Onun yanına taşınmaya değer mi?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 2 years 8 months
 Onun yanına taşınmaya değer mi?

Unread post by Korotaeva1996 »

Ben 26 yaşındayım, çocuğum 2 yaşında. Boşandım ve şimdi kiralık bir dairede yaşıyorum (Muskovit değilim). İşyerinde yardım teklif eden iyi bir adamımız var (40 yaşın üzerinde). Mesela onunla yaşa, yemek pişir ve bedava yaşa. Elbette birlikte değil ama farklı odalarda uyuyoruz. Kabul etmeli miyim?

Seks veya ilişkiler hakkında hiçbir şey söylemedi ama taşındığım zaman bunu teklif edebilir. Ne yapmalı?
Petroviç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Onun yanına taşınmalı mıyım?

Unread post by Petroviç »

Sen kendin onunla bir ilişki istiyor musun?
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Petrovich: 21 Nov 2022, 18:24 Ve sen de onunla bir ilişki istiyorsun
Hayır. Yaş farkımız çok fazla. Bir ilişki istemiyorum ama onunla yaşamak daha karlı olacak. Öte yandan yıkandıktan sonra iç çamaşırımı görecek ve ben çok utanacağım.
Petroviç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by Petroviç »

O halde hareket etmemelisin. Er ya da geç, ya onunla yatmaya ya da kiralık bir eve taşınmaya karar vermek zorunda kalacaksın. Her ne kadar yanılıyor olsam da.
These users thanked the author Petroviç for the post:
Morpheus
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:27 O halde hareket etmemelisin. Er ya da geç, ya onunla yatmaya ya da kiralık bir eve taşınmaya karar vermek zorunda kalacaksın. Her ne kadar yanılıyor olsam da
Peki, eğer o teklif ederse gideriz. Ama eğer teklif etmezse, çok para biriktireceğim
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Arianna »

Ne yapmanız gerektiğini düşündüğünü onunla önceden açıkça tartışın. Ayrıca, ona kesinlikle ne yapmayacağınızı hemen söyleyin, böylece otomatik olarak onunla bir ilişkiyi kabul ettiğiniz yanılsamasına kapılmasın. Konuşmayı ticari bir tavırla sürdürün. Odamın kapısına bir kilit veya mandal takma konusunda endişelenirdim; kıyafetlerinizi orada, odada kurutabilirsiniz.
These users thanked the author Arianna for the post:
Morpheus
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:20 böylece otomatik olarak onunla bir ilişkiyi kabul ettiğiniz yanılsamasına kapılmasın.
Evet, bunu ona hemen söyledim.
Odamın kapısına kilit veya mandal takmayı düşünürdüm; kıyafetlerinizi orada, odada kurutabilirsiniz
Kilitle ve mandalla bunu yapacağız, ama tamam, çamaşırları oturma odası yerine küvete asalım
SR0
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56

Unread post by SR0 »

Elbette sürekli sekse dair ipuçları olacak ve ya kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız, başka seçenek yok
These users thanked the author SR0 for the post:
Morpheus
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:43 ya kabul edersiniz ya da taşınırsınız, başka seçenek yok
Sonra kiralık bir daireye taşınacağız. Ama onunla yatmayacağım
Polyansky
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Polyansky »

Yaş farkımız çok büyük. Bir ilişki istemiyorum ama onunla yaşamak daha karlı olacak. Öte yandan yıkandıktan sonra iç çamaşırımı görecek ve ben çok utanacağım
14 yıl saçmalık, o henüz yaşlanmadı.
Aptallığınla çelişiyorsun ve beni güldürüyorsun.
Bir ilişki istemiyorum: taşınmak bir ilişki değil mi? peki ne olacak?
Yıkandıktan sonra çamaşırlarınızı görüyorsunuz: tuvalete gidip kaka yapmayacak mısınız? kendi sesini duyabiliyor musun?

hareket edeceksin ve sadece yemek pişirmekle kalmayacak, aynı zamanda seks yapacaksın. hiçbir normal erkek seni evde tutmaz
These users thanked the author Polyansky for the post (total 5):
Vladtsst, Gudgeon, Sanek, Morpheus, Fargal94
mega saniye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by mega saniye »

Eğer ilişki yoksa taşınmanın ne anlamı var? Nazik mi, onun yardımıyla tasarruf edebilmeniz için sizi desteklemek istiyor mu? Büyük olasılıkla, aynı çatı altında birlikte yaşamanın sizi zamanla yakınlaştıracağını umuyor. Ve büyük olasılıkla bir aile olarak birlikte yaşamaya başlayacaksınız. Belki böylesi hem onun hem de senin için daha iyi olur. Ve fark o kadar da büyük değil. . Ve zamanla ona sempati ortaya çıkacak. Sonuçta sizinle ilgileniyor, sizi birlikte yaşamaya davet ediyor
These users thanked the author mega saniye for the post (total 2):
Morpheus, Fargal94
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Polyansky: 21 Nov 2022, 21:57 hareket edeceksin ve sadece yemek pişirmekle kalmayacak, aynı zamanda seks yapacaksın. hiçbir normal erkek seni evde tutmaz
Eh, seks yok. Siktir et onu. Onu istemiyorum. Bunu aslında yemek pişirmek için sunuyor.
megaandrej: 21 Nov 2022, 22:20 Büyük olasılıkla aynı çatı altında birlikte yaşamanın sizi zamanla daha da yakınlaştıracağını umuyor. Ve büyük olasılıkla bir aile olarak birlikte yaşamaya başlayacaksınız. Belki böylesi hem onun hem de senin için daha iyi olur. Ve fark o kadar da büyük değil. . Ve zamanla ona sempati duyulacak.
Belki umuyor ama benim ona sempati duymam pek olası değil. Yani duyguları kastediyorum, yani kendi içinde normal bir insan gibi görünüyor
mega saniye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by mega saniye »

Bu, size ve çocuğunuza nasıl davrandığına bağlıdır, eğer sıcaklık ve özenle varsa, o zaman sizin açınızdan sempati ve sevgi zamanla ortaya çıkacaktır.
These users thanked the author mega saniye for the post (total 2):
Morpheus, Fargal94
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:20 sempati ve sevgi zamanla ortaya çıkacak
Bilmiyorum. Zorlu. En azından onunla yatmaya yetecek kadar değil. Yine de yaş farkı var. 40 yaşındaki bir adam 26 yaşındaki bir kızın sevgilisi olabilir mi?
Polyansky
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Polyansky »

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 22:48 . Kırk yaşında bir adam, 26 yaşında bir kızın erkek arkadaşı olabilir mi?
40 yaşında birinin nesi var?
These users thanked the author Polyansky for the post:
Morpheus
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Vladtsst »

Yaşadığım ülkede yaş farkı30 yaşında bile kimseyi rahatsız etmiyor. Eşim benden 10 yaş küçüktür. Ve sık sık yerel kızlardan karımın bana göre çok yaşlı olduğunu duyuyorum.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 22:27 Aslında bunu yemek pişirmek için sunuyor
Ve aslında siz de kabul edip etmemeyi düşünüyorsunuz. Aksi takdirde burada olmazdın. Koyunmuş gibi davranma, buradaki yetişkinler her şeyi anlıyor.
Kırk yaşındaki bir adam, 26 yaşındaki bir kızın erkek arkadaşı olabilir mi?
Sirk tarzı " beni kırk yaşındakilerin de iyi olduğuna ikna ediyor." Bir çeşit anaokulu.
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:20 Koyun gibi davranma, buradaki yetişkinler her şeyi anlıyor
Sözlerinde bir ilişkiye dair hiçbir ipucu yoktu, ama hareket edersem beni rahatsız etmeye başlama ihtimali var. Elbette 50/50, ancak olasılık yüksek
Polyansky: 21 Nov 2022, 23:10 40 yaşındaki birinin nesi var?
Herkes evet, ama bu bile farklı bir nesil. Benim de bir çocuğum var
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years

Unread post by Firavun faresi »

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:20 26 yaşındayım, çocuğum 2 yaşında. Boşandım ve şimdi kiralık bir dairede yaşıyorum (Muskovit değilim). İşyerinde yardım teklif eden iyi bir adamımız var (40 yaşın üzerinde). Mesela onunla yaşa, yemek pişir ve bedava yaşa. Elbette birlikte değil ama farklı odalarda uyuyoruz. Kabul etmeli miyim?

Seks veya ilişkiler hakkında hiçbir şey söylemedi ama taşındığım zaman bunu teklif edebilir. Ne yapmalı?
Daha yakın zamanda benzer bir durum yaşandı! Aynı zamanda iyi bir adamdı, yardım teklif etti vs. Ve sonuç olarak, bir süre sonra....-tecavüz girişiminden suçlu bulundular!!!
Ve sen.... kilitle, sür! Tanrım - anaokulu!!!
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Gudgeon
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 23:23 50/50, elbette
99/1 daha doğrudur. Ücretsiz kiracıları desteklemek için buna ihtiyacı var mı? Bir hedef var. Sensin. Peki, saf olmayın! Sizi taşınmaya davet ederek, bu hedefi zaten sizin için özetlemiş oldu. Ama bunun kötü olduğunu kim söyledi? Bu sadece seks. Sağlık için gereklidir. İlişkinin çerçevesini tanımlayın ve ilerleyin. Ve eğer taşınırsan, er ya da geç onunla yatmak zorunda kalacaksın. Veya kaçmak.
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Legolar »

Elbette kabul edebilirsiniz, ancak bunun korktuğunuz şekilde sonuçlanabileceği gerçeğine de hazırlıklı olun.
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:43 Ve sen..... kilitle, mandal
Eh, bunlar ihtiyati tedbirlerdir
Bir hedef var. Sensin. Peki, saf olmayın! Sizi taşınmaya davet ederek, bu hedefi zaten sizin için özetlemiş oldu. Ama bunun kötü olduğunu kim söyledi? Bu sadece seks. Sağlık için gereklidir. İlişkinin çerçevesini tanımlayın ve ilerleyin. Ve eğer onun yanına taşınırsan, er ya da geç onunla yatmak zorunda kalacaksın.
Peki neden çocuklu bir kadına ihtiyacı var? Her durumda onun için avantajlardan çok dezavantajlar olacak!
Gudgeon: 22 Nov 2022, 00:16 bunun korktuğunuz şekilde bitebileceği gerçeğine hazırlıklı olun
[/
n
Kırk yaşında biriyle yatmayacağım. Bu çok abartılı
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Sen neredeyse 30 yaşındasın, o ise 40’ın üzerinde, ne fark var 😆
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Korotaeva1996: 21 Nov 2022, 18:20 dfark
15 yıllık fark! Onunla yalnız yaşıyorum ama onunla yatmaya hazır değilim
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Korotaeva1996: 22 Nov 2022, 10:12
difference
15 yıllık fark! Onunla yalnız yaşamaya hazır değilim ama onunla yatmaya da hazır değilim
.
O zaman sadece bir ol mürebbiye
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Andrey Petrov »

Korotaeva1996, ben de seni isterim, onu memnuniyetle davet ettim yaşamak için, ama kızları mutlaka ikisini de dünyadan öldürürdü! Sekse ihtiyacın yok mu? Yoksa genç adamları onun yanından geçerek odanıza götürebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Kesinlikle işe yaramayacak! Taşınmayı reddederseniz, barınma konusunda zorluklarla karşılaştığınızda dirseklerinizi ısırırsınız! Ve tıpkı “Kızıl Çiçek” masalındaki gibi, birkaç hafta sonra ona bakacaksınız ve gece dürtüsü gelir gelmez onu düşünecek ve yatağına dalacaksınız!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
Morpheus, Gudgeon
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Morpheus »

Korotaeva1996: 22 Nov 2022, 10:12 15 yıl fark! Onunla yalnız yaşıyorum ama onunla yatmaya hazır değilim
Sevgili kızım! Zaten 40 yaşını geçmiş bir kişinin fikirlerini dinleyin... Yaşınıza bakılırsa artık çocuk değilsiniz ve yaptıklarınızın tamamen farkındasınız. Çocuğunuz olduğuna göre bu, zaten birlikte yaşama deneyimine sahip olduğunuz ve görünüşe göre pek başarılı olmadığı anlamına geliyor. Bu durumda bu adamda sizi ve çocuğunuzu kabul edecek, sizinle ilgilenecek vb. bir "baba" arıyorsunuz. ama aynı zamanda sana hadım gibi davranması gerekecek. 40 yaşında - bu, erkeklerde ergenliğin başlangıcıdır. Bu, bir sevgili olarak bu adamın yatakta daha iyi olacağı ve benzer akranınıza göre daha nazik olacağı anlamına gelir. Ama sadece bu değil. Onunla hangi anlaşmaları yaparsanız yapın ve dokunulmazlığınızla ilgili anlaşmalar yaparsanız yapın, doğa er ya da geç bunun bedelini ödeyecektir. Er ya da geç seks yapacaksınız. Sahip olduğunuz tek sorun buysa ve adamın kendisi de oldukça yeterli ve normalse, o zaman tereddüt etmeden onun yanına gidin. Bir erkek normalse, size uyum sağlamanız için zaman tanıyacak ve hatta sizinle ilgilenerek ve çocuğa ilgi göstererek ona karşı olan duygularınızı kazanmaya çalışacaktır. 40 yaşında bir erkek zaten tam teşekküllü bir ilişki yaratacak kadar olgunlaşmıştır ve size sadece cinsel bir nesne olarak değil, aynı zamanda sevgili bir kadın olarak da ihtiyaç duyacaktır. Ona daha yakından bakın, eminim zamanla ona karşı hisleriniz alevlenecek ve bu yaş farkını bile fark etmeyeceksiniz. Aksi takdirde birlikteliğiniz ünlü bir filmdeki bir film karakterinin şu sözüyle karakterize edilebilir:
"Bir kadınla aynı dairede yaşamak ve onunla yatmamak bir sapkınlıktır." :şampuan:
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
mega saniye, Fargal94
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Arianna »

Buradaki aboneliğimi zaten iptal ettim ama şunu eklemek istedim :) Bir yandan, belki de adam gerçekten bana asılmayı planlamıyor, benim de boş bir odam var, teorik olarak yapabilirim ev işlerini yerine getirmesi karşılığında bir erkeği orada yaşamaya davet ediyorum ama kişisel alanımdaki insanlardan hoşlanmıyorum. Öte yandan, sadece yemek pişirmek orada yaşamak için çok az bir bedeldir, üstelik bir çocukla birlikte yaşamanın da kesinlikle bazı rahatsızlıklara yol açacağı kesindir. Kısacası şüpheli ve bulanıktı ve bana göründüğü gibi kız zaten her şeye kendisi karar vermişti. Ayrıca kıyafetlerinizi onun önünde kurutmaktan utanmanız da ilginç (külottan falan mı bahsediyoruz?), ama onları odanızda kurutacak kadar değil. Ya kendini kandırıyorsun ya da ben bir şey anlamıyorum) taşınmaya karar verirsen, bu adamdan bir an önce ayrılmak zorunda kalma ihtimaline karşı en az bir ay daire kiralamaya devam et
These users thanked the author Arianna for the post (total 2):
Morpheus, Mart
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Korotaeva1996: 22 Nov 2022, 09:37 Peki neden çocuklu bir kadına ihtiyacı var? Her halükarda onun için avantajlardan çok dezavantajlar olacak!
Senden hoşlanıyor. Kendi ruhumu düşündüm. Belki de seviyorum :) Veya belki de şikayet etmeyen bir kurban gibi görünüyorsun. Ya da istemeden umut için sebep verdiler. Bilmiyorum.
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Morpheus
Автор темы
Korotaeva1996
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Gudgeon: 22 Nov 2022, 19:36 Ve tıpkı "Kızıl Çiçek" masalındaki gibi, birkaç hafta sonra ona bakarsınız ve geceleri, bir dürtü hissettiğinizde, onu düşünür ve yatağına dalarsınız! n
Bu pek olası değil)
Morpheus: 22 Nov 2022, 10:48 Onunla hangi anlaşmaları yaparsanız yapın ve dokunulmazlığınıza ilişkin anlaşma, niteliği er ya da geç bedelini ödeyecek. Er ya da geç seks yapacaksın.
Eh, karar vermek bana kalmış
These users thanked the author Korotaeva1996 for the post:
seksforumu_
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Gudgeon »

Korotaeva1996, Benim adıma alıntı yapmayı nasıl başardın alıntı benim değil mi? :unknown:
Elleriyle mi yönettiler? Bunu hiç yazmadım :-D
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”