Ben muhtemelen tam bir fahişeyim
-
Автор темыAleksandra2
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben muhtemelen tam bir fahişeyim
Kadınların seksi iç çamaşırlarını giymeyi, makyaj yapmayı, peruk takmayı ve sürtük gibi görünmeyi seviyorum. Yapay penisler alıp kendimi kıçımdan ve ağzımdan sikiyorum. Bütün çatlaklardan sikildiğimi hayal ediyorum. Aynı zamanda sohbet ruleti aracılığıyla da iletişim kuruyorum, insanların bana mastürbasyon yapması ve üzerime boşalması hoşuma gidiyor. Bazen üstüne kısa bir etek giyip kemerden askıları ve çorapları ve popo tangasını, bele kadar kısa bir ceketi, ayakkabılarımı giyip geceleri yerlerde yürüyüp daireden çıkıyorum, heyecandan titriyorum, bacaklarım çözülüyor, bu yüzden beni öyle bir sürtük yakalayacaklar ve beni tüm çatlaklarımdan becerecekler ve kalabalığın içinde işini bitirip filme alacaklar. Muhtemelen yakında delireceğim ve kesinlikle beni becerecekler, ama benim hayal ettiğim de bu.
- These users thanked the author Aleksandra2 for the post:
- Sad_666
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Muhtemelen tam bir fahişeyim
Neden katlarda yukarı ve aşağı yürüyorsunuz? Kesinlikle sikilecekleri en yakın sıcak noktaları bilmiyor musun? O zaman kesinlikle bileceksiniz ki SİKİŞME!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Muhtemelen tam bir fahişeyim
Senin gibi bir sapığın nasıl dövüldüğünü az önce gördüm. Tabii ki hemen polisi aradım ama geldiklerinde çoktan dövülmüş ve kaçmıştı. Tabii bana ne gördüğümü sordular ama ben kimseyi hatırlamadığımı söyledim çünkü ben de bu tür sapıkların geceleri bu şekilde dolaşmasından korkuyorum ve o holiganlara karşı sempati gibi bir şey hissettim.
Dikkatli olun holiganlar yenmesin kalk.Aleksandra2: ↑18 Nov 2022, 14:21 Kadın seksi iç çamaşırları giymeyi, makyaj yapmayı, peruk takmayı ve fahişe gibi görünmeyi seviyorum. Yapay penisler alıp kendimi kıçımdan ve ağzımdan sikiyorum. Bütün çatlaklardan sikildiğimi hayal ediyorum. Aynı zamanda sohbet ruleti aracılığıyla da iletişim kuruyorum, insanların bana mastürbasyon yapması ve üzerime boşalması hoşuma gidiyor. Bazen üstüne kısa bir etek giyip kemerden askıları ve çorapları ve popo tangasını, bele kadar kısa bir ceketi, ayakkabılarımı giyip geceleri yerlerde yürüyüp daireden çıkıyorum, heyecandan titriyorum, bacaklarım çözülüyor, bu yüzden beni öyle bir sürtük yakalayacaklar ve beni tüm çatlaklarımdan becerecekler ve kalabalığın içinde işini bitirip filme alacaklar. Muhtemelen yakında delireceğim ve kesinlikle beni becerecekler ama benim hayalim bu.
Senin gibi bir sapığın nasıl dövüldüğünü az önce gördüm. Tabii ki hemen polisi aradım ama geldiklerinde çoktan dövülmüş ve kaçmıştı. Tabii bana ne gördüğümü sordular ama ben kimseyi hatırlamadığımı söyledim çünkü ben de bu tür sapıkların geceleri bu şekilde dolaşmasından korkuyorum ve o holiganlara karşı sempati gibi bir şey hissettim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1376 Views
-
Last post by Küresel çip
-
- 12 Replies