Kışın sizi bedavaya Mısır’a davet ediyorlar. Sürmek?
-
Автор темыLerich
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 8 months
Kışın sizi bedavaya Mısır’a davet ediyorlar. Sürmek?
Bir arkadaşım kışın Mısır’a gitmeyi öneriyor. Ocak ayında veya Aralık ayında orada yüzebilir misiniz bilmiyorum. Bir arkadaşım kocasıyla birlikte seyahat ediyor ve bana güveniyor. Bir dövüş sanatları kulübünde çalışıyor, oradan iki antrenör daha bizimle geliyor. Arkadaşları. Arkadaşım muhtemelen beni onlardan biriyle tanıştırmak istiyor. Paranın sorun olmadığını, bana güvendiklerini söylüyor. O da şöyle diyor: "Lerych, aptal olma, hadi gidelim, bırak oğlumuz büyükannesiyle yaşasın." Birincisi oraya bedava gideceğim için rahatsız oluyorum, ikincisi beni kesinlikle bazı arkadaşlarıyla tanıştırmak isteyecek. Gitmek ya da gitmemek, ne önerirsiniz?
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kışın Mısır’a ücretsiz davet. Sürmek?
Geçmişe bakılırsa, bu yolculuk için ayni ödeme yapmak zorunda kalacağınızdan korkuyorsunuz. Minnettarlığın bir işareti olarak bacaklarınızı ne kadar uzatmak istediğinize karar verin. Bu olmayabilir ama zihinsel olarak hazırlıklı olmalısınız.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
git, aptal olma.
amaceralar garantidir.
ekip ve tüm akrabalar sarhoş oluyor. Aynı anda sporun her yönünü öğretecekler.
alay yok, yalnızca iş
amaceralar garantidir.
ekip ve tüm akrabalar sarhoş oluyor. Aynı anda sporun her yönünü öğretecekler.
alay yok, yalnızca iş
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 9 months
Evet. Dikkat çekici. Ama mesaj sanki bir kadından geliyormuş gibi yazılmış. Adam tatile gitmeyi düşünmüyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 2 months
Kışın orada yüzebilirsiniz, sıcak olmaz. Akşamları serin olabiliyor ama gündüzleri gayet iyi.
-
Автор темыLerich
- İlgi gösteriliyor
Beni sambo koçu olan arkadaşıyla tanıştırmak istiyor. Ama hemen sikişmek istemem, o bir arkadaş, pezevenk değil
Ben parasını seksle ödeyecek bir fahişe değilim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 10 months
O halde arkadaşınıza gidebileceğinizi söylemenizi öneririm, ancak onun tüm yol arkadaşlarınızı seks umudunun anlamsız olduğu konusunda uyarması şartıyla. Aynı zamanda tepkisine bakın; bu konuyu kendi aralarında zaten tartışmış olabilirler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
Kesinlikle git. Sonra duruma bakın, kimsenin sizi sikişmeye zorlayacağını düşünmüyorum. Ya da belki arkadaşlarınızdan birini seveceksiniz ve ona teşekkür etmekten mutluluk duyacaksınız))
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years 1 month
Tabii ki, böyle bir soruyu BURADA sormanız gerekiyor))))), ancak siz kendiniz hiç bilmiyorsunuz [url=viewtopic.php?t=5404]ne yapacağınızı[/url] )))) insanların aklını karıştırmayı bırakın....
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Sol topuğum kaşınıyor, sizce kaşımalı mıyım?
- These users thanked the author AĞIRLIK for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыLerich
- İlgi gösteriliyor
Muhtemelen haklısınız. Son satır hariç. Muhtemelen katılıyorum
Sadece beni tanıştırmayı hayal ediyor onlardan birine. O bir pezevenk değil ve benim için en iyisini istiyor. Ama dürüst olmak gerekirse biraz utangacım
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Peki bunu neden fuhuş olarak değerlendiriyorsunuz? Elbette seksi seviyorsun? Belki pek fazla şey yapmadınız ya da olumsuz bir deneyim yaşamadınız ama seks harikadır, değil mi? Ve bir kadın da cinsiyet, cinsel çeşitlilik ve farklı cinsel partnerler konusunda erkeklerle tamamen aynı haklara sahiptir. Kendinizi özgürleştirmek ve yalnızca sizinle uyumlu bir kişi değil, aynı zamanda iyi bir cinsel partner olacak uzun vadeli bir partner bulmak da dahil.
Ve genel olarak, eğer bunlar arkadaşlarınızsa, o zaman bu seks mümkün değildir. rızanız olmadan gerçekleşecektir.
Eğer o genç adamdan hoşlanıyorsanız ve o bir atletse, bu onun en azından çekici bir figürü, iyi bir fiziksel şekli ve büyük ihtimalle sağlıklı bir libidoya sahip olduğu anlamına gelir. Neden onunla seks yapmayı denemiyorsun? Tekrar ediyorum, eğer bunu istediğinizi düşünüyorsanız.
Bu bir ilişkiye bağlılık değildir. Veya flört etmeyi deneyebilirsiniz. Veya onları görmezden gelebilirsiniz.
Onların yanında kendinizi rahat hissediyorsanız, kimseyle bir anlaşmazlık yoksa neden gitmiyorsunuz? Ve kendi zevkiniz için eğlenin.
Hiçbir şekilde kendimi empoze etmiyorum. Size sadece kendiniz üzerinde küçük bir deney sunmak istiyorum, bu benim kendi deneyimlerime dayanarak, değişikliklerin son derece olumlu olduğunu fark ettim.
Peki bunu neden fuhuş olarak değerlendiriyorsunuz? Elbette seksi seviyorsun? Belki pek fazla şey yapmadınız ya da olumsuz bir deneyim yaşamadınız ama seks harikadır, değil mi? Ve bir kadın da cinsiyet, cinsel çeşitlilik ve farklı cinsel partnerler konusunda erkeklerle tamamen aynı haklara sahiptir. Kendinizi özgürleştirmek ve yalnızca sizinle uyumlu bir kişi değil, aynı zamanda iyi bir cinsel partner olacak uzun vadeli bir partner bulmak da dahil.
Ve genel olarak, eğer bunlar arkadaşlarınızsa, o zaman bu seks mümkün değildir. rızanız olmadan gerçekleşecektir.
Eğer o genç adamdan hoşlanıyorsanız ve o bir atletse, bu onun en azından çekici bir figürü, iyi bir fiziksel şekli ve büyük ihtimalle sağlıklı bir libidoya sahip olduğu anlamına gelir. Neden onunla seks yapmayı denemiyorsun? Tekrar ediyorum, eğer bunu istediğinizi düşünüyorsanız.
Bu bir ilişkiye bağlılık değildir. Veya flört etmeyi deneyebilirsiniz. Veya onları görmezden gelebilirsiniz.
Onların yanında kendinizi rahat hissediyorsanız, kimseyle bir anlaşmazlık yoksa neden gitmiyorsunuz? Ve kendi zevkiniz için eğlenin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
( k/ f "Elmas Kol")
Bildiğiniz gibi ülser hastaları ve içki içenler bile başkalarının pahasına içki içerler :)Kışın Mısır’a gitmek ücretsizdir. Gidelim mi?
( k/ f "Elmas Kol")
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 997 Views
-
Last post by şeytan_x
-