Libido
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Libido
rynda, Bu parlak saçmalık da ne? Kadın olsun erkek olsun herkesin sekse ihtiyacı vardır. Ve "bu terimin herhangi bir anlayışıyla"! Başka bir şey de, cinsiyetten bağımsız olarak her insanın kendi seks ihtiyacı vardır - bir kadın için ayda bir yeterli olur, bir diğeri her gün sekse ihtiyaç duyar... Bu LİBİDO’nun yoğunluğuna bağlıdır!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 6):
- Yün, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Evgeniy-Spb, SergeiKa, George, Testosteron
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Fakat kadınların, en azından bazılarının, tahammül edilmesinin tamamen imkansız olduğu doğru mu? İnsanlar arasındaki ifade duvara tırmanmak olsa bile mi?
Yani, adam aklına düşünceler sızsa da normal şekilde çalışmaya devam ediyor.
Ve kadın bunu bile yapamıyor ne olursa olsun durumu çok kötü.
Ama söyle bana, sen özellikle bu alanda bir doktorsun, ama bir erkek buna katlanabilir, bu zor ama mümkün
Fakat kadınların, en azından bazılarının, tahammül edilmesinin tamamen imkansız olduğu doğru mu? İnsanlar arasındaki ifade duvara tırmanmak olsa bile mi?
Yani, adam aklına düşünceler sızsa da normal şekilde çalışmaya devam ediyor.
Ve kadın bunu bile yapamıyor ne olursa olsun durumu çok kötü.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Bir sonraki başlıkta hep istediğimi, sevdiğimin yanındayken, ayrıyken.. özlüyorum ama ne yapsın, acil meselelerle oyalanıyorum diye cevap vermiştim.)
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Bu trolle ve eşcinsele aldırış etmeyin... her konuda benzer cevapları var)Tender : ↑29 Jun 2022, 07:23 rynda, Bu saçmalık da ne? Kadın olsun erkek olsun herkesin sekse ihtiyacı vardır. Ve "bu terimin herhangi bir anlayışıyla"! Başka bir şey de, cinsiyetten bağımsız olarak her insanın kendi seks ihtiyacı vardır - bir kadının ayda bir ihtiyacı vardır, diğerinin ise her gün seks ihtiyacı vardır... Bu LİBİDO’nun yoğunluğuna bağlıdır!
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- sendeledim
-
- Orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
Ve libidonun yoğunluğu da partnere bağlıdır... O, bir bakıma, bir kadının arzularının uyarıcısı ve katalizörü.. .
-
- Sürtünmeler
Bolbol, Güçlü bir cinsel yapıya sahip kadınlar, Kural olarak, hormonal aynada androjenler östrojenlere göre daha baskındır, dolayısıyla bu tür kadınlarda libido tavan yapar ve bu da onların davranışlarını etkiler. Bu durumun aşırı derecesine nemfomani denir. Nemfomanyakların cinsel ilişki ihtiyacı bir kerelik günlük ilişkiden, günde 5-7 eyleme veya daha fazlasına kadar değişir! Doğal olarak normal bir erkek, böyle bir kadına bu kadar yoğun bir cinsel yaşam sağlayamaz. Bu nedenle - rastgele cinsel ilişki - bir kadın sıradan cinsel partnerler aramaya zorlandığında, tam teşekküllü bir orgazmla sonuçlanan tekrarlanan cinsel ilişki bile rahatlama sağlamaz ve kadını fiziksel olarak yorar. Erkeklerde libidodaki bu kadar keskin bir artışa satyriasis denir ve nemfomani gibi sık sık görülmez (A. Svyadosch’a göre - 200-220 kişi başına bir vaka). Satyriasis veya nemfomani hastası olan bir kişinin durumu korkunçtur! Kadınlar arasında sık sık intihar vakaları görülür; erkekler satyriasis’i daha kolay tolere eder, ancak aynı zamanda sıklıkla psikiyatristlerin hastası olurlar. Tedavi, insan hormonal seviyelerini düzenleyen ilaçların alınmasına indirgenir.
Last edited by şefkatli on 29 Jun 2022, 22:28, edited 1 time in total.
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 5):
- sendeledim, Evgeniy-Spb, SergeiKa, Testosteron, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Ayrıntılı yanıt için teşekkürler. Ama ben başka bir şeyden bahsediyorum - ortalama evli kadın, kocası uzun süre ayrılıyor ve bu sürenin ardından kadının performansı bozulmaya başlıyor, yani. konsantre olamıyorum vb. Eylemden sonra her şey geçici olarak kendiliğinden normale döner. Genel olarak şunu soracağım: Bir kadının dayanması zararlı değil mi?
-
- ön sevişme
-
- Sürtünmeler
Bolbol, Zararlı. Hem erkekler hem de kadınlar için. Sadece farklı mizaçlar yoksunluğu farklı şekilde tolere eder. Cinsel yapıya bağlıdır. Ama herkese zararlı! Bunu herkes anlamıyor ve bu zararı herkes hissetmiyor.
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 2):
- Yün, Testosteron
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
İhale, buna bayıldım!)
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- SergeiKa, Testosteron
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
Tüm kadınlar (veya her zaman değil) seks sırasında orgazm olamaz. Zarardan kaçınmak için orgazm gerekli midir, yoksa seks sadece sorunu çözer mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Karının libidosu yüksek. İçeri girer girmez boşalıyor. Eğer aşırı heyecanlanırsan, penisinle ona dokunduğun anda anal seni boşaltır. Koreli bir kadın ona erotik bir masaj yaptığında ve kirpikleriyle meme uçlarıyla dalga geçtiğinde - ben zaten orgazmdan ulumaya başlamıştım. Karımı Koreli bir kadının önünde sikmek zorunda kaldım. Sonra ikisi sırayla beni öne ve arkaya bindirdiler. Üyeye bir çeşit merhem sürülmüştü ve süngü gibiydi ve çok geç geldi.
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
Eliza, Libido seks hormonlarının miktarına bağlıdır ve kendi aralarındaki oranları. Ve partner, bir kadın için cinsel bir "uyarıcıdır". Çekiciliği uyarılmayla karıştırmayın!
- These users thanked the author şefkatli for the post:
- Testosteron
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
-
- ön sevişme
Kısa süreli uyarılma vardır, bahsettiğiniz tam olarak budur ve uzun vadeli uyarılma, kadın sevildiğini ve arzulandığını hisseder ve bir erkeğin güçlü cinsel çekiciliği onun bilincini ve bilinçaltını etkiler, böylece seks hormonlarının üretimini uyarır, çünkü istemeden talep edildiğini hisseder ve bu da libidosunun artması anlamına gelir))
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 2 years 11 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 8 months
İhale,
Bir seçenek var mı libidoyu arttırmak mı? Eşim 47 yaşında ve hiç istemiyor. Ben inisiyatif alana kadar (yani ben dahil edene kadar sormuyor bile) Ve aralar 2 aya kadar çıkabiliyor. Sekse karşı değil - ama öyle bir şekilde veriyor ki reddederek beni rahatsız etmiyor ve eğer almazsam, o zaman hiç sormuyor. O da kendini tatmin etmiyor, seveni yok. Onlar. libido sıfır çıkıyor.
Bir seçenek var mı libidoyu arttırmak mı? Eşim 47 yaşında ve hiç istemiyor. Ben inisiyatif alana kadar (yani ben dahil edene kadar sormuyor bile) Ve aralar 2 aya kadar çıkabiliyor. Sekse karşı değil - ama öyle bir şekilde veriyor ki reddederek beni rahatsız etmiyor ve eğer almazsam, o zaman hiç sormuyor. O da kendini tatmin etmiyor, seveni yok. Onlar. libido sıfır çıkıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 2 years 7 months
dva2dva, buraya bir şeyler yazdım. Bir kadın bazen rutinlere, ev işlerine, çocuklara, kocasına bakmaya kendini kaptırır.
Ona her şeyden bir gün izin verin. Kadın gibi hissetmesine izin verin. Ama karışmayın. Bunu birkaç kez yapın. Her şeyin eskisi gibi olduğunu gösterin. Ve sonuçları kendiniz göreceksiniz
Ona her şeyden bir gün izin verin. Kadın gibi hissetmesine izin verin. Ama karışmayın. Bunu birkaç kez yapın. Her şeyin eskisi gibi olduğunu gösterin. Ve sonuçları kendiniz göreceksiniz
-
- ön sevişme
Konu farklı. Ev işlerinin rutinine dalmak bir hayırdır. Ev işlerinin yarısını ben yapıyorum. Çoğu zaman yemek pişiriyorum. Bulaşıkları da yıkadım, sonra bulaşık makinesi aldık - yani burada da sorun yok. Tatilde - kendi deyimiyle - tatile gideceğiz, her gün çok eğleneceğiz. Tatil geliyor - Tanrı korusun, bir kez de olsa, bazen bir kez bile değil. Benim anladığım kadarıyla onun sekse ihtiyacı yok. Romantik akşamlara, mumlarla ve tatillerle banyolara direndim ve beni işten kurtardım ve iş yaparken (manikür, kirpik) çocuğun yanına oturdum. İlişkimizin kendisi iyi, yemin etmiyoruz, tartışmıyoruz, tek bir şey dışında her şey yolunda - yakınlık eksikliği) İlk başta kırıldım, şimdi artık reddetmelere tepki vermiyorum. Beni rahatsız etmeyi bıraktın.
-
- Sürtünmeler
dva2dva, Size ve eşinize başsağlığı dilerim - libido gerçekten çok düşük! Onun yaşındayken seks genellikle 6-8 gün aralıklarla, yani ayda yaklaşık dört kez gerçekleşir. Bu ortalama bir değerdir ve şu veya bu yönde sapmalar meydana gelebilir. Libido azalmasının pek çok nedeni vardır, ancak tedavi hakkında konuşabilmek için bunların karınız da dahil olmak üzere her özel vakada belirlenmesi gerekir. Jinekologunu görmesi gerekiyor. Bu yapılmazsa, herhangi bir kendi kendine ilaç tedavisi yalnızca durumu daha da kötüleştirebilir!
- These users thanked the author şefkatli for the post:
- Testosteron
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Kabul etmek! Her türlü rahatsızlığın bir uzman tarafından tedavi edilmesi gerekir! Ve kendi kendini yetiştirmiş biri değil, özel bir eğitim almış!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Testosteron
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 3 years 8 months
35 yaşıma kadar sadece nemfomanlarla karşılaştım demek oluyor. Ve şimdi 98 yaşındayım ve bir yerlerde ortadan kayboldular... hımm. Öksürük öksürük. Ozon tabakası inceliyor gibi görünüyor! Aksi halde değil.
-
- ön sevişme
Tavsiye için teşekkürler. Bir uzmana görünme konusunu onunla konuşacağım. Bu muhtemelen kalan son şey. Teşekkür ederim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 7 months
Ama en önemlisi berbat; yapay penisin faydası yok! Evet, kısa bir süre için biraz daha kolaylaşıyor, ancak her şey tamamen ortadan kalksın diye - hayır, bunu beklemeyin! Bütün bu saçmalıklar ancak sikle tedavi edilebilir. Ve erkeklerin giderek daha fazla reddedilmesi göz önüne alındığında, bu "tedaviye" başlamak zorlaşıyor - libido bir şekilde sapmış...
İşte bu kadar çocuklar!..
n3 saat sonra gönderilir 46 dakika 59 saniye:
5 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
P S. Şu anda bir kadının hayatının ne kadar kısa olduğunu - otuz ya da kırk yıl kadar - ve yazıcının hayatını değil, hayatını yaşadığını bir kez daha fark ettim... Ne rezalet!
Tam öyle değil! Bunun tüm kadınlar için ne kadar yaygın olduğunu bilmiyorum ama mazlum olmak ilk önce ruhu çok daha fazla etkiliyor ve ancak o zaman sıra rahatsızlıklara ve diğer şeylere geliyor. Üstelik her şey oldukça belirsiz bir şekilde başlıyor: her türlü özlem, bir erkeğin yakınlığıyla ilgili ani "sızıntılar", ani anılar (hatırlanacak bir şey varsa! :)), bunlar da size şunu hissettirir: sıcak ya da soğuk atışlar, o zaman genel olarak başım dönüyor - hepsi bu. Peki, ve sonra - her şey daha da kötüye gidiyor: yukarıda açıklanan her şey sizi çılgınca kızdırmaya başlıyor, tahriş birikmeye başlıyor, ani öfke ve öfke saldırıları, etrafınızdaki her şey bir şekilde kayboluyor, donuklaşıyor, eskiden eğlenceli ve hoş olan şey sadece seni kızdırır ve çileden çıkarır, erkeklere karşı bir tür mantıksız öfke ortaya çıkar, sadece kirli ayakkabılara veya onlardan gelen her türlü kokuya dikkat etmeye başlarsın, aynı zamanda bu dikkat seçici ve öfkeli hale gelir, kafanda ilişki kurmaya başlarsın iç çamaşırınızdaki "Çerkaş" adlı adam, ellerinizde kendinizi hasta hissetmenize neden oluyor, kötü nefes, kabalık, bencillik, hatta onlarla seks anılarının yerini olumsuzluk alıyor. Mesela, o dışarı çıkıyor ve uyuyor, vahşi - ve ben de aceleyle duşa gidiyorum, durulanıyorum, geğiriyorum, osuruyorum, höpürdetiyorum, teşekkür ederim vesaire vesaire! Ve sonra, en sevdiğiniz ipek iç çamaşırınız bile cildinizde zımpara kağıdı gibi hissettiğinizde, başınız neredeyse mide bulantısı, ani baş dönmesi, karın ve göğüste ağrı, kötü üşüme veya ateş noktasına kadar ağrıdığında, "iyi bir durum değil" gelir. , taşikardi, hava eksikliği (astım gibi), anjina pektoris, kabızlık-ishal, ani kusma olabilir, sizin bilmediğiniz bir döngü bozulur ve adet kanamasının kendisi "her zaman yanınızda olan işkenceye" (TM) dönüşür - kahrolası bir set!
Ama en önemlisi berbat; yapay penisin faydası yok! Evet, kısa bir süre için biraz daha kolaylaşıyor, ancak her şey tamamen ortadan kalksın diye - hayır, bunu beklemeyin! Bütün bu saçmalıklar ancak sikle tedavi edilebilir. Ve erkeklerin giderek daha fazla reddedilmesi göz önüne alındığında, bu "tedaviye" başlamak zorlaşıyor - libido bir şekilde sapmış...
İşte bu kadar çocuklar!..
n3 saat sonra gönderilir 46 dakika 59 saniye:
İntihar mı, hain mi?.. :)
5 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Yani bu zaten menopoz! Ve pratikte artık buna gerek yok... Elli dolara yakın bir zamanda, geçiş döneminden sonra da alevlenebilir, ama o zaman bile - her zaman değil...

P S. Şu anda bir kadının hayatının ne kadar kısa olduğunu - otuz ya da kırk yıl kadar - ve yazıcının hayatını değil, hayatını yaşadığını bir kez daha fark ettim... Ne rezalet!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post