Komşum neden onun ruh eşi olmamı istiyor? O 20 yaş büyük!!!

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
JuliaPZDC
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 6 months
 Komşum neden onun ruh eşi olmamı istiyor? O 20 yaş büyük!!!

Unread post by JuliaPZDC »

Annemle babam taşınınca bana asmaya başladı. Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyor olmamıza rağmen ben doğduğumda o 21 yaşındaydı. Şimdi 43 yaşında ve beni ısrarla buluşmaya, öğle yemeğine, akşam yemeğine, yanına taşınmaya, birlikte yaşamaya vb. davet ediyor. Sarhoş olunca ziyaret etmek istiyor, kapıyı çalıyor ama açmıyorum. Aşkını itiraf ediyor, karısını bile senin kadar sevmediğini söylüyor. Neden bana bu kadar odaklandı, onun kızı olacak kadar iyi miyim???

Diyor ki: Ben normal bir adamım, sadece sana ihtiyacım var, yanıma taşınırsan cennette gibi yaşarsın, seninle ilgilenirim ve çok daha fazlası vaatler
These users thanked the author JuliaPZDC for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Komşum neden onun ruh eşi olmamı istiyor? O 20 yaş büyük!!!

Unread post by Sibiryak89 »

JuliaPZDC: 20 Nov 2022, 11:10 Annemle babam taşınınca bana karşı oynamaya başladı. Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyor olmamıza rağmen ben doğduğumda o 21 yaşındaydı. Şimdi 43 yaşında ve beni ısrarla buluşmaya, öğle yemeğine, akşam yemeğine, yanına taşınmaya, birlikte yaşamaya vb. davet ediyor. Sarhoş olunca ziyaret etmek istiyor, kapıyı çalıyor ama açmıyorum. Aşkını itiraf ediyor, karısını bile senin kadar sevmediğini söylüyor. Neden bana bu kadar odaklandı, onun kızı olacak kadar iyi miyim???

Diyor ki: Ben normal bir adamım, sadece sana ihtiyacım var, yanıma taşınırsan cennette gibi yaşarsın, seninle ilgilenirim ve çok daha fazlası sözler
Genç, güzel bir kız bir adamın aklını başından aldı, oldu. Seni aynı fikirde olmaktan alıkoyan ne, sadece yaş mı yoksa hiç ilgi çekici değil mi?
Wot_ja
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 286
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Wot_ja »

Onu uzaklaştırın ve ona bunun hiçbir iyiliğe yol açmayacağını söyleyin.................
Автор темы
JuliaPZDC
İlgi gösteriliyor

Sibiryak89: 20 Nov 2022, 11:15 Genç, güzel bir kız bir adamın aklını başından alır, olur. Seni kabul etmekten alıkoyan ne, sadece yaşı mı yoksa hiç ilgi çekici değil mi?
O beni çocukluğundan beri tanıyor! Genel olarak kötü bir adam değil ama bana asılmaya başladığında ondan korkmaya başlıyorum ve şaşkına dönüyorum. Görünüşü korkutucu
Sibiryak89
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by AlexK85 »

JuliaPZDC,
Eğer bu şunun içinse: ihtiyacın yok, o zaman bu tacize katlanmak zorunda değilsin! Onun aleyhine bir rapor yazın ve endişelenmeyin. Birinin guguklu düdüğü varsa, o zaman genç bir kız sırf çekici olduğu için kendini suçlu hissetmemelidir... Bence bu komşu sizin nazik bir insan olduğunuz gerçeğinden faydalanıyor ve onun yüzünden yanlış biçimler oluşturabilirsiniz. erkeklerle ilgili kalıp yargılar, üzücü(
Автор темы
JuliaPZDC
İlgi gösteriliyor

JuliaPZDC: 20 Nov 2022, 11:10 Hakkında şikayet yazın ve endişelenmeyin. Birinin guguk kuşu sesi varsa, o zaman genç bir kız sırf çekici olduğu için kendini suçlu hissetmemeli...
Ne ifadesi? Bana hiçbir şey yapmadı. Bana bakış şekli beni korkutuyor ama bu bir açıklama yapmak için yeterli değil.
Sibiryak89
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by AlexK85 »

JuliaPZDC,
Hangisini tercih edersiniz Anlam? Yani korkmaktan hoşlanmadığınızı mı söylüyorsunuz... yoksa sadece ceza davası açmak için gerekçeleri mi beklemek istiyorsunuz?
Bundan sonra yerel polis memuru onunla bir kez konuşursa, o zaman tamamen deli değilse artık sizi rahatsız etmeyecektir ve eğer oradaysa, güvenliğiniz hakkında gerçekten ciddi düşünmeniz gerekir!
Her halükarda, size karşı ahlaki veya fiziksel rahatsızlık veren eylemlerde bulunulduğunda oturup her şeyin kendi kendine çözülmesini beklemek çoğu zaman kötü bir fikirdir(
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

JuliaPZDC: 20 Nov 2022, 11:19
Genç, güzel bir kız bir adamın aklını başından aldı, olur. Seni kabul etmekten alıkoyan ne, sadece yaşı mı yoksa hiç ilgi çekici değil mi?
O beni çocukluğundan beri tanıyor! Genel olarak kötü bir adam değil ama bana asılmaya başladığında ondan korkmaya başlıyorum ve şaşkına dönüyorum. Korkunç bir görünüşü var
Fena olmasa da sanırım sana zarar vermez, sadece sende bir kadın görüyor ve seni istiyor, ayık olan tutunur, sarhoş olan dayanmaz😊
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

JuliaPZDC: 20 Nov 2022, 11:10 Annemle babam taşınınca bana karşı oynamaya başladı. Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyor olmamıza rağmen ben doğduğumda o 21 yaşındaydı. Şimdi 43 yaşında ve beni ısrarla buluşmaya, öğle yemeğine, akşam yemeğine, yanına taşınmaya, birlikte yaşamaya vb. davet ediyor. Sarhoş olunca ziyaret etmek istiyor, kapıyı çalıyor ama açmıyorum. Aşkını itiraf ediyor, karısını bile senin kadar sevmediğini söylüyor. Neden bana bu kadar odaklandı, onun kızı olacak kadar iyiyim??? Seninle ilgileneceğim ve bir sürü söz
nBirkaç gün önce bu konu tartışılmıştı... Yazar farklıydı... Mastürbasyonla zaman kaybetmeyin.... Geçen sefer zaten cevaplamıştım...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
SR0
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”