Fahişelerle iletişim
-
Автор темыSerMos
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 5 years 6 months
Fahişelerle iletişim
Bir fahişeyle çıkarken onunla seks dışındaki konularda da iletişim kurar mısınız? Yoksa tatmin olup uyudunuz mu? Yoksa evde mi?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Fahişelerle iletişim
Genellikle çok sınırlıdır, iletişim kuracak hiçbir şey yoktur. Ayrıca onun hakkında bir şey sorduğunuzda neredeyse her zaman yalan söylerler. Onlarla siyaset konuşmak iyi bir fikir değil.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gerçekten böyle insanları istemiyorum, salaklık yapmakla hemen hemen aynı şey, saate bakan kütük gibi yalan ve onun tüm hizmetleri ek.... Hayır, onlara ihtiyaç yok, bunlar rezalet. mesleğe

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 3 years 7 months
ne yazık ki fahişelerin çoğu seks aşkı ve hatta para yüzünden değil, psikolojik sorunlar yüzünden gidiyor.
ve ürünün kalitesinin bununla hiçbir ilgisi yok.
ama iyi ki artık bu, merkezi kızların bilinçli bir tercihi haline geliyor.
Eski günlerde hanedanlar, kalıtsal fahişeler vardı. onlar ben. İşlerini yaptılar ve anneden kıza geçen becerilerle gurur duyuyorlardı.
Diyelim ki çok zengin bir aileden bir kız tanıyorum. kasıtlı olarak fahişe oldu. ve sürekli geliştirilmektedir.
ve ürünün kalitesinin bununla hiçbir ilgisi yok.
ama iyi ki artık bu, merkezi kızların bilinçli bir tercihi haline geliyor.
Eski günlerde hanedanlar, kalıtsal fahişeler vardı. onlar ben. İşlerini yaptılar ve anneden kıza geçen becerilerle gurur duyuyorlardı.
Diyelim ki çok zengin bir aileden bir kız tanıyorum. kasıtlı olarak fahişe oldu. ve sürekli geliştirilmektedir.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post:
- Miki Fare
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 4 months
Bir defasında büyük bir memeyi siktim ve o bugün onun son müşterisi olduğumu söyledi, bana biraz şarap alıp bir içki içmemi önerdi, 24 saat açık bir dükkana gittim, kendime güzel bir şarap ve bira aldım ve orada kaldım sabaha kadar onunlaydı, gece geç saatlere kadar içtiler, defalarca prezervatifsiz konuşup seviştiler, harikaydı)
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 3 years 2 months
Her şey muhtemelen kimin hangi hedefi takip ettiğine bağlıdır. Onlar da herkes gibi, hem eğitimli hem de eğitimsiz insanlar. Tıpkı biz erkeklerde olduğu gibi. Bir kadın mühendis, teknik ressam, hademe veya dokuma fabrikası müdürü ise, hiç kimse onun mesleği hakkında konuşmayı düşünmez.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 2 months
Yıllardır biriyle iletişim halindeyim. O bir birey, hatta 2 tane daha yüksek olanı var. Çok ilginç bir kız. Ve kendisi "işe" gitti, bu işi seviyor. Müşterilerinin yarısından fazlasının onu konuşmak ve birlikte bir şeyler içmek için aradığını söyledi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 2 years 7 months
Her zaman farklıydı)
Mola sırasında biriyle farklı şeyler hakkında sohbet edebilirsin, keyif aldığın biriyle... ve bir zamanlar hanımefendi kütük gibiydi, adam duygusuz bir şekilde orada yatıyordu ve şöyle diyordu: işin bittiğinde bir şeyler yapar mısın? Ve mola sırasında bana o kadar tuhaf bir şekilde erkek arkadaşından intikam almaya karar verdiğini söyledi, yarı zamanlı çalıştığını ve bir şey için ondan intikam aldığını söylüyorlar... garip insanlarla tanışıyor)
Mola sırasında biriyle farklı şeyler hakkında sohbet edebilirsin, keyif aldığın biriyle... ve bir zamanlar hanımefendi kütük gibiydi, adam duygusuz bir şekilde orada yatıyordu ve şöyle diyordu: işin bittiğinde bir şeyler yapar mısın? Ve mola sırasında bana o kadar tuhaf bir şekilde erkek arkadaşından intikam almaya karar verdiğini söyledi, yarı zamanlı çalıştığını ve bir şey için ondan intikam aldığını söylüyorlar... garip insanlarla tanışıyor)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 32 Replies
- 2511 Views
-
Last post by Endişeli
-
- 3 Replies