Ben muhtemelen tam bir fahişeyim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Aleksandra2
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ben muhtemelen tam bir fahişeyim

Unread post by Aleksandra2 »

Kadınların seksi iç çamaşırlarını giymeyi, makyaj yapmayı, peruk takmayı ve sürtük gibi görünmeyi seviyorum. Yapay penisler alıp kendimi kıçımdan ve ağzımdan sikiyorum. Bütün çatlaklardan sikildiğimi hayal ediyorum. Aynı zamanda sohbet ruleti aracılığıyla da iletişim kuruyorum, insanların bana mastürbasyon yapması ve üzerime boşalması hoşuma gidiyor. Bazen üstüne kısa bir etek giyip kemerden askıları ve çorapları ve popo tangasını, bele kadar kısa bir ceketi, ayakkabılarımı giyip geceleri yerlerde yürüyüp daireden çıkıyorum, heyecandan titriyorum, bacaklarım çözülüyor, bu yüzden beni öyle bir sürtük yakalayacaklar ve beni tüm çatlaklarımdan becerecekler ve kalabalığın içinde işini bitirip filme alacaklar. Muhtemelen yakında delireceğim ve kesinlikle beni becerecekler, ama benim hayal ettiğim de bu.
These users thanked the author Aleksandra2 for the post:
Sad_666
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Muhtemelen tam bir fahişeyim

Unread post by Andrey Petrov »

Neden katlarda yukarı ve aşağı yürüyorsunuz? Kesinlikle sikilecekleri en yakın sıcak noktaları bilmiyor musun? O zaman kesinlikle bileceksiniz ki SİKİŞME!!!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Muhtemelen tam bir fahişeyim

Unread post by Geçit »

Aleksandra2: 18 Nov 2022, 14:21 Kadın seksi iç çamaşırları giymeyi, makyaj yapmayı, peruk takmayı ve fahişe gibi görünmeyi seviyorum. Yapay penisler alıp kendimi kıçımdan ve ağzımdan sikiyorum. Bütün çatlaklardan sikildiğimi hayal ediyorum. Aynı zamanda sohbet ruleti aracılığıyla da iletişim kuruyorum, insanların bana mastürbasyon yapması ve üzerime boşalması hoşuma gidiyor. Bazen üstüne kısa bir etek giyip kemerden askıları ve çorapları ve popo tangasını, bele kadar kısa bir ceketi, ayakkabılarımı giyip geceleri yerlerde yürüyüp daireden çıkıyorum, heyecandan titriyorum, bacaklarım çözülüyor, bu yüzden beni öyle bir sürtük yakalayacaklar ve beni tüm çatlaklarımdan becerecekler ve kalabalığın içinde işini bitirip filme alacaklar. Muhtemelen yakında delireceğim ve kesinlikle beni becerecekler ama benim hayalim bu.
Dikkatli olun holiganlar yenmesin kalk.
Senin gibi bir sapığın nasıl dövüldüğünü az önce gördüm. Tabii ki hemen polisi aradım ama geldiklerinde çoktan dövülmüş ve kaçmıştı. Tabii bana ne gördüğümü sordular ama ben kimseyi hatırlamadığımı söyledim çünkü ben de bu tür sapıkların geceleri bu şekilde dolaşmasından korkuyorum ve o holiganlara karşı sempati gibi bir şey hissettim.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”