Oral seks kızının tuzlu ağzı

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
sen
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 6 months
 Oral seks kızının tuzlu ağzı

Unread post by sen »

Merhaba! Söylesene, bazı erkeklerin daha önce başka erkeklerin spermini içmiş bir kadınla aynı odada olmayı heyecan verici bulduğu doğru mu?
Ben de oral seks yapan biriyim. İlgileniyorsanız kişisel bir mesaj yazın!
Skype veya bir temsilci kullanabilirsiniz.
Çiy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Oral seks yapan kızın ağzı tuzlu

Unread post by Çiy »

Bir erkek sizin oral seks yapan bir kız olduğunuzu biliyorsa elbette heyecanlanır. Her erkek cihazını bir kadının ağzına sokmak ister. Genel olarak odada seks kokusu kalırsa bu durum erkeğin uyarılmasını da etkiler.
Saksoya bayılan kadınlara saygı duyuyorum. Seninle tanışmayı çok isterim. Karşılığında ben de yüksek kalitede ve uzun süre oral seks yapardım.
These users thanked the author Çiy for the post:
çiçek hastalığı
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

Ağzı tuzlu diye bir şey diyemem... Defalarca kızların ağzına verdim ve hemen ardından yaladım, ağzı tuzlu diyemem.... biraz tuzlu ve çılgınca heyecan verici....Eh, ağzımda erkekler varken bitiriyorum, ayrıca ağzımda tuzlu tadı da hissetmiyorum...
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Şalun70 »

Dew: 22 Nov 2022, 23:30 Bir erkek sizin oral seks yapan bir kız olduğunuzu biliyorsa elbette heyecanlanır. Her erkek cihazını bir kadının ağzına sokmak ister.
Herkes adına konuşup bir şey söylemeyeceğim ama... Tartışmıyorum oral seks hoşuma gidiyor... evet, bir bayana oral seks yapma isteği var... ancak bütün hanımlar bunun nasıl yapılacağını bilmiyor... Anladığım kadarıyla hiçbiri Menechit olarak doğmamış.. Öğretmem benim için zor olmaz... ama öğrenmek isteyenlere öğretebilirsiniz... Hanımlar... bilirsiniz... oral seks hem sizin hem de bizim için keyiflidir... o yüzden yapmayın. Yapmaktan ve öğrenmekten çekinmeyin... Sunmaktan ve öğretmekten... Bilin ki, oral seks eksikliği er ya da geç ilişkide bir kopuşa yol açacaktır.... Bu aynı şeydir ve erkekler am yalamayı sevmezler. ... dünyanın ışığının üzerinize bir kama gibi olduğunu düşünmeyin... er ya da geç hanımınız bunu yapacak birini bulacaktır....
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”