biz de herkes gibi başladık, MF+MF. Sonra sıkıcı hale geldi - genel olarak eş veya koca değişimi (hangisini saymanız daha uygunsa) olağan hale geldi. Katılmak isteyen birkaç çiftten ve bireysel erkek ve kadınlardan oluşan kalıcı bir şirket kurmaya karar verdik. Tabiri caizse kapalı bir kulüp yarattılar. Bu gerçekten ilginç bir hal aldı! Belli ki ilk sene birbirlerine alıştılar, bazıları gitti, bazıları katıldı... Ve sonra her türlü fanteziyi gerçekleştirmeye başladılar. Daha sonra hanımlarımız toplantı başına en uygun erkek sayısını denemek istediler. Şahsen eşim 3-4 erkeği arka arkaya sever. Sonra diyor ki - acıtıyor ve artık zevk yok. Bunun gibi bir şey!
These users thanked the author George for the post (total 7):
Nikk, Kasım, Kültür, yıldız benzeri, Cidden, alexnikit, Tolyan
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

georg: 11 Aug 2021, 17:36 16 yılı aşkın süredir sallandığımızı başlıklarda yazmıştım. Biz de herkes gibi başladık, MF+MF. Sonra sıkıcı hale geldi - genel olarak eş veya koca değişimi (hangisini saymanız daha uygunsa) olağan hale geldi. Katılmak isteyen birkaç çiftten ve bireysel erkek ve kadınlardan oluşan kalıcı bir şirket kurmaya karar verdik. Tabiri caizse kapalı bir kulüp yarattılar. Bu gerçekten ilginç bir hal aldı! Belli ki ilk sene birbirlerine alıştılar, bazıları gitti, bazıları katıldı... Ve sonra her türlü fanteziyi gerçekleştirmeye başladılar. Daha sonra hanımlarımız toplantı başına en uygun erkek sayısını denemek istediler. Şahsen eşim 3-4 erkeği arka arkaya sever. Sonra diyor ki - acıtıyor ve artık zevk yok. Bunun gibi bir şey!
Bu bir sınıf! :)
These users thanked the author Nikk for the post:
Spica5
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159

Unread post by artm.razvratnik »

nikolj202, Merhaba. Ve ben de kızımı nasıl becereceğimi hayal ettim ve hala hayal ediyorum. Nasıl da önümde duruyorlar. Çocukluğumdan beri bu hoşuma gider. Annemi ve kız kardeşimi nasıl becerildiklerini gördüm. Eski eşim de sık sık benimle birlikte.
These users thanked the author artm.razvratnik for the post (total 9):
George, Nikk, Kültür, wild_max, yıldız benzeri, Cidden, Mart, olka, nikolj202
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Onu senin önünde kim ve nasıl becerdi?
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Benimle ve bensiz de.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

artm.razvratnik: 12 Aug 2021, 17:48 Benimle de, bensiz de.
Ve sen az önce mastürbasyon mu yaptın?
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

HAYIR. Onu da birlikte izledim.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

georg: 11 Aug 2021, 17:23 10 kişi açıkça çok fazla. Ancak üç veya dört en uygun sayıdır. Eşimin başına birden çok kez geldi!
Kimin umurunda, Çeklerin videosunu beğendim, bir kızla toplu tecavüz var.
Doğum yapmak istediğine dair bir efsane vardı, bu yüzden heyecanlanmak istedi.
Orası güzel, pek aktif değil, ama kabaca halihazırda yüzdüğü üçüncü veya dördüncü erkekten daha fazlası
onu gaza getirdiler ve o da sürüklendi, tabii ki orada 2 litre dolusu var.
Sunucunun zaten bir test sürüşü denemeye karar verdiği bir bölüm var, ancak bu daha az eğlenceli.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 4):
George, Kasım, yıldız benzeri, Spica5
yıldız benzeri
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107

Unread post by yıldız benzeri »

Anonim: 12 Nov 2019, 20:50 Zihinsel olarak uzun zamandır bir fahişeyim.
Aynı anda 10 erkek tarafından her yerde sikildiğimi hayal ettim. Anal, oral, mzhm, zhmzh, fj, mm. (Eski sevgilimin kıçından nasıl sikildiğini hayal ettim), bdsm. Farklı milletlerden erkeklerle. Siyahlar, Asyalılar, Kafkasyalılar vb. Çoğu zaman bir kızı nasıl siktiğimi hayal ettim veya birden fazla. benden yaklaşık 15 yaş büyük zengin bir herifin kıçını emiyor ve bana büyük miktarlarda para ödediği için kendimi sakin hissediyorum, ancak özünde kalbimde. zaten bir sürtük.
Aynı zamanda, bir partide canlı yayında bir adamı öptüğümde, etkisi altındayken, ertesi gün yaptığım şey için kendimi fena halde kınadım.
Neden ben Daha masum eylemler kadar düşüncelerimden de utanmıyor muyum? Sonuçta, bazen mastürbasyon sırasında kafamdaki resimler hayatta olup bitenlerden daha canlı görünüyor. Ama bence bu "canlı" resimlerden herhangi biri gerçek hayatta gerçekleşirse. , Kendimi kırbaçlamaktan ve utançtan delireceğim.
Benzer bir durum!! Cinsel hırslar parçalanıyor, hayattaki her şeyi cinsel olarak denemek istiyorum! Otuzbir çektiğimde öyle sapkınlıklar hayal ediyorum ki, taze bir zihinle kendi arzularımdan bile korkar hale geliyorum!!! Belki partnerim de aynı sapkın fantezilere sahip olsaydı ya da bir arkadaş grubu olsaydı o zaman ben de zaten bir şeyler denerdim ama ne yazık ki öyle bir şey yok&#128532 ; böyle insanları nerede bulabilirim, kim bilir... Sanırım teklif edilse seks fantezilerimi gerçek hayatta gerçekleştirmeyi kabul edebilirim, tereddüt etmezdim) yani bir fantezim çoktan gerçek oldu. Mastürbasyon yaparken ek anal mastürbasyon hayal etmeye başladım, ilk başta bu tür düşünceler beni şok etti, sanki heteroyum, kızları seviyorum ve burada kıçımla böyle düşüncelerim var. Kendimi anlamaya karar verdim, anal konusuyla ilgili çeşitli forumlarda dolaştım ve sadece bir kez yaşadığımı ve kendi zevkim için kendimi sınırlamamam gerektiğini fark ettim. Anal mastürbasyonun hiçbir şekilde yönelimimle çelişmediğini fark ettim, amcıkları deli gibi sevdim ve hâlâ da seviyorum!!!) tek fark, cinsel açıdan daha fazla tatmin olacağım ve dolayısıyla arzularım ve zihnimle daha büyük bir uyum içinde olacağım😊 Ve kısa bir süre sonra kıçım penis şeklindeki anal tıkacın tadını çıkarmaya başladı🤤🤤🤤😏😏😏
Şu tarihten sonra gönderildi: 6 dakika 9 saniye :
quasistellar: Bu arada, tek değilsin ! Yatakta birden fazla kez saygın hanımların, terbiyeli beylerin eşlerinin ve masum kız ve oğulların annelerinin korkunç şehvetli fantezileri hakkındaki itiraflarını dinlemek zorunda kaldım! Ve sonra bu sapkın hayali gerçekleştirin! Üstelik en karmaşık şeyleri bile büyük bir keyifle
yaptılar! Bu nedenle zahmet etmeyin! Başarılı olursanız şehvetinizin farkına varın! Sadece arkadaşlarınıza övünmeyin; sizi tüm kalbimizle satacaklar!
Bunu tamamen destekliyorum! Yeni bir şey deneme fırsatınız varsa reddetmeyin ve korkmayın!!! Önce deneyin sonra sonuca varın, beğenmezseniz bir daha yapmayın. Hayatınız boyunca kaçırılan fırsatlardan pişmanlık duymak ve cinsel fantezilerinizde tatmin olmamaktansa, bir kez denemek ve bunun size göre olmadığını anlamak daha iyidir!)
These users thanked the author yıldız benzeri for the post (total 2):
nikolj202, Cidden
Yabancı
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Yabancı »

Anonim, inanmayacaksın ama işte orada insanlar da senin gibi, o yüzden endişelenme ama yapmadan önce düşün
bir yunus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by bir yunus »

nikolj202: 11 Aug 2021, 17:30 Kızım 10 yaşından beri ona delik açtığımı hayal ediyor. Farklı düşünceler var😀
Sana söyledi mi ?
renkli
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by renkli »

seninle evlenirdim)
nikolj202
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168

Unread post by nikolj202 »

denfil, evet, sana söylemiştim
These users thanked the author nikolj202 for the post (total 2):
bir yunus, Cidden
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Martinez: 03 Aug 2021, 16:27 "Arzularınızdan korkun çünkü onlar gerçekleşecek". )))
Kim olduğunu bilmiyorum ama istediği kişiyle ve nasıl seks yapmaktan çekinmeyen fahişeleri seviyorum. Deneyimsiz olanların burada yapacak hiçbir şeyi yoktur ve bu tür insanları yargılayacak hiçbir şey yoktur. Ahlaksız seks istiyorsanız, yapın. İş ilişkilerini cinsel ilişkilerle karıştırmamanız tavsiye edilir.
Ahlaksız insanları severim, biraz sarhoş oldum ve tevazu nerede?
Gerçi Beğendim, kadın mütevazı ve sikişiyorsun, anında inlemeler ve çığlıklar oluyor, yani pasif ama bir sike ve güçlü bir erkeğe ihtiyacı var.
Çalışma ilişkilerine gelince, asla bir tabu, iş yerinde birçok insanı sikerdim.m
Yeni bir arkadaşımın kot pantolonuna uzanıp düğmelerini açması hoşuma gitti, işler yolunda gitmezse yardım eder ve elini tutardı penisini yakala.
Mesela bir meslektaşımız, çalışıyorduk, biriyle iletişim kuruyorduk, bir şekilde onunla arkadaşlığımız yürümedi, diğer taraftan neşeli ve katı olmasına rağmen
ve bir şekilde kendi başına 40 yaşlarındaydı.
O zaman onun da seksi ve öpüşmeyi sevdiğini düşünmemiştim, birden fazla kez birlikte duş aldık ve içtiğinde durumunun iyi olduğunu ve hemen kot pantolonum aşağı indi
ve bana fantezilerimde bile hayal etmediğim bir oral seks yaptı ve işte günde 2-3 kez bunu başardık.
Ben de bir tanesini hatırlıyorum ve o da Küfür etmeyi severim, dedim, şimdi 10 erkek olacak ve seni bir daire içine alacaklardı ve o da buna razı olacaktı, ben 11. olacaktım, ama
çok kayganlaştırıcı vardı, onu öperdim sikilirken .
Oyuncu kadrosunu, videoyu, bir kız-kadının oturduğu videoyu seviyorum, örneğin 30-50 yaşlarında ve çok mütevazı bir Japon kadın ve ardından 15 dakika ve geri sarma,
ve zaten kendini penisine saplayan bir kız var, örneğin çok ve çok sayıda olan siyahi bir adam sadece bir kadın tarafından veya Japon milfler tarafından uçurulursa
sikilenler ne olursa olsun umurlarında değil, onları sürekli siktikleri sürece ya erkek ya da öğrencidirler.
Yani katı bir öğretmen veya örneğin okul müdürü okulda birkaç kadeh şarap içecek ve bir lise öğrencisi olacak ve onunla fahişe olacak ve okulda katı ve doğru olacak..
Oksana Hayvanat Bahçesi 1111112
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Oksana Hayvanat Bahçesi 1111112 »

Ayrıca sık sık birkaç erkeğin bana sahip olduğunu hayal ediyorum. Ayrıca Bir erkekle seks yapmayı denemek istiyorum 18-20 yaşında
These users thanked the author Oksana Hayvanat Bahçesi 1111112 for the post (total 2):
Ogest, ROMANSEX
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”