kız kardeşimle sevişmemin devamı

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Martis
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 kız kardeşimle sevişmemin devamı

Unread post by Martis »

PM’deki tavsiyeniz için teşekkürler, her şeyi denedim, o her şeyi kabul etti, daha fazlasını denemek istiyorum ilginç, bana sıradan okşamalardan ve sevişmelerden başka bir şey söyle
    These users thanked the author Martis for the post:
    Sibiryak89
    Tpoo
    Orgazm!
    Orgazm!
    Total posts: 602
    Registered for: 3 years 10 months
    Orientation: heteroseksüel
     Re: Kardeşimle sevişmeye devam ediyoruz

Unread post by Tpoo »

İkinci kuzenimle periyodik olarak buluşuyorum.
    Şu anda bir iş gezisindeyim. Bana geldi. Karşılıklı okşamak için seks oyuncakları getirdi.
    Onun onu kıçından sikmesini istedim. Beceremedim.
    Beraber duş aldık. Öptüm. Duşta istediği gibi onu kıçından becerdim. İşte ben de burada sona erdim. Vajinal sıvılarından başka kayganlaştırıcı bile yok.
    Daha sonra onu okşadı ve oyuncaklarla sahiplendi. Meme uçları için kelepçeli bir pompa. Kıçına orta boy bir tıkaç takıldı. Amcıkta vibratör. Daha sonra penisini ağzına soktu. Üzerine oturduğum kıçıma bir vibratör soktu ve aynı zamanda ağzında bir organ vardı. Sonra onu ters çevirdi ve vibratörü çıkarmadan amının içine girdi. Zaten sonunda bağırmaya başlamıştı.
    Onun amına boşal. Meyve sularımızla birlikte yaladığımız bir vibratörü çıkardı. Sonra ona oral seks yaptı, önce kendi spermini içti, sonra kadın meyve sularıyla boşalmaya başladı. Üzerimdeydi ve ağzına girene kadar aletimi emdi.
    Birkaç gün sonra bize eşcinsel bir fahişe kiraladı. Çapraz gibi giyinmiş; peruk ve makyaj. Kız kardeşinin askısı vardı. Dayanamadım ve ağzına girdim. Kız kardeşim de beğendi ve istedi. Ağzına iki penis aldı. Onunla aynı anda işimiz bitti. Daha sonra eşcinsel adam, kendisi gelene kadar kız kardeşinin askısına atladı. Ertesi akşam kız kardeşim ve ben sırayla birbirimize gittik.
    Bugün yine birbirimize sahip çıkacağız. Biseksüel bir fahişeyi işe almak istiyoruz. Kız kardeşimin umrunda değil. Sevişmek istiyor. Hala en az bir aylık bir iş seyahatim var. Ve orada karısı gelecek. Onu ve ikinci kuzenimi yatakta istiyorum. Eşim aynı zamanda ikinci dereceden kuzenimdir.
    These users thanked the author Tpoo for the post:
    Sibiryak89
    Tenos
    Oral stimülasyon
    Oral stimülasyon
    Total posts: 150
    Registered for: 2 years 8 months
    Orientation: biseksüel

Unread post by Tenos »

Martis: 01 Nov 2022, 02:54
      PM’deki tavsiyeniz için teşekkürler, her şeyi denedim, her şeyi kabul etti, istiyorum daha ilginç bir şey denemek için bana sıradan okşamalardan ve sikişmelerden başka bir şey söyle
      hayvanat bahçesini de dene
      İskoç
      Oral stimülasyon
      Oral stimülasyon
      Total posts: 182
      Registered for: 2 years 7 months

Unread post by İskoç »

Dreamer...beni aradın... *x)
      Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: