Çocukluğundan beri oğluyla ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Orientation: biseksüel
 Re: Oğlumla çocukluğumdan beri ensest ilişki

Unread post by 12345 »

masha.gorina: 01 Nov 2022, 07:20 Kocam, oğluna seksi yalnızca bir annenin öğretmesi gerektiği konusunda benimle aynı fikirde.
Bu tür çiftler nerede seçiliyor?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Orientation: heteroseksüel

Unread post by SergeiKa »

Hayatta her şey olabilir. Ve oluyor. Ve tüm bunlar ivme kazanmaya başlıyor.
Garip bir şekilde durum böyle. Anne, oğlunun iknasına ya da kocasının, yani babanın ısrarına yenik düşüyor! Vücudun olgunlaşma ve büyüme sürecinde gelişir. Kimyasal reaksiyon. Ve kural olarak bağımlılık yapar. Seks de bu bağımlılığın sonucudur.
Önemli bir gerçek de annelerin libidolarının artmasıdır. Kocalarıyla seks konusunda memnuniyetsizlikleri. Ya da deyim yerindeyse seks eksikliği sizi oğullarınıza yakınlaşmaya itiyor.
Doğal olarak her anne oğlunun altına yatmayı kendi isteğiyle doğrudan söyleyemez veya buna karar veremez. Ancak pratikte HERKES kendi çocuğuna dikkat ederken bilinçaltında onunla yakınlaşmayı düşünür. Kendisiyle yüzleşir. Ve ne mutlu ki ya da ne yazık ki pek çok insan OĞULLARI için ANNE kalmayı başarıyor. Muhtemelen çoğu. Ancak yavrularıyla yakınlaşmayı hayal ediyorlar. Ve yine de gerçek yakınlığa ulaşan ANNELER, bu haçı ömür boyu taşıyacak. Ve bu sefahat ya da tesadüf değil. Bu sadece bir dilek. Aile içi ilişkileri yöneten şey budur.
Rashi’mizin farklı bölgelerindeki birçok aileyi tam olarak bu önyargıyla tanıyorum.
Ben de kendi annemi tanıma onuruna sahip oldum. Kırk yıldır. Anne, en iyi cinsel partner. Ne söylerlerse söylesinler ve ne kadar kınasalar da, sevilen biriyle seks, ne derse desin, hem fiziksel hem de duygusal açıdan en iyisidir.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
Julikos, Kostiai72, PavelNokia
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mart »

SergeiKa: 01 Nov 2022, 09:16 Fakat hemen hemen HERKES kendi çocuğuna ilgi gösterirken bilinçaltında onunla yakınlaşmayı düşünür.
Ve bu daha ziyade çocuk için bir sorudur. bayanlar.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Mart: 01 Nov 2022, 09:19
Fakat hemen hemen HERKES kendi çocuğuna dikkat ederken bilinçaltında onunla yakınlaşmayı düşünür.
Ve bu daha ziyade bir bayanlara yönelik bir soru.
Bu bir soru değil, bir yansıma... Bir duruma yaklaşıldığındaki davranış. Doğru kararı ve eylemi yapmak.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

SergeiKa: 01 Nov 2022, 10:05
SergeiKa: 01 Nov 2022, 09:16 Fakat hemen hemen HERKES kendi çocuğuna dikkat ederken bilinçaltında onunla yakınlaşmayı düşünür.
Ve bu , daha ziyade bayanlara yönelik bir soru.
Bu bir soru değil, daha ziyade bir düşünce... Yaklaşırken bir durum karşısında davranış. Doğru kararı vermek ve harekete geçmek.
Bu, sıfırdan düşünmektir. Belirli bir konu üzerinde hayal kurmak. Bir kadının kafasında neler olup bittiğini yalnızca bir kadın bilir. Ve her şeyi varsayabilirsin.
These users thanked the author Mart for the post:
Sibiryak89
Vic
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64

Unread post by Vic »

Fantezi olabilir ama soğukkanlılıkla yazılmış.
Petroviç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by Petroviç »

Aferin, her şeyi doğru yaptın.
Popülatör
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132

Unread post by Popülatör »

Oğlum, hastalıklı bir fantezin var, bırak şunu.
These users thanked the author Popülatör for the post:
Akran Gynt
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388

Unread post by Anne »

Frodo: 02 Oct 2022, 07:51 Tamamen saçmalık, güzel hikaye :cat1:
Sana tamamen katılıyorum. Her şey ben ve ben.
These users thanked the author Anne for the post (total 3):
Akran Gynt, Popülatör, kaptan63
12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502

Unread post by 12345 »

Acaba baba-oğul ensesti yaşayan var mı?
These users thanked the author 12345 for the post:
Esinti
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

Nastya GJ: 13 Jun 2022, 11:05 İyi günler, paylaşıp fikrinizi almak istiyorum. Ailemde oğlumu yetiştiren tek kişi benim; kocam altı ayını iş gezilerinde geçiriyor, bu nedenle oğlumuzun doğumundan beri temelde birlikte yaşıyoruz. Şimdi 37 yaşındayım, çocuğum 14 yaşında. Başlangıçta kanuni bir şey yapmasını yasaklamamaya çalışıyorum ama ne isterse onu yapmaya çalışıyorum. 8 yaşındayken bir durum oldu. O banyo yapıyordu, ben de mutfaktaydım. Bana tanıklık ettiğini duydum. İçeri girdiğimde, banyoda kemikli bir şekilde duruyordu. Ne olduğu sorulduğunda amını yıkadığını ve bir an çok memnun olduğunu, şimdi bunun ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. Çocukluğumdan beri onunla tabular olmadan iletişim kurmaya çalışıyorum ama burada neye cevap vereceğimi bilmiyordum. Doğru şeyi yapıp yapmadığını sorarak amını parmaklamaya başladı. Sonra her şeyi doğrudan söylemem gerektiğine karar verdim. Bunun mastürbasyon olduğunu, yakında sperm elde edeceğini, bir erkek amını bir kızın içine koyarsa ve onu oraya buraya hareket ettirirse zevk alacağını ve ondan sperm akacağını, bu şekilde çoğaldıklarını açıkladı. Elbette çok fazlaydı. Kızların amlarını nereye sokmaları gerektiğini ona göstermemi istedi. Tabletimi almaya gittim, biyolojiden bir resim buldum ve gösterdim. Banyodan sonra onu yatağına yatırırken pantolonunu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Başkalarının önünde bunu yapmanın hoş olmadığını söyledim ve pantolonunu giydim. Sonra vajinama bakıp bakamayacağını sormaya başladı. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ama yalvardı. Sana göstereceğimi söyledim, hepsi bu. Yatağın önünde durdum, külotumu çıkardım ve bornozumu kaldırdım. Bunu görünce yaklaştı ve incelemeye başladı. İçeri girmemesini söyledim, biraz daha baktı ve sonra yattı. Ertesi gün benimle yatmak istedi, umursamadım. Uykuya daldığımda, rüya sırasında bir şeyin vajinama baskı yaptığını hissettim. Işığı açınca oğlumun aletini kasıklarıma yerleştirdiğini, külotunu çıkardığını ve amını bana sokmaya çalıştığını gördüm. Ne yaptığını sordum, söylediğim gibi yapmak istediğini söyledi. Annelerine bunu yapmadıklarını ve kendisinin henüz küçük olduğunu anlatmaya başladım. En azından bir kez denemem için bana yalvardı. Onun hâlâ küçük olduğunu, çabuk unutacağını ama şimdi geride kalacağını sanıyordum. Sadece bir kez dedim. Çok sevindi. Sırt üstü yattım, külotumu çıkardım, onu bacaklarımın arasına koydum ve önce iç dudakları ayırıp deliği gösterdikten sonra amını deliklere yaslamasını istedim. Tam da bunu yaptı. Tabii ki amcığı küçüktü ama benim çok dar bir vajinam var, bu yüzden büyüklüğüne rağmen zevk aldım. İleri ve geri hareket etmesi gerektiğini açıkladıktan sonra ona el sallamaya başladım. Yaklaşık bir dakika kadar hareket etti ve sonra bir inilti ile geldi. Üzerimden kalktı, eliyle yapmaktan daha iyi olduğunu söyledi ve benim de zevk duyup duymadığımı sordu. Hissettiğimi söyledim ama daha uzun süre yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim dedi ve yattı. Doğru şeyi yapıp yapmadığımı merak ederek uzun süre uyuyamadım. Bir noktada oğlum kıçıma döndü ve amını çöreklerimin arasına bastırdı. Yine yanında duruyordu. Bitirmediğimi düşünerek mastürbasyonun uykuya dalmama yardımcı olacağına karar verdim. Sırt üstü yatıp amımı parmaklamaya başladım. Çok geçmeden yanlışlıkla küçük adamın amını elimle hissettim, diğer elimle de onu çekiştirmeye başladım. Uyandı ve ne yaptığımı sordu, ben de eğlenmek istediğimi söyledim. Yardım edip edemeyeceğini sordu. Biraz düşündükten sonra elini içime koymasını ve beni korkak gibi hissettirmesini istedim. O da buna uydu. Kısa süre sonra boşalmak üzere olduğumu hissettim ve bana bir kedi ile girmeyi ve bunu birlikte yapmayı teklif ettim. İçeri doğru hareket etmeye başladı ve ben de klitorisimi ovuşturdum. Bir süre sonra geldim ama yalnızdım. Onu üzerimden attım, önümde durmasını istedim ve ona oral seks yaptım. Zaten parlıyordu. O zaman 8 yaşındaydı. Onunla her konuda iletişim kuruyoruz ve bazen seks yapıyoruz. Penisi artık küçük değil, bu yüzden beni orgazma ulaştırıyor. Doğru, spermi olduğunda prezervatif kullanmanın öğretilmesi gerekiyordu. Oğluma hamile kalmak istemiyorum. Ancak bu hiç de sıradan bir durum değil. Pek çok şeyi yapabileceği göz önüne alındığında, seks için bir kız bulma konusunda oldukça yeteneklidir. Kural olarak, ya seks konusunda tavsiye ister ve ben ona pratikte gösteririm ya da ne gibi yeni şeyler öğrendiğimi sorarım. Ve birkaç kez kızı eve getirdi ve onu doğrudan orada olmaya ve bir şeyler önermeye davet etti. Yani tamamen yeterli bir ilişkimiz olduğunu düşünüyorum.
Üçümüz bunu oğlumuz ve kız arkadaşıyla denemeliyiz, harika olur!
These users thanked the author Rasaroam for the post:
Esnek
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Oleg257 »

Nastya GJ,
Çok ilginç bir hikaye
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232

Unread post by Tapkin »

Hikayelerle ilgili bir bölüm de var.. oraya gidin ve mektup türünü geliştirin.. küçük pislik!))) :muza:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 3):
6996, Piero, Stas99rus
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340

Unread post by rmt »

Peer Gynt: 28 Oct 2022, 21:00 Ivan2013 , Peki 11 yaşındayken zaten göğüsleri mi vardı? Komik...
Peki komik olan ne? Bazıları 9-10 yaşlarında kendilerini daha iyi hissetmeye başlıyor. Ve 11 yaşına geldiğinizde çok büyük olmasalar bile oldukça büyük göğüslere sahip oluyorsunuz.
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
Mart, DEF#1
Julikos
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55

Unread post by Julikos »

En küçüğüm 8 yaşında, göğüsleri zaten açıkça görülebiliyor, çevresi 6-7 santimetre ve papillalı sarıasma 2-3 santimetre dışarı çıkıyor, en büyüğü 16 yaşında, göğüsler 1,5 + neredeyse iki. 14 yaşından bu yana hızla büyüdü, belki zamanı geldi ama belki seksin de katkısı oldu.
These users thanked the author Julikos for the post (total 3):
Oleg257, Mart, Tolkala
ALEXsey777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by ALEXsey777 »

Ben de bunun bir fantezi olduğunu düşünüyorum, her ne kadar her şey olabilirse de
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by MağaralarJ »

Oğlum böyle bir annesi olduğu için çok şanslı :roll:
These users thanked the author MağaralarJ for the post:
DEF#1
Angelina
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Angelina »

Oğlum 4 yaşında. Bir zamanlar onu kaydırağa koyuyordum, kayarak yere düştü. Ama onu yakalamayı başardım ve bir elimle bacaklarımın arasında, demirleme yerinin hemen arkasında yakaladım. Ağlamaya başladı ve amının acıdığını söyledi. Onu testislerinden nasıl yakaladığımı kendim hatırlıyorum. Genel olarak külotunu indirip neresinin acıdığını görmek zorunda kaldım. Ve kediye ve kasıklara dokundu ve testislere baktı)) Ve testislere bakmak için penisi kaldırmanız gerekiyor. Kısacası çocukça kısımlarını hissettim ve nerenin acıdığını sordum.. Ve orada, testislerin yakınında uyluk kırmızıya döndü ve şişti (((Genel olarak her şey gitti, Tanrıya şükür. Ama duruşu gerçekten hoşuma gitti.) önümde külotu indirilmiş ve amcığı çocukça dışarı çıkmış haldeyken bu amcığa vurdu
These users thanked the author Angelina for the post (total 9):
Korsan, Toronto, MağaralarJ, Endişeli, Tolkala, DEF#1, IDVS03082008, sadece82, edgard.shuhard
Beethoven
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Beethoven »

Harika bir hikaye) şimdi aynı şeyle dener misiniz?
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Oleg257 »

Angelinana,
Bundan sonra evde olan her şey İyice kontrol ettiniz mi?
Angelina
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by Angelina »

Kontrol edildi ve işlendi)
These users thanked the author Angelina for the post (total 2):
IDVS03082008, edgard.shuhard
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Angelinana: 29 Dec 2022, 08:41 Oğlum 4 yaşında. Bir zamanlar onu kaydırağa koyuyordum, kayarak yere düştü. Ama onu yakalamayı başardım ve bir elimle bacaklarımın arasında, demirleme yerinin hemen arkasında yakaladım. Ağlamaya başladı ve amının acıdığını söyledi. Onu testislerinden nasıl yakaladığımı kendim hatırlıyorum. Genel olarak külotunu indirip neresinin acıdığını görmek zorunda kaldım. Ve kediye ve kasıklara dokundu ve testislere baktı)) Ve testislere bakmak için penisi kaldırmanız gerekiyor. Kısacası çocukça kısımlarını hissettim ve nerenin acıdığını sordum.. Ve orada, testislerin yakınında uyluk kırmızıya döndü ve şişti (((Genel olarak her şey gitti, Tanrıya şükür. Ama duruşu gerçekten hoşuma gitti.) önümde külotu indirmiş ve kedisi çocukça dışarı çıkmış halde ve bu küçük kıza vuruyor
Birçok anne çocuklarını bu şekilde önemsiyor
These users thanked the author vikylechka75 for the post:
edgard.shuhard
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Arabada amatör bir video gördüm, 1 saat Aile, oğul, 7-9 yaşında, kız, 3-4 yaşında. çocuklarla okşamak onların önünde kocasını emebilir.😐
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 8):
Oleg257, Rasaroam, Endişeli, Evgeniy7519, DEF#1, IDVS03082008, Aion2012Ölü, Juravl
Andrey1980
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Andrey1980 »

Videonun linki yok
Delmek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Delmek »

Nastya GJ, sen delicesine ve ahlaksızca havalısın anne) )
Hala oğlunla mı uğraşıyorsun?)
Ona verirsen iyi kız)
These users thanked the author Delmek for the post (total 2):
Endişeli, Esnek
İskender70
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Unread post by İskender70 »

Ancak Kisa Vorobyaninov’un da söylediği gibi.
Sakal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by Sakal »

Konuyla ilgili kişisel bir mesaj yazın, sohbet edelim, fotoğraf video alışverişi
These users thanked the author Sakal for the post:
Tolkala
Kostiai72
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 169

Unread post by Kostiai72 »

Endişeli: 26 Jun 2022, 09:47 Oğlunuz bir annesi olduğu için çok şanslı.
En büyük oğlum 13 yaşında, ben de artık annesinin ona seksi öğretmesini isterim. Aksi takdirde, beş ya da altı yaşımdayken annemden bana amımı/hanım evladımı göstermesini istediğimi ama annemin reddettiğini hatırlıyorum. Daha sonra yardım etmek ya da en azından fark etmiyormuş gibi davranmak yerine mastürbasyon konusunda bana büyük bir skandal yaşattı.
Sonuç olarak bekaretimi 20 yaşımda kaybettim ve hayatım boyunca kadınlara karşı güvensiz oldum.
Oğullarımın benden daha mutlu olmasını ve her şeyi annelerinden öğrenmesini istiyorum. Neyse ki eşim bir fahişe, bu yüzden umarım bu fırsattan memnun olur.
Ve annem bana her şeyi gösterdi. Seks yoktu ama bakıp dokunabiliyordunuz. Evde bizden başka birinin her zaman olması ve “faaliyetlerimizin” sık sık gerçekleşmemesi üzücü.
These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 2):
Esnek, Endişeli
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660

Unread post by Evgeniy7519 »

slavik.neskaju: 03 Jan 2023, 18:06 Sepette amatör bir video gördüm, 1 saat. Aile, oğul, 7-9 yaşında, kız, 3-4 yaşında. çocuklarla okşamak onların önünde kocasını emebilir.😐
Bağlantının olmaması üzücü
Archilion
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59

Unread post by Archilion »

İyi yazın ve iyi besteleyin)
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

İğrenç bir şekilde besteleyip yazıyorlar. Anlattıkları daha da iğrenç. Genç ve reşit olmayan çocukları seven baylar ve bayanlar, ahlaki ilkelerinizi değerlendirmek nankör ve aptalca bir iştir. Hepiniz yatak zevklerinin özgürlüğünden ve mahremiyetinden yanasınız. Ama küçük bir ama var. İğrenç özgürlüğünüz ceza kanununun başladığı yerde biter. Buraya aşağılık hobileriniz hakkında yazmadan önce, aynı derecede aşağılık fotoğraflar paylaşın ve Tanrı onları buraya göndermenizi yasakladı. Sizden Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nu öğrenmenizi rica ediyorum. Özellikle sizi ilgilendiren bir makaleyi buraya kasıtlı olarak eklemiyorum, çünkü... Onu ararken pek çok ilginç şey öğrenecek ve hatta belki bunu hesaba katacaksınız.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
İsimsiz9
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rmt »

Ksenofont: 31 Aug 2023, 15:54 İğrenç bir şekilde yazıp yazıyorlar. Anlattıkları daha da iğrenç. Genç ve reşit olmayan çocukları seven baylar ve bayanlar, ahlaki ilkelerinizi değerlendirmek nankör ve aptalca bir iştir. Hepiniz yatak zevklerinin özgürlüğünden ve mahremiyetinden yanasınız. Ama küçük bir ama var. İğrenç özgürlüğünüz ceza kanununun başladığı yerde biter. Buraya aşağılık hobileriniz hakkında yazmadan önce, aynı derecede aşağılık fotoğraflar paylaşın ve Tanrı onları buraya göndermenizi yasakladı. Sizden Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nu öğrenmenizi rica ediyorum. Özellikle sizi ilgilendiren bir makaleyi buraya kasıtlı olarak eklemiyorum, çünkü... Onu ararken pek çok ilginç şey öğrenecek ve hatta belki de bunları hesaba katacaksın.
Xneophon, önce tanrından nasıl olduğunu öğren. Ukrayna’da ve diğer yerlerde olanlara izin veriliyor ve izin veriliyor. Ve sonra bu sitedeki insanlara öğreteceksiniz. Aksi halde, küçük tanrınız bir sapık ve bir sadist gibi görünüyor ve ona tek bir Chicatillo bile yaklaşamıyor.
PS. Soton’un onu yendiğini söylemeyi aklından bile geçirme. Bu küfürdür. :evet:
These users thanked the author rmt for the post (total 3):
Vadim77, annem adam yaptı, Korsan
Ivan.gorelov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Orientation: aseksüel

Unread post by Ivan.gorelov »

Gerçekten kimdeydi yoksa bunların hepsi hikaye mi?
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

rmt: 25 Sep 2023, 08:53 Xneophon, önce tanrının Ukrayna’da ve diğer yerlerde olup bitenlere nasıl izin verdiğini ve izin verdiğini öğren. Ve sonra bu sitedeki insanlara öğreteceksiniz. Aksi halde, küçük tanrınız bir sapık ve bir sadist gibi görünüyor ve ona tek bir Chicatillo bile yaklaşamıyor.
PS. Soton’un onu yendiğini söylemeyi aklından bile geçirme. Bu küfürdür.
7
Pedofillerle dini bir tartışma yapmanın faydasız olduğunu düşünüyorum, çünkü senin ruhun yok, sadece bir penisin var ve kontrol edilemeyen hastalıklı fantezilerin var.
Ancak çocuklara olan iğrenç ilginizi haklı çıkarmak için savaştan söz etmek, Tanrı’ya olan inancınız ne olursa olsun, insan anlayışının ötesindedir.
Tanrı’nın yargısı olmadan cehenneme gönderiliyorsunuz.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400

Unread post by Vadim77 »

rmt: 25 Sep 2023, 08:53 gtanrı sapık
Modern din adamlarına göre bu böyle, aksi takdirde Havva’nın seks yapmaması için aynı anda birkaç çift yaratırdı oğulları ve aranızda sonradan doğanlar. Büyük dinlere göre tüm insanlığın kökeni ensestten kaynaklanmaktadır. :evet:
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 3):
annem adam yaptı, Korsan, Aion2012Ölü
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rmt »

Ksenofont: 25 Sep 2023, 10:06
rmt: 25 Sep 2023, 08:53 Xneophon, önce tanrının Ukrayna’da ve diğer yerlerde olup bitenlere nasıl izin verdiğini ve izin verdiğini öğren. Ve sonra bu sitedeki insanlara öğreteceksiniz. Aksi halde, küçük tanrınız bir sapık ve bir sadist gibi görünüyor ve ona tek bir Chicatillo bile yaklaşamıyor.
PS. Soton’un onu yendiğini söylemeyi aklından bile geçirme. Bu küfürdür.
7
Pedofillerle dini bir tartışma yapmanın faydasız olduğunu düşünüyorum, çünkü senin ruhun yok, sadece bir penisin var ve kontrol edilemeyen hastalıklı fantezilerin var.
Ancak çocuklara olan iğrenç ilginizi haklı çıkarmak için savaştan söz etmek, Tanrı’ya olan inancınızdan bağımsız olarak insan anlayışının ötesindedir.
Tanrı’nın yargısı olmadan cehenneme gönderiliyorsunuz.
Oh, ve mümin anında birleşti. Ne kadar sıradan.

Arasöz:
Xenophon, kimse seninle dini bir tartışma yapmıyor, çünkü sen bu konuda da tamamen sıfırsın. Bu, tipik "Yunan" takma adınızda bile çıplak gözle görülebilir. Aşırı derecede ikincilsiniz, bu da kendi mantıksal düşüncenizden aciz olduğunuz anlamına gelir. Onlarla yeterince tanıştım. Papağanlara ya da yaralanmış bir organa benziyorlar. Yalnızca yetkililerinin onlara aşıladığı şeyleri veriyorlar ya da aptalca kutsal yazılardan kopyalayıp yapıştırıyorlar, çoğu zaman tamamen yersiz, hatta kendilerine karşı. Artı sonsuz tehditler ve kanıtlayamayacakları her türlü korku hikayesi (Bu arada, bu tamamen bir yalan.).
Konuyla ilgili:
Sana küçük tanrına özel bir soru sordum. Ukrayna’da (yani Slavlar arasında) ne yaptı ve neden durmuyor. Ve sen bu soruyu cevaplayamıyorsun ama beni "iyi" tanrının cezalarıyla korkutmak istedin. Yani belki o Soton’dur? A?
Açık bir Satanist misiniz? Sonuçta vaat edebileceğiniz tek şey, tanrınız adına tehditler, cezalar, yıkım ve toplu katliamdır. Bir yalancı olarak kanıtlayamayacağınız, hemen orada bir ödül için.

5 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Ksenofont: 25 Sep 2023, 10:06 pedofiller için dini tartışma
Evet, sen kesinlikle bir kafirsin. Kutsal ailenin 80 yaşındaki reisine (Joseph olabilir mi?) sübyancı deyin. Maria 14 yaşında bile değildi, aksi takdirde tapınakta büyütülmezdi. Evet ve sizin “Kutsal Ruhunuz” (ve kötü diller tapınağın baş rahibinin olduğunu söylüyor) o zaman kesinlikle bir sübyancıdır. :evet:
Ama kutsal metinlerden başka hikayeleri de hatırlayabilirsiniz.

15 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Vadim77: 25 Sep 2023, 12:00 Eve
Eve adının kendisi de Sanskritçe bir temele sahiptir "Eb- ev, yab, yabh" ve yabati (yabhaty) fiilinden gelir. Orada, basitçe bh, B, V ve İngilizce W arasında bir şeydir. Çünkü kabaca söylemek gerekirse, berbat olan veya zaten mümkün olan kişi Eva’dır. O zaman kelime doğal olarak küfür değildi. Bu en az 5000 yıl öncesine ait. Henüz kutsal kitaplarına ve tamamen pagan tanrıları Yahveh’ye sahip bir Yahudi yoktu. Bu arada Yahveh aslında gök gürültüsü ve savaş tanrısıydı. Slav Perun gibi.
These users thanked the author rmt for the post (total 3):
annem adam yaptı, Korsan, Mart
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

rmt,
En küçüğü Dünyada kirli bir sübyancının zihinsel yeteneklerim, tarih bilgim ve özellikle de dinler tarihi bilgim hakkındaki görüşleri ilgimi çekiyor. Üzerime istediğin kadar dışkılayabilirsin. Üstelik dışkılamanın yanı sıra başka hiçbir şeyi nasıl yapacağınızı da bilmiyorsunuz. Ama sana dürüstçe şunu söyleyebilirim ki çok iyi durumdasın.
Belki sana korkunç bir sır vereceğim ama 21. yüzyılda yaşıyoruz. Dolayısıyla 80 yaşındaki Yusuf’un, 14 yaşındaki Meryem’in ve hatta daha da önemlisi bu tuhaf yaratık olan “Kutsal Ruh”un, İsa’nın doğumundan önce orada ne yaptığı, şimdiki varlığım açısından beni ilgilendiriyor. yalnızca tarihsel açıdan bakıldığında. Ve 21. yüzyılda reşit olmayan çocuklarla seks yapmak ahlak dışıdır ve cezai yaptırıma tabidir. Yakalanırsanız hiçbir kutsal ruh size yardım etmeyecektir. Çocuklara dokunmayacağınıza söz verirseniz, o zaman benim hakkımda düşündüğünüz her şeyi kamuoyuna itiraf etmeye hazırım.
Bu bağlamda sizden ciddi bir ricam var: "Yabati"nin beyin yıkamasını burada durdurun. Bu arada, tanrı Yahveh’ye, tam da sizin esas olarak düşündüğünüz ve iğrenç fantezilerinizi ürettiğiniz yerde sizi sıradan bir şekilde sikmesi için dua edeceğim. Allah Ekber!
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400

Unread post by Vadim77 »

Ksenofont: 25 Sep 2023, 13:18 Allah Ekber!
Gerçekten Ekber!
Ksenofont: 25 Sep 2023, 13:18 kirli sübyancı
Peki eğer sübyancı temizse ve güzel kokuyorsa ne olacak?
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318

Unread post by Kahretsin »

Bir müminin burada ne yaptığı çok tuhaf
These users thanked the author Kahretsin for the post (total 3):
Fargal94, Korsan, Mart
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rmt »

Ksenofont: 25 Sep 2023, 13:18 Dünyada beni ilgilendiren son şey kirli bir sübyancının
hakkındaki görüşüdür. Bu nedenle, başlangıç ​​olarak şunu kanıtlamanız iyi bir fikirdir: ben bir sübyancıyım, hem de kirli biriyim. Aksi takdirde yalancı ve yalancı şahit olursunuz. Ve bunun için sana ne söz verildiğini hatırlıyor musun?
İkincisi, eğer benim ya da başkasının fikriyle ilgilenmiyorsan o zaman burada ne işin var? Mazoşist misin, şizofren misin? Yoksa buraya kementle mi sürüklendiniz?
Üçüncü olarak, bana tanrınızdan bahsetmeye ve onu cehennem ve diğer korku hikayelerinizle tehdit etmeye başladıysanız, o zaman tanrınızın kutsal yazılarına uyma nezaketinde bulunun. İncil sizin Tanrınız tarafından yazıldı, değil mi? Ve orada, siyah beyazlı Meryem, Yusuf’a evlendirildi. Vestal Bakire’yi hazırlıklı olmasına rağmen tapınakta bırakmadılar. Bu,
1.14 yaşında bile olmadığı anlamına geliyor.
2. Ona bu hakkı vermeyen bir gerçek ortaya çıktı. Genellikle bu bir tür zihinsel, fiziksel engel veya bekaret kaybıdır.
Fiziksel bir engeli yoktu, geriye ne kaldı?
3. Tapınaktaki kız yaşlı bir adamla, yani akrabasıyla evliydi. Daha uygun bir çift bulamadı. Ve ondan sonra doğurur. Üstelik evden uzakta bir yerde, bir mağarada, sözde kutsal ruhtan.
İsa’nın doğumuyla ilgili koşullar konusunda kötü dillerin haklı olduğunu kabul edecek kadar yeterli gerçek var. Bu arada Vatikan tam da bu sebeplerden dolayı 12 yaşından itibaren evliliğe izin veriyor.
Peki açıklayın bana, haklısınız, 12 - 14 yaş arası pedofili midir? Yoksa kutsal metin buna izin verdiğine göre bu zaten mümkün mü? Bakın küfür büyük günahtır. 😁

36 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont: 25 Sep 2023, 13:18 tam da esas olarak düşündüğünüz ve iğrenç fantezilerinizi ürettiğiniz yerde sikildiniz. Allah Ekber
Ah, evet, burada gizli bir eşcinsel ksenofonla karşı karşıya olduğumuz ortaya çıktı. Ksenya, dileklerin sıklıkla gerçekleştiğini biliyor musun, ama tam tersi, sen bizim modern olanımız mısın? Ve bakın, açıkça öfke ruhu sizi rahatsız ediyor, bunun sonu iyi olmayacak.
Ayrıca sodomitlere (Sodom ve Gomorra sakinleri) ne olduğunu da unutmayın. Onlar sadece aktif eşcinsellerdi ve şehrin misafirlerini denemek istiyorlardı. Ne yazık ki onlar için bunların Tanrı’nın elçileri olduğu ortaya çıktı ve beklenmedik bir şey oldu. Başınızı sallamanız, tövbe etmeniz ve bir dahaki sefere arzularınızda daha akıllı ve ölçülü olmanız iyi olur. Çünkü kutsal kitaplarda iğrenç olarak ilan edilen iki sapkınlık tam olarak oğlancılık ve hayvanlarla cinsel ilişkidir.
Allahekber hakkında. Hz. Muhammed, Ayşe 6 yaşındayken evlendi ve 9 yaşındayken onun yanına geldi. Yine tam hayal ettiğin yere geldin.
Ve onun iç çamaşırlarını giymeyi çok sevdiğini söylüyorlar. Çünkü ona kehanetler bu şekilde geldi. Muhammed’e karşı bir şeyin mi var? 🙂

13 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Vadim77: 25 Sep 2023, 13:28
Ksenofont: 25 Sep 2023, 13:18 Allah Ekber!
Gerçekten Ekber !
Ksenofont: 25 Sep 2023, 13:18 kirli pedofil
Peki pedofil temizse ve güzel kokuyorsa ne olacak?
😁&#128077 ;
These users thanked the author rmt for the post (total 2):
annem adam yaptı, Korsan
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”