Merhaba! Söylesene, bazı erkeklerin daha önce başka erkeklerin spermini içmiş bir kadınla aynı odada olmayı heyecan verici bulduğu doğru mu?
Ben de oral seks yapan biriyim. İlgileniyorsanız kişisel bir mesaj yazın!
Skype veya bir temsilci kullanabilirsiniz.
Oral seks kızının tuzlu ağzı
-
Автор темыsen
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 6 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Oral seks yapan kızın ağzı tuzlu
Bir erkek sizin oral seks yapan bir kız olduğunuzu biliyorsa elbette heyecanlanır. Her erkek cihazını bir kadının ağzına sokmak ister. Genel olarak odada seks kokusu kalırsa bu durum erkeğin uyarılmasını da etkiler.
Saksoya bayılan kadınlara saygı duyuyorum. Seninle tanışmayı çok isterim. Karşılığında ben de yüksek kalitede ve uzun süre oral seks yapardım.
Saksoya bayılan kadınlara saygı duyuyorum. Seninle tanışmayı çok isterim. Karşılığında ben de yüksek kalitede ve uzun süre oral seks yapardım.
- These users thanked the author Çiy for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Orientation: biseksüel
Ağzı tuzlu diye bir şey diyemem... Defalarca kızların ağzına verdim ve hemen ardından yaladım, ağzı tuzlu diyemem.... biraz tuzlu ve çılgınca heyecan verici....Eh, ağzımda erkekler varken bitiriyorum, ayrıca ağzımda tuzlu tadı da hissetmiyorum...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Herkes adına konuşup bir şey söylemeyeceğim ama... Tartışmıyorum oral seks hoşuma gidiyor... evet, bir bayana oral seks yapma isteği var... ancak bütün hanımlar bunun nasıl yapılacağını bilmiyor... Anladığım kadarıyla hiçbiri Menechit olarak doğmamış.. Öğretmem benim için zor olmaz... ama öğrenmek isteyenlere öğretebilirsiniz... Hanımlar... bilirsiniz... oral seks hem sizin hem de bizim için keyiflidir... o yüzden yapmayın. Yapmaktan ve öğrenmekten çekinmeyin... Sunmaktan ve öğretmekten... Bilin ki, oral seks eksikliği er ya da geç ilişkide bir kopuşa yol açacaktır.... Bu aynı şeydir ve erkekler am yalamayı sevmezler. ... dünyanın ışığının üzerinize bir kama gibi olduğunu düşünmeyin... er ya da geç hanımınız bunu yapacak birini bulacaktır....
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 1327 Views
-
Last post by Ve zeka
-
- 109 Replies