Annem ve ben onun arkadaşını görmeye gittik. Onu ziyaret ederken tekmeledi, rahatsız oldu. Daha sonra ayrıldık. Asansörden aşağı inerken aynı şeyi tekrar yaptı, kaşlarını çattı ve bana miktarı verdi, kemerini çıkarıp karnının yakınına bağladı. Nedenini sordum, cevap vermedi. Ancak bu ona yardımcı olmadı ve girişi tekrar tekmeledi. Böyle bir şey yemiyor gibi görünüyordu. Ama yürüyüşten önce kendini odaya kilitlediğini hatırlıyorum (sonra havalandırdı). Daha sonra bir şeyler yıkamak için banyoya gitti. Ve dedi ki: onu yüzüne doğru itmeliydin (uzun bir şey gözüme çarptı). Bu arada, çok fazla pamuklu çubuk harcadım ve ses kauçuktu. Ayrıca bir keresinde bir kutuyu düşürdü ve kapıyı hızla kapattı. Bazen kendini bir odaya kilitliyor, ardından havalandırıyor ve bazen yatağını değiştiriyor.
Bu ne olabilir? Kime kaşlarını çatıyordu ve bunu kime söylüyordu (banyoda yalnızdı)? Peki kemeri neden sıkmanız gerekti (ne anlamı var)?
Ve yaşlı da görünmüyor, yalnızca 39 yaşında.
Ne olabilir? Neden bu kadar sık kaka yapıyor?
-
Автор темыLetad
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Bu ne olabilir? Neden bu kadar sık kaka yapıyor?
Başka bir genç hayalperest.
Yaş grubu: 18+, "kız" 39 yaşında ve 16 yaşındakiler düzeyinde saçma sapan yazıyor.

Başka bir genç hayalperest.
Yaş grubu: 18+, "kız" 39 yaşında ve 16 yaşındakiler düzeyinde saçma sapan yazıyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Cevap: Bu ne olabilir? Neden bu kadar sık kaka yapıyor?
Antibiyotiğe bağlı olarak disbiyoz hastası olduğunu düşünüyorum. Bağırsak mikroflorasını normalleştiren ilaçları almanız ve bu arada şişkinliğe neden olan yiyecekleri diyetinizden çıkarmanız gerekir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 2159 Views
-
Last post by siniter
-
- 2 Replies